Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
válasz Menthirist #24399 üzenetére
Nagyon szepek ezek a hirek, azt kell mondjam a heten el lettunk kenyeztetve szepen.
AMD kitett magaert rendesen, Steam is belendul, Linux is kaphat vegre egy eroteljes lokest, Varom a Linux Klienst, OR-el, Vulkannal, uj procival, 490X-el vagy ami akkor jon, ha valaki ezek utan azt mondta h az AMD lutyok gyulekezo helye akkor annak a fejevel nagy gond van. Akik az elmult evben megalmodtak ezt es szepen lassan veghez vittek azok megerdemelnek egy szep kis dicseretet. A tobbiek meg biztos fogjak a fejuket meg kapkodjak rendesen...
Nem vagyok nagy fanboi, de ez tetszik nagyon
[ Szerkesztve ]
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #24396 üzenetére
multi gpu-s megoldások eddig is voltak, csak a mostani motorok leképezője és a dx11 elsősorban az AFR-nek kedvezett (egyik képkockát az egyik, másikat a másik számolta). De nem ritkán még azt sem annyira. A low level apikkal viszont sokkal nagyobb a szabadságuk, van lehetőségük megírni (vagy elszúrni) az SFR-t is.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #24396 üzenetére
2x 490X jol fog mutatni a gepben FX majd megoldja
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Menthirist #24395 üzenetére
Most nem is az, hanem hogy az első 3D-s fecske óta megy a bullshit, hogy milyen jó lesz a multi-GPU, mert az egyik kártya számolja az egyik, a másik meg a másik szem képét, de ebből még mindig nincs semmi, mi több, ez itt az első konkrét nyilatkozat, ami arra enged következtetni, hogy ebből lesz is végre valami. A 3D őrület meg már rég lecsengett...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #24394 üzenetére
Hát eleve ugye Huddy említette hogy a Star Citizennél látott olyan SFR megoldást mantle-re építve, ami mimimálon tartotta a latency-t. Ez valami hasonló lehet, mint ami most a LiquidVR-ban lett bejelentve. Low level split frame rendering vr-ra.
[ Szerkesztve ]
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Yllgrim #24393 üzenetére
Több, mint remek! El se hiszem, hogy végre konkrét megoldást olvashatok az annyiszor emlegetett VR-multiGPU dologról. A Crytek-en meg se lepődök, mióta a játék-részlegük leépült minden lehetőséget megragadnak, hogy fejlesszék a motort. Ez nyilván hatással lesz a Star Citizen-re is, elvégre a Crytek-nek most minden szempontból az a legkomolyabb futó projektje.
Ahogy Matisz nagypapa mondotta volt: E oro e bodota!
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Yllgrim
őstag
Kovetkezo hir is remek, azt hiszem a jovobeni fejleszteseim iranyvonala ugy nagyjabol be van love, csak a korites erdekel mar
Ha ezek melle jovore jon egy jo proci meg VGA akkor csendben maradok, megigerem
-
Yllgrim
őstag
válasz PoeDameron #24381 üzenetére
Arra celoztam hogy nem rossz dolog az angolt gyakorolni es akkor nem kell mindig varni En sem mindig szeretek angolul olvasni, de hat itt ez van... A szakmai dolgokhoz is angolul van a legnagyobb irodalom.
Hidd el, nagyon fontos hogy a lehet legnagyobb kenyelemben, nyugalomban olvass, megfizethetetlen
(#24384) mrfire: dehogynem, van eleg cella a Blue-n Egy kis aram, cella es meg is vagyunk, eladom rabszolganak Onnan szep feldolgoznia magat kalozkiralynak es meg azt is nekem koszonhetne
-
Diopapa
addikt
válasz TESCO-Zsömle #24389 üzenetére
Elvileg mindenki tudja, a gyakorlatban meg szerintem jó pár emberben össze fog omlani a világ..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
mrfire
őstag
válasz Diopapa #24386 üzenetére
Aki azért fizetett súlyos összegeket, hogy maga alá gyúrja azokat, akik nem akartak vagy nem tehették meg, hogy több pénzt szánjanak rá, az meg is érdemli.
Nem ám örülnének, hogy versenyképesebb ellenfelek ellen gyakorolhatnak, (hisz a PU-ban, mikor már számítani is fognak a dolgok úgyis megmarad az előnyük, amiért támogattak). De ha nekik az probléma, hogy addig is megtanulnak játszani, és ellesni egy két manővert az ellenfeleiktől akkor logoljanak ki mérgükben egy csata közepén nyugodtan.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz PhilBrick #24382 üzenetére
Itt említették, mikor még aktuálisabb volt a téma, hogy a fórumon panaszkodnak, hogy nem tetszik nekik ez a bérlés dolog, meg pontgyűjtés, play to win rendszer... Nem tudom mit sír a szájuk, mert én nem látok benne semmi rosszat.
Szomorú látni, mikor őket is elérik az ilyen vádaskodó alakok, és még nekik kell mentegetőzni... Remélem nem gyűlnek össze annyian, hogy befolyásolják a játék fejlesztését.(#24370) PoeDameron
Vigyázz, mert a végén Yllgrim visszavonja a meghívást is a hajójára.[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz PoeDameron #24370 üzenetére
Én eluntam, kövi duplázásnál vagy egyéb fórumszabály sértésnél megy az üzenet a modiknak.
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #24379 üzenetére
Ja, koszi, jo otlet csak nem tudom elkepzelni magamnak Olyan kicsi Uzleti kornyezetre adjon a ceg laptopot Majd veszek valamit...
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Yllgrim #24378 üzenetére
Csak megemlítettem, hogy most már ilyen is van. A doboz egyébként tartalmaz egy 4-portos USB 3.0 vezérlőt is, szóval komplett otthoni rendszert lehet ráépíteni, majd hazaérve a laptoppal egyetlen csatlakozón rádugni és mehet a menet.
Persze üzleti környezetbe furán tud kinézni egy a szivárvány minden színében világító Alienware laptop...
Asszony: 90/70/40?
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #24377 üzenetére
Tavoli meg ez a dolog, jovore allok neki komolyan foglalkozni a dologgal ... Van meg par aprosag addig.
Gondolkodtam ujra ezen a jo nosules dolgon, valami gazdag csajt elvenni Na jo nem...
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Yllgrim #24376 üzenetére
jatekos laptop meg nem az igazi es draga is, ott esz egy rovidebb-hosszabb szunet.
Egy ilyesmit kéne akkor beszerezned, csak gyanítom, hogy nem sok laptopra lehet még kötni:
sz: Megnéztem az árakat. Jelenleg csak az Alienware 13-al működik, ami 999$-tól indul. Külön ez a dobozka 300$ + még a VGA amit beleteszel. 460W-os táp van benne, hivatalosan 375W-ig támogatja a VGA-kat, de gondolom ez a PCIe szabvány miatt van.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Yllgrim
őstag
Hagyni kell a fenebe ezt az egesz zsibvasart En uzletileg nulla vagyok, hiaba mondjak hogy a veremben kellene lennie, nem ertek hozza... Ez van Nem fogok hajokkal seftelni, meg benne hagyni allni a penzemet.
Inkabb szepen atgondolom mit is varok a jatektol, mit csinalnek szivesen hosszu tavon, arra beszerezni azt a 2-3 hajot es szevasz. Biztositas biztos jol ki lesz dolgozva, az egesz jatekon latszik hogy odafigyelnek ra, a visszajelzeseket is meghallgatjak, nagyon felek attol hogy ez tenyleg olyan jatek lesz amire mar regota varunk sokan
Kontinensen belul koltozni annyira nem nagy muveszet, ha tovabbmegyek, akkor meg hajo es kontener azt lekakilom Belefer, azon a szinten nem az fog szamitani. A geppel vagyok bajban, a kezdeti idoszakra sajnos megint laptopozni kell, ami jo mert mobilis, de hogy jatekra nem eleg jo az is tuti, jatekos laptop meg nem az igazi es draga is, ott esz egy rovidebb-hosszabb szunet.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Yllgrim #24373 üzenetére
Az ember két esetben nézegessen több száz éves asztalokat: Ha jó hasznot vél húzni belőle, vagy ha már gyökeret vert valahol. Szar dolog komplett háztartással több száz/ezer kilométereket költözni...
Meg fogják oldani valahogy. Az LTI hajóhoz lesz rendelve, ha in-game eladod a hajót, megy vele az LTI is. Legalább is ezt mondták anno. Nem tudom mi lesz a végleges döntés. Az LTI működéséről is csak részleges információk vannak. A biztosítással kapcsolatos leírás szerint nem más, mint a legalapszintűbb hull-insurance, annyi különbséggel, hogy nem kell érte fizetni. Ez így persze nem tűnik rossznak, de ha 1:1-be igaz, és tényleg csak ennyi a különbség, akkor az LTI-nek nem lesz gyakorlati haszna. A legalapabb biztosítás ugyanis annyira olcsó lesz, hogy már szinte ingyenes, semmit nem biztosít a vázon kívül* és nem érvényes nonsec területen. Vagyis, ha kidurrantják alólad az LTI-s hajódat, az LTI-vel együtt megy a pokolba.
* - A másik, hogy mit takar a hull? Kompletten az alaphajót, vagy ahogy a neve is mondja, csak a hull-t, a hajó vázát? Mert akkor az LTI még annyit sem ér, ha a hajó pusztulása után megjelenik a garázsodban egy tök üres héj reaktorok, hajtóművek, fegyverek és minden berendezés nélkül, ami a hajó árának 90+%-át kiteszi...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
válasz Yllgrim #24373 üzenetére
De tudod miért nem lehet ajándékozni? Mert onnantól kezdve ingame kell intézni az ilyesmit, de simán el fogják adni szürke piacon, és ingame odaadják utána ingyen. Csak azért kell erőltetni az ingame kereskedelmet, mert onnantól kezdve, hogy él a játék nem röppenhetnek egyik accountról és hangárról a másikra a hajók, hanem szépen oda kell menni, és elrepülni vele, vagy felpakolni egy szállítóra stb.
De most elgondolkodtam, hogy ha tényleg nagyot fog robbani a játék, akkor iszonyat összege lesz majd egy LTI-s bármilyen hajónak... Már csak ezért is lehetne még vásárolgatni. Mert az, hogy most nem ér
semmit(lényegesen) többet az alapárnál egy LTI Reclaimer egy dolog, de majd később...[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #24372 üzenetére
Olyan jo dolgokat lehet itt venni potom penzekert hogy sirsz, persze a potom es a jo dolgok szubjektiven ertendok most, de peldaul tobb szaz eves gyonyoru tolgyfa iroasztal volt 250£-ert meghirdetve, valami gyonyoruseg, mivel nem lattam hogy kapkodtak volna erte, 200 alatt is el lehetett volna hozni boven...
Amugy meg szerintem azert is lesz fontos hogy a megjelenes elott elszorjak az LTI-s hajokat, mert a megjelenes utan mar nem lehet tradelni, ajandekozni semmi, marad ahol volt. Account eladas meg ingovanyos terulet.... Bar en mar abba kellene hogy fejezzem ezt a hajo vasarlast es racionalizalni a keszletemet... Na ezt meg megalmodom, tul sok a jo hajo... Szerintem megmarad szamszakilag ami van, max neha rafejlesztek egy picit... Az Insurance rendszert mutathatnak be vegre hogy kepzelik el.
Konyveket itt nem is neztem, Mo-n sokat antikvariumoztam... Aztan amikor mar sokadjara koltoztem, elkezdtek kopni, ma mar nem sok van meg, nagy resze anyamnal valamelyik agy alatt...
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Yllgrim #24368 üzenetére
Én négyszer futottam neki a Cutlass-nek, mind a négy alkalommal pilótafülkéig bontottam a gépet.
Majd elválik. Nem hiszem, hogy olyan sok beragadt cucc lesz, vagy hogy bármelyiket is olcsóbban kéne majd adniuk a vételi árnál, ha már küszöbön a megjelenés és hatalmas az igény. Arról nem beszélve, hogy megjelenés után csak boltban nem lehet majd kapni hajókat, a szürke piac ugyanúgy élni és virágozni fog, mert lesznek bőven, akiknek nem lesz idejük kitermelni a hajók árát, viszont lesz pénzük kifizetni.
(#24371) Yllgrim: Ne is mond... Azóta csorog a nyálam a le nem fordított Diablo regényekre, mióta átrágtam magam a 3 magyar nyelvűn ~10 éve. Csodálatos világ az. Jobban élveztem a könyveket még a játékoknál is.
Pár hónapja végeztem az Enciklopédia Galaktikával, na az se volt gyenge eresztés. Két hétbe tellett túltennem magam azon a letargikus hiányérzeten, ami a 3200+ oldalnyi történet végeztével rám telepedett. Azóta is időről időre eszembe jut egy-egy jelenet és elő kell vennem az adott kötetet, hogy újra elolvassam.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Yllgrim
őstag
válasz PoeDameron #24369 üzenetére
Kis baratom, tessek szepen leulni es angolt olvasni A kovetkezo dolog amit veszek, csak a koltozes utan egy szep kenyelmes fotel egy hozzatartozo allolampaval hogy tudjak szepen olvasni Van par magyar konyvem is, meg vettem egy csomot angolul is.
(#24370) PoeDameron: Direkt csinaltad, tudjuk Nem zavar mar senkit uh tessek massal felhivni magadra a figyelmet Peldaul azzal hogy mikor josz dogfightra Akkor hidd el mindjart tele lesz a TS
[ Szerkesztve ]
-
PoeDameron
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #24358 üzenetére
Brutáljó. Carrackról tudtok valamit? Körülbelül mikorra várható hogy berakják a hangárba, hogy megnézhessük?
(dupláztam és ráadásul kérdeztem is, ennyi bűnt elkövetni egymás után, megbocsáthatatlan )
[ Szerkesztve ]
-
PoeDameron
aktív tag
MrFire, nagyon köszi a fordítást.
-
Yllgrim
őstag
válasz mrfire #24366 üzenetére
Az meg a Black varians, raadasul most dolgozzak at a hajot kivul-belul, finomhangoljak, enteken a Hardpoint-okrol lesz szo, amit most latsz az meg nagyon teszt. En nem repultem vele, megvarom amig kiforrja magat es bekerul a Blue.
A gond ott lesz hogy nagyon masok a hajok, igy nem lehet majd olyan egyszeruen ugralni egyikbol a masikba, mert mas lesz vezetni Rengeteg gyakorlas kell majd.
(#24362) TESCO-Zsömle: A vegleges hardware-re kivancsi leszek, mibol mennyi, mekkora, hogy lesznek elosztva, szebol ha kicsi a profilja akkor hany fegyverem tud elore nezni es egy celpontra koncentralt tuzet leadni, milyen gyorsan forognak a tornyok...
Nagyon jo hajonak fog ez kinezni az is erdekes lesz, hogy mennyire alakithato at...
Amugy nem kell most nagyon vasarolgatni horror aron a szurke piacon, a megjelenes elotti utolso hetekban a rengeteg beragadt hajot majd el akarjak adni, es penzt csinalni belole, akkor akar meg aron alul is lehet szerezni
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz mrfire #24366 üzenetére
" de hogy dogfightra az életben nem fogom vinni az biztos..."
Mintha azt írták volna hogy 1.1-ben kicsit kezelhetőbbe lesz. Amúgy nem rossz , "turbóval" baromi jól pörög csak az alap fegyverzetet kell egy kicsi átvariálni.
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
mrfire
őstag
Cutlass tulajok, én nem tudom, hogy élveztétek ezzel a hajóval az AC-t, le a kalappal az előtt, aki hatékonyan tudja kezelni, és türelme is van ehhez a hajóhoz, én 25 perc alatt jutottam el a 4! körig vele AC-ben. Szerepében nagyon szimpi kis hajó pedig, egy Red-et szívesen vezetnék a PU-ban, de hogy dogfightra az életben nem fogom vinni az biztos...
Az irányítása borzasztó, a mozgása olyan, hogy hirtelen meglódul egy lassú megmoccanást követően. Szenvedős játszani vele számomra. Ilyen sem volt még, hogy kiléptem az SC-ből unalmamban. -
mrfire
őstag
Előző előtti Reverse The Verse (akit még érdekel )
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #24362 üzenetére
Vagy az egyik torpedórekeszbe úgy cirka 60db elfogó rakéta egy dobtárban aztán azt lehet kerülgetni...
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Drenadar #24361 üzenetére
8db
A kijelentéseddel pedig megvárnám, míg bekerülnek a S5-ös repeaterek is. Azok azért már tudnak majd harapni rendesen.
Én arra leszek kíváncsi, hogy lehet-e majd felesbe rakni a tornyokat, mert most ugye külön-külön rakod az ágyút. Érdekes lenne, ha a jobb oldalra repeater, a bal oldalra meg neutronágyú, vagy mondjuk egy S1-2-es missile rack kerülne minden toronyra...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Yllgrim
őstag
válasz Szőrös #24359 üzenetére
Drenadar es en is keresek embereket, Pilotat is Mi csak majd dirigalunk, logatjuk a hasunkat, vedeljuk a sort Na meg neha meglenditjuk az ostort
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #24358 üzenetére
Hmm ne ezen a ladikon már ésszerűen vannak elrendezve a tornyok , szépen meg tudja védeni magát.
Érdemes lesz rá elmenni lövésznek.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz 77.PX_Drebil #24356 üzenetére
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Malibutomi
nagyúr
válasz 77.PX_Drebil #24356 üzenetére
takatakataka
-
Diopapa
addikt
válasz Yllgrim #24354 üzenetére
Azért ezt így látatlanban merész kijelenteni, hogy jobb játék lesz. Mindenesetre reméljük. EVE-et a társaság miatt szerettem nagyon, remélem ez itt is így lesz.
-
Yllgrim
őstag
válasz Diopapa #24353 üzenetére
Nekem azokra mar nem volt turelmem kiszedni, Loki ki volt tanulva max-ra meg az osszes module meg amit akarsz, csak nem vettem meg...
Ez jobb jatek lesz, remelem 5 ev mulva mar ott tartunk h kb 200 fele hajo lesz, raernek fejlesztegetni, alakitgatni ha mar "megjelent" a jatek.
-
Yllgrim
őstag
válasz Diopapa #24351 üzenetére
Emlekszem ra, mekkora "cheat" is az
Van egy olyan erzesem hogy Menthirist most napokra el fog tunni... Tegnap Unreal Engine lett free a koddal, ma bejelentettek a Vulkan API-t itt a prohardveren is van egy leiras rola.
-
Diopapa
addikt
válasz Yllgrim #24350 üzenetére
Nem tudom mennyire vagy tisztában az EVE mögött álló (hw) technikával a sw felépítéséből adódó limitációkkal, de vannak és a grid rendszer elég immersion breaker szvsz..
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #24347 üzenetére
Menthirist emlitette korabban hogy a google cloud szamitasi kapacitasat hasznaljak, vagy fogjak, az fogja talan egy egeszkent kezelni az egesz rendszert. Meglassuk hogy fog alakulni, gondolom jobb, mintha egy uj szerverparkot epitenel ki magadnak es fejlesztened folyamatosan, igy mindig annyi eroforrast hasznalsz, amennyi tenyleg kell. Bar ebbol kiindulva igazan egyberakhatnak az egesz pereputtyot mint EVE-ben aztan matekozza le a cloud.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #24347 üzenetére
A második alkalommal nem rohadt le, legalábbis mi tudtunk játszani.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz mrfire #24345 üzenetére
Gyanítom még nincsenek kiépítve a kontinentális szerverek és a központi matchmaking szerver. Valami van, ami csúcsra járatva közel sem elég, különben nem rohadt volna le a rendszer mindkét dev. vs. com. alkalmával, de ez még közelében sincs a véglegesnek.
(#24346) Yllgrim: "Igazabol egy urhajo kellene es menni oda, ahol nincs sok ember..."
Egy jó kis kecó a Serenity mellett...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #24343 üzenetére
Meg van, bizonytalan vagyok... Gyerekkori alom ott elni, a vadonban uh meglatom, most sok mindenen agyalok, Europaban nem akarok maradni.
Igazabol egy urhajo kellene es menni oda, ahol nincs sok ember...
Proxy-val europaba rakom magam es meglassuk, biztos lesz lehetoseg valasztani is, hol jatszol.
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #24344 üzenetére
Attól függ mi az elsődleges, ha egy cégben vagyunk vagy együtt szeretnénk játszani, csak megengedni már... Persze ha játszhatatlan lenne, akkor érthető, hogy ha nem. De tényleg játszhatatlan lenne?
A mostani AC-ben csak összepárosítja az embereket az amerikaiakkal is, különben minek választanának olyan időpontot a dev vs. com-ra, ami az európaiaknak is megfelel, mert ők nem onnan játszottak... vagy ezzel etetik a népet, köben meg esély sincs rá, hogy egy meccsbe kerüljenek?De mindegy, mert a közös játék nem csak a matchmakingen múlik, rá lehet azt majd erőltetni a játékra máshogy is, ha két valaki együtt akar játszani. A matchmaking inkább a véletlen találkozásokkor működik majd így.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #24340 üzenetére
En nem szoltam semmit az SW-re, linkeld az illetekeseknek
Azt nezegetem hogy fogunk egyutt jatszani majd ha tovabblepek Kanadaba, 9 ora a kulonbseg, megoldhato, amikor ti elkezditek tolni akkor kelek majd Vagy jol kell nosulnom vagy rugalmas munkaido
Keleti part nem ilyen veszes, meglassuk, bar a ping nagy lesz ha tenyleg kulon szerverre rakjak a nepeket.
(#24341) Drenadar: nem gond, en is telon nezem
Siman, 1.1 itt van hamar remelhetoleg, CR szerint mar lassan megvannak vele, mar csak csinositgatjak.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #24338 üzenetére
Google?
Marcius 7 Pax East - FPS bemutato es itt lehet eloszor kiprobalni is, Boston (most kihagyom )
Marcius 15 SXSW Party - AustinLehet hogy akarnak maskorra is valamit eldurrogtatni, uh akar honap masodik fele. Ne aggodj, gyorsan eltelik, aprilis 12-tol Game of Thrones uj evad....
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #24336 üzenetére
Van, a Reclaimer
Van egy lista, Crucible, Endeavour, Vanguard, M50, Reliant, ezeket fogom figyelni, mit tudnak Nem kell mind persze...
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #24334 üzenetére
Friday Match 6th
- Monthly Report
- Design: Hardpoint Changes Ez fontos, ebbol sok minden kiderul, de a modulok biztos hogy jonni fognak folyamatosan. Ami lenyeg h a meret es a kompatibilitas hatarozza meg, remelem lehet azert mixelni, kiserletezni a dolgokkalEgy komolyabb szenzor biztos kell majd ra hogy ne nagyon tudjanak meglepni, de majd kialakul, vagy ha a ket Retink egyutt repul, akkor tudjuk ugy fitt-elni oket, hogy minden teruletet lefedjunk es ne adjunk fel nagy tuzerot. Meglassuk Penteken okosabbak leszunk.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #24331 üzenetére
Atlantis is a city-sized starship originally located in the Pegasus galaxy.
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #24329 üzenetére
Hat az SG-A-ban az osok urallomasa tudott naprendszerek kozott is repulni, szoval az egy hibrid.
-
Yllgrim
őstag
Zavart erzek az eroben az urbazis-urhajo koruli vitaban.
A starship, starcraft or interstellar spacecraft is a (theoretical) spacecraft designed for traveling between stars, as opposed to a vehicle designed for orbital spaceflight or interplanetary travel.
A space station, also known as an orbital station or an orbital space station, is a spacecraft capable of supporting a crew, which is designed to remain in space (most commonly in low Earth orbit) for an extended period of time and for other spacecraft to dock. A space station is distinguished from other spacecraft used for human spaceflight by lack of major propulsion or landing systems. Instead, other vehicles transport people and cargo to and from the station.
Miutan megkoszontuk Wikipedia-nak a ket definiciot nyugodtan kijelenthetjuk a kerdes tisztazva lett, lapozzunk
Retaliator: remelem nem kell sokat varni ra, johetne mar hogy lassuk mit lehet belole kihozni
SZERK! Mielott valaki kotekszik:
A spaceship is a vehicle, vessel or machine designed to fly in outer space. Spacecraft are used for a variety of purposes, including communications, earth observation, meteorology, navigation, space colonization, planetary exploration, and transportation of humans and cargo.
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #24326 üzenetére
IG2-ben is volt egy olyan, hogy mobil bázis
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Menthirist #24323 üzenetére
Írták itt a DS9-et, az is tudott helyet változtatni, ráadásul annak hajtóművei is voltak.
A Star Wars meg ugye nem scifi, mint azt már kitárgyaltuk. Fantasy-ba meg minden lehetséges. Biztos Vader mozgatta az erővel.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #24322 üzenetére
Meglassuk hogy lesz az elrendezese a fegyvereknek, ha mar ugy kilog az a torony, akkor inkabb szenzorokat raknek, van alul is meg felul is torony. Minden a mozgekonysagon mulik illetve hogy vannak a felfuggesztesi pontok felszerelve.
Meglassuk, jelenjen meg, jarjuk be, pakolgassuk a modulokat, fegyvereket, aztan ha repul akkor kiderul majd mit tud. A felhasznalhatosag sokat fog szamitani.
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #24307 üzenetére
A halálcsillagon kívül tudsz másik ellenpéldát is? Mert az hogy Lucas egyszer inkonzisztens volt ezzel (no meg ezzel az erővel jöhetnénk azzal hogy hogy is volt képes mozogni meg megállni, azon túl hogy Lucas bácsi azt mondta hogy tud). Ez olyan, mintha azt mondanám hogy az én sci-fi-mben egy napra is rakhatunk rakétát aztán uccu neki, mozgó fényforrás. Azért egy normális sci-fi-ben ez nem így megy
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #24319 üzenetére
Ki a faxom mondta h eladom, nem tetszik es kesz Remelem at lehet majd epiteni
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Yllgrim #24316 üzenetére
Várjuk meg az eladással azt hogy hangárban legyen...
Nekem is jobban tetszene szögletes toronnyal, jobban illene a hajóhoz és a gyártóhoz :-\
Tesco zsömle :
Sok minden nincs a szótáramban főleg ilyen meghatározások.
:-P
De azért remélem nincs harag hogy felőlem bárminek is hívhatjátok azt a halálcsillagot...[ Szerkesztve ]
-
KO2
aktív tag
válasz Yllgrim #24316 üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom, de legalább sok mindent belát ( legalábbis a felső ).
( Jut eszembe, kiváncsi vagyok hogy tudom e sebezni a saját hajóm hajtóműveit a lövegtoronyból. Lövöm az ellenséget épp mikor a pilóta olyan manővert csinál ami pont elémforgatja az egyik hajtóművet, akkor leáll vajon autómatikusan a lövés vagy jöhet a: " upsz...öööm.. kapitány...izé.... van egy rosz hírem....".
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz Drenadar #24302 üzenetére
Hat a tetejen az a torony eleg szerul nez ki, meg a hasan is.... Miert kellett ilyen gusztustalan tumor formalyura megcsinalni, kilog... Nem esztetikus. Nem tetszik.
-
Drenadar
Topikgazda
Csak most láttam hogy itt írtál. Sorry.
Felőlem felfújható gumicsirkének is hívhatják, nem a név a lényeg vagy ahogy hivatkoznak rá, hanem a funkció amit ellátott.
-
KO2
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #24312 üzenetére
( Csak poénkodtam, nem gondoltam komolyan a történelmi drámát, a mosolygós kacsintós fej akart erre utalni. És egyetértek, valóban nem személyes nézőpont kérdése. Ugyanúgy ahogy egy teherautóra se mondhatom hogy tolókocsi, csak mert én annak látom )
"Űropera
A klasszikus űropera nagyszabású, sok szereplőt mozgató, jórészt a világűrben zajló, egész bolygórendszereket, csillagrendszereket vagy galaxisokat átfogó kalandos történet, amelyet egzotikus űrjárművek, varázslatos technikák, szinte elképzelhetetlenül pusztító szembenálló erők és fegyverek, valamint gyakran idegen lények színesítenek.
A TV-sorozatok közül ide tartozik az Orion űrhajó, a Star Trek, a Babylon 5 és a Csillagközi romboló. Klasszikus űropera-film a Csillagok háborúja-sorozat."[ Szerkesztve ]
-
Volfram42
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #24312 üzenetére
Ez így igaz, csak sokan sci-fi-nek sorolják. Pedig nem az. Na, de nem offolok tovább.
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Drenadar
Topikgazda
Sztem inkább hagyjuk az sw-t nem tartozik ide...
-
KO2
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #24309 üzenetére
Szerintem történelmi dráma
-
Drenadar
Topikgazda
Hanem? Dokumentum film?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #24304 üzenetére
Miért? A halálcsillag mozgott. Lassan. Vagy gondolod hogy a lázadók egyik fő bázisa mellett építették fel?
Miért olyan fontos ez a elméleti vita, hogy mi micsoda?
SC-ben úgyis más lesz és konkrét infót tudunk majd.
-
Volfram42
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #24304 üzenetére
George Lucas az összes filmjét elrontotta. Csak kalandos és ezért nézhető, de mind több sebből vérzik. Tudod, mint az elveszett Frigyláda fosztogatói. Ha nincs benne Indi akkor is ugyan az a vége. Mégis jó film, mert kalandos. Az SW-t is ezzel mentette meg nálam. Filmnek jó sci-fi-nek pocsék. Szigorúan magánvélemény volt. No offense.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Menthirist #24296 üzenetére
Akkor szólni kéne George Lucas-nak, hogy elbaszta és át kéne írni a filmjeit.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Volfram42
senior tag
válasz PoeDameron #24298 üzenetére
Csak 200 kW teljesítményű lesz.A megfelelő mennyiségű idő és üzemanyag társaságában képes lenne, de annyit tuti nem tankolnak rá. Szóval igen onnantól végül is hajó. Bár a szerkezete nem erre lett tervezve. Nem biztos, hogy kibírná ugyanakkor azért ez csak 200KW teljesítményű lesz. Azonban ez már jóval erősebb, mint a legutóbb használt ionhajtómű. Az 2,3 KW a Deeps Space 1 fedélzetén.
Drenadar: Fura is az a Retaliator. Tegnap néztem, hogy ez mi? Kicsit másmilyen lett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest