Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yllgrim
őstag
Hat a Carrack az Gyonyoru! Azt hiszem ha ket hajogyarto ceget kellene megneveznem kedvencnek az Anvil es a Drake lenne
Carrack utan meglassuk mi lesz meg, szepen alakul a felhozatal.
1 carrackot fel lehet irni a listara. Van
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18889 üzenetére
De mennyire jó már, hogy így bele tudja élni magát. A 10FTCM-ben is össze-vissza kalandozik, közben az eredeti kérdést, vagy még mindig nem, vagy már rég megválaszolta, de azért beszél ő mindenről mellette. Az is igaz, hogy neki van a legtöbb bátorsága részletesen beszélni bármiről. Ha valami olyat mond, amit senki nem tervezett be, akkor azután úgy lesz, ha ő azt mondta.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
-
Diopapa
addikt
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
veterán
-
duvi
nagyúr
Egy kis kihagyás után, gondoltam, hogy kipróbálom a többi 300-as hajót.
Patch pik-pakk lejött, kliens indít, eredmény egy "minijáték" lett
A három gomb közül bármelyiket nyomkodom, egyik se a helyes megoldás, ezért nem is enged tovább Valaki találkozott már ezzel?[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz mrfire #18888 üzenetére
Az hagyján, de mindenre olyan hosszan, hogy alig volt kérdés.
Persze inkább ez, minthogy fél órán keresztül hallgassa az ember, hogy ki melyik kajáldába milyen csirkét szeret zabálni, vagy a sok poénos "no komment"...
(#18887) Mrgyergyo: Javelin-en meg van vagy 20 torony, de mintha C4-esek lennének. Könnyen lehet, hogy az oldalsó toronysorokat 2-4 ember fogja vezérelni, akik ülnek egy-egy székben és 3-6 torony irányul a célkeresztjükre.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18886 üzenetére
Jól elvette a munkájukat, négyen ott ülnek körülötte, és mindenre ő válaszol.
-
Mrgyergyo
tag
válasz TESCO-Zsömle #18872 üzenetére
Csinos lett a Carrack, most már csak jöjjön ki
-
TESCO-Zsömle
félisten
Reverse the Verse fordítás - törölve.
Nagyon tudom ajánlani a megtekintését mindenkinek, mert maga Chris Roberts érkezett meg, de dől belőle a szó és jó is amit mond, úgyhogy se a fordítását se a megkurtítását nem vállalom.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
-
Diopapa
addikt
"Már rég kukáztam ezt a kreálmányt.Amikor először hallottam róla örültem hogy végre lesz egy olyan(vagy inkább hogy egyáltalán lesz) űrhajós játék ahol van normális dizájn és a gépek nem élő organizmusok vagy rovarok.Kb egy Starlancer szerűséget reméltem.Aztán jöttek az információkickstarter.Bumm neki:szemét.mmo:hulladék.Kereskedős rész:nem űrharc a lényeg hanem unalmas mászkálás(még ha írják is hogy választható a játékstílus).Most meg ott tartunk hogy van fps mód.Egy űrhajós játékban...A gameplay videókból lejött hogy az a bizonyos grafika sem annyira lenyűgöző mint azt elsőre hittem.A hangok rosszak,a gép mozgása szörnyű,stb.A képi világ maradt jó.Ezt nagyon elb*szták."
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Menthirist #18878 üzenetére
Az is írva van az oldalon, hogy mikor frissítették utoljára.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #18877 üzenetére
jah, a végén mondják hogy megnőtt Az oldalon még a régi adatok vannak, azért mondtam.
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
veterán
válasz tkondor #18879 üzenetére
hát meg hogy nem csak az lesz, hogy kilövök egyet és a rakéta onnantól azt követi, hanem ennél szofisztikáltabb, mert csak zajt bocsájt ki (mindenkinek), ha ez a felhő nincs a rakéta és te közötted, akkor nem veszt el téged mint célpont, de ha át is megy, utána keres újat, ha talál...
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
tkondor
tag
válasz Menthirist #18878 üzenetére
jaja, elég jó lesz, hogy a te radarodat is zavarni fogja
Star Citizen nick: Horus
-
veterán
Illetve ez a chaff megoldás nagyon érdekesnek tűnik Ez meg legutóbb is nagyon tetszett
@Zsömi: a site-on még 4 személyesnek van írva
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Menthirist #18876 üzenetére
Nem négy személyes, hanem négyszintes. 6 fós a legénység.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
veterán
Hát az a Carrack nem tűnik négyszemélyesnek
-
vaakuum
addikt
válasz TESCO-Zsömle #18867 üzenetére
A kettes metódusnál jönne a képbe a decoupled mód. Mentél 700ezerrel, és tartod is azt a fő irányt, közben meg a manőverező sebességgel mocorogsz a manőverező fúvókák erejével/sebességével. De a tömegközéppont továbbra is halad a 700ezres sebességgel nagyjából előre. Hiszen a sebesség az mindig csak relatív.
Amikor azt mondod, hogy állsz, és ahhoz képest mozogsz jobbra-balra ötvennel (dogfight), az egy távolodó bolygóról úgy néz ki, hogy kismillióval távolodsz, közben meg szitálsz ötvennel. Az eredmény ugyan az, mintha száguldás közben dogfightolnál.Nem tudom, mi fog ebből a repülési modellből kisülni, de nagyon kíváncsi vagyok rá. Jó lenne, ha azért nem lenne nagy szakadék a valós fizika és a játék között.
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18872 üzenetére
A rámpa mögötti térnek, mintha indokolatlanul nagy belmagassága lenne.
-
TESCO-Zsömle
félisten
Star Citizen - Around the Verse Episode 22
-Péntektől repülhető lesz a támogatóknak a teljes 300-széria.
-Végre a 890 Jump, 85X, REclaimer és Herald modellek bekerültek a motorba.
---Ez nem azt jelenti, hogy legközelebb már be is kerülnek a hangárba, de ez az első lépése a folyamatnak, hogy odakerüljenek.Még mindig rengeteg munka van hátra az animációkkal, belső térrel, modellezéssel mielőtt láthatnátok.Carrack:
-A hajó eleje teljesen üvegezett, de van egy pár sínen futó takarólemez, ami harc esetér rácsúszik és extra páncélzatot nyújt.-Vannak drone-jai.
-Az antennák hivatottak stabilizálni a hajót az ugrópontok előtt és az ugrás alatt.
-Mindkét szárny végén C5-ös manned turret-ek vannak.
-Az alján van három moduláris pod, amiknek a helyére kerülhetnek: tudományos állomás, extra üzemanyagtartály, raktér, orvosi állomás. Ezek lecsatolhatóak a hajóról.
-A hajó elején van egy rámpa, amin egy kutatójármű jön ki bolygófelfedezések alkalmával.
-A hajó hátulján két hatalmas hajtómű van, hosszú távú utazásra.
Sneak Peak:
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
CR azt mondta, rendszeren belül is csak bizonyos helyekre lehet menni. A'szem olyan EVE-sen. De ez elég kiábrándító lenne.
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Volfram42
senior tag
válasz Szőrös #18863 üzenetére
Igen azt mondták, hogy már változott a helyzet és úgy néz ki nem lesznek fixek az égitestek.
Én vagyok olyan bolond, hogy simán el tudnám viselni, ha ezen égitestek gravitációját is bele kellene számítani az útirányba. Hú elő kell vennem a Kerbal-t. Túl régen játszottam már vele.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz mrfire #18864 üzenetére
A 'warp' csak egy kifejezés. Ha jól értettem, akkor SC-ben 3 féle módja van az utazásnak sebesség és irányíthatóság szempontjából. A legalacsonyabb az, amit az AC-be is látsz. Ott a sebesség limitálva van, hogy a legénység kibírja az irányváltásokat. Amit itt 'warp'-ként értelmezünk az az, ami e felett van, mikor a sebességlimit eltűnik és manőverlimit jön be. Ebben a módban azt hiszem a fénysebesség kéttizedét lehet elérni, ami ugye olyan 60-70 ezer km/s szemben a dogfight 180-250m/s-ával. Ekkora sebességnél már akkora a hajó lendülete, hogy bármilyen irányváltás csak nagyon lassan vihető végbe, mert itt már tized fokokkal is halálos G-ket húzhatnál magadra. A harmadik mód meg ugye a jump, amikor a hajó valamit használva belép valamibe, ami egyfajta folyosóra hajaz, aztán nem sokkal később felbukkan a valamiből az univerzum másik végén. Amennyire tudom itt van a hajónak a legkevesebb köze az utazáshoz, az is csak feltérképezéskor, egyébként az egészet a számítógép végzi, te meg csak nézed az átvezetőt.
(#18866) Diopapa: CryEngine sok mindent nem tudott és nem tud, amire a SC-nek szüksége van, hát átírják a francba, hogy tudja. Ha át tudják írni az egészet 64bit DP-re, akkor a mozgó égitesteket is meg tudják oldani, csak kérdés, hogy van-e rá akkora igény és megoldható-e olyan rövid idő alatt, hogy megérje vele foglalkozni. 63M k*va sok pénznek tűnik, de ennél rosszabb játékokat is írnak ennél jóval több pénzekért...
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Diopapa
addikt
Nekem a mozgó égi mechanikával is gondom van, korábban azt mondták, a Cryengine nem tud ilyet. Akkor most mi? Mondjuk majd meglátjuk 1-2 év múlva a PU alphaban, de én nem reménykedek. BTW ahhoz meg kell marha nagy felfedező hajó 2 évnyi üzemanyaggal meg hidegélelemmel, hogy a naprendszeren bellül hajóroncsokat keresgéljek. Aki STO-zott az tudja ott milyen volt az "exploration", max olyat tudok itt is elképzelni.
@(#18865) Yllgrim : Eliteben akár 500x-os fénysebességgel közlekedhetsz a naprendszereken belül még is van ahova 10-15 perc eljutni.
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz mrfire #18864 üzenetére
Engem nem erdekel hogy oldjak meg, en azt akarom, hogy belevetem magam az urbe es akar hetekig el tudjak ott leni es felderiteninem ugrok egy pontra, es utana warpolgatok par masodpercet es megerkeztem a rendszer masik vegebe.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.
-
mrfire
őstag
Én arról olvastam, hogy a dinamikus rendszereket úgy értik, hogy a bolygók forognak a nap körül. Korábban egy helyre lettek volna fixálva.
Nem tetszik ez a rendszeren belüli warpolgatás. Ha jól tudom, akkor még mindig fénysebesség alatt közlekednek a hajók nem? Azt reméltem, hogy ha gyorsan is haladnak, de saját irányításunk alá vehetjük a hajót ilyen sebesség alatt is.
(#18861) Yllgrim
Azt kizártnak tartom, hogy foglalkoznának rendszerek közötti területekkel. Évekig tartana bárhova eljutni ugrópont nélkül. Van is erről egy lefordított történet, hogy valami tudós új hajtóművet akart készíteni, mert nevetségesnek tartotta, hogy a földhöz közeli csillagokra még mindig nem voltak képesek eljutni. -
Szőrös
veterán
válasz Diopapa #18862 üzenetére
Hmm a múltkor mintha már azt mondták volna hogy filóznak a dinamikus rendszerek megvalósításán. Remélem ez is meglesz.
Itt amíg nincs PU teszt meg nem tudod mondani hogy mekkora lesz igazából egy rendszer ...hiába mondják azt hogy pár perc alatt átutazod ha az "warp" sebességen történik - vagy légyen az akármi - ha teszten kibukik hogy az kicsi akkor úgyis változtatnak rajta.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Diopapa
addikt
válasz Szőrös #18860 üzenetére
Az a baj, látom mellette az Elite-et és egyre rosszabbul hangzik pl hogy teljesen statikus a naprendszer. ED-ben elképesztő, ahogy pl közeledsz egy aszteroidamezőhöz és az pl közel van a naphoz, akkor elég durva sebességgel orbitál a nap körül, nem győzöd utolérni, vagy bármilyen másik celestial body is máshol van akárhányszor arra jársz. Ott tényleg érzed, hogy a naprendszer is óriási. Kicsit már hányhatnékom van az olyan játékoktól, ahol egy fűszálat sem lehet arrébb tenni. Lásd még: kb bármelyik mmo az EQ-tól kezdve, a WoW-on és LOTRO-n át a TESO-ig. Vagy pl a POTBS amiben még a napszakok sem változtak a városokban.. Na mindegy, remélem az immersion kárpótol. Meg jó lenne, ha tényleg el kéne menni X időközönként wc-re. Végül is a medence is bekerült.. (Phoenix)
[ Szerkesztve ]
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18857 üzenetére
Az meg egy erdekes vas lesz. A sebesseg a rendszeren belul mekkora lesz? mert ha nem tudsz pontokra ugralni hanem oda kell menni fizikalisan akkor eltart egy darabig, raadasul ha a ket napredszer kozott lehet menni, nincs "vege" a rendszernek akkor a rendszerek kozotti terulet az rejthet akarmit, akar egy uj rendszert is
-
Szőrös
veterán
válasz Diopapa #18858 üzenetére
Mondjuk úgy hogy nem lesz minden statikus benne.
NPC spawn pontok / állomások , aszteroida mezők , roncsok helyeit mind dinamikusra meg lehet csinálni.
Gyk ua mint EVE-ben csak lényegesen kevesebb rendszer van és nagyobb adag 'IMMERSION' .
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
vagabor
aktív tag
válasz mrfire #18856 üzenetére
Kinek mi tetszik ugye. Mind a kettő hajónak vannak előnyei hátrányai, aquila sokkal nagyobb szabadságot ad moddolhatóság terén, viszon felfedezni nyilván a carrack lesz a te hajód. Szépség, ez megint egyén függő, és szerintem a belső téren is az látszik hogy a conie egy arany középút annak aki kb "mindent" szeretne majd csinálni. Én pl örülök hogy nem lett több szint a conniekban, mert az a cargo rovására ment volna. Egyszerű multifunction hajó.
(#18858) Diopapa a valóságtól azért messze fog állni a dolog szerintem. Talán a lényeg az az lesz hogy megtaláld a helyet, utána már csak egy instance-ot kell átkutatnod. Mivel nem lesznek skillek, így gondolom scavenger sem, talán valami eszköz fog kelleni hogy kinyiss egy ládát vagy ilyesmi. A legértékesebb cuccok valószínű a blueprintek, ezek hozzávalói, de talán majd az alien szemetet is felveszik majd jóáron
[ Szerkesztve ]
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
Diopapa
addikt
Én még mindig nem tudom elképzelni, milyen lehet a felfedezés egy pár száz naprendszert magában foglaló, statikus theme park jellegű világban.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Raulblanco #18853 üzenetére
Szerintem elég jól néz ki, hozza az Anvil szögletes dizájnját. Alapjait tekintve olyan, mint a mai minimál-dizájnos cuccok, csak épp tele van érzékelőkkel meg radarokkal, hogy ellássa a feladatát. Már ránézésre is nagyon masszívnak tűnik.
Persze sok fog múlni azon, hogy néz ki a hátulja, mert külső nézetben is általában azt fogja az ember látni, de nekem már nagyon bejön.
Szerintem, ha van rá keret, akkor vegyél egy Carrack-ot. Akkor is, ha nem tetszik. Később simán eladhatod és bukni nem fogsz rajta, másrészt ha exploration a cél, akkor esetleg alternatívát jelenthet később a MISC Endeavour tudományos/kutatóhajó, ami a neve ellenére nem más, mint egy full-moduláris XXL-es felfedezőhajó.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
Szerintem egész normális külseje van. Az a baj, hogy ha egyről a kettőre szeretnél majd lépni az Aquilával, akkor ez is útba esik majd. Igazi felfedezőként/kutatóként nem kerülheted el, hacsak nem találsz egy ennél is jobbat és ezt kihagyod.
Én nem vagyok annyira oda a Constellationokért, az első verzió nagyon átgondolatlan volt és azóta csak próbálták menteni, ami menthető.
Azt látom, az újabb hajókat egyre nagyobb odafigyeléssel tervezik meg, és a Carrack belső tere bizonyára sokkal nagyobb és szebb lesz, mint a connie-ké. Többször fogod belülről nézegetni, mint kívülről. -
Mrgyergyo
tag
Valahogy én is így vagyok...Megszerintem nem is nezki a képen 110m hosszúnak
-
Drenadar
Topikgazda
nézd... az anvil gyártja >> szép már nem lehet
-
Raulblanco
aktív tag
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #18849 üzenetére
mi bizonyított mit?
-
mrfire
őstag
Legyen űrmacska, de akkor legyen Alf is, aki meg akarja enni, és meg kell tőle védeni.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
addikt
legyen űrmacska, de akkor legyen szimulátor és legyen drágább ellátni, mint a hangárbérlés.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Yllgrim
őstag
Nagy a csend... Sokan varjak mar a Javelin es a Carrack vasarokat
Forumon mar nagyon megy a brainstorming
-
Volfram42
senior tag
Vagy a macsekra szerelni egy folyamatos emp kisüléseket produkáló eszközt. Jön a sok marcona implantátumos gonosztevő az meg szaladgál a lábuk között és sokkol mindent.
Akinek vannak cicái az tudja, hogy kajaosztáskor kész csoda, hogy nem esik hasra az ember, folyamatosan.[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
vaakuum
addikt
És mire észbe kapsz, a macskád már szkafanderben nyomul odakint, hogy a rakétákkal kilőtt hajók mentőkabinjából lángvágóval kiszedje a kilőtt playerek kedvenc űregerét és tengerimalacát reggelinek.
"A macskák space-mouse-t vennének"
"Asszony kell a házba!" - Kőműves Kelemen - Szerintem is, csak nem pont úgy, waze! -----------------------------------------Az ideális nő függvénye: x=3ylog(y)-{(1/36)exp[-(36y-36/e)^4]}
-
KO2
aktív tag
Épp lopakodok az ellenfelek elől az aszteroidamezőben mikor a macsek végigsátál a műszerfalon. Kínyílik a raktérajtó, felkapcsolódnak a reflektorok, és kilövök 2 rakétát is.
-
vaakuum
addikt
válasz TESCO-Zsömle #18837 üzenetére
-
mrfire
őstag
válasz Raulblanco #18838 üzenetére
Már csak egy hajszálra vagyunk attól, hogy a gabonaszállítmányt meglepjék a patkányok. Lepakoláskor ér majd a meglepetés. A macska kötelező útitárs lesz az élelmiszerszállító Freelancereseknek.
-
Raulblanco
aktív tag
válasz mrfire #18834 üzenetére
Erről eszembejutott a Doctor Who Dinosaurs in a spaceship rész. Már vagy két hete nem néztem Doctort, pótolni kellene.
Nekem mindenesetre tetszik, hogy lesznek ilyen petek benne, ez is egy plusz a gazdaságnak, pl emlékszem az egyik galaktikus útmutatós hírre, ahol kifejezetten kiemeltek valami nagyon ritka szuper védett állatot az egyik bolygón, amit természetesen tilos elvinni onnan, az pl biztos drága lesz.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz mrfire #18834 üzenetére
Frászt elefánt. Olyan idegen förmedvényekkel pakolnám meg a hajót, hogy a megszállók azt se tudják hol kell lőni, hogy megdögöljön...
(#18836) Yllgrim: Ez természetes, de mindemellett ezeket a nagy hajókat szvsz nem vezetni lesz igazán nagy élmény, mert nagyok, lomhák, lassúak. Itt már egyértelműen az egész arról szól, hogy egy bizonyos célt szolgáljanak ki. Tudom, hogy a Reclaimer egy rohadt nagy hajó, de azért bejárni nem lesz olyan irdatlan nagy. A 600 tonnából leesik a 4 hajtóműegység, hátul a teljes roncsfeldolgozó és tároló szekció, ami egymaga a hajó legalább negyede. A markolókar ugyan bejárható, de az inkább csak egy vékony járat lesz, amin át a fülkébe és az esetleg elkapott hajóba lehet mászni, és az így megmaradt hajótestrészben is ott lesz a sok üzemanyag, a reaktorok, és a kiegészítő berendezések.
Szóval a teljes méretéhez és tömegéhez képest én meglehetősen kicsi, szűkös, ipari jellegű térre számítok.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Yllgrim
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18823 üzenetére
Ne Majd atjarunk egymashoz es probalgatjuk a vasat En meg fogom engedni majd hogy kicsit vezessetek a hajot, mert hat fun, max ott allok egy stukkerral a hatterben es ha rosszat tesztek, lesokkolak
(#18829) KO2: Cyber Cat, tele implantatumokkal, aztan jo lesz hazorzonek is, megtamadja az ellenfelet azt hiszik minden az ovek, es amikor nem szamitanak ra akkor szepen elharapja a torkukat
Nekem kell ilyen pet majd, valami kis cuki meg egy veszelyes harapos kutya, szet implantatumozva Bounty Hunterkedni
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
válasz Raulblanco #18833 üzenetére
"lézel"
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
válasz Raulblanco #18833 üzenetére
A Bengál méretű luxushajókon meg majd egész ócenárium lenne bálnafélékkel stb. Meg belső mesterséges földi környezet az állatkertnek!
Megboardingolják és 12 elefánt tapossa agyon a megszállót. És hatalmas szkafanderes elefántokkal lehet majd áttörni mások hajójára! Az állatkert-hajó lesz a legveszélyesebb fegyver az univerzumban. -
Aryan
senior tag
Köszi srácok a gyors választ!
-
TESCO-Zsömle
félisten
Volt róla szó, hogy lesz a játékban Alien feeling, vagyis az elhagyott űrhajókon/létesítményeken nem csak földi javakat lehet majd találni, de némelyiken többé-kevésbé veszélyes állatokat is, pl elszabadult rakományt, ilyesmi.
Amúgy szerintem meg fogják ezt oldani úgy, hogy ne legyen belőle baj. Nyilván egy kis hajóra nem fogod tudni magaddal vinni, szóval nem fognak Hornet-pilóták macskával az ölükben repkedni. Gondolom a lehtöbb állatnak a kihelyezése úgy fog menni, hogy hozzá lesznek rendelve mondjuk egy alvóhely-ételtálka kombóhoz, és ha a hajón van olyan belső hardpoint, amire ezt installálni tudod, akkor arra a hajóra magaddal viheted.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
KO2
aktív tag
Ez a háziállatos ötlet vegyes érzelmeket kelt bennem.
Én szeretem a háziállatokat, egy "űrmacskát" simán el tudnék képzelni a Freelanceremben, jönni menni, de mi van ha csatába kerülök és kilőnek? Rohangálnom kell majd a macska után megmenteni őt?Vagy minden ilyen alkalommal megdöglik majd ? (vagy neki is lesz egy bizonyos szám amennyiszer összevarják művégtagokkal és velem együtt ébred majd fel egy korházban? )
Szóval még nehezen tudom elképzelni hogyan működhetne ez. Esetleg ha csak a hangárban élhetne és nem a hajón.
Mindenesetre vicces lenne, boardingnál jön be az ürge hogy most jól elfoglalja a hajóm és ott várja egy
németXi'An Juhászkutya. -
veterán
-
mrfire
őstag
Szia!
Itt tudod beregisztrálni a kódot, a fiókod alá.
https://robertsspaceindustries.com/promotions/amdmovrNem csak egy hajót kapsz, hanem ez egy csomag, ami tartalmazza az AC (Arena Commander) modult, így rögtön repkedhetsz is vele, versenyezhetsz. De ne lepődj meg, ha most nem az AMD Mustang hajót tudod használni, mert az még nem AC ready, csak a hangárban fogod látni. A játékban a 300i-t kapod meg (ami egy drágább hajó, bár versenyre nem olyan jó, mint a Mustang lesz remélem), amíg meg nem jelenik az AC 1.0-ás verzió nemsokára idén.
[ Szerkesztve ]
-
Aryan
senior tag
Sziasztok!
AMD kártyámhoz kaptam egy kupont, amivel 3 játékot lehet választani. Star Citizen is köztük volt. Kaptam megint egy kódot, de nem tudom, hogy mit kezdjek vele. robertsspaceindustries.com regisztráltam magam, a kódot hova kellene beírni amit emailben megkaptam (AMD-************)?
Elméletileg valami hajót kapnék, de a játékot sem tudom leszedni a honlapról, mert fizetős csomagokat ajánl fel csak.
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18823 üzenetére
Általában nem nyúlnék bele mások írásaiba, de most kijavítottam egy elgépelést. Ha nem bánod, ezt a jövőben is megtenném, ha találok ilyet.
-
TESCO-Zsömle
félisten
(#18820) Diopapa: Szabad a gazda, ha tudsz jobbat, javítsd. Nem azért kértem lektort a cikkeimhez, mert nincs rá szükség, de nem sok vállalkozó van.
(#18818) Yllgrim: Mother of God...
Olvasszam-e a Reclaimer-t vagy sem...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
válasz TESCO-Zsömle #18817 üzenetére
Jó lesz ez a MISC kezdőhajó azért, bár fogalmam sincs milyen szerepet találnak ki neki, az, hogy Xi'An technológiájú hajó, még nem egy profil.
Jó lenne, ha lenne olyan verziója, ami elbírna szállítani 60 rakományegység körül. -
Diopapa
addikt
Zsömi, köszi hogy fordítod ezeket, de valakivel olvastasd át előtte plz..
pl
"Szeretem az ilyen opciókat, mert ez több, mint csak harci-gépek."Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
Jack@l
veterán
válasz Yllgrim #18818 üzenetére
Remélem egyszer nekem is lesz ilyen hajóm. Csak azokat a hosszú csápokat tegyék el róla, mert fogyóeszköz...
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Yllgrim
őstag
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
válasz Raulblanco #18815 üzenetére
Az világos, de ez a második lehetőség. Én az elsőre gondolok, amiről azt mondták, hogy csak úgy a semmiben röpködve a kallódó hidrogénatomokat lehet majd begyűjteni a tiszta űrből. Oké, vannak, de közel sem annyi, hogy bármit is lehessen kezdeni vele szerintem.
-
mrfire
őstag
válasz Raulblanco #18813 üzenetére
Engem meglepne, ha lenne benne. De az is meglepne, ha ez olyan komoly probléma lenne, hogy egy Starfarer ne tudná orvosolni.
Mekkora is lesz kb.? 2-300m?A Starfarert időközben megnövelik majd, így egy Starfarer simán tele tudja majd tankolni sz'tem.
Szerk.: Jut eszembe, amúgy azt ígérték, minden hajó képes lesz üzemanyaggyűjtésre, csak gondolom nem profi szinten, inkább vészhelyzeti megoldásként, az űrben kószáló hidrogén begyűjtésével (amit nem tudom hogy képzeltek, mert vajmi kevés van sz'tem) és gázóriásokból.
[ Szerkesztve ]
-
Raulblanco
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #18802 üzenetére
És mi van, ha nincs szüksége ellátásra, mert az üzemanyag tartályai egyesével akkorák mint egy starfarer, és ott ahol a starfarer feltölt, ez is fel tud tölteni? Vagy volt már ilyen információ, hogy ezeknek nincs ilyen?
Meglepne ha ezekben a hajóknak nem lenne alapból ott az a technológia amivel újratöltöd és starfarerekre kellene "vadászni" vele folyamatosan. Azt inkább a kisebb hajókhoz gondolnám szükségesnek, ahova nem fér be az ilyen technológia a kis méret miatt.
-
Kopasz68
újonc
Jó reggelt!
Indítanám a játékot, de egy ilyen hibaüzenettel találom szembe magam: (0xc000007b)
Tud valaki erre a problémára megoldást?Előre is köszönöm!
-
addikt
válasz Volfram42 #18807 üzenetére
nem hasból jött, korábban 10for the chairman, vagy WH-ban már kérdezték a háziállatokat. akkor még az volt a válasz, hogy szinte kizárt, nem sims-et készítenek, hanem űrszimulátort. ezek szerint mostmár nem áll tőlük messze, hogy egy second life in the future-rel jöjjenek ki.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
ÁDI
aktív tag
Egy AMD Mustang Omega-val jelentkezem a csapatba! A kód innen vásárolva, működik!
Rögtön segítségre is lenne szükségem! A telepítés során ezt a hiba üzenetet kaptam:
"A newer version of Microsoft Visual C++ 2010 Redistributable has been detected on the machine."
Ezt hogyan lehetne megoldani? A segítséget előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
SC: Avenger/P72, JG G3-SG1, 370;SRC MP5-AF 350, CM030 200; Jó Szerencsét, RC 1:18/1:12/1:10 Land Rover
-
k4rL^
senior tag
Xi'An High-Tech: The Khartu-al
Letter from the Chairman
Jönnek a kis kedvencek. Csak merészkedjen egy kalóz elfoglalni a hajómat.[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Raulblanco #18801 üzenetére
Most nem az, hogy elveszíteni, de milyen melót vállalsz be egy rombolóval? Van halvány elképzelésed, hogy hány Starfarer kell ahhoz, hogy ellásd üzemanyaggal?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Raulblanco
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #18800 üzenetére
ó, már hogyne tudnánk, 0-24 órás művelet lenne a "nem elveszíteni" művelet vele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- PlayStation 5
- Vivaldi (böngésző)
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen GPS-t vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest