-
IT café
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Viktor77 #2843 üzenetére
Az is itt van, miután ráklikkeltél a fogaskerékre, le kell görgetni az aljáig, és ezt fogod látni.
szerk:
Egyébként ott a gyorsítótár törlése is, szerintem azzal is fel lehet szabadítani rengeteg tárhelyet. De sosem próbáltam, mivel 128GB van + SD így sok értelme nem volt ezt keresgélnem.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tobias40 #2832 üzenetére
Annyit beállítanék, hogy a lehető legjobb minőségben játssza le a dalokat. Az alapbeállítás a közepes, vagy normál minőség, ez felett csak prémium előfizetés esetén van lehetőség.
ooppsss ... twofatcat gyorsabb volt
szerk:
Igen, és a kedvenc albumaidat töltsd le wifin, hogy elérje net kapcsolat nélkül is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Üdv
Két kérdésem volna.- Ha szeretném törölni magam egy családi csomagból, és új accot kreálnék, akkor hogyan kell a csatolt facebook profilomat és email accountomat levenni?
- KODI alatt próbáltátok már, hogy működik e a "csatlakozás egy másik készülékhez" ficsör? Telóról szeretném vezérelni a HTPC-n keresztül, lehetőleg úgy, hogy nem lépek ki a Kodiból.
Köszi előre is[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz unravel #1880 üzenetére
UK-ban élek, és haverral többen vagyunk családin. Nekem is és a feleségemnek is külön accunk van, aminek az ára, havi 2 pizza. Ristorante márkájú. Minden hónap elsején törlesztjük. Semmi okom rá, hogy spóroljak a havidíjjal, csak megoldást kerestem egy problémára. Bár, hogy őszinte legyek, már bánom ...
-
törölt tag
ITT azt mondják a fejlesztők, hogy "private use" használatra ez teljesen legális.
szerk:
Azt hiszem, hogy a dolog lényege, hogy a gépre, amire másolsz, legyen egy legális spoti előfizud. A dolog onnan válik illegálissá, ha mondjuk kiírod CD-re.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Az a lényeg, hogy az autómban szeretnék hallgatni pár albumot, de erre - egyelőre - nincs mód.
Tervben van egy BT cucc beszerzése, illetve van is egy ilyen szettem, egy másik autómból, de a beépítőkeret, és a csatlakozó konverterek egy vagyonba kerülnek ... kihagynám.szerk:
Ja, prémium accom van spotira, illetve erre a családi akármire álltunk össze páran.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lappa86 #1865 üzenetére
Igen, ez nekem is megfordult a fejemben.
Ennek viszont tökéletesen ellentmond, hogy a másoló program legálisan megvásárolható, a fejlesztők weboldaláról, amit ráadásul nem valami csendes óceáni szigetről üzemeltetnek, hanem az USA-ból, New Yorkból.
Ha illegális, akkor miért nem ütik le a francba az oldalt, vagy dugják rács mögé a fejlesztőket?
Kövezzetek meg, de szerintem nem ennyire egyértelmű ez a dolog.szerk:
Igen, látom a 3 perces limitet. Ezzel nem is lenne gond, mert hosszú távon megérné, hogy nem kell a CD-ket vásárolgatnom a kocsiba. De a számok címét is ABC sorrendben rakja össze, szóval ha ki akarnám írni, még azzal is mókolni kellene.szerk2:
ITT viszont letölthető a teljesen ingyenes spoty downloader. Szintén legálisan. Legalábbis nem úgy néz ki a dolog, mintha kalóz oldal lenne.
VISZONT
Nem szeretnék semmilyen szabályzatot ez miatt megszegni, tehát amennyiben valóban illegális lenne, akkor kérem az adminokat, hogy töröljék a hsz-eimet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok
Spotihoz van legális, és főleg ingyenes letöltő progi, ami valamilyen kurrens médiafájlba is képes menteni?EZT találtam, legálisnak tűnik, így voltaképp azt hiszem, nem tilos a számokat lementeni, pl mp3-ba.
De ha tévedek, javítsatok
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- A legolcsóbb árak! Jogtiszta Windows operációs rendszerek számlával!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest