Új hozzászólás Aktív témák

  • Beniii06

    őstag

    válasz IP1954 #105159 üzenetére

    Vagy felmerül a kérdés, hogy van-e egyáltalán szükség 300-as csomagra. Kíváncsi lennék az optikás csomagok közül mennyi %-ban van 300-as előfizető(+500 Ft-ért már Net L van "sok helyen"). Ezt a logikát követve, akkor maradhatna a legkisebb és a legnagyobb csomag, mert ha valakinek sebesség kell, akkor hozzádobja azt a párszáz forintot, akinek az ár a lényeg az marad legkisebb csomagban vagy arra fizet elő, de nyílván nem lesz ilyen egyszerű a dolog. Ha hasonló csomagok is lesznek, talán az áruk lesz kedvezőbb.
    Ha valami nagyon nagy pozitív változás lesz, akkor engedni/terelni fogják az efiket az új csomagok felé, hogy a lezárt, de még nem megszűnt csomagokat végleg zárni tudják, ezzel eszközöket/pénzt spórolva. Ahogy előttem is írták a meglévő csomagból erőszakkal nem tehetnek át, így ezen felesleges izgulni.

    A találgatásokhoz hozzátenném, hogy lehet annak is köze van az újításhoz, hogy az ITServices-t megvették(vajon kik és miért ;] ), ami nagyon nagy részét, hanem az egészét képezte a technikai háttérnek a Telekomnál(két külön cég volt), így azt is el tudom képzelni, hogy a befolyt összegből visszaforgatnak a magyar Telekomba fejlesztésre. A végén szerintem mi ügyfelek fogunk jól járni vagy többet fogunk kapni ugyanazért a díjért vagy ugyanazt a szolgáltatást kevesebbért. Erre érdemes inkább gondolni, csak győzzük kivárni a hó végi bejelentést. :)

    "Got any other secret weapons?"

Új hozzászólás Aktív témák