-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
Isikamika #94251 üzenetére
VM-ként nem, konténerként esetleg, de kevés lesz neki a RAM szerintem.
Ezzel fel tudod elvileg tenni a Container Managert
https://github.com/007revad/ContainerManager_for_all_armv8
Azon belül pedig a Home Assistant-ot.Inkább valami miniPC-n futtasd ha jót akarsz, a HA topicban, vagy FB-on a Home Assistant Hungary csoportban segítenek.
-
törölt tag
válasz
Isikamika #56403 üzenetére
Majdnem, de nem....
Pont hogy azt írtam elsőre, hogy "Én androidos vagyok, de el nem hiszem ios-re ne lenne meg ugyanúgy minden..." (DS get) amikor egy kolléga érdeklődött hogyan tudna iosen torrentezni [link]
Amire válaszul egy másik kolléga megírta hogy pedig bizony nincs... [link]
Mivel nekem ilyen szuper telefonom nincs (azaz nem tudhatom mit tud és mit nem) ezért a jövőben inkább nem feltételezek semmit róla hogy ami adroidon van az iosen is biztosan. Ennyi.
Tehát ha most veszek egy iphonet akkor tudom használni a DS Getet vagy sem?
-
davidsz
senior tag
válasz
Isikamika #26659 üzenetére
Le és feltöltési sebességbe nem. Hozzáférésben lesz gyorsabb. Például amikor webes felületen adatokat másolsz , Rendezem. Ezt én úgy oldottam meg hogy a webes felületét elkerülöm nagyon ritkán használom. Hálózati meghajtóként hozzá van adva a Windows hoz. Egyszer kell beállítani jól, és utána működik minden tökéletesen. Nyilván A későbbiekre gondolva a gyorsabb verziót érdemesebb megvenni ha van rá + kereted.
-
davidsz
senior tag
válasz
Isikamika #26657 üzenetére
3Tb-s WD Red van nekem benne. ide mentek. Emellett megy a saját felhő szolgáltatás, szinkron nézel több másik felhő szolgáltatással. Pl. van Drive Dropbox google Drive. Távolról elérem, mobilról úgy szintén elérhető. Teszi a dolgát. Egy negatív ott tudok ellene felhozni hogy webes felületen lassú az alkalmazás kezelése. Ettől függetlenül használható. szerintem nyugodtan veheted
-
zsolt501
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest