Új hozzászólás Aktív témák

  • R.Redemption

    csendes újonc

    Sziasztok.

    Van valakinek ötletje erre az LCP echoes problémára, ami 2 éve gondot okoz ?
    Többször belett jelentve a gond, a szolgáltató nem mondott vagy tett érdemi lépést. A kérdésem kiírtam a telekom fórumára, ahol több év után se jött válasz.
    Szoktam NAS -ra másolni az ONT -n keresztül, ekkor szokott előjönni a legtöbbször a gond (feltöltési sebesség felmegy 80 MB/s felé, akkor megszakad a kapcsolat. A letöltéssel nincs gond, stabil 2 GBittel jön). Leáll az internet pár percre. Nemrég egy youtube ment a böngészőben, amikor leállt az internet.
    Amiket tettem:
    Kb 9 alkalommal jelentettem be ezt a hibát, párszor kijöttek, megnézték az ONT -t, mondták hogy nincs gond, elmentek. Az utolsó alkalommal megfenyegettek, hogy legközelebbi kihíváskor kifizettetik velem a kiszállás költségét, mert szerintük én okozom ezt a problémát.
    A telekom szolgáltatásom 2000 MBites. Eszközeim megfelelnek hozzá (nincs vírus és hasnoló a gépemen, ismerem a dörgést, nem usererror ez).
    ONT típusa:
    SagemCom F@st 5670

    Próbáltam utoljára firmwarefrissítést kérni az ONT -re, hátha megoldja a gondot. Nem sikerült még a legfrisebb verziót se megkérdeznem.
    Facebook chat: mi nem férünk hozzá a rendszerhez, nem tudunk segíteni. Telekom -s honlapon lévő chat: a szervizes embernek szóljak erről. Szervizes ember: az ONT lefrissíti magát automatikisan (oké, 3 éve kértem updatet, egyből megkaptam és megtudtam akkor hogy mely a legújabb verzió).

    Mellékeltem a log -t, ami a problémát mutatja.
    Tanácstalan vagyok, nem tudom eldönteni, hogy ismét a telekomhoz forduljak (nem akarok vitázni megint velük) vagy a fogyasztóvédelemhez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák