-
IT café
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A Családi Premium előfizetésre való jogosultsághoz az elsődleges fiók tulajdonosának és a másodlagos fiókok tulajdonosainak azonos lakcímen élő családtagoknak kell lenniük. [link]
Az interneten is vannak határok (sajnos) és jogi dolgok miatt is külön kezelik, valamint az eltérő árazás miatt is. (Apple Music családinál országon belül mindegy ki hol lakik. Ott viszont az egyéni országváltás rémálom amikor nullázzák a zenekollekciót.) A te esetedben már azért se engedi a Spotify, mert te itthon magyar áron veszed 8 euróért a családit, és látják IP alapján az egyik tag hónapokig másik országban él ahol pl. Ausztriában 15 euró a családi ára. Ráadásul különösebben indokolniuk se kell, mert elfogadtad bármikor megszüntethetik.
-
mobilizmo
addikt
-
mobilizmo
addikt
Nos ha a gyerekem, aki bent van a családi csomagba kimegy 2 hétre Londonba, valószínűleg nem fog okozni semmilyen problémát. A pár hónap, az már életvitelszerű. Szerintem is. Ezáltal a visszaélést konkrétan te is megpróbálnád.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
-
zizidor
őstag
Kipróbáltam én is. Csináltam egy új listát és felvettem rá helyi fájlokat. Mobilon megjelent a lista, de de nem engedett lejátszani semmit. Ráböktem a letöltés ikonra, meg is csinálta, és innentől már megy a lejátszás a laptop nélkül is.
[ Szerkesztve ]
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
törölt tag
Amikor még volt prémiumom régebben, úgy csináltam otthon számítógépen Spotify programban bekapcsoltam a helyi fájlokat, gyártottam egy playlistet, behúztam a saját zenéket, majd ezt a listát wifin keresztül iPhone Spotify-ban letöltöttem.
Úgy emlékszem csak az a lista volt, nem rendes integrálódás mint AM módszerében. Ott tényleg beépül a gyűjteménybe.
-
zizidor
őstag
Így közvetlenül szerintem sem lehet, de némi trükkel tudsz hasonló megoldást. Elméletileg.
A desktop változatban bekapcsolod a helyi fájlok megjelenítését. Itt tudsz hozzáadni saját zenéket. Utána mobilon is bekapcsolod a helyi fájlok szinkronizálását, felveszed őket egy lejátszási listára és ráböksz a letöltésre. Így végül is csak egy másolatot csinál saját magának (plusz helyfoglalás!), de így legalább tudsz saját zenéket hozzáadni offline használatra.
„Open mind for a different view, and nothing else matters”
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Horgász topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- LED világítás a lakásban
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- PC, PlayStation, Xbox, Nintendo digitális és dobozos játékok, feltöltőkártyák!
- Jogtiszta operációs rendszerek, Microsoft Office, vírusírtók!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Intel Holiday Bundle - Assassin's Creed Shadows és Ubisoft+ Classics
- Surfshark One 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Euro Truck Simulator 2 - Road to the Black Sea dobozos PC játék kiegészítő
- Tomb Raider Underworld bontatlan
- Steam Kulcsok - REVOLUT/UTALÁS - Blasphemous 2 - Jagged Alliance 3 stb.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest