Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MasterDeeJay #54649 üzenetére
Assza meg, a gyengébb GTX770-el 2x annyi fps-em van
Más játékokba meg lassabb..(KDC-ben nincs meg a 60fps csak ilyen 40-50 és mikrolagos talán a fele vram miatt, gondolom visszavett texturákkal játszható lenne, duo-nál megvolt szinte mindenhol a fix 60 egy gpu-val is)
10eft-ért vettem a kártyát hibásan, reflowoltam poénból, ment rajta fél óra furmark és jópár 3dmark meg superposition szóval stabilnak mondható de nyilván akár mikor kinyuvadhat.
Mikrolagos ugyan úgy mert ki van fullozva a 2Gb vram, de messze használhatóbb ami egy vicc.
Megy ez is az issueba képként hogy ezt meg kezeli a játék rendesen. Driverből win10 amit felrakott azzal játszom, nem is frissítettem még nvidia panel sincs (azaz játék profilok sincsenek és úgy is játszhatóbb. Most legalább kiderült hogy a videó kártyát nem szereti.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Óra topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest