- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Telekom (vezetékes telefon, IP / kábel / műholdas TV, xDSL / kábel / optinet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
poli27
veterán
válasz szivacs1987 #103597 üzenetére
Telefonálj be, mert bentről át tudják állítani, amőgy én visszatenném a gyári szoftot a routerre, pppoe val sztem openwrt vel nem fogja kihajtani a gigabitet sztem...
-
törölt tag
válasz szivacs1987 #103597 üzenetére
A sagemre pppoe-pt esetén nem csak lan1 -re lehet csatlakozni a saját routerral?
-
szivacs1987
aktív tag
válasz Starchm #103596 üzenetére
A sageomon bekapcsoltam a pppoepassthrought-t és elállítottam a jelszót. Ki is írja, hogy nem jó, nincs internet.
Linksysben beállítottam a felhasználónevet és jelszót, de probléma merült fel.
Volt "mindennek" az újraindítása is.[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
Starchm
őstag
válasz szivacs1987 #103595 üzenetére
Ha átadod a pppoe login szerepet akkor nem. Arra pedig már van lehetőség ott ahol az adatokat kéne megadni.
-
szivacs1987
aktív tag
válasz Starchm #103594 üzenetére
Szia,
Így nem lesz dupla nat-olás?
Azért szeretném "teljesen " kivenni a láncból a sageomot, mert amikor eléggé le van terhelve a net, akkor nem megy a kifele telefonálás (befele jó).
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B450 Aorus Pro ● R5 3600 allcore 4,2GHz 1,31V ● Asus ROG Strix RTX 3080 V2 White OC Edition
-
Starchm
őstag
válasz szivacs1987 #103593 üzenetére
Ha ip tv-d van akkor nem lesz soha bridge módod. Tedd vissza az iptv boxot a sagemre, aztán pppoe továbbadást kapcsold be a beállitásokban és akkor neted a saját router fogja intézni.
DHCP-t hagyd bekapcsolva sagemen különben iptv nem fog menni, de a wifiket meg kapcsold ki és akkor patikán fog menni minden. -
szivacs1987
aktív tag
Sziasztok!
Telekom előfizetésem van gigabites netre, vezetékes telefonra és IPTV-re.
Sagemcom 5655v2-es eszközt adott a telekom.
192.168.5.0 255.255.255.0 hálózattal használom, DHCP bekapcsolva.
Ha ebben van a TV set-top boxja kötve, akkor minden rendben.Vettem egy Linksys WRT1900ACS routert. Openwrt LuCI van rajta.
Sagemcom 5655v2 LAN4 portot összekötöttem a Linksys WAN portjával.
Linksys WAN portján statikus IP: 192.168.5.102 Default gateway: 192.168.5.1(ez a sagemcom IP cime) .
LAN-okon DHCP 192.168.1.0 255.255.255.0 hálózat.
Rádugtam az IPTV set-top boxát, meg is kapta a 192.168.1.220-as IP címet 192.168.1.1-es default gateway-al (a TV-n megnézve).
El is indul a tv műsor, de pár másodperc múlva megáll a kép. Ha csatornát váltok,akkor ismét pár másodpercig megy és megáll.
Olvastam, hogy az IGMP-t kell engedélyezni.
Ezt be is kapcsoltam, de a helyzet nem változott semmit.Mit kellene még állítanom, hogy jó legyen.
A végcélom a sagemcom kiváltása (bridge módot és pppoe passthrough-t bekapcsoltatni). De amíg nem tudom enélkül megcsinálni, addig nem akarom átállítatni.
A segítségeteket előre is köszönöm.
-
Elemental
addikt
válasz kabelmania27 #103591 üzenetére
Oké, köszi a segítséget!
-
Elemental
addikt
válasz kabelmania27 #103589 üzenetére
Mármint a koaxon, vagy az iptv-n?
Amúgy lehet, hogy szopi, mert a tévé, ahová most koaxon akarok adni adást, régi, és nekem csak dvb-t stb-m van. Be kellene szereznem dvb-c stb-t? -
Elemental
addikt
válasz kabelmania27 #103586 üzenetére
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Elemental #103585 üzenetére
Nincsmit. Írd meg osztóval milyenek az értékek.
Háromszoros árnyékolású kábel legyen az osztó és a modem/tv közé.
Dvb-c csatornák hosszútávon meg lesznek szüntetve, mert a Telekom az iptv szolgáltatást fogja fejleszteni ezért (+docsis 3.1 fejlesztés miatt) kell a hely az új letöltési csatornáknak.
Amennyiben családiból írsz nézd meg a légkábel és a fehér kábel között nincs-e osztó.[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz kabelmania27 #103583 üzenetére
Köszi, kipróbálom!
Van szobaantenna, de nem az igazi.
-
kalanchoe
senior tag
IPTv-hez milyen boxot adnak optikai hálózaton? Műsorújság appal működik a távirányító?
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Elemental #103582 üzenetére
Elvileg in-re kell kötni a bejövőt, outra a modemet és tapra a tévét, de ez a modem 60-nál magasabb értékkel nem tud adni ezért nem biztos hogy lesz net.
Lehet próbálkozni, de ha nem tud a modem szinkronizálni iptv (azaz semmi) sem lesz, osztó nélkül sem biztos hogy fel fog tudni jelentkezni a modem a hálózatra. Társasból vagy családiból írsz?
Szoba vagy tetőantennával tudod nézni a földi kódolatlan csatornákat.[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz kabelmania27 #103581 üzenetére
Semmi nincs, csak be van húzva hozzánk, és ennyi.
Akkor az osztás úgy megy, hogy az in-be a házba bejövő koax, az tap-ba menjen a sagemcom felé, az out meg a tévé felé?
[ Szerkesztve ]
-
kabelmania27
Topikgazda
-
Elemental
addikt
válasz kabelmania27 #103576 üzenetére
Egészen pontosan ez az osztó van itthon.
Ezeket az értékeket kérdezted?
(#103577) DJ. Ru$y:
Persze, tudom, de már van három stb-unk, négy nem lehet egy előfizetésen.[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Miksa64 #103574 üzenetére
Én csak arra reagáltam, hogy a portforward el van rontva. Az Internal hostnál nyilván belsőhálózati IP-nek kell lennie.
Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem az ONT-on lévő FTP szervert nem biztos, hogy el fogod érni kívülről.
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
kabelmania27
Topikgazda
válasz Elemental #103575 üzenetére
Üdv!
Ezt ne tedd be a modem elé, 5-2500Mhz power pass feliratú osztó műholdas jel osztására való, 15dB tapkimenetben nem biztos hogy fognak menni a digitális adások, ha pedig a modemet kötöd arra akkor nem lesz net.
Milyenek a modemértékek osztó nélkül?[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
Szevasztok!
Koax elosztót betehetek a sagemcom elé? Van egy tévé, ahová koaxon menne a tévé adás.
A másik, hogy ilyen elosztót találtam itthon. Ezt hogy kell bekötni? Mi megy az in, out, tap-hoz? -
-
-
Miksa64
tag
válasz enginev3.0 #103571 üzenetére
ASUS TUF-AX6000, RT-AC86U; Xiaomi 12T Pro; DS118.
-
-
Miksa64
tag
válasz enginev3.0 #103567 üzenetére
A port forwalding beállítás alatt nyitottam egy (21) portot (remélem jól), ha erre gondolsz!?
Vagy lehet máshol is engedélyezni?[ Szerkesztve ]
ASUS TUF-AX6000, RT-AC86U; Xiaomi 12T Pro; DS118.
-
Beniii06
addikt
válasz enginev3.0 #103564 üzenetére
Ide sem küldtek még, de ne is küldjenek, amennyi kötbérrel jönnek nekem 1-2 hónapig nem is várok számlát tőlük.
"Got any other secret weapons?"
-
-
Miksa64
tag
Hali!
Tudna Valaki segíteni abban, hogy a Sagemcom F@st 5655v2 ONT-ba dugott USB-n lévő dolgokat hogyan tudnám elérni ez internetről (FTP)?
Hálózaton belül mindent látok és használhatok, de kívülről nem tudom elérni.
A ddns cím be van állítva, de még azt sem található.
A pc-re telepített FTP klienset sem tudom elérni pedig próbáltam neki portot nyitni is!ASUS TUF-AX6000, RT-AC86U; Xiaomi 12T Pro; DS118.
-
gabor9991
őstag
válasz enginev3.0 #103564 üzenetére
Én is rákérdeztem, azt mondták minden rendben van, pedig az előző hónapokban 4-6 között megkaptam.
-
Ebben a hónapban még nem jött számla
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
lszlogal
senior tag
válasz Feketelaszlo #103555 üzenetére
Az egy dolog, hogy nálad nincs beázás. A DOCSIS-nál beázhatnak a TAP-ek, és az erősítők, akkor bizony oxidosodik minden. Az oszlopon lévő koaxon is megtörhet a szigetelés, csak úgy random. Az is lehet a probléma.
Mekkora a max. elérhető sávszél a településeden? Minél nagyobb sávszél van DOCSIS-nál, annál érzékenyebb. De konkrétan minden szarra érzékeny.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
II. kerület, úgy látszik tényleg volt valami fejlesztés, mostmár ott is megjelent az 500Mbit max sávszél... Mikor pár hónapja legutóbb néztem akkor még csak 250 volt a max...
Ha az IPTV minőségén is tudnának egy kicsit csavarni felfele akkor leszarnám a DIGI-t.. (Bár a DVB-C lehetőség azért erős indok még)[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
Hali!
Jóeséllyel haldoklik a modem. Reseteld le (gyári beállításokra), hátha.
Meg a klienseken teszt jelleggel használj fixip-t, lehet a DHCP-be fullad bele, bár erre kis esélyt látok, de próba cseresznye.üdv, adika4444
-
kabelmania27
Topikgazda
Üdv!
Letöltési értékek között van különbség de ettől még lehetne stabil.
Lehet azért szakad meg mert letöltési csatornát vált a modem.
Nézd meg nem lazultak-e ki az F csatlakozók a modemnél és a toldásnál.
Modemújraindítás után sem javul a helyzet?
Koax kábelen van osztó vagy direktbe megy a modembe?[ Szerkesztve ]
-
Feketelaszlo
senior tag
Üdv!
Adott egy kábelnet, amely 3-4 évvel ezelőtti telepítés óta hibátlanul működött egészen mostanáig (azt hiszem 150 MB/s-s csomagban, de ez technikai szempontból most lényegtelen).
Technicolor router (az utca végi csatlakozótól kb. 100-130 méterre) látszólag jó jel/zaj és feszültség értékekkel:Véletlenszerűen dobja el a netet és bontja a LAN hálózaton levő kapcsolatokat is, miközben egyébként az IPTV szolgáltatás hibátlanul működik ugyanazon a kábelen. Az elmúlt hét esős időszakában voltak leállások, de házon belül átnézve a kötéseket nem találtam semmi beázást, tehát ebből arra gyanakodnék, hogy a szolgáltató hálózatán van valami gebasz, de akkor gondolom a tévének sem szabadna mennie. Van, hogy a hálózaton levő gépeket külön-külön dobja le a netről és router újraindítása nélkül nem is lehet róluk visszacsatlakozni, szóval látszólag teljesen összefüggéstelen hibajelenségeket produkál, ezért gondoltam, hogy előbb itt érdeklődök bejelentés előtt, hogy egyáltalán mire lehet számítani/gyanakodni ilyen esetben.
-
mokus1
addikt
Sziasztok!
IPTV-m van, viszont a távirányítóm elkezdett szarakodni.
Nem működik, bekapcsolni betudom a stb-t de semmi mást. Próbáltam már a felprogramozást, de az sem működik ha jól csinálom.
A kicsi típusú távirányítóm van. Mit próbálhatnék még meg?
-
törölt tag
válasz DJ. Ru$y #103550 üzenetére
A réz az réz , az is a telekom tulajdona. Egyébként ha megoldja magának , le sem fogja xarni senki. Ha meg nem sikerül ,majd megmondja a szerelőnek ,hogy nem jött össze és megoldják ők.
Csak mert ha utp-ből és koaxból , annyit hagynak rá egy kávéért cserébe ,amennyi kérek, akkor az optikával sem fognak szarozni sokat.
[ Szerkesztve ]
-
savior
őstag
Nektek mindíg ugyanakkor van a számlázás?
6.-án volt évekig, aztán csomagot váltottunk és lett 11.-én. Most második hónapban 14.-e van és még semmi.https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz #22718208 #103549 üzenetére
Tudtam, hogy valaki beír xDSL-lel kapcsolatban. Pont erre írtam a (Tudom, tudom.) részt. Maradjunk annyiban, hogy a réz nem üvegszál, de felőlem mindenki azt csinál amit akar.
Itt toldásról beszélünk, ami hiba forrás lehet, ahogy a kötés is az lehet rézen.
-
GSPLR
senior tag
Sziasztok!
Hónap elején lettünk Magenta 1 előfizetők amiben benne foglaltatik 3GB+3GB mobilinternet (mivel megduplázták). Nos ezt hol látom pontosan, mert az alkalmazásban és a honlapon is csak simán az eddig is meglévő 3GB-ot látom. Előre is köszönöm.
Huawei
-
lszlogal
senior tag
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz nagyle #103541 üzenetére
Egy valami miatt nem javasolnám ezt, ugyanis ha hiba van a hálózatodban később, az lesz az első kérdés, hogy, hogy került oda a toldó, és miért. Az ONT-ig a T hálózata, elvileg a tudtuk nélkül nem is nagyon lehetne piszkálni. (Tudom, tudom.)
-
-
lszlogal
senior tag
válasz huliganboy #103533 üzenetére
Ha pénzbe is kerül neked, az fillérek! Méterenként 10 forintért szerzem az optikai kábelt. A munkadíj más kérdés. Ha házon belül van megtörve, akkor simán lehet toldani, nem kell cserélni az egész bejövő szálat, bár biztos van valami megoldás kültérre is. Az ONT előtt nincs toldás? Hogy tudta megtörni? Mit csinált vele? Azért elég strapabírónak kéne lennie. Mi hajigáljuk jobbra-balra mikor húzzuk ki, és mikor műszerrel rámérünk semmi baja..
[ Szerkesztve ]
-
nagyle
csendes tag
Én nálam ilyen mechanikus szálkötőt használtam, mikor eltörtem a 70m-es, mindenen keresztül-kasul, 1 napon keresztül vezetett, s így láthatatlanná tett szálamat: https://www.agendaage.hu/pt.-csatlakozok-toldok-es-kieg./12803/opt-szalosszekoto-toldo-gyors-5db-optic-12803-
Ha emlékszel rá, hogy mennyi volt az Rx jelszinted, és - 20dBm fölött volt, akkor érdemes lehet megpróbálni. Én ugyan rendes száltörővel és fogóval dolgoztam, de a bekötést végző ember a kötődobozban rendkívül tróger módon csak sima fogóval és száltörő nélkül kötötte hasonló mechanikus kötővel. Tehát 2 mechanikus kötéssel is lehet stabil a kapcsolatod simán.
Persze, ha könnyűszerrel lehet cserélni a kábelt, akkor nem kérdés. A munkadíj a drága, nem az anyag. -
adika4444
addikt
válasz huliganboy #103537 üzenetére
"Remélem nem fogok 50-60 ezreket fizetni erre...1414 alatt csak gép volt, terheltwk nem tudott ügyintézőt kapcsolni..."
Kb esélytelen. Ha már 15k-ba fájni fog sokat mondtam... Biztos, hogy nem te vagy az első akinek ilyen gondja van, és arról azért hallottunk volna, ha horribilis összegért csinálnák. Nekik se igazán érné meg...
(#103539) DJ. Ru$y:
Jaja vagy csendben kell maradni, vagy mondani, hogy ügyintézőt kérsz...üdv, adika4444
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz huliganboy #103537 üzenetére
Nekem ezt nem kell bemutatni, komplett parketta lerakás, ablak csere, falak vakolatig visszapucolása (mert 100 éves festék volt a legalsó réteg), majd javítás, festés, és folyamatosan bent volt a szobában 5-6 méter réz kábel, mivel abban a szobában jön be, nem volt mit tenni. Hála égnek itt megúszta a szakikat. (Nyilván nem optika, de a réznek sem tesz jót, ha 2-3x átsétálnak rajta létrával, vagy rádobnak 2-3 köteg parkettát.)
A robothoz, ha nem szólsz hozzá, elvileg x ideig, akkor automatikusan ügyintézőt kapcsol.
[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz huliganboy #103535 üzenetére
A helyedben hívnám a hibabejelentőt, mert gondolom a sérülés miatt nem megy rendesen aminek mennie kell. Ha telefonon nem is fognak tudni segíteni, akkor egy szerelő biztos rá fog nézni személyesen. Ezek után már tudni fogod javítható-e,ha igen, lesz-e vagy sem költsége. Ha lesz költség akkor azt megközelítőleg meg is fogják mondani mennyi is az. Viszont ha lesz költség, akkor én a festővel beszélnék, és legalább a fél összeget vele fizettetném.Elvégre ő miatta van a dolog.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
huliganboy
addikt
-
DJ. Ru$y
félisten
Nem hegesztik, jól írták előttem. Kötéstől az ONT-ig cserélik. 1414-et hívd fel, mondd el mi történt, aztán elmondják mi a teendő.
Aztán be lehet nyújtani a számlát a szakinak. Nyilván, ha fogalma sem volt róla, hogy mi az, akkor nem teljes mértékben ő a felelős.
-
huliganboy
addikt
válasz Marci112233 #103534 üzenetére
Áh erre nem számítottam, kb 35-40 méterre vagyok a csatlakozási ponttól....
-
Marci112233
addikt
Én úgy tudom hogy optikai kábelt nem javítanak, toldanak ha sérül, hanem csatlakozástól csatlakozásig cserélik inkább. De ha ez mégsem így van akkor valaki majd kijavít. Viszont cserénél, ha elég hosszú akkor nem igen lesz olcsó mulatság, mert ha jól tudom optikai kábel ára nem kicsi. Díjmentesen meg nem hiszem javítani fogják, mivel ha nem is szándékosan de meg lett sértve, és nem önmagától szakadt meg.
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
huliganboy
addikt
Sziasztok!
Pár hete kötöttem optikai kábelles internetet. A festőm ma a létrával megtörte a kábelt.
Valakinek van információja, hogy mennyibe kerül egy optikai kábel heggesztése? Vagy esetleg ezt meg tudják oldani díjmentesen is?
Köszönöm
-
adika4444
addikt
válasz lszlogal #103527 üzenetére
A biznisz G-Suite valóban jó ötlet.
Jahogyja, hát úgy valóban egyszerűbb. Én is magam üzemeltetem a levelezőszerveremet, nem egy pilótavizsga, egyszer rendesen be kell lőni utána meg szemmel tartani, védeni az illetéktelen belépési kísérletektől, ilyesmi.üdv, adika4444
-
MODERÁTOR
-
savior
őstag
Ti betudtok lépni a telekom.hu-n a felhasználói fiókotokba? Nekem folyamatosan azt írja, hogy azonosítási kisérlet folyamatban.
https://sites.google.com/view/saviorweboldala/home
-
lszlogal
senior tag
válasz adika4444 #103525 üzenetére
Nem muszáj..
1.) vásárol üzleti gmail fiókot és egy saját domaint
2.) bérel email szervert, amit pofonegyszerű beállítani, gyorsan ki lehet guglizni mit / hogy akarsz (nem üzemeltetésről beszélek, hanem bérlésről. Nem annyira drága, bőven megengedheti magának egy cég, ha stabil szolgáltatást akar (Én jómagam üzemeltetem a saját email serverem - de ez megint más).[ Szerkesztve ]
-
adika4444
addikt
válasz lszlogal #103520 üzenetére
Az kétségtelenül jobb mint a Telekomos, csak drágább is. Meg hát annak a működtetése is a júzer feladata, szóval ott vagy jó szaktudás kell, vagy egy jó rendszergazda.
(#103524) DJ. Ru$y: És milyen nehéz az ilyeneket átszoktatni mondjuk Gmail-re... De megéri, sokan mondják, hogy nem értik eddig miért nem váltottak pedig milyen jó.üdv, adika4444
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz Maxxxim #103523 üzenetére
A régire be kell állítani egy automatikus választ minden beérkezőre, amiben szépen megfogalmazva leírod, hogy megváltozott a címed és küldje el az e-mailt a jelenlegi címedre is, ha pedig címtárból írt, akkor módosítsa a névjegyedet a címtárban, kb. ennyi, nekem is fut 2-3 e-mail címem is így.
Az pedig egy másik kérdés, hogy ki mit mire használni, mindenki szíve joga, az én véleményem is az, hogy nem függnék ilyen szinten egy szolgáltatáshoz kapcsolt plusz szolgáltatástól, főleg nem céges szinten.
Meglepődtök, de nagyon sokan vannak olyanok, akiktől én is xyzkft@t-online.hu-s címet kapok meg kapcsolattartásra.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
törölt tag
válasz Hegyirabló #103518 üzenetére
Itt az idő egy körlevélben átszokatni őket másik címre.
-
Hegyirabló
veterán
-
lszlogal
senior tag
válasz Hegyirabló #103518 üzenetére
mondjuk erre a célra egy saját domaint és egy e-mail servert tartanék fent, már nem azért
-
kalanchoe
senior tag
válasz Hegyirabló #103516 üzenetére
Nekem a webmail-el nem volt gondom, pedig mostanában azt használom.
Igaz, kicsit lassú volt a mai nap során, máskor egyébként jól megy. -
Hegyirabló
veterán
válasz #22718208 #103517 üzenetére
Mondjuk azért, mert 20 éves az e-mail címem, több száz partnerem, üzleti felem ezt ismeri, ez meg sem fordult a fejedben, hmm?
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
törölt tag
válasz Hegyirabló #103516 üzenetére
t-online levelező ??
:-)
Miért szopatod magad ilyen baromsággal?
-
Hegyirabló
veterán
-
zoli62
addikt
Minden ilyen nagy jelentős területeket érintő karbantartásnál törvényszerű az országos leállás?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Aethelstone #103512 üzenetére
Végre valami jó történt.
A központi hiba engem kompletten elkerült :-)
-
Aethelstone
addikt
Minden megy. Köszönjük
Arsenal FC - Go Gunners!
-
jani4454
tag
Minden beindult! Köszönjük!
-
Marci112233
addikt
Nálunk SAT TV, ADSL2+ net és vezetékes telefon van. Azok mind mennek gond nélkül. Viszont online felületre még a bejelentkezés sem jön fel. Tegnap viszont még ment, mert pont néztem meddig van még az ajándék 4GB adatforgalom.
-
DJ. Ru$y
félisten
Srácok!
Központi hiba van, mint látszik, ha mindenki beírja még 20x, az is aki már egyszer beírta, attól nem fog megjavulni. Türelem.
-
törölt tag
IV. Kerület se Tv, se telefon nem működik.
Ügyfélszolgálat nem elérhető, a setup box-on a kék led világít. Tegnap este 23:24:00 körül vettem észre. Azóta se kép se hang. Felvett műsorokat nem lehet lejátszani. Ez volt a ma reggel.
Ont reset nem oldja meg a problémát. -
őstag
válasz zoli62 #103500 üzenetére
"Tegnap este 6 óra tájban kezdődött azzal, hogy nem lehetett az élő adást visszatekerni."
Akkor neked más problémád van, ugyanis az élő adás visszatekeréséhez a STB-ban lévő merevlemez, másodlagos STB esetében pedig az elsődleges STB-ban lévő merevlemez és L2 hálózat szükséges.
-
Darkness
aktív tag
IX. ben semmi. Betöltési hiba. háttérben megy az utolsó csatorna adása, amit néztünk. nincsenek a helyzet magaslatán.
Adj egy falat falat, mondta a falat faló faló. - Cinkosok között hallgatag a néma. - „Azarath, Metrion, ZINTHOS!” - Rock Fire? - No, Sky.
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Szolgáltatók összehasonlítása ITT!
Jelszinteket ide írhatsz!
Kötbér kijátszására, annak elkerülésére segítséget kérni és ahhoz segítséget nyújtani szigorúan TILOS.
- Digitális Állampolgárság Program
- Metal topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Rendereken a OnePlus Open 2
- Elemlámpa, zseblámpa
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hyundai, Kia topik
- Path of Exile 2
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Dell Precision M6700 17" kijelző i7-3632QM, 16Gb, Firepro M6000 2Gb "barkácsolóknak" - olvass
- AMD Ryzen 7 5700X/ASUS PRIME B550-PLUS/MSI RTX 3060 8 GB/32 GB DDR4/2 TB M.2 SSD/2x1 TB SSD/1 TB HDD
- Újszerű Apple iPhone 15 256 GB Fekete - 3 HÓNAP APPLE CARE, DOBOZZAL, TOKKAL, VÉDŐFÓLIÁVAL
- gyári Link Bracelet fekete 42/44/45/46mm
- !BONTATLAN! TP-Link UE330 3-Port USB 3.0 Hub & Gigabit Ethernet A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest