Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrfire
őstag
válasz 77.PX_Drebil #17793 üzenetére
Sting barátodnak vettél egy ilyet? (╯°□°)╯
-
Drenadar
Topikgazda
Már láttunk sok képet a retaliatorról, és igen tudjuk hogy Sting vett egyet... Nekem is vehetne valaki
-
Szőrös
veterán
Komám , lövésznek jelentkezek !
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Nagyon le kellett butítanom a képet.
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz 77.PX_Drebil #17790 üzenetére
"A természet míndíg a rejtett hibák pártján áll!" folyomány: Természet ősanyánk egy ócska KxxxA! (Murphy)
-
Jack@l
veterán
UI: singleben jó, multiban volt ilyen bug, a háttérben véletlenül ment a letöltés.
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz 77.PX_Drebil #17790 üzenetére
???
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Egy kicsit shoppoltam Sting barátomnak.
-
Jack@l
veterán
Nálatok is vibrál vagy fél mp-enként a hajó? "Teret akar ugrani" grafikailag a cockpit játék közben? Most raktam fel a legújabb patch-et, úgy néz ki jól kijavították a játszhatóságot...
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
mrfire
őstag
válasz 77.PX_Drebil #17786 üzenetére
Én két éve készítettem egy másolatot az egész winyóról cakkumpakk. De már arra sem emlékszem, hogyan kell kezelni azt a progit, amivel megcsináltam, sz'al ha valami gebasz lesz, akkor nézhetem át újra, mi a teendő.
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz mrfire #17785 üzenetére
Nálam most nincs telepítve ilyen cucc de XP alatt volt egy programom ami elmentette az általam kívánt állapotot és ha gebaszt keletkezett elindítottam és 10 perc alatt visszaállította azt.Viszont fogalmam sincs mi volt a neve..és , hogy van e win7 alá.
-
mrfire
őstag
válasz 77.PX_Drebil #17782 üzenetére
Csak az a baj, hogy Cris99 már jó ideje be se tud lépni. Itt valami komolyabbról van szó, és nem hiszem hogy megnyugtatja az, hogy majd a kész verzió futni fog nála.
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz PodMAN #17776 üzenetére
Urak nem kell kétségbe esni szépen ki lesz tisztázva a program most legalább a fele fölöslegesen van benne. Aki fejlesztett már programot az tudja miről beszélek pl. Anno a Linux win emulációja negyed akkora volt mint az eredeti oprendszer. De ugyan ez volt a Clif of Dowers el is, eleinte az isten gépén se futott el rendesen most már az én őskori masinámon is elfut szépen.
Üdv: Drebil
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz Szőrös #17767 üzenetére
Torzonborz: Szerintem már mindenki erre, vagy hasonló MMO ra vár mióta lehetséges a megvalósítása CR jó helyen volt, jó időben a megfelelő háttérrel, és hála égnek egyenlőre jónak tűnik az egész fejlesztés stb. Szerintem ez a játék/ötlet eladja magát. Alapvetően (remélem nem sértek meg ezzel senkit) mi kockák egyenként és csoportokban régóta pedzegetjük, hogy kellene valami hasonló. Az hogy jól adagolják és párbeszédet tartanak a kvázi "részvényesekkel" az elvárható lenne egyébként is, ezt így nem nevezném direkten marketingnek. Egyébként le a kalappal CR és csapata előtt, ha fele olyan jó lesz mint ami kinéz belőle akkor is a legjobb cucc lesz hosszú évekig.
ui:megsúgom: Ha jó lenne a marketingje sokkal hamarabb hallottam volna róla nem 40 millió körül.
[ Szerkesztve ]
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz Drenadar #17770 üzenetére
Jelentem most elolvastam de nem lehet nagyon régi mert az FPS modul demóját is említi. Én áprilisban vettem meg illetve támogattam az SC-t egy Aurora MR+ csomag erejéig. (Egyenlőre) De a közelmúltig nem igazán tudtam foglalkozni a témával most igyekszem bepótolni.
Jelenleg egy Intel Pentium Dual CPU E2200, 2GB RAM, Nvidia GeForce 9600GT ketyeg alattam (WIN élmény faktora 5,4 ) kb. 3 éve. Most i5 4440 et egy GIGABYTE GA-B85M-D3H alaplappal és valami közepes 2 GB os videokarival, 8GB rammal akarok venni (SSD ha belefér a keretbe).
-
Mattey
tag
A játék teljes mérete vajon mekkora lesz? Már most foglal 22 GB és még csak egy modul jött ki.
-
mrfire
őstag
Ja, elírtam, nem packagera gondoltam, hanem modulra inkább és akkor persze csak egyszer kéne kifizetni, mert havi előfizetést nem hiszem, hogy megérne. Ha így lenne egyszer befizetném aztán többször nem. Amit láttam azt láttam.
De van az a havi támogatás, akkor inkább abba vonnám bele ilyen alapon, vannak abban még jó dolgok, két havonta jár egy cucc a hangárba, meg ugye lehet kérdezni CRtől. -
Drenadar
Topikgazda
válasz 77.PX_Drebil #17762 üzenetére
Hát figy, nem repülőszalonban tudod megnézni a hajókat, hanem a saját hangárodban. Vagyis azok a hajók lesznek ott, amik a tieid
Sajnos ez ilyen, és sokunkat be is húznak vele, vesszük a szebbnél szebb hajókat.
Szvsz érdemes olyan hajót venned, ami repülhető is, ahogy előttem írták, bármikor beolvaszthatod és vehetsz másikat.
a starcitizen.hu weboldalon amúgy elolvastad a faq a kezdőknek?
-
Volfram42
senior tag
-
Szőrös
veterán
válasz 77.PX_Drebil #17765 üzenetére
Már ki lehetett próbálni a jelenleg repképes ladikokat csak ezek szerint lemaradtál róla.
Az meg hogy nem vágják a marketing alapjait...hát komám 61 milla bezsebelt dodó után ez sztem nagyon nem állja meg a helyét.#17766 mrfire : ez mondjuk nem egy rossz ötlet. Hiv. fórumon esetleg fel lehetne hozni .
[ Szerkesztve ]
-
mrfire
őstag
Szerintem nagyon jól nyomják a marketinget. Ezekkel a műsorokkal életben tartják az emberek lelkesedését. Nem véletlen, hogy annyian költenek rá azután is, hogy már beszálltak egy csomaggal. Ezekkel a concept salekkel meg LTI-kel teljesen bezsongatták a népet.
Más játékoknál nincs ekkora kommunikáció a játékosok felé, legalább is én még nem láttam, igaz itt ebből fedezik azt, hogy nincs kiadó mögöttük, de nagyon profin csinálják.
(#17764) torz on borz
Kéne egy szalon package is, esküszöm meg is venném. 5 dolcsit simán kiperkál az ember, alig több, mint egy mozijegy. Simán megérné, hogy minden hajót megnézegethessek belülről. Vagy lehet azért mégsem olyan tartalmas, mint a többi package lesz, ezért lehúzásnak érződne, de 3 dolcsiért és egy kis szabad repüléssel együtt már tuti jó lenne.(#17765) 77.PX_Drebil
Azért még mindig ott tartunk, hogy ez első sorban támogatás.De megnézegetheted őket, csak be kell olvasztgatnod a csomagokat és 100%-ban visszatérítik, aztán megnézheted a másikat is és így tovább.
[ Szerkesztve ]
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz Szőrös #17764 üzenetére
De most perkálsz érte kemény dollárokat és max egy reklámot nézhetsz.
Én is vennék még valamit február környékén valami hadibb cuccot mint az Auróra és szívesen megnézném őket tüzetesebben.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
No azért nem hülyeség ez . Elvégre ez a Te hangárod , nem pedig egy szalon.
A végleges játékban ( PU ) lesz minden gyártónak bemutató terme ott majd meg lehet sasolni a ladikokat.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Diopapa
addikt
válasz Drenadar #17761 üzenetére
Viszont a Cutlass 115$, szóval szerintem elvárható lenne a legnagyobb 300-as később pedig az Avenger amíg nem repülhető a Cutlass.
@Drebil: De, nagyon jól ismerik. Tudják, hogy ha nagyon csorgatod a nyálad, úgy is megveszed. Nem véletlen tartunk 61m $-nál.
[ Szerkesztve ]
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz Drenadar #17758 üzenetére
Akkor úgy fogalmazom meg bár futtathatnék a gépemen 64 bites oprendszert, de semmilyen előnyöm sem származna belőle. Az alaplapom nem tud annyi memóriát kezelni amennyi kellene. De átállok i5 re decemberben és akkor majd huráááá.
Azt hogy a hangárban nem nézheted meg a többi gépet szerintem hülyeség. Az autószalonban is beülhetsz és megnézheted az autókat mielőtt veszel egyet (ki is próbálhatod). Sőt két nem teljesen komplett haverommal az Adrián jachtokat nézegettünk és még egy órás próbaútra is elvittek, pedig azok nem autó árban voltak. No mindegy ezek szerint nem ismerik a marketing alapjait.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz Diopapa #17760 üzenetére
lehet ahogy zsömi is írta az árral van összefüggésben, nyilván akinek 325A-ja van az elvesztette már a 300i trainert és a többi hajónál is... az avanger tényleg olcsóbb mint ezek a hajók, tehát azért cserébe továbbra is csak a 300i jár...
jó lenne már ha a többi egy üléses vacak is benne lenne...
-
Diopapa
addikt
-
addikt
válasz Drenadar #17758 üzenetére
bizonyára intel vonalon mozog, ahol még esetleg egy régebbi cpu elég, de nem 64 bit-es. de az is lehet csak OS-re értette.
(tegnap 10 évvel ezelőtti programozói OKJ-s ismerősöm hívott fel 5+ év után és a beszélgetés közben kiderült, hogy nincs internete. mmint, hogy úgy általában sincs, nem "épp nincs")...
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Drenadar
Topikgazda
-
mrfire
őstag
válasz 77.PX_Drebil #17756 üzenetére
Csak a sajátjaidat nézheted meg, és alapesetben csak azokkal repülhetsz, illetve, ha olyan géped van, ami még nem AC ready, akkor kapsz egy másikat. Azt nem tudom hangárba megkapod-e a pótgépet, amíg a sajátod nem hangár ready, de ha már az, akkor csak a menüben látod a pótgépet.
[ Szerkesztve ]
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Előre is bocs a tudatlanságom miatt, de csak decembertől lesz 64 bites gépem. A hangár modulban csak a saját gépemet tudom megnézni vagy mindet ami hangár-kész lett? Illetve az AC-ben tudok más gépeket is repülni állandó jelleggel vagy csak ha akció van?
-
Szőrös
veterán
válasz TESCO-Zsömle #17753 üzenetére
Gondolom szerepet kap SQ42-ben így kell a teszt , minél többen repülnek vele annál jobb.
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #17753 üzenetére
Magyarázat: tesztelni kell! és minél többen tesztelik annál több a gladiusról befutó adathalmaz, mivel állítólag kevés embernek van.
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
Drenadar
Topikgazda
-
mrfire
őstag
Most eszembe jutott hátha felkerült pár új kép arra a jó kis méret összehasonlítgatós témára, és igen, van pár új hajó.
-
Volfram42
senior tag
Dupla, elnézést érte.
Gardiner kisasszony leakelget itt nekünk.: BányászruciSay NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Volfram42
senior tag
Hát van ugye az Alfa Aurora LN-em. Inkább azt upgradelem ezt meg beolvasztom ezért csak Béta jár. Aztán lehet megtartom, nem tudom még. Addig biztosan nem csinálok semmit se amíg nem lesz AC ready ez a két hajó. Aztán lehet utána sem, mert ugye az elején akarom kezdeni, kicsiben. Csak ezek szemetek és tudják, hogy mi kell a népnek. Nekem ez az AMD Mustang már az elején bökte a csőrömet, mert nagyon tetszik a festése. Most gyengültem el, mert ennyit megért.
Persze ehhez az is kell, hogy legyen több CCU is. Majd kiderül.Edit: Mondjuk ezért jár plusz egy legénységi tag is. Fene bonyolultabb, mint gondoltam. A vége az lesz, hogy marad az Auróra kufárkodni a Mustangot meg megtartom pimpelni.
Edit2: Még nem figyeltem mennyire lehet beolvasztani, azt van valami bolti ára, mert kiírt nekem valami 60$-árt. Fene se tudja, most csak ötletelek így estefele. Iszok is egy kávét gyors.[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Volfram42
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #17741 üzenetére
Semennyiben. A második kérdésedre a válasz: az új helyett a válaszra böktem véletlenül.
Az első kérdésedre: Fogalmam sincs, hogy meddig lehet.Szép ez a Mustang ezzel a festéssel, hogy fogom így beváltani?
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Volfram42
senior tag
válasz TESCO-Zsömle #17739 üzenetére
Be is váltottam, korrekt és gyors volt minden.
-
Volfram42
senior tag
Elvileg megrendeltem én is egy AMD kuponos hajót. Ennyiért nekem megérte. Köszönöm a tippet.
-
veterán
válasz 77.PX_Drebil #17733 üzenetére
Azért ennek más számára is szórakoztatónak kell lennie
Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)
-
vagabor
aktív tag
válasz 77.PX_Drebil #17733 üzenetére
Ha itt szeretnéd kiélni magad műszaki bütykölgetés téren, akkor lehet hogy csalódni fogsz ez egy nagybetüs játék, éa ezt Cr is tudja, nem szabad átesni a ló túloldalára, meg már mivel megvannak az assetek most már azért zajlik a production. Eleinte én annak is örültem volna ha megcsinálják a freelancer modern mását, most meg már az sem lesz elég a népeknek ha a vécén ülve nem lehet majd semmit csinálni
ASUS TUF GAMING B650-PLUS, AMD Ryzen 7 7800X3D, DeepCool AK620 Zero Dark, CORSAIR VENGEANCE DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz, ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4070 Ti, Cooler Master MWE 750, Fractal Design Core 3000, LG UltraGear 27GR75Q 27" IPS QHD 165Hz
-
GypsFulvus2
őstag
válasz 77.PX_Drebil #17732 üzenetére
Az AC benne marad a PU-ban is, szóval be lehet gyakorolni az újdonságokat.
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
Drenadar
Topikgazda
válasz 77.PX_Drebil #17732 üzenetére
Igen, a "szimulációk" bennmaradtak a játékban, később is elérhetőek lesznek.
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz Drenadar #17731 üzenetére
Én mint repülőgép elektromos és navigációs műszerész szeretném a hangárban bütykölgetni a gépem. A jónép meg tanulja csak meg, hogy a biztonságos repüléshez nem csak egy cuki pilótaruci kell.
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #17730 üzenetére
Persze most van AC, de ha elindul az igazi játék akkor is lesz?
-
Drenadar
Topikgazda
válasz 77.PX_Drebil #17729 üzenetére
Szerintem nem fogják túl "életszerűre megcsinálni" mert sokakat csak frusztrálna... rozsdásodás ilyesmi állítólag lesz de lehet az csak az eszköz árára és kinézetére hat ki, műszaki állapotára nem biztos... itt a szórakozáson van a hangsúly...
sőt remélem olyan adók sem lesznek mint kormányunknál
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Persze kérdés mennyire akarják életszerűre? Például lesz e meghibásodás (random). Lesz e anyag fáradás? Hajtómű üzemóra? Kötelező szerviz megtett fényévek után? Fegyver elakadás? Hibás rakéta? stb.
-
Bibgr0
aktív tag
Hehe, végre nem csak a hangárban lóg majd :-)
-
Szőrös
veterán
válasz 77.PX_Drebil #17725 üzenetére
Lehet viszont az "older gamereket" vonzani fogja a játék pont emiatt ...mondjuk már most is.
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #17724 üzenetére
Egyébként a játékba én beletennék egy dolgot minimum. Történetesen azt, hogyha veszel egy új hajót akkor legyen egy minimum egy órás kezelési tanfolyam, legalább az életszerűség kedvéért. Meg esetleg hasznos is lehetne. Gondoltam egy alap pilóta jogsi tanfolyamra is, de az lehet túlzás lenne.... vagy mégsem? Tudom többek közt ezért is lesz a SQ42, de azt ki lehet hagyni majd, ha jól olvastam.
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #17724 üzenetére
AHHA ez jóó! Bár a WoW kibereket el fogja riasztani. Ami szintén nem zavar. Úgyhogy ez jóóó!
Köszi a választ.
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz 77.PX_Drebil #17722 üzenetére
Nos CR azt gondolta ki, hogy a skill-t mindenki maga adja a karakteréhez, így játékon belül semmiféle skill-rendszer nem lesz.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
válasz 77.PX_Drebil #17722 üzenetére
Semmi skill dolog nem lesz. A karaktered akár véglegesen is meghallhat, így elég hülyén jönne ki ha az utód megkapná a skilljeit.
-
77.PX_Drebil
aktív tag
Na most hogy a háziállatok lekoptak rólam van egy kis időm netezni.
Sziasztok,
A következő kérdésem az, hogy hogyan is lesz itten jez a szkil dolog? Az EVE onlányt ismerem öléggé, ahhoz képest mit talált ki CR? Lehet, hogy én siklottam el fölötte de csak utalást olvastam arra, hogy lesz.
-
77.PX_Drebil
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #17717 üzenetére
Lehet bocs én csak azt konstatáltam, hogy ennyi van a számlámon,
-
MerLinh
senior tag
Hmm nekem is van egy mustangom, bár silver keyt vettem érte, 15 dodoért valmi tradertől, úgyhogy jó áron szereztem. Nomeg egy heraldot is beszereztem, hogy rendesen támogassam a csapatot.
A wizard is never late nor is he early, he arrives precisly when he means to! - - ONE phone to rule them all! =)
-
Drenadar
Topikgazda
válasz TESCO-Zsömle #17717 üzenetére
Zsömi... a csomaghoz tartozó pénzt nem kaptuk meg! csak valamikor még credit járt azért, ha letöltötte vki a hangárt, meg ilyenek
-
veterán
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz 77.PX_Drebil #17716 üzenetére
Kaptál te a túrót 11.000-et az Aurórához. 10.000 az 58.000.000 goal-ért járt.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #17709 üzenetére
Nekem tetszik az a hajó, de nem venném meg persze. Ha vennék valami kezdő hajót 300i/avanger kategóriában, akkor az valami felderítő/lopakodó lenne. A lényeg, hogy én lássak mindenkit, és engem ne lássanak.
De ami nagyon kéne, az inkább egy olyan, amivel az org hasznára is lehetek harci helyzetben. Ezen még nem nagyon gondolkodtam, de ráérek, mert azt szerintem csak ingame fogom már megvenni. -
addikt
válasz Diopapa #17708 üzenetére
Mustang Omega : AMD Edition Ship Consolidated Outland (CNOU)
SelfLand Hangar
Arena Commander PassAlso Contains
Starting Money: 1,000 UEC
2 Month Insurance
Digital Star Citizen Manual
Star Citizen Digital Download
Squadron 42 Digital Download
Beta AccessMelt value: $0
Egyébként $60-nak írja, remélem a CCU-knál is ezt veszik, majd figyelembe.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
mrfire
őstag
válasz Drenadar #17703 üzenetére
Na ez most eszembe juttatott egy jópofa ötletet. Sokan nem fogják ismerni az egész játékot, vagy bizonytalanok lesznek.
Azt kéne, hogy fogunk egy ilyen dobozt és megkeresünk egy kalózt, hogy ezen bizony róla vannak adatok. A baleknak meg fogalma sincs, hogy nincs ilyen. Akkor némi pénzért cserébe rásózhatunk egy üres dobozt.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest