Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 11
- AliExpress tapasztalatok
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Linux kezdőknek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Microsoft Excel topic
- DIGI internet
- Mikrotik routerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
pár kérdés:
1) ha hajóra (Avenger Titan) veszek upgrade-et, és felrobban a hajó, akkor a megvett upgrade is megy a levesbe, vagy a visszakapott hajón rajta lesz?
2) Mercenary küldiknél az AI keményedni fog? 5-8-on túl vagyok, de nagyjából állnak a sarokban és céltáblát játszanak
3) szintén Mercenary. 2x előfordult már velem, hogy a securitysek, miután meghaltak a mobok, még tovább lőtték a hullájukat. egyszer pedig loot közben pár ilyen golyó megölt... ez bug vagy bosszút állnak?"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
miqlas
őstag
Tudnátok tippet adni, mi a frászkarikáért lesz használhatatlan a ROC? 1-4 nap bányászás után (1-2 óra / nap) valami ilyet mond, hogy „too hot”, majd nem csinál semmit! Se nem megy sehová, sem a laser nem mûködik. Ha pihentetem 10-20 percet, beindul, de fél percen belül megint túlmelegedik. Próbáltam platformon javíttatni, de ez lehetetlen, nincs még benne a játékban. Egyenlõre felrobbantom, majd lekérek egy újat. Ha van más megoldás, szívesen venném!
42
-
Szőrös
veterán
válasz m0h0senator #54795 üzenetére
Tobb helyen van mar security post, ahol le lehet szedni CS-t. Mindegyik bolygo vonzaskorzetebe tettek igy nem kell mar kotelezoen Kareah-hoz menni.
Viszont a tobbi cryptokeyt tenyleg kiszedtek, kar[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
anulu
félisten
válasz m0h0senator #54795 üzenetére
fent vagyok DC-n, asszem aktívabban elkezdem majd használni.
köszönöm a segítséget!
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
m0h0senator
őstag
Csak egy féle van bent jelenleg a tigersclaw.
Microtech-en ha jól tudom nem lehet a CS-t levenni azt crusader mellett cellin nevű hold felett lebegő bázison lehet.
Tényleg javaslom a stopposok discord-ot megkönnyíti az életed ahelyett, hogy itt írsz.
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Szőrös
veterán
Mondom en, hogy discordra kene jonnod, itt semmilyen info nincs a jatekrol meg az aktualis hirekrol, eventekrol
A pici doboz az ezhttps://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
anulu
félisten
CS-t nem sikerült resetelnem, microTech-en akartam, de nem volt elég üzemanyag, hogy odaérjek a bolygó túloldalára, gondoltam egyet, hogy elmegyek Port Tresslerre, és onnan ugrok, meg talán valami autopilot elvisz. megérkezek, úgy lőtt le a bázis, hogy pislogni nem volt időm...
megnéztem a börtönt, tényleg hangulatos összesen fél órát kaptam, azt megvártam bányászat meg minden nélkül, de legalább a crime rating nullázva lett.
ami a kérdésem lenne. sok helyen találok ilyen pici dobozokat, gondolom valami eventhez kapcsolódik. ezeket hol lehet leadni? minden creditre szükségem lenne most, és ha jól tudom, 250-et adnak darabjáért.
amúgy New Babbage-en a leg ultimate-ebb cracking chipet 990-ért árulják.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
Szőrös
veterán
válasz miqlas #54786 üzenetére
A jelenlegi hp rendszer miatt a mozgekonysag a legmeghatarozobb tulajdonsag, es amiatt lesz egy hajo igazi aduasz a dogfighterek kozott. Arrowt is megfontolhatod, bar az mar tenyleg nagyon papir mar most is.
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
ööö, New Babbage-ben kiléptem a metró kapszulából, és leestem... halál. Grim HEX-en ébredtem, de minden cuccom megvolt.
-
miqlas
őstag
válasz NomadND1 #54778 üzenetére
Köszi a tippet! A Gladius volt az egyik a listán és asszem a legolcsóbb, a másik az F7C, ezek szerint a Gladius sokkal jobb, annak ellenére, hogy olcsóbb is?
Tûzerõben a F7C nyer! A mozgékonyság miatt jobb a Gladius? Ahogy néztem, a Sabre-t is ki tudnám gazdálkodni!42
-
Szőrös
veterán
-
anulu
félisten
válasz Menthirist #54782 üzenetére
a börtön nullázza az CS-t?
-
veterán
-
anulu
félisten
aha. hát ez nem jó hír, lelkileg kb készíthetem magam rá...
tbh, nagyon tetszik a játék, hangulata, minden, de ennyire elveszettnek game-ben borzasztóan régen éreztem magam
-
duvi
nagyúr
Ha elkapnak(lelőnek), utána a börtönben kelsz fel. Ott a központi terminálon meg tudod nézni, hogy hány óra/nap büntit kaptál. Ezt az időt le lehet csökkenteni, ha bányászol és/vagy küldizel bent. Ezek kívül meg is lehet szökni, de ehhez erősen ajánlott megnézni egy pár tutorial videót!
-
anulu
félisten
válasz Szőrös #54777 üzenetére
és olyankor mi történik, ha nem tudom időben resetelni a CS-t, és pénzem sincs befizetni?
-
Szőrös
veterán
Valahogy igy, es crimestat (CS) vagy fine (ami a mikulascsomag ).
-
miqlas
őstag
-
anulu
félisten
eh. ettől a 2 bűntető ponttól hogyan tudok megszabadulni? New Babbage-ben meglátott egy security-s és belém eresztett egy sorozatot
másik: #54764-ben amit említettem quest... megtaláltam, hogy hogyan kellett volna megcsinálni, csak valamiért (talán a bűntető pontok miatt??) csak és kizárólag Mercenary questeket látok
nincs lehetőség teljes karakter resetre? úgy érzem, hogy ezt nagyon elcsesztem
-
anulu
félisten
időnként bolygó felszínen nagyobb kavicsokat valami kerek, félig teli ikonnal jelöl. ez arra utal, hogy az bányászható? ha igen, akkor mivel és hogyan? illetve New Babbage-be hogyan tudok az orbitáló űrállomásról visszajutni? van valami olyan térkép a játékban, ami tud segíteni ebben? amikor felszállok csak egy hatalmas hófödte bolygót látok, és fogalmam sincs, merre induljak...
-
Szőrös
veterán
-
PhilBrick
őstag
válasz TESCO-Zsömle #54769 üzenetére
MFD-ből például a halacskában van több.
Nem kell mobiglas a landoláshoz. -
PhilBrick
őstag
válasz TESCO-Zsömle #54766 üzenetére
Pedig a Pisces mar most is remekul hasznalhato. Dobozolni peldaul sokkal jobb mint a pingvin.
-
miqlas
őstag
válasz TESCO-Zsömle #54766 üzenetére
... a Pisces-el is szemeztem, tetszik, hogy milyen kis, kompakt hajó, de jó tudni, hogy a Titan praktikusabb!
... amúgy pont hajóvásárlás elõtt állok, de a vadászok között keresgélek, mert hiába jó erre is a svájci bicska (Cutlass Black), de azért csak úgy fordul, mint egy vemhes tehén ...
42
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz miqlas #54754 üzenetére
Keblemre, testvér! Terrapin-em van (csomag második hajója), imádom, de egyszerűen teljességgel hasznavehetetlen. Pont azokból az okokból, amit írsz. Értem én, hogy 30 tonna páncél, de egy rendszert nem tud keresztbe átszelni oda-vissza.
Ami még mókás (mint full minimum kezdő) az a Pisces. Ha jól tudom, gyakorlatilag a legkisebb Jump-képes hajó, egyben az egyetlen jump-képes Snub. Szegénynek az ára a baja, mert abból a lóvéból simán kapod az Avenger Titan-t, az meg mégis sokkal használhatóbb... Persze jelenleg nem tudni mi a körítés. Milyen szenzorok lesznek a Pisces-en vagy mi igazolja az árát. Elképzeléseim persze vannak, de azzal tele a padlás.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
anulu
félisten
asszem valamit nagyon elcseszhettem, de nem értettem egy questet. 3e pénzt fizetett volna, odamegyek egy helyre, laborban ágyról felveszek egy kb kólás doboz méretű cuccot, ugrás, majd "drop off". de amit írt, az egy kormányzati épület belseje, bejáratot nem találtam, cserébe 2 szintet rontottam a security score-omon, annyit röpködtem kormányzati épületz felett.
biztos ti csináltátok már, ez az első ilyen "vedd fel és vidd el valahova" quest. neten nem találtam leírást, hogy pontosan hol és mit kéne csinálnom azzal az itemmel. a dómba meg nem tudok bejutni, coom-linken nem állnak szóba velem.
-
Szőrös
veterán
válasz MasterDeeJay #54762 üzenetére
Hmm csinalhatok ilyet is, bar nem mindegyik hajonak van beceneve.
-
-
Szőrös
veterán
válasz MasterDeeJay #54759 üzenetére
''Valami szótárat kellene eszközölni,''
Tessek parancsolni Nem mondom, hogy minden benne van de igyekeztem a leheto legtobb dolgot felvesni ide. Ha van meg otlet akkor nyudodtan irjatok meg.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
válasz Szőrös #54758 üzenetére
Valami szótárat kellene eszközölni, megmondom őszintén nem követem nagyon a fejlesztést csak egyszer egyszer ráizgulok és egybe ömlesztem magamra az elmúlt pár hónap vagy fél év dolgait hogy milyen sok minden változott de elfelejtek dolgokat és néha nézek hogy itt mit minek neveztek néha.
-
miqlas
őstag
válasz Drenadar #54753 üzenetére
... egyetértek!
Mielõtt CB-re váltottam, kibéreltem egyet, egy hétre. Túl nagynak és feleslegesnek tartottam, aztán beleraktam a ROC-ot. Akkor változott meg a véleményem róla, de így is egyedül használom. Ha nem kellene a ROC, elég lenne egy Titan vagy egy 300i (nekem).
Most az IAE 2951 alatt kipróbáltam pár hajót, amire kíváncsi voltam: Vanguard Warden-t, Terrapin-t, 400i-t, 600i-t és arra jutottam, hogy az én játékstílusomhoz ebben a korlátozott univerzumban nem passzolnak. A Vanguard egy lenyûgözõ hajó, de asszem, hozzám jobban illene egy F7C Hornet. A Terrapin nagyon tetszik, csak értelmét nem látom. Kicsi a quantum fuel tankja - egy felderítõhajónak! A többiben megy csak egyedül kergetõznék ...[ Szerkesztve ]
42
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #54752 üzenetére
hát, én le merem fogadni hogy nagyon elhanyagolható az az eset mikor az emberek tényleg multicrewnak használják a cuttlast... sztem a többség ugyanúgy egyedül használja mint a friccit.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
anulu
félisten
válasz Menthirist #54743 üzenetére
ja. hajó csattan, megy minden a lecsóba. ahogy azt megtapasztaltam
-
-
anulu
félisten
válasz miqlas #54734 üzenetére
Avenger Titan (vagy Titan Avenger...), rászántam a pénzt a nagyobbik starter pack-ra, és erre írták, hogy van raktere meg fegyvere is.
-
anulu
félisten
köszönöm a tippeket! illetve még egy olyan kérdésem lenne, hogy pl bolygó körül orbitáló állomást megtalálom (ha más nem pixel vadászattal), de az adott bolygón a településeket hogyan? a térképet néztem, de nagyon messze vagyok attól, hogy meg is értsem, amit látok
-
veterán
-
Szőrös
veterán
válasz Menthirist #54743 üzenetére
Persze. Kicsi onreklam megint: szerintem kuksold meg a 3.15os tutorial videot amit csinaltam, ez mind benne van
-
veterán
Köszi @all
Én még kerestem valami szekrényt amibe pakolhatok
Hajó pukknál veszik minden belőle?[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Szőrös
veterán
válasz Menthirist #54738 üzenetére
Lenyomod szepen az I betut hangarban, megjelenik az inventory, ott a vechile tab, lehet bele pakolni.
A crime statot meg igy tudod levenni.
[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
Ahogy beléptél a hajóra megnyomod az i betűt és tudsz a hajóba pakolni. Ami kisebb hajó, ott az újabbaknál (ares ion vagy inferno) van rekesz a storage-nek. Szépen feliratozva minden
54740: Kártyát kell venni elmenni cellin mellé egy biztonsági állomásra és ott tudod levenni.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz miqlas #54739 üzenetére
Jaja... csak amikor fél naprendszerrel odébb vagy, akkor inkább improvizálsz, mintsem egy óra út legyen oda-vissza
Az egyedüli ami meg tudott többször is szivatni még, hogy kétszer is eltaláltam társat, amitől kaptam is crime rate-et, és nem jöttem rá egy ideig hogy hogy lehet megszabadulni tőle (végül szerencsére az otthonomban, microtech-en el tudtam menni egy kiosk-hoz, ahol 16k kreditért levették az 1 darab crime rate-emet Szerencse hogy az őrök csak futkostak le-fel sőt talán lőttek is, de nem találtak el közelről sem (meg nem is nagyon akartak )Lassan majd nézek más küldiket is, egyelőre a bounty hunterek a legkifizetőbbek számomra. 12,5k uec pár percenként, viszonylag kockázatmentesen (a connie-mat ezek még nem nagyon tudják kikezdeni, bár egyszer már lelőtték rólam egy pilonomat)
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
miqlas
őstag
... amit be is tudsz tenni, ha gondolsz rá!
Biztos volt már veled is olyan, hogy otthon felejtetted a .......... és mehettél vissza érte! Ez mostantól pont ilyen!42
-
veterán
Igen, az nekem is tetszik (bár dögöljön meg aki kitalálta ), hogy küldi közben nyúlnál valamidért, amit tudod hogy vettél, erre nincs nálad Meg ebből fakadóan lootolni se tudsz könnyen mindent, mert nem lehet nálad 10 ionágyú meg 8 teljes páncél
Viszont a hajódban elvileg vihetsz még esetlegesen szükséges itemeket, kérdés hogy mindegyiken lehet-e, és hogy hol. Én pl a Connie-mon még nem találtam meg.
-
-
Szőrös
veterán
Delivery, investigation, search, ezeket a kuldetes tipusokat kezdokent siman lehet csinalni.
Amugy meg ha feljossz discordra akkor estenkent tolhatod a tobbiekkel akik csapatba verodve csinalnak akarmibarmit. Igy a nagyobb hajokat is meg tudod vizslatni belulrol, meghat a csapatjatek megiscsak mas.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
m0h0senator
őstag
Amihez kedved van. Már van kezdetleges repu rendszer. Minél több dobozt szállítasz idő után ötbb féle dobozolós küldit fog adni a rendszer. Ez így van a BH missziókkal stb. Az én javaslatom undersuit sisak és dobozolni a lehető legkevesebb cuccal. A lépcsőkön mindig sétálva (nekem többször tört így el a lábam) az állomásokat lootolva szépen alap cuccokat össze lehet szedni.
-
anulu
félisten
válasz miqlas #54730 üzenetére
akkor miket érdemes tolni? egyelőre a hajó irányítást is tanulom, illetve simán elveszek az űrben
volt egy szép fegyverem (valami 4k-ba került), hozzá vagon lőszer (150-es tárak, asszem 1k lövés/perc sebessége volt), az is elveszett úgyhogy nagyjából egy fél kiflivel a kezemben tudok indulni a bármerre."Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
miqlas
őstag
... értettem, mire gondolsz csak pontosítani szerettem volna, a megfogalmazáson ... már csak azért is, mert nekem mániám a lehetõ legrealisztikusabb játékmenet!
Amit a 3.15-ben bevezetett, sérülés / gyógyulással hoztak, az valami állat!
Gondolom, egyszer ez majd a jármûvekkel is megtörténik! Jó lenne!A szállítós questeknél a 45K aUEC-sek már tudnak fájni!
[ Szerkesztve ]
42
-
anulu
félisten
válasz miqlas #54727 üzenetére
rosszul fogalmaztam. ami nálad van. igenis oda kell figyelni. arra is, hogy azt vidd, ami tényleg kell, azokat viszont valóban
az ilyen szállítós questekre fogok ráálni szerintem. ha jól veszem ki, kb azok a legkönnyebbek.
-
anulu
félisten
ez a mentalitás, hogy igenis oda kell figyelni, mert szó szerint mindent el tudok bukni, nagyon tetszik.
a baj csak az, hogy leülök este 11-kor és úgy lesz hajnal 4 belőle, hogy szó szerint nem veszem észre. asszony meg kevéssé boldog ettől. kíváncsi vagyok, mikor jön el a pont nála, mikor azt mondja, hogy "inkább WoW-ozz, ott csak éjfélig tart a raid..."
MSI Afterburnerrel megnéztem, 1440p-ben (high-on) simán hozza a 40-50 fps-t a gépem, minden körülmény között (eddig). viszont az 5GHz-re rángatott 7700k folyamat 100%-on pörög, úh az a szők keresztmetszet. memóriából benyakal 26 gigát a 32-ből...
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz MasterDeeJay #54724 üzenetére
Ki kell tapasztalni, de ha egyszer megvan, hogy mekkora távolságból milyen sebességről lehet "elegánsan" lelassítani, utána nincs gond. Kis hajóknál mindegy, mett azokal nem nehéz hátraarcot tolni és ráfeküdnina boosterre, de egy 100+m hosszú hajó már nem olyan virgonc.
Nyilván időveszteség, de ugye nem hajt a tatár...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
válasz TESCO-Zsömle #54723 üzenetére
Na ezért hihetetlen mondjuk egy Herald-al lelassítani. Azaz egyszerűbb megfordulni majd úgy gázt adni neki. Bár több éve volt olyanom.
A kukással is leizzadok egy le és felszálláskor, már amikor sikerül -
TESCO-Zsömle
félisten
Sosem felejtem el a játék leckéjét, ami megtanította, hogy a retrotraszterek ereje meg se közelíti a főhajtóművekét. Épp bekerült a Carrack a játékba, annak előtte nem vezettem olyan nehéz hajót, mikot elvittem az egyik holdra a játék igen fájdalmasan mutatta be Newton első főtételét...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
Igen, ismerős, ebből fakadt a (amúgy valóságban nem annyira ördögi) ötlet, hogy csak azt viszem a küldire, ami nagyon kell Ha csak bounty hunter küldiket megyek, akkor a városban hagyom a nagyobb páncélokat fegyvereket, stb, és csak a minimális dolgokkal indulok, amiket nem baj ha elvesztek.
Amúgy így szépen leamortizáltam magam elsőnek úgy 2-3000 kreditre, onnan tornásztam fel magam BH küldikkeél 200k fölé
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
sima, egyszerű, "odamész, felveszed a csomagot, elhozod" quest. odaút során ilyen nulla látótávolságú hely, úgy vertem oda a gépet, hogy csak nyekkentem. fegyver meg minden lőfütty a "viszlát" kategória...
-
anulu
félisten
válasz m0h0senator #54714 üzenetére
1)
2) pl amiről úgy gondoltam, hogy hátitáska, közben meg kiderült, hogy az testpáncélra rakható és így van 2 ugyanolyanom.
3) ok, ty, erre gondoltam az az információ helyes, hogy állomásonként külön inventory van? mintha valami ilyesmit hallottam volna valamelyik videóban.
-
Szőrös
veterán
Ha esetleg még nem láttad volna akkor nézd meg az oktató videómat, hogy az alapok meglegyenek. Akadás van még az elején, általában akkor amikor shader cache-t legenerálja, ha állandó jelleggel van ilyen akkor ott vmi nem kerek.
Amúgy lehet egyszerűbb ha feljössz discordra összefoglalóban ott a link elvileg.[ Szerkesztve ]
-
m0h0senator
őstag
1. nem támogatja.
2. milyen cuccokra gondolsz?
3. Lehívod a hajót, hogy a padon legyen. Elliftezel bemész a hajóba (ne üllj be a pilótaszékbe) i-t megnyomod és akkor látni fogod az állomás, a hajód és a saját inventory-dat. Amit magaddal akarsz vinni csak áthúzod a hajó inv-be.
-
anulu
félisten
pár kérdésem felmerült:
1) magyar billenytű kiosztást nem támogat a game? a legelején, amikor Y-al ki kell kászálódni az ágyból, akkor ért a meglepetés, hogy az nálam Z... viszont az egész billentyűzetet átvariálni nem kicsit lenne macera, főleg úgy, hogy a control nagy részéről még fogalmam sincs.
2) ha idióta módon megvettem cuccokat az elején, azt el lehet / érdemes eladni, vagy tartsam meg, hátha jó lesz?
3) a Titan hajóval kezdek (ha egyszer a gyönyörködés végetér, és eljutok a kikötőig...), aminek van raktere. a station inventoryból közvetlenül a hajóéba át tudok pakolni, vagy csak úgy, ha előbb magamhoz veszem, felmegyek a hajóra és bepakolok?illetve nagyon sűrűn SSD-ről töltés miatt 1-2-3 másodpercre beakad a játék. ezzel lehet valamit kezdeni? CPU-t és VGA-t maxon pörgeti végig. brutál gépigénye van.
[ Szerkesztve ]
-
-
duvi
nagyúr
"3.15-nél database reset volt, az a gyakorlatban mit jelentett?"
Mivel az SC/SQ42 még fejlesztés alatt áll, ezért a nagyobb frissítéseknél full wipe szokott lenni (majdnem 2 éve volt az utolsó ilyen ezelőtt). Ez azt jelenti, hogy csak a valós pénzért vásárolt hajók és felszerelések maradnak meg, illetve az accodhoz tartozó ingame credit. Minden ingame szerzett pénz, hajó, felszerelés, reputációs szint megy a levesbe. A jövőben is lesznek még ilyen wipeok, egészen a megjelenésig, de ahogy halad előre a fejlesztés, úgy fognak ritkulni, illetve csak részlegesekre lehet számítani (pl. megmarad az ingame felszerelés vagy a hajók). -
anulu
félisten
egyelőre az első akadályt kellett megugranom. letöltött egy 15 gigás file-t, utána error és se előre se hátra. E: drive-ra akartam rakni, az az 1TB 970-es Samsung SSD, de "Installation Error", a log-ban csak annyi volt, hogy Error.
na köszi.
teljes gyalu, C:-re felraktam, oda úgy néz ki, hogy gyönyörűen települ. mindkét drive NTFS... erre még azt sem mondanám, hogy a Win11 hülyesége.
amennyi időm elment ma ezzel, valszeg csak install lesz, karakter generálás és off aludni...
New Babbage-t ajánlják a beginners guide videókban.
amúgy amit a notes-ban írtak, hogy a 3.15-nél database reset volt, az a gyakorlatban mit jelentett? karakter teljes progress veszett vagy ahhoz nem nyúlnak a patchek előrehaladtával?
[ Szerkesztve ]
-
anulu
félisten
na... én is...
a 3.15 alpha videók annyira lenyűgöztek, hogy nem tudtam ellenállni.
most töltődik.kíváncsi leszek, hogy a gépem mennyire eszi meg reggelire 1440p-ben
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Viper26 #54703 üzenetére
csak a szokás kedvéért, ha már nem emlékeznél rá:
- mindenképpen SSD-re legyen telepítve
- video quality very high
- beállításokban mediumra belőni a volumetric cloudot (ha ez se elég, kikapcsolni)
- ha nincs legalább 32GB RAM-od, akkor erősen ajánlott beállítani/fixálni legalább 16, de inkább 32GB page filet -
Viper26
nagyúr
Már jön le, kíváncsi leszek.
iPhone 15 Pro | Garmin epix™ Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- GAINWARD GeForce RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X videokártya - Alza garancia: 2026.09.20.
- Playstation 1 játékok,akár 1000ft-tól (részletek a leírásban)
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól üzletünkből(részletek a leírásban)
- Sony E 10-18mm F4 OSS (SEL1018)
- Hibátlan Honor 200 Pro 12/512GB közel 3 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest