Hirdetés
-
IT café
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KrAt
veterán
Egyre jobban és jobban bejön ez a játék Bár vicces, mert 1 pályán tolom szinte (Squadron TD), de ott lassan értem, mit és hogyan kell, hogy végigvidd Nem olyan, mint az SC1 volt, hogyha tudod a módot, akkor nyertél, hanem ezer és egy befolyásoló tényező van, kurvajó Nem bántam meg, hogy átnyergeltem ide
-
KrAt
veterán
válasz Formaster #31956 üzenetére
Átengedi, ami szerintem a baj, hogy a starter edition az Amerikai szerver, a normál verzióm meg európai, nem?
A BNet acc-omon reggeltem a teljes verziót, de ott maradt a starter még..
Az gondolom nem baj, ha a starter van telepítve, nem? Mert csak kóddal aktiválom a teljes verziót..
-
KrAt
veterán
Ha az SC2-nél (dobozos) írják, hogy angol vagy nem, az mit jelent? A doboz nyelvét? Vagy a játékot?
-
KrAt
veterán
Egyre jobban érzem azt, hogy az SC1 kezd nagyon háttérbe szorulni (csak UMS-ezek..) multi terén, így elgondolkoztam, hogy végre beruházok egy SC2-re..
Kérdés, hogy az UMS (Custom?) mód népszerű SC2-es körben? (Turret / Tower Defense, stbstb) Vannak régi klasszikus UMS pályák "átírva" SC2-re? (Turret Defense, Tower Defense, Lurker / Cannon Defense, ilyenek..)
BTW merre / milyen módon a legolcsóbb az SC2? Neten ilyen 8-9k körül látom leginkább..
-
KrAt
veterán
Lehet láma kérdés:
SC2-ben megvannak azok az UMS pályák, melyek voltak 1-ben? Vagyis hasonlóak? Értve ezalatt turret és egyéb defense pályákat, stbstb..
-
KrAt
veterán
Az viszont boldogságos, hogy a játék rendesen kihasználja a 3870X2 mindkét magját, közel 100%-on
-
KrAt
veterán
válasz Darth_Revan #7029 üzenetére
Ez így van pl Portal-nál is, ha visszatöltesz egy másik pályát, akkor nulláz.
-
KrAt
veterán
válasz cowboy_bebop #2943 üzenetére
Jelen (ha minden igaz )
-
KrAt
veterán
Hehe 1v1, én szokásos terran, ellen protoss. Elején nem jött rush, meg is lepődtem, mi van, visszavettem a unit gyártásból is.. Erre nemsoká' megjelent kurvasok egységgel, elkezdte szétszedni a cuccaim.. A exp-es CC-emmel sikerült "elmenekülni", berepültem arra a "szigetre" (asszem desert oasis map) ami fenn van a bal felső sarokban, és csak légből lehet megközelíteni... Gyártottam az SCV-ket, termelés (volt tőke is szerencsére) majd jött egy Factory, 4 Starport.. Majd ~30 banshee-vel megkérdeztem, mit is akart valójában..
-
KrAt
veterán
Érdekes ez az AI dolog.. Én V3-al játszottam sokat, most V5-el, és már megvan a taktikám Terrannal, amiből 10ből 8x nyerek, ha túlélem az első rush-t.. Onnantól kezdve meg csak támadgatnak, kóstolgatnak, de le vannak szedve az utolsó szálig..
Pedig nagyon nem vagyok pro gamer.. Ennyire jó lenne a taktika?
-
KrAt
veterán
Bazee belépek replayt nézegetni, erre mit látok? Ott az összes játszásom replaye, bár nézni nem tudom Automatikusan mentette.. Beszarás..
-
KrAt
veterán
Na azért örülök, hogy szép lassan gyűlünk itt SC2 játékosok
(megyek is vissza játszani, ha már lehet )
-
KrAt
veterán
asszem semmi
[ Szerkesztve ]
-
KrAt
veterán
Azért a nagy terran földi egység (nem jut eszembe, mi a neve, factory-ban lehet gyártani, és mint egy kétlábon járó transformers robot úgy néz ki) írtókomoly, megfelelő segítséggel előtte egész komoly golgokat lehet művelni vele
Amúgy ahogy néztem, "megmaradt" a vulture is, van helyette ilyen kis gyors, autóra emlékeztető cucc
-
KrAt
veterán
Hátbasszus, végignéztem egy replay-t SC2-vel, tökéletesen kiváltotta belőlem az "aztakurva" érzést.. Erről nem lehet mit mondani, hihetetlen Minden olyan, mint a régiben, és mégis annyira új, és annyira más, és annyira.. Wááá leírhatatlan..
-
KrAt
veterán
válasz Armando_19 #143 üzenetére
Bízom benne Lesz majd nagy PH!-s összezörrenés
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 16/512 FHD HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 8/512 FHD HUN
- 486 CPU bazár
- S3 Trio64V2/DX 1 MB PCI videokártya
- Gamer Pc eladó! I5-9400F/Asus GTX 1660 Ti/16GB RAM 3000mhz/256GB SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest