-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuto558
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom volt-e már róla szó, de még nem láttam a topicban, hogy bárki más írta volna.
1000/25 koax netem van, Sagemcom 3890v3 hgw, illetve pár hete mostmár új Telekom TV (Smartbox)
A legutolsó információm az volt, hogy a szolgáltatói eszköz wifije nem alkalmas a SmartBox-on TV-zésre, és mikor megkaptam a box-okat, ez így is volt, elindult az adás, aztán leállt pár másodperc után.1. Ma viszont elkezdtem állítgatni a routert és meglepve tapasztaltam, hogy tudom SmartBox-szal TV-zni mostmár a Sagem 3890v3 wifijéről is! A router wifi/statisztika menüjében látszik is, hogy Multicast csomagok is mennek a wifin (bár ez lehet eddig is így volt, passz).
2. A másik amit észrevettem, hogy a Sagem wifi/Alap menüjében van egy "STA elkülönítés" nevű beállítás - bár ez lehet eddig is volt? Szintén passzolom... A lényeg, hogy ennek be- majd kikapcsolása után, 5-10 perc elteltével a Sagem 5GHz wifijén keresztül is látok minden hálózati eszközt, azt is, ami etherneten van. (Korábban a Sagem 5GHz wifin keresztül nem tudtam hozzáférni a NAS-hoz se, de most minden lát.)
Ezek ilyen újfajta fejlesztések, vagy csak nekem újdonság mindkét dolog?
T 2000/1000 (Optika), Technicolor FGA2235 MAG
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus VivoBook S513EA FHD notebook - i5 1135G7 16GB RAM 512GB SSD Inter Iris Xe IGP WIN11
- Ajazz First Blood F15 teal gamer egér (PAW3389, 68g)
- Logitech G302 Daedalus Prime gamer egér
- (új) Mchose M7 fekete gamer egér - (PAW3395, 3 üzemmód, 52g, Realtek chip)
- (új) Ajazz AJ159 Apex 8K sunset orange gamer egér (PAW3950oc, 56g, dock kijelzővel, 3 üzemmód)
- MSI Radeon RX 5600XT Mech OC HIBÁS VGA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest