Hirdetés
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Facebook és Messenger
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- macOS PC-re
- Milyen routert?
- Windows 10
- Milyen switch-et vegyek?
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LucifeI2
őstag
Nekem az az egyetlen problémám a játékkal, hogy egy alt+tab után, ha vissza akarok térni a játékba, akkor 1-5 percig csak egy fekete képernyőt látok és semmi sem történik. Másnak is így viselkedik alt+tab után? Gyakorlatilag gyorsabb, ha bezárom mindig a játékot, aztán elindítom újra.
-
LucifeI2
őstag
válasz Darth_Revan #7037 üzenetére
Én is visszatöltöttem, de nekem megmaradt a 24/25.
-
nofi
addikt
válasz kopaszqtya #7041 üzenetére
Ez még jobb és ma pont útba esik. Félre is rakattam. Köszi!
Xbox GT: nozsolt
-
Darth_Revan
veterán
Csak az a baj, hogy VALVe-al ellentétben, Blizz alapból úgy tervezte, hogy bárki bármikor tölthessen vissza pályát, hogy újra megcsinálja achievementért
(A hajón levő konzolból töltöttem be, nem mentett játékállásból...)
Hát ha mocskosan akar játszani, akkor ő baja, tudok én trükköt amivel 1 küldetés alatt visszanyomom 24/25-re#7033 Hát nemtom, pl az utolsó prophecy küldetés hardon se volt könnyű
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
válasz Darth_Revan #7029 üzenetére
Na akkor vidd végig brutalon... xD Menni fog, a Hard túl könnyű. Én is végigviszem mégegyszer Brutkón.
(#7027) kovsol. Igen, sőt, ha nyomva tartod a ctrl-t akkor az összes inaktívot jelöli. De nem mindíg jó, mert én a seregben is hagyok 5-6 SCV-t, mert javítok velök, és autoturretet is rakok velük, stb..
[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
Ez így van pl Portal-nál is, ha visszatöltesz egy másik pályát, akkor nulláz.
-
Djuree
félisten
az aztán szép lenne
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
joysefke
veterán
Ha már a replayek szóba kerültek:
Honnan lehet letöltni sc2 repeket? -
Darth_Revan
veterán
LOL, tegnap este 24/25-ön állt a "csinálj meg 25 pályát hardon" achievementem, ma meg már 0/25
(Visszatöltöttem tegnap lefekvés előtt egy pályát, amit korábban hardon csináltam meg és letoltam brutalon...ha ez "resetelte" a számlálót, akkor GG )[ Szerkesztve ]
-
Thome
veterán
válasz joysefke #7019 üzenetére
Nem piszkálásképp, de szerintem a szemed rossz, ugyanis simán átlátható egy nagy sereg is, ha van benne SCV. Ha pedig csak az SCV-ket akarod kijelölni, akkor dupla katt az scv-n, és kijelöli a környékbeli összeset.
(Igen, én viszek mostanában a csatába is, hadd javítsák a gépi egységeket.)
-
nofi
addikt
Lassan lejár a próbaidőm, de eldöntöttem, hogy nekem kell ez a starcraft 2, akár béna vagyok, akár nem
Vette valaki esetleg MM-ban? Jó lenne tudni ott mennyibe kerül.Xbox GT: nozsolt
-
kovsol
titán
én is szoktam párat vinni, mivel automata reparir bekapcsolása után szépen javítgatja a tankokat csata közben és rá se kell nézned úgy is végzi a dolgát, meg a frontvonalból hátra húzott helionokat is szépen megjavítja
persze csak singliben szoktam, mert multiban úgyis instant kilőné egy értelmes ellenfél, de a gép buta[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
sith7
félisten
Távol álljon tőlem, hogy én is firkáljalak, de akkor tényleg nálad van a gond, ha egy sima 1v1 - es meccset nem tudsz átlátni ... lehet a monitor, vagy a videókártya nem működik megfelelően
Ha ez átláthatatlan, akkor egy 2v2 ? 4v4 ???
Az, hogy a nézők nem látják át, nem tudják követni, ha nézek egy repet, vagy meccset a jútubon, én látom ki kivel van ... általában az ellenfelek támadják egymást
pár koreai néző is szerintem másképpen nyilatkoznaDjuree:
-
whitezo88
nagyúr
szerintem elég keveseknek van gondja a replayeket áttenkinteni. én nem vagyok pro, de látom mit csinálnak (ráadásul van kommentár is).
egyébként már e-sport. az első is az volt.nézz meg egy profi WoW Arena 3v3 vagy 5v5öt. ott tényleg semmit se lehet látni, még a kommentátor sem lát át mindent.
-
joysefke
veterán
válasz kopaszqtya #7016 üzenetére
És pont ezért gondolom, hogy nem lessz E-Sport az SC2 ből.
A nézők egyszerűen nem látják át a csatát, nem látják át a játékot, nem tudják eldönteni, hogy éppen mit látnak. (Ez SP re igaz, multit még nem próbáltam, de gondolom hasonló a helyzet)
A Brood War ezzel szemben gyönyörűen átlátható, még a képzetlen szem számára is.J.
-
Djuree
félisten
akkor meg játssz vele sokat és majd megszokod pár nap után tudni fogod ki kicsoda
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
joysefke
veterán
válasz whitezo88 #7013 üzenetére
Ha már válaszolsz a hozzászólásomra, akkor már igazán el is olvashatnád...
Én nem egy pisáló scv-t akarok kijelölni a tömegből, hanem az aktuálisan megjelenített csatateret akarom átlátni. Hogy miért, azt is leírtam már.
Öszintén gondolom, hogy SC: BW-be kéros lenne beleintegrálni ezt a slacker SCV vagy milyen featuret, mert annyira átlátható a gém, hogy igazán a playeren múlik, hogy dolgoznak e az scv-i vagy sem. SC2-ben már jó ötletnek tartom, mert sokkal nehezebb átlátni a játékteret és a kósze scv-t észrevenni.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz joysefke #7012 üzenetére
a nem dolgozó scv-ket jelöli a gém a bal alsó sarokban csak rákattintasz és kijelöli a lógó scv-t.
nem tudom miért nem látod át az egységeket, nekem nincs ilyen problémám. nem rossz a szemed esetleg?whitezo88: nemtudtad hogy kell katona a mineral mellé? nehogy ellopják
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
Djuree, Darth:
Lényegtelen, hogy miért van ott az SCV, ott van és késsz..
Az oka ennek mellesleg, az, hogy a lávás pályán gyakran kellett kimenekítenem az SCV-ket, akkor ezek persze nem dolgoztak, hanem egy tömbben álltak (a seregem mellett, esetleg azzal összekeveredve.
Ha netán multiban szeretném nyomni az SC2-t, akkor nem árt, ha minden SCV-t gyorsan észreveszek, ami nem dolgozik, illetve az ellenfelemnek az egységmixét gyorsan és pontossan fel tudom mérni. ennyi.Itt most nem arról van szó, hogy nagyobb lett a játéktér, nagyobb a felbontás, stb, hanem az egységek, amelyeket eddig láttam kevéssé karakteresek mint SC1-ben. Itt minden gyalogság nagy kövér páncélba van rakva és késsz ennyi.
Jó példa erre az SCV, azonnal ki tudtad szúrni a pályán, nagyon elkülönölt a marine-tól. Ez pedig nem igaz az új SCV-re. Ha belekerül egy marincsapatba, ember legyen a talpán aki a csata hevében észreveszi.
J.
-
Djuree
félisten
válasz joysefke #7008 üzenetére
minek viszel SCV-t támadni?
ha meg nem látod akkor oszd be csapatba őket hotkey-re és egyből ki tudod őket jelölni
eleve a mara nagy debella, azt még sztem a vak is látja, az orvos fehéres, az is látszik, a firebat pirosas, az is látszik sztem, a mariska meg a legvékonyabb mind közül
sith7: írjá cetlit
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
válasz Ghoosty #7002 üzenetére
Ne szerénykedj
Ha nem gyűlölném ennyire ezt a cheat - es terran - t, akkor ilyen menetek után tuti átállnék arra
Utánna még toltam Cettlee - vel is, ahol 2v2 - ben bekaptunk 2 platinás terran - t, le is nyomtak, mint a bélyeget
Ők is azt csinálták, mint Te; csak előtte még egy kis reaper cumi - t is benyomtak
Összeszokott csapat volt, kb. másodpercre ugyanazt csinálták, az egyik engem , a másik Cettlee - t szivattamod: Cettlee bakker, nem bírom leírni a neved elsőre jól, itt így van, a sc2 - ben meg nem
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
-
Djuree
félisten
válasz joysefke #7004 üzenetére
hát pedig eléggé megkülönböztethetők sztem én is 17-es moncsin tolom, de én látom ki kicsoda
tedd fel a fraps nevű programot, az kiírja folyamatosan...
[ Szerkesztve ]
-
joysefke
veterán
Meg tudná valaki mondani, hogy hogyan tudom monitorozni a frame ratet az SC2-ben?
J.
-
joysefke
veterán
Letöltöttem egy "próbaverziót", azon nyomtam a SP-t tegnap.
17"-os monitoron 1280x1024-ben. Hangulatos a játék, van atmoszférája stb, de
alig tudom megkülönböztetni a terrán gyalogos egységeket melybe az SCV is beleértendő.
Ez azért is kellemetlen, mert terrannal (és a SP csak arról szól) a marinok/medicek/firebatok a kedvenceim, illetve most már a marauderek is.Tapasztalta ezt más is, vagy velem illetve a monitorom méretével van a probléma?
J.
-
Hell
tag
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy guest kódot.
[ Szerkesztve ]
Üdv, Hell..............................................BC2, BF3, BF4 nick: WarthogHell
-
Ghoosty
őstag
Köszönöm a dícséretet, de azért ennyire nem vagyok jó, szerintem az ellenfelek voltak gyengék.
Amúgy az eleje egész jól megy, de ha ott megállítanak, akkor nehezen tudom összeszedni magam. Ezt a teljesítményt még egyelőre úgy tudom hozni, hogy nem derítek, tehát mindig fix build orderem van, ahol csak 1 dologra kell figyelni.
Jelentem: tegnap sikeresen befejeztem hardon a campaignt.
[ Szerkesztve ]
-
sith7
félisten
Azt elfelejtettem a tegnapi nappal kapcsolatban, hogy Ghoosty - val is toltunk 2v2 - t, illetve ő tolta, én csak aszisztáltam
Kegyetlenül tolja a terran -t , a 2 meccs összesen nem tartott 20 percig ... persze mi nyertünk
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest