- Microsoft Office és Office 365 topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Padavan firmware
- Biztonsági okokból fogná vissza a befektetéseket az EU
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Gmail
- Windows 11
- Milyen routert?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
Akkor nincs más hátra, megtartom a Wave-et az idők végezetéig. Így nem ringatom magam illúziókba a frissítéseket illetően, erre ugyanis garantáltan nem érkezik már semmi hivatalos, és nem is várom el.
[ Szerkesztve ]
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
ABal
őstag
Én meg most a Sony Xperia Z1 Compactra fenem a fogam. Aztán meglehet, hogy a hazai beárazása után lefagy az arcomról a mosoly.
-
leslieke
Jómunkásember
Asphalt 8 nem érdekel. Sudoku-tól meg csak nem fekszik meg.
Fekete 925.
Most már csak az kell, hogy még egy kicsit lejjebb menjen a ára és a Tizen-nel kapcsolatos hírek még jobban eltántorítsanak attól, hogy várjak arra a rendszerre.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
consono
nagyúr
Azért vigyázz, egy Asphalt 8-at az 520-asomra csak HR után tudnék feltelepíteni, mert a 800 mega fölötti telepítő 2-2.5 GB helyre pakolja ki a játékot, így a letöltés plussz telepítés alatt 3-3.5 GB-t lefoglal...
No és fekete, fehér, vagy ezüst 925?"Mechazilla has caught the booster."
-
duvi
nagyúr
Marad az AMOLED kijelző, csak nagyobb felbontásban. A méret pont jó még egykezes használathoz. Fotózásban talán egy fokkal gyengébb a Wave-hez képest. A rendszer stabil és smooth. A design ezek szerint neked tetszik... 16 vagy 32 GB-os verzió lesz? (Mivel nem bővíthető, gondolom az utóbbi.)
-
leslieke
Jómunkásember
Látom nélkülem is pörög a zseb!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
ABal
őstag
Boldog Karácsonyt minden Zsebszekta tagnak!
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Békés Boldog Karácsonyt a zseblakóknak!
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Jelentem, a hétvégén egész nap kint voltam a szabadban, hideg volt.de a telefon bírta a kiképzést...
[ Szerkesztve ]
-
San398
őstag
duvi, TomWexX Én is úgy vagyok vele ahogy Ti, parkoló pályára került a Wave1 de szinte minden nap itt vagyok és olvasom mi történik a wave topicban.
-----====A jóban az a rossz, a rosszban az a jó, hogy minden múlandó.====----- PÜ-re illik válaszolni!!
-
leslieke
Jómunkásember
-
duvi
nagyúr
Anno jó csapat jött össze a Wave fórumban . Ebből is látszik, hogy hiányzik az a társaság. Én pl. már a második telót nyúzom a Wave II óta, mégis napi szinten követem a Wave topicot. Gyanítom, hogy leslieke farmerzsebe fog összetartani minket még jó darabig. Itt még a moderátorok se szólhatnak az offtopic hozzászólásokért
-
ABal
őstag
Hát, gyerekek, az abszurditás határát súroljuk azzal, hogy leslieke farmerzsebe hozza össze a társaságot egy külön topikban.
-
kalolaci
senior tag
És elfér benne a telefon? Nem zavar, ha leülsz?
-
duvi
nagyúr
Azt hiszem, hogy szegény Wave topicot bezárhatnák és kiírhatnák, hogy ITT (leslieke zsebében) folytatjuk
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Assimilator #3 üzenetére
Legyen, kép cserélve.
-
Assimilator
őstag
De így nem vicces.
-
ABal
őstag
Lefogadom, hogy ez nem is a te híres farmerzsebed, csak leszedted a képet a netről
Új hozzászólás Aktív témák
- ROG Strix G513QM 15.6" FHD IPS Ryzen 9 5900HX RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- P15v Gen2i 27% 15.6" FHD IPS i7-11850H T600 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Yoga Slim 7 Pro 14IAP7 27% 14" 2.5K IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- DELL Precision 5560 (I7 11850H 16X4800Mhz, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, Nvidia T1200 4GB DDR6 128bit)
- RG405V kézikonzol a legolcsóbban!!