Hirdetés
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AliExpress tapasztalatok
- VPN topic
- OpenMediaVault
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Windows 11
- Otthoni hálózat és internet megosztás
-
IT café
Téma összefoglaló
(Utoljára frissítve: 2024.04.20)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz Isikamika #26652 üzenetére
Ez az egy lemezes készülék max arra jó, hogy a HDD-t ne a routerre dugd, de túl sok mindenre nem jó, még otthoni körülmények közt is kevés, nem is értem a gyártót mi volt ezzel a készülékkel az elképzelése, vagy inkább hová ajánlaná jó szívvel, mert én sehová.
''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
davidsz
senior tag
válasz Isikamika #26657 üzenetére
3Tb-s WD Red van nekem benne. ide mentek. Emellett megy a saját felhő szolgáltatás, szinkron nézel több másik felhő szolgáltatással. Pl. van Drive Dropbox google Drive. Távolról elérem, mobilról úgy szintén elérhető. Teszi a dolgát. Egy negatív ott tudok ellene felhozni hogy webes felületen lassú az alkalmazás kezelése. Ettől függetlenül használható. szerintem nyugodtan veheted
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
davidsz
senior tag
válasz Isikamika #26659 üzenetére
Le és feltöltési sebességbe nem. Hozzáférésben lesz gyorsabb. Például amikor webes felületen adatokat másolsz , Rendezem. Ezt én úgy oldottam meg hogy a webes felületét elkerülöm nagyon ritkán használom. Hálózati meghajtóként hozzá van adva a Windows hoz. Egyszer kell beállítani jól, és utána működik minden tökéletesen. Nyilván A későbbiekre gondolva a gyorsabb verziót érdemesebb megvenni ha van rá + kereted.
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
MrCsiT
addikt
válasz Isikamika #26652 üzenetére
Mint írtam is priviben, a ds116 most a legjobb ár/érték arányú egylemezes. Akkora fejlesztést tolt bele a Syno, hogy ez nem is kérdés.
(Lehet, hogy black friday-ban lesz valahol olcsóbban, mint az 50e körüli bolti ár)
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
törölt tag
válasz Isikamika #56403 üzenetére
Majdnem, de nem....
Pont hogy azt írtam elsőre, hogy "Én androidos vagyok, de el nem hiszem ios-re ne lenne meg ugyanúgy minden..." (DS get) amikor egy kolléga érdeklődött hogyan tudna iosen torrentezni [link]
Amire válaszul egy másik kolléga megírta hogy pedig bizony nincs... [link]
Mivel nekem ilyen szuper telefonom nincs (azaz nem tudhatom mit tud és mit nem) ezért a jövőben inkább nem feltételezek semmit róla hogy ami adroidon van az iosen is biztosan. Ennyi.
Tehát ha most veszek egy iphonet akkor tudom használni a DS Getet vagy sem?
-
addikt
válasz Isikamika #94251 üzenetére
VM-ként nem, konténerként esetleg, de kevés lesz neki a RAM szerintem.
Ezzel fel tudod elvileg tenni a Container Managert
https://github.com/007revad/ContainerManager_for_all_armv8
Azon belül pedig a Home Assistant-ot.Inkább valami miniPC-n futtasd ha jót akarsz, a HA topicban, vagy FB-on a Home Assistant Hungary csoportban segítenek.
"After successfully ignoring Google, FAQ's, the board search and leaving a undecipherable post in the wrong sub-forum don't expect an intelligent reply."
Új hozzászólás Aktív témák
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Az emberek furák lettek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor 90 - modellalkat
- Hobby rádiós topik
- Milyen videókártyát?
- Ukrajnai háború
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A gyerekem "tartalmat gyárt", mit tegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Új RYZEN 7 5800X (8 mag/16 szál) +hűtött VRM-es ASUS lap +Új 32GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA!!!
- Canon EOS 90D + 18-135mm + 50mm f/1.4
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! Garancia+számla!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X + RTX 3060 12GB GDDR6! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- KERESEK eredeti SNES PAL konzolt
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest