Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volfram42
senior tag
Sok hozzászólásra reagálok egyben, ömlesztve.
Ez támogatás, nyilván többet adsz többet kapsz. Én az Aurórával tökéletesen meg vagyok elégedve, nem kell nagyobb az elején, ezen is elvileg rengeteg csiszolható dolog lesz. Csak azért gondolkodtam egy nagyobb hajón, mert be akartam járni, de ez megoldódott.
Fps-t nem néztem, de majd megteszem. Mindent maximumra raktam.
Érzetre:
Amd phenom II X4 3,2Ghz
Ati radeon HD6950 2 GB
4Gb DDR3 ram
Ezzel a géppel jól fut nekem. Nem akad. SSD-re nem raktam át, mert nagyon nincs mit töltsön , csak az elején.A kilátásnál azt sem szabad elfelejteni, hogy műszeres repülés lesz, szóval a fülke "élni fog". Tele lesz hasznos dolgokkal amiket szintén, jó ha lát az ember és nem csak a mély űrt bambulja.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Apokalipsy1
tag
Pont emiatt vettem F7C-t van raktere kereskedésre,fegyverzet harcra,játék elején igy is lesz felfedeznivalo a biztonságos rendezerekben.
Nullsec-be pedig menjen az explorer... -
cskamacska
addikt
Nem is igazán az LTI-n van a hangsúly, mert ha már veszel drága hajót, akkor akár olcsóbban is megvehetnéd LTI-vel.
Inkább magával a "verjük el 3-5-10-200" AAA játék árát egy virtuális tárgyra"(amit egyébként is csak MMO módban lehet használni) koncepcióval akadnak lassan problemáim, illetve a nagy igéretbe vásároljuk magunkat bele. Én jelenleg viszonylag biztos vagyok benne, hogy elég jól megcsinálják majd az alapokat, de ez csak a Squadron 42 és a local multiig elég, egy MMO-t pedig százféleképp el tudnak rontani még ezen kívül is, és ehhez vennék előre virtuális tárgyakat.
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Malibutomi
nagyúr
Nem lehetne mondjuk peremvidék, vagy nem biztonságos zona kifejezéseket használni? Ne haragudjatok ez csak az én agymenésem nyilván, de hányok a "nullsec" szótól...
-
Szőrös
veterán
válasz cskamacska #1592 üzenetére
Nem is fogok egyből nullba menni , azért kell némi tőke és az elején becsúszhat bármi gikszer és olyankor jó az az LTI. No meg társasággal kell nullba elnézni nem egyedül azt is össze kell majd szedni.
Trek meg nem érdekel , elite-t meglássuk milyen lesz de arra még nem adtam pízt. X rebirth érdekes lehet még , ha jó lesz talán megveszem de kevés rá az esély mert offline és azokat nagyon hamar elunom.
[ Szerkesztve ]
https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
addikt
válasz Malachi #1587 üzenetére
fraps ingyenes változat, amúgy is fel akartam tenni GTAIV+EFLC finomhangolása miatt. karácsonyra asszem meglepem magam egy 270X-szel, ahhoz is jól jön, ha lesz referencia. (mert amúgy a magam részéről kb. min. 16 fps-től én már nem szoktam visszább venni a grafikából single player-nél, de erre is csak a most felrakott fraps miatt döbbenek rá)
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
cskamacska
addikt
On November 26th, Lifetime insurance will be going away forever, and new backers will have to buy LTI endowed ships from the ship traders who invested and stockpiled for this. CIG was asked to elaborate further on their stance and if they planned to curb any of this grey market through their own intervention, and their response was as follows:
Our feeling is that your pledge, once purchased, is yours to do with as you please. For those buying ships elsewhere, it's entirely an "at your own risk" proposition.
I will caution that users who spend extra money through an outside source to get LTI are wasting their money. LTI is a small convenience for our early backers, not a game-altering mechanic. Every ship package includes limited insurance, which is readily renewable in the game. In most cases, the limited insurance included with packages is far more time than you will want to keep your first ship flying.
We've messaged several times that it isn't going to be an important factor in the finished game... more like the docking fees in the original Privateer (which most people don't even remember the game including.)
Star Citizen is filled with the hopes and dreams of many space faring video game enthusiasts. It is also filled with people who are more than happy to exploit that enthusiasm for their own real world monetary gains. The end of LTI packages being available through the RSI Store will, most likely, cause even greater price markups on the third party sites and more people lining their pockets as opposed to the developers.
Én szerintem itt fejeztem be az LTI-re nyáladzást. Akárhol nézem, azt filozofálgatják, hogy nullsecben ugyanúgy nem ér semmit az LTI, mint a játékon belüli biztosítás, akkor meg nagyjából mindegy miben lőnek szét felfedezés közben az univerzum szélén.
A nagyobb hajók meg.. a Cutlass 65 dollár felárából kijönne 3,25 Tsar Trek előrendelés, vagy a Mandate mellé még egy Elite Dangerous csomag is. Meg aztán jön az Enemy Starfighter, és még egy rakás másik az újra felkapott scifi körítéssel."Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Enxtheone
tag
Remélem majd engem meg a haverjaimat is felvesznek ha az ürben leszünk, majd elmondjuk hogy egy kalózhajó csúnyán elbánt velünk
"nemá hogy nekem van eddig a "legdrágább" hajóm... és az is egy teherhajó"
Ha tele lesz a raktér akkor majd küld el a hajó koordinátáit[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz Malibutomi #1588 üzenetére
akkor azt hiszem gyorsan döntenem kell mit is vegyek, eddig nagyon biztos voltam a dolgomban de ez a ghost...
-
addikt
hangár modulra vonatkozik a válaszolt hsz-ben lévő konfiggal
1280*768 very high: 14-20 fps között
1280*768 high: 20-30 fps között
1280*768 medium: 30-35 fps között(1920*1200 very high: 6-11 fps között)
a jó hír, hogy egyelőre nagyon VGA limitesnek tűnik és szerintem egész jól skálázódik is, tehát "csak" VGA-t kell vennem.
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
Szőrös
veterán
válasz Malibutomi #1575 üzenetére
Tomi most olvasom hogy LTI-nek nov. 26-án elvileg vége van ?
-
Szőrös
veterán
egy kicsit beteg
-
addikt
válasz GypsFulvus2 #1580 üzenetére
phenom II x4 3Ghz
8 Gb ddr2 ram
5770 1GB VGAgrafika részletesség very high 1920*1200-as felbontáson, szaggat mint a fene.
grafika részletesség very high 1280*720-as felbontáson élvezhető a hangár, de az átlag fps szerintem 24 alatt van. de itt még csak egy hangárat rajzol ki, persze az is igaz, hogy a távoli űrhajók egy dogfight-ban sokkal poligonszegényebbek lesznek, mint itt a hangár belseje, de többen is lesznek és időnként közelebb is jönnek. de persze még optimalizálva sincs a játék. de talán dogfight alatt se lesz. (tudom, hogy nem sokat segítettem )2015 elejéig azért csak sikerül frissíteni a gépet, a játékosok zöme csak akkor fog tudni belépni. (plusz single-ben Te is felhozhatod majd magad mielőtt a multiba belépsz)
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz GypsFulvus2 #1580 üzenetére
Aurora 75K UEC ennyit lehet tudni a többi hajó árát még nem.
" dogfight részben behozhatatlan előnybe kerülnek "
what ?
Azt már előre megmondták hogy erős gép kell majd hozzá de hogy a véglegesnél ez mit jelen meg nem lehet mondani.
-
GypsFulvus2
őstag
Üdv, Uraim!
Egyre jobban izgatja a fantáziámat ez a játék. Elolvastam Malibutomi anyagait, meg a Roberts Space Industries oldal anyagainak egy részét. Szép és jó minden, régi Wing Commander rajongóként rámozdultam, de ahogy nézem az árak eléggé borsosak, ha jó hajót akar az ember. Arról meg nem találtam infót, mennyie UEC-be kerül majd egy-egy gép, upgrade stb. Erről lehet tudni valamit? Félek tőle, hogy a dogfight részben behozhatatlan előnybe kerülnek azok, akik már a kezdéskor megengedhetnek maguknak pl. egy Hornet-et.
A másik, ami probléma lehet, az a gépem, abból is a VGA (lásd a cuccok leírásnál). Egy éven belül biztos nem engedhetek meg magamnak egy cserét, és lehet, hogy később sem telik rá. Viszont ez a HD 5870 csak egy szinttel van a hangár minimum-követelménye felett. Ha ez ennyit kíván, jó esély van rá, hogy a teljes játékhoz édeskevés lesz. Szerintetek? Akinél már be van üzemelve a hangár, milyen konfiggal tolja, és akadozik-e? Szóval nagyon tettszik ez a játék, de erős kételyek gyötörnek...[ Szerkesztve ]
"Only the paranoid survive" - Andrew Grove, (1999)
-
addikt
hmm. nekem is annyi, akkor ez nem
olcsóbbkevésbé drága. (pillanatra megzavart, hogy €-ra állítottam)[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Malibutomi #1575 üzenetére
original backer-ként mennyi a constellation, vagy a freelancer?
-
addikt
válasz cskamacska #1573 üzenetére
ezek szerint az original backer-eken keresztül kell vásárolni mindet, amíg meg nem jelenik a játék?
szerk.: arra gondolok, hogy ha nem vadidegen a csóka, akkor meg tudtok egyezni, valami köztes árban, amivel mindketten jól jártok. (olyan esetekben is, ahol az LTI nem számít, pl. fegyverek)
[ Szerkesztve ]
-
cskamacska
addikt
válasz Apokalipsy1 #1571 üzenetére
"a hornet nem kirándulo hajo,hanem vadász."
Megnézem, hogy a mélyűrben mikor látjuk meg az ellenfelet.
Persze a CIG mászott bele a dologba, II. VH után mintázták a jövőbéli hajóik működését(üvegkupolás lövegtornyok.. pff), de ha az érzékelő nem fogja meg, akkor nagyon mindegy. Nem mellesleg pont a rejtőzködő gépek ellen kell az AWACS.más:
Pledge Laundering Lololololol
A mi veteránjaink közül már valaki összegyűtötte az Idrisre valót?[ Szerkesztve ]
-
Apokalipsy1
tag
Nekem böven elég a kilátás a hornetből,ha cserébe jobb védelmet kapok a többit meg majd a radar elintézi.
Readásul a hornet nem kirándulo hajo,hanem vadász.
-
hunbi
tag
Én annó, míg repülni próbáltam...
Szóval célratartásnál a joy volt a bal kezemben, a jobbal pedig az egérrel ráfinomítottam a célzásra.Erről jut eszembe, vajh mivel fogjuk a fegyvereket irányítani?
Úgy értem, az látszik, hogy több fegyver csoport is mozgó felfüggesztést kapott... Ez freelancer (game) szerű egeres vezérlésnél használhatja az ott használt rendszert, de botkormányos vezérlésnél hogyan fog működni? Olyankor úgy fog működni mint a fix rögzítésűek, vagy autoaim lesz rajtuk (brrr), esetleg mindenkinek meg kell tanulni bal kézzel vezetni, vagy egerészni??? -
hunbi
tag
A mai vadászgépeken is van radar, meg sisakban lévő hud, de azért elég jó kilátással építik őket, mert az mk1 eyeball az még mindig fontos érzékelőke...
Ha jobban belegondolsz a rejtőzködő hajókat kb a szemeddel kell felfedezned, mert ha a szenzook nem veszik észre, neadj isten valami nem működik, mert zavarják, vagy megsérült akkor ... -
Malachi
addikt
nem akarok nagyon belefolyni ebbe, de egy egyértelműen vadászgépnél nyilvánvalónak kellene lennie a teljes kilátásnak. már ha a célszerűséget vesszük alapul, meg az élethűséget, a mostani vadászgépek buborék kabintetőivel összehasonlítva.
viszont, olyan űrvadászt nem tudok (hirtelen a Star Warsosok ugranak be, meg BSG vadászai) ahol teljesen jól ki lehetett volna látni körben, hátra meg aztán semmiképp.
szóval ez ilyen, amíg nem próbáltuk élesben, úgysem derül ki.
nézzétek meg ezt a gameplayt, ilyen egy vadász, kilátással
[ Szerkesztve ]
-
hunbi
tag
válasz Malibutomi #1559 üzenetére
Elvileg fel lehet szedegetni a szerencsétlenül járt pilótákat. Mondjuk, hogy van e valami limit, hogy melyik hajókkal azt nem tudom.
-
Szőrös
veterán
Egy második vh-s vadászgépnél csak a szemére hagyatkozhatott a pilóta, nem volt más amivel a keresést/azonosítást/követést el tudta volna végezni.
Itt van ( radar , target marker ). Ettől nem javul a kilátás de nem is biztos hogy szükséges. 2 hónap és kiderül.
-
hunbi
tag
válasz Diopapa #1556 üzenetére
"(#1556) Diopapa válasza hunbi (#1555) üzenetére
Kb 3x kérdeztem meg tőled, hogy melyik gép miatt nyavajogsz, de még nem sikerült kinyögnöd..""#1519:
Egy kicsit vitatkoznék. Ez a HORNET bazi jó meg minden, de szinte semerre nem lehet belőle kilátni, akármerre forgatod a fejedet.
Honnan látom mi van a hátam mögött? Az egész hajótest takarja az arra való kilátást, vadásznál ez kicsit necces. No jó hátra nem látunk... de könyörgök oldalra sem, csak oldalra fel, és előre!
Ezek után csoda ha valakinek külső nézet kell?#1555:
Olyan jó vadászgépet mondjál nekem ahol ennyire bekorlátozták a pilóta látószögét! Kit érdekel a wot meg a többi, itt a HORNET játszhatóságáról van szó. "HORNET! Olvasni tetszik e tudni???
A wot elírás, wt lett volna, de mindegy. Valamit kell alkossanak, a minimum, hogy a pilótát magasabbra kell tenniük. (mert hiába akár Rift, az oldalra és fel le nem mozgatja a nézőpontot) -
Szőrös
veterán
-
Drenadar
Topikgazda
válasz cskamacska #1554 üzenetére
nemá hogy nekem van eddig a "legdrágább" hajóm... és az is egy teherhajó
-
Diopapa
addikt
Ennyire? Mennyire? a WoT-ot szóba sem hoztam. Te komolyan azt hiszed, hogy azért dolgoznak ennyit, hogy játszhatatlan legyen a cockpit nézet? Kb 3x kérdeztem meg tőled, hogy melyik gép miatt nyavajogsz, de még nem sikerült kinyögnöd..
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
cskamacska
addikt
A szubjektív véleményem az, hogy megéri, ha várhatóan sokat fogsz játszani az MMO részével a játéknak.
Mert ne felejtsük el, hogy a Star Citizen az a MMO rész neve, a Squadron 42 single részét mindenki ugyanúgy megkapja, mint ahogy a saját szerveres moddolható local multit is.1553: Szerintem eddig Drenadar a befutó egy 110 dolláros Freelancerrel.
De van olyan netes ismerős aki annyira rákattant a hypera, hogy kapásból megvette a 275 dolláros Rear Admiral csomagot. Más csak a 75 dolláros Avangerig jutott.
Nyilván nyugati fizetésből könnyebb pár tízezrest virtuális tárgyakra elverni.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Malachi #1551 üzenetére
itteni topiklakók közül van, aki kiperkálta a pénzt a Constellation-re?
@(#1549) torz on borz
én azt hiszem a dogfight-ig nem fogok költeni a játékra többet, amúgy is ki tudja, hogy hány limitált aurora jelenik még meg. akik nemrég megvették az LX-et, azok most majdnem kivétel nélkül LN-re váltanak.
nekem egyelőre az MR marad, külsőre jobban tetszik, mint az LN. persze ha esetleg lehet majd színezni/skin-ezni a hajókat tetszés szerint az más helyzet lesz
-
Malachi
addikt
különben pár napja nagy titokban én is megvettem az LN upgrade-et, meg most olvasgatom itt a hozzászólásokat, ki milyen hajót venne, érdemes-e fejleszteni, fegyverek stb...
és leesett.
Chris Roberts megcsinálta az ultimate űrhajó-kereskedés-piac szimulátort, úgy, hogy még szinte nem is csinált semmit.
zseni!!!
-
addikt
válasz cskamacska #1546 üzenetére
köszi a technikai összehasonlítást megnéztem én is, pont a szubjektív véleményekre voltam kíváncsi, hátha többet tudtok arról, hogy érdemes-e egyáltalán fegyverekkel telepakolni az aurora-t, vagy amikor már a 4. első szintű* helyre is valami erős fegyvert raknál, akkor már úgy is inkább egy erősebb gépet érdemes venni.
* ha jól nézem a specifikációkat a Class 1 a leggyengébb, ezért én kerülném az "első osztályú" magyar fordítást, mert pont az ellenkezőjét jelenti, pl. egy "másodosztályúval" összehasonlítva. vagy legalább "egyes osztályú, kettes osztályú, stb..."
[off-ba meg azért raktam, mert azt hiszem már kibeszéltétek a témát, csak én vagyok későn érkező, nem akartam zavarni azokat, akik már túlvannak ezen ]
-
Diopapa
addikt
válasz cskamacska #1546 üzenetére
No és a bőrülés????
Citizen Diopapa / Commander Diopapa "SC csomag olyan, mint a barackfa, unokáidnak veszed - .tnm / De pálinkát nemlehet főzni belűle - *SkyS1gn"
-
cskamacska
addikt
Ne tedd offba, nem kevésbé témába illő, mint Sandi Gardiner csöcsei.
Aurora LN spec differences vs. Aurora MR (Scout/Mercenary package base ship) according to current ship specs page:
Mass: +2750 kg heavier (so likely better armored)
Upgrade slots: +1 extra upgrade slot
Power plant: A&R LR-5 MAX OverDrive, replaces Alliance StarTech KS-9 Enhanced
Engine: OKB Voshkod Energia IV engine, replaces Dragon STC Red
Thrusters: +2 extra TR1 maneuvering thrusters
Shields: Gorgon Defender AllStop, replaces Seal INK-1
Class 1 hardpoints: 2x Klaus & Werner Bulldog Repeater, replaces 2x Behring M3A Laser
Class 3 hardpoint +1x4 Behring Marksman heat-seeking missiles
Additional: removes J-Span Omni-Cool Reduction Bar
Cosmetic: adds Alpha Charles Equila leather seats (according to video)Aurora LN spec differences vs. Aurora LX (previous limited sale ship) according to current ship specs page:
Mass: +2000kg heavier (so likely better armored)
Upgrade slots: +1 extra upgrade slot
Power plant: A&R LR-5 MAX OverDrive, vs. A&R LR-5 OverDrive
Class 1 hardpoints: 2x Klaus & Werner Bulldog Repeater, vs. 2x Behring M3A Laser
Additional: removes RSI Jump EngineMagyarul az LN-t valamivel jobb kezdőfelszereléssel kapod, de ezt lehet pótolni a többieknél is. Amit nem lehet(legalábbis amennyire tudjuk jelenleg), az a 2 helyett 4 darab első osztályú fegyver felfüggesztési pont, és a 4 helyett 5 fejlesztési hely.
-
addikt
válasz Diopapa #1543 üzenetére
akartam írni, hogy ES-ről, de benéztem, mert MR van meg
azt írták, hogy a hangárban az upgrade-ek csak majd egy későbbi patch-ben lesznek kivitelezve.
-
Diopapa
addikt
-
addikt
szerintetek érdemes megvenni az Aurora LN upgrade-et?
rákerestem a topikban, de nem lett egyértelműbb
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz GrooveHero #1540 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #1539 üzenetére
Kérhetem ostorral? De csak ha ő bánt, akkor
hogy egy kis on is legyen, kb másfél hetet adok, vagy még annyi sem kell és meglesz a 25 milla. Kár, hogy ilyen gyorsan fogynak a helyek, mert akkor még nagyon sok lóvét össze lehetne kaparni és még több finomság lenne. Remélem belefér a jövő év végébe ez mind
Ömm..szóval ki is ő?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Malibutomi
nagyúr
válasz GrooveHero #1538 üzenetére
Fúúú ezért asszem kapni fogsz....
-
GrooveHero
addikt
válasz Malibutomi #1537 üzenetére
Pont akartam kérdezni, hogy ki ő
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Malachi
addikt
válasz Malibutomi #1535 üzenetére
vettél egy Hornet?
-
Szőrös
veterán
válasz Malibutomi #1533 üzenetére
WT-ben vannak olyan arcok akik joy-on lévő pilot hat gombot használják és azzal is jól mennek. Nekem meg leginkább sehogy se . Maradtam HB-n. Triemmelés az ami leginkább nem megy meg a célzás bazi nehéz ott.
-
Szőrös
veterán
A WT nagyon jó példa egyébként. AB/HB-n külső nézet engedélyezett , FRB-n meg csak belső. Ég és föld a különbség. Kilátás szempontjából meg IL-2 ( ok ez csatarepülő ) vagy még inkább Yak-9 elég szar .
De ahogy Diopapa is írta itt azért lesz radar , hud ami sokat segít a helyzeten.https://starcitizen.hu ha tudni akarod mi újság az univerzumban
-
Diopapa
addikt
Nem értem, mire szeretnél példát? Hogy játszanak emberek szimulátorokkal és le tudnak lőni akár pvp-ben is valakit? Vagy hogy a valós életben sem volt a Spitfire-ön külső nézet vagy mi?
-
Diopapa
addikt
Nem tudom milyen szintű, de jól működik. Megnézheted akár az IL-2-t, vagy a War Thundert, simán lehet cockpittel harcolni. Ott még radar sincs és szintén 3d-ben mozogsz.
Arról nem tehetek, hogy pár konzolhuszár pistike csak külső nézetben képes bármit is csinálni.
-
hunbi
tag
válasz GrooveHero #1522 üzenetére
Hahaha!
De azért nem szoktad leragasztani a hátsó szélvédőt ugye?
Csak kicsit visszásnak tartom, hogy occulus support meg minden aztán a hatalmas periférikus látásunkat ünnepelve felvesszük a szemellenzőt, és bedugjuk a fejünket egy csőbe... -
Volfram42
senior tag
válasz GrooveHero #1522 üzenetére
Igen én is ezért írtam a kamerát, még nem tudjuk milyen panelek lesznek a fülkében, remélem lehet majd kamerákat aktiválni. Sőt akár kis kameradrónokat venni a hajóhoz, mint felszerelés és azok közvetítenék kívülről a hajó képét.
[ Szerkesztve ]
Say NO to Vertical Videos: https://www.youtube.com/watch?v=Bt9zSfinwFA&index=8&list=FLEm9KqcrDBe77hxufpcW_EA
-
Szőrös
veterán
Ha radar van és a hud-on jelölik a célt akkor a markert láthatod ha forgatod a fejed csak fizikailag nem. Már ha van sipkába épített hud.
Diopapa : naja úgy néz ki hogy az Elite féle radar megjelenítést használják majd itt is.
[ Szerkesztve ]
-
Diopapa
addikt
-
hunbi
tag
válasz Diopapa #1517 üzenetére
Egy kicsit vitatkoznék. Ez a hornet bazi jó meg minden, de szinte semerre nem lehet belőle kilátni, akármerre forgatod a fejedet.
Honnan látom mi van a hátam mögött? Az egész hajótest takarja az arra való kilátást, vadásznál ez kicsit necces. No jó hátra nem látunk... de könyörgök oldalra sem, csak oldalra fel, és előre!
Ezek után csoda ha valakinek külső nézet kell? -
-
Szőrös
veterán
válasz Malachi #1514 üzenetére
az hogy a bétában mit hogy merre csinálsz meg szoksz meg hót mindegy.
csak a véglegesbe ne legyen . most magam ellen is beszélek mert valószínűleg egy hót béna fakezű pilóta leszek no de akkor is.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz Diopapa #1513 üzenetére
Most túrtam egy kicsit a fórumot de csak ezt találtam :
"When Chris Roberts has already stated that in third person you will have no hud. That means no targeting, no gun reticle. No nothing buy being able to see what's a few meters behind your ship. And frankly if a missile or anything else is within a few meter's of your ship. Its already going to hit you. "
Nem tudom mennyire hivatalos. Nos ez amolyan fél megoldás ha a váltást timerhez kötik akkor még szódával elmegy.
-
Malachi
addikt
khm. ha hónapokig játszanék mondjuk külső nézeten, akkor a kötelező belsővel szerintem felszállni se tudnék. vagy legyen, de akkor hagyják is benne, vagy egyáltalán ne legyen.
én utóbbira tippelek, annyira rámentek az életszimulátor vonalra, meg a régimódira, hogy szerintem csak belső nézet lesz.
-
Szőrös
veterán
válasz Diopapa #1510 üzenetére
Úgy látom neked ez a vesszőparipád.
Egyébként a fejlesztők helyében én elég sokáig meghagynám a külső nézetet , mert teszt szempontjából elég sokat segít a hajók sebzés modelljének ellenőrzésében. Teszt végén meg szépen ki lehet kapcsolni aztán kész.
-
Volfram42
senior tag
Majd kiderül, én addigra beszerzek egy occulus riftet az tuti, úgy már csak jobb lesz a kilátás.
Malibutomi köszi a joy tippet, úgy néz ki szombaton meg is veszem. Már csak egy ledes valami kell és nekiesek a wt frb-ek.
Diopapa: Nagyon remélem, hogy nem lesz külső nézet, akkor idővel tuti hanyagolnám. Sőt szerintem jó ötlet lehetne, hogy nagyobb hajókra lehetne szerelni külső kamerákat amiket lehetne nézni a belső monitorokon. Nekem kéne tolatókamera is a dokkoláshoz.
[ Szerkesztve ]
-
Szőrös
veterán
válasz Malibutomi #1505 üzenetére
Nos beleülve a Hornetbe és repkedve egy kicsit...ez szerintem bazira nem lesz egyszerű . A kilátás elég korlátozott a kép jó részét elfoglalja a hud....huhhh. Utána játszottam kicsit Wingcommander Saga-t is , totál más. Oké messze vagyunk a végétől de itt az irányítás is bonyásabb lesz szerintem és sokat számít hogy milyen a kilátás a fülkéből.
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #1506 üzenetére
Nálad meg az enyém.
-
Malibutomi
nagyúr
Sandinél van a kártyám
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Volfram42 #1501 üzenetére
Én sem akarom hogy könnyű legyen...azt szeretem játékokban, ha meg kell melózni valamiért. A free loot-nak annyi is az értéke az emberek szemében.
Szerintem, ha valaki napi pár órát játszik, akkor azért mondjuk egy új hajóért, egy pár hetet kelljen gürcölnie.
Bár itt nem a gear, meg a loot lesz a fő hajtóerő... hanem hogy inkább a Magnus 2-re veszem fel a szállító küldit, igaz kevesebb pénz mint a másik, de a kettős naprendszer látványa kárpótol érte.. -
Szőrös
veterán
válasz Apokalipsy1 #1500 üzenetére
szerintem az általuk futtatott online részre nem fog vonatkozni a moddolás . csak a single/coop-ra. pont az ilyenek miatt.
-
Diopapa
addikt
válasz Malibutomi #1497 üzenetére
Elég megnézni mennyi kaját/sört/Whiskey-t küldenek nekik
-
Volfram42
senior tag
válasz Malibutomi #1499 üzenetére
Abban reménykedem, hogy nem lesz túl könnyű illetve árkád a játék és hamar kikopnak a trolok, bár mindig marad néhány és azok a legnagyobbak.
Egyébként egy nap? Néhány óra alatt jött össze a pénz. Frissítettem a honlapon aztán felugrott majd fél millával, én is csak kamilláztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest