- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IPTV, xDSL / kábelnet / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
deusrache
csendes tag
Normális hogy kb minden este ez fogad? 2 smartbox van, és az egyik kínlódik (tehát érzésre nem a net a hiba). Ma este még belépni sem tud, elküldi az SMS-t, de a kód beírása után visszadob a hibára.
Egy hete kaptuk ezt a műholdas helyett és egyszerűen hihetetlen hogy ennyire gyatra vackot sóznak az emberre. De legalább jobban elgondolkodtatnak hogy vissza kell mondani az egészet a fenébe és csak netflixet venni helyette. Ebben a formában ez csak a vérnyomás karbantartására jó...
-
hyper83
tag
válasz
nelsonmanian #127446 üzenetére
Szuper..., akkor valami kozponti gond van.
-
nelsonmanian
senior tag
válasz
topas100ec #127445 üzenetére
Ugyan ez!
-
topas100ec
csendes tag
Igen, nálam is ez a helyzet!
-
hyper83
tag
Sziasztok,
Mas is tapasztalt mar hasonlo problemat az IPTV-vel, 2db androidos boxom van es mindketton a kovetkezo hibauzenetet kapom: Authentication error -User not provisioned (invalid_credentials). Kb egy oraja meg semmi gond nem volt. Probaltam resetelni mindent, de sajna nem segitett. Nalam lehet a gond?
Koszi elore is! -
törölt tag
válasz
4Grider #127438 üzenetére
Mivel foglalkozik a cég ,hogy a netről heti 50-70 okos exe-t akarnak az embereitek begyűjteni? Csak mert a munkanapokkal számítva naponta átlagban 10-14 db.
A valamire is használható internet megjelenésétől számítva , szerintem nem gyűjtöttem be összesen 5 darab bármilyen kártevőt.
Ha nálatok ilyen súlyos a helyzet ,lehet nem ártana a group policy-nek nekiülni és rászánni pár órát a beállításokra.
-
válasz
vitezlejszlo #127436 üzenetére
A másodperc töredéke.
-
4Grider
nagyúr
válasz
#46824192 #127437 üzenetére
Annyira betalált, hogy céges adminisztrátora vagyok. Itt nálunk heti 50-70 olyan veszélyforrást talál meg, ami javítatlan sérülékenységet vagy helyi rendszergazdai hozzáférést kihasználva zsarolóvírusokat tudna a jövőben vagy azonnal bejuttatni a rendszerbe. Tudom, hogy ennek legnagyobb része a felhasználóimnál alkalmazott biztonsági beállítások és frissítések miatt nem tudna komoly kárt okozni, de elég a 0.1% is nálunk a sok tízmilliós kár okozásához. Szóval nekünk addig jó, amíg a böngészést is nézzük vele...
-
törölt tag
-
vitezlejszlo
őstag
Azokat a kollégákat kérdezném, akinek az új androidos box-a van: nektek egy csatona váltás mennyi idő? Illetve van itt olyan, aki a az optikai neten lévő Telekomos modemet bridge módban használja, a PPPoE behívást saját routerrel oldja meg, és működik az androidos tv box-a?
-
poli27
veterán
válasz
nelsonmanian #127433 üzenetére
Android TV on the App Store (apple.com) miért minek tűnik?... nehéz beírni a googléba??
-
4Grider
nagyúr
válasz
#46824192 #127426 üzenetére
Mert ahány böngésző/számítógép, annyiféle mérési eredmény. Ezeknek a méréseknek meg az volna az értelme, hogy mindenki láthassa, mit tud a gépe, routere, hálózata és a szolgáltató nála.
Nálam (i7-es proci, 16 GB RAM) pl. Firefox alatt és Bitdefender biztonsági szoftverrel 350-400 Mbps a maximum, cli-n mérve meg 940 Mbps. Logikus, hogy nem fogok mindenféle szoftvereket kikapcsolgatni azért, hogy valós hálózati sebességet mérhessek. -
poli27
veterán
válasz
nelsonmanian #127427 üzenetére
android tv remote pl...
-
user12
őstag
válasz
#46824192 #127426 üzenetére
Nem tudom, nekem nincs sok jó tapasztalatom a böngészős méréssel
Core i5 4.gen gépen futó firefox vagy chrome mérései rendre elmaradnak a böngészős mérésektől.
Jó nem a legújabb, de ettől vannak régebbi, lassabb hardverek is. Letöltés, ftp, vpn, stb esetén rendben van a sebesség, tehát kizárható, hogy a hardver vagy a közbülső hálózati infrastruktúra nem bírná a tempót. -
Tin
veterán
Sziasztok,
Telekom TV GO belépés után ezt írja ki: "ehhez a telekom fiókhoz nem állítottál még be telekom tv go szolgáltatást".
Mobilon nem ment, böngészőből igen, onnan kiléptem, de visszalépve már ott is ez a hibaüzenet fogadott.
Ez lehet a karbantartás miatt?
Köszi!
-
nelsonmanian
senior tag
Lehet telefonról vezérelni az androidos set top boxot? A régi appal nem nagyon megy. Google homemmal minimálisan.
-
Renwick
őstag
Srácok, a 2.5 GbE-s ONT-oknál a 2.5 GbE-s portokon is átmegy a PPPoE PT, vagy csak szigorúan LAN1-en?
-
Kaba
veterán
válasz
chester99 #127418 üzenetére
Amennyiben az út felett megy át a kábel,akkor a házfalnak kellene olyan magasnak lenni,hogy meglegyen az 5,5 méteres magasság.Mostanában a legtöbb szerelő betartja ezt a szabályt,korábban nem nagyon foglalkoztak vele.A tetőre is állíthatsz egy oszlopot,hogy meg legyen a kívánt magasság.
-
chester99
aktív tag
Sziasztok!
Ma délelőtt jöttek bekötni a netet, akkor közölték velem, h villanyoszlopot állítanának az udvaromon, csak akkor mehet a bekötés
5,5 méteres magasságnak megkellene lennie. most 4 méter, de eddig jó volt, nem is értem...
mit lehetne kitalálni, h oszlop állítás nélkül is legyen optikám? -
válasz
szkorhetz #127414 üzenetére
Koaxra mondta konkrétan?
Igaz, itt optika van a tízemeletesben, de adja jól: [link]
A saját Latitude notimban jobb i5 proci van, azzal simán kimérhető böngészőből is a fenti érték, de ha a céges ProBook az alany, amiben csak takarékos i5-7200U munkálkodik, akkor a feltöltés még csak közelít a jóhoz, de a letöltés hamarabb korlátos. -
viktorhu
veterán
válasz
KaiotEch #127400 üzenetére
Értem, nem ismerem a tomato-t, csak arra emlékszem, hogy a gyári asus firmware-ben a wifire külön kellett engedélyezni az igmp-t, nem volt elég a hálózati beállításokban az igmp proxy-t bekapcsolni, de elképzelhető, hogy itt csak ki kell pipálni a wifit a listából.
Router vagy AP módban használod az Asust?
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Programozás topic
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest