Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobalazs
nagyúr
Csak szerintem szar a Legion S2?
Egyszerüen annyira értelmetlen, hogy nem birom nézni... -
chipesz
őstag
Lucifer S3E09
Múlt héten kezdtem el nézni a sorozatot, többé-kevésbé szórakoztat, néha kicsit lapos, illetve túl sok a vigyor Lucifer arcán, de nem rossz kis limonádé.
Csak én nézek be valamit?A fent említett résznél járok és Clark KentPierce most jött ki a kórházból. Azt hiszem a 3x07 volt az a rész, amiben Linda férje, az újságíró le akarta leplezni Lucifert. Ott eltelt egy év, amíg az infókat szedte össze Luciferről. Aztán ugyebár megmérgezték. Azt nem értem hogy akkor Pierce most több mint egy évig kórházban volt egy lövés miatt? Vagy az idővonal van összekuszálva?Samsung Galaxy S24
-
SQX_Barto
addikt
Talan ez hasonlo lehet. (En nem neztem)
Ezt anno neztem, de mintha nem fejeztek volna be (valami ilyesmi remlik, lehet hirtelen kaszaltak, mar nem tudom)
Ha mar eszembe jutott meg is nezem.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
Nekem tetszett
Van meg ket evadja, ugy remlik masodik nem volt olyan jo, de a harmadik nekem bejott.
Doctor Who ota birom David Tennant-ot[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Land
veterán
Most végeztem a Broadchurch 1. évadjával. Zseniális dráma, amolyan Killing szerű nyomozós , de nekem bejön az angolsága. Mindenkinek ajánlom!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
törölt tag
The Purge s1e01:
Vártam már, de kb. mint amire számítottam, semmi extra, bevezetőnek jó volt, a továbbiakban pedig simán lehet még jobb.
-
jonnyjoker01
veterán
Atypical S02 kezdődik holnap után
@Ventura láttam már említetted Kicsit le vagyok maradva mostanában sorozatok terén
[ Szerkesztve ]
Üdv. Johnny
-
Vladi
nagyúr
wentworth-öt nézi valaki? Évadzáró volt.
Aki nézi, nézte: nagyon komol.yrámentek a krimi - thriller vonalra.
il sole non sorge più ad Est!
-
.LnB
titán
Durva! Örülök neki, csípem őt. Bár Geralt-ként nem tudom elképzelni. Bízom benne. És borzasztóan várom!
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Bad Pritt
félisten
Henry Cavill megint posztolt egy Witcher-eset Facebook-ra meg Instára.
Na akkor nem is véletlen, azt hittem csak trollkodik.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Ventur@
senior tag
Nos, látom már volt itt szó A mi kis falunk 3. évadáról, szóval csak annyit tennék hozzá, hogy fergeteges nyitás és hogy Gyuri a király. Nem, nem Lali és Sanyi, hanem Gyuri. Olyan szövegeket nyom, hogy ezekből legendák lesznek .
, de maga a rész 10 pontos volt .Mondjuk a szállódai dolgozók hozzáállását kissé erőltetettnek éreztem Ballers S04E04
Egyetlen egy nagy bajom van a sorozattal: rövid egy egy rész. Kevésnek érzem a 30 percet, mert mindíg mikor beleéli magát az ember, akkor jön a stáblista.
, de várom minden héten, mert 30 percig mosolyt csal az arcomra. Joe-t meg imádom .De egyébként tetszik az évad eddig. Lance-t gyűlölöm már az első pillanattól és remélem Spencer-ék szépen megszivatják, ha már Lance olyan gyönyörűen alájuk tett. Egyébként sok mindenről még nem szól az évad, csak a Sport X-es "szenvedésről" Kidding S01E01
Jim Carrey főszereplésével egy sorozat, ami a név hallatán vígjátékra számítana az ember, de ez messze nem az. Sőt! Én nem tudom olyan díszesen átadni az egészet, hogy miről szól, szóval akit érdekel az a Sorozatjunkie-n talál róla "leírást" . Annyit hozzáteszek, hogy kicsit nekem a Mrs. Doubtfire jutott eszembe róla, csak mintha kifordították volna az egészet. Egyfajta upside down (Stranger Things ). Fura így egy rész után a sorozat és egyelőre listán tartom, már csak Jim Carrey miatt is.
...és zárszónak: 2 nap és kezdődik az Atypical, valamint 5 nap és The Deuce .
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
gyuromoj
veterán
Castlevania S01
Játékkal nem játszottam, csak annyit tudtam hogy vámpíros téma.
Azt kell hogy mondjam, ez bejött. Szinkronok és a megjelenítés korrekt. Ami negatív számomra az a rövidsége és a történet kliséi.
Folytatás már dupla mennyiségű résszel jön, október 26.-án.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
.LnB
titán
válasz koncsik #41668 üzenetére
Sok jó beszólás volt most ebben a részben. Én talán az "ablakot lemossam?" részen röhögtem a legjobban.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Enton
addikt
válasz brownus #41666 üzenetére
6 rész után eddig nincs ok panaszra, kicsit változik a szitu így kikerekedik egy átfogóbb sztorivá, több részlet mindenkiről, kicsit pörgősebbnek hat így eddig, pedig alig pár nap történéseit láthatjuk.
Még mindig az ajánlott kategória."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
.LnB
titán
Kicsit szabiztam, otthon voltam, ezért volt időm sorozatokat pótolni.
Vikings összes:
Nagyon jó sorozat. Iszonyat hangulattal, jó színészekkel, és jó csajokkal! Astrid (L) Teljesen magába szippantott a sorozat. Igazság szerint az első évadot láttam korábban, most a 2. évadtól folytattam. Tökéletes szórakozás volt. Bár Ragnar
Várom a folytatást.halála után elgondolkodtam, hogy folytassam e. Annyira ő jelentette nekem ezt a sorozatot. Aztán egy nap kihagyás után folytattam, és nem bántam meg. Aki nem látta eddig. A Comic-Con-os paneleket nézze meg. Vagy legalább a "szivatásokat".
A mi kis falunk összes:
Sokan mondták, hogy jó, de nem vagyok oda a magyar dolgokért. Egyszer unalmamban mégis nekiálltam, és jókat röhögtem. Szerethető karakterek, jó poénok. Azóta már többször végignéztük a két évadot, és szombaton a 3. évad is igazán jól nyitott, az egyik legjobb résszel.
Ráadásul 15-20 percre lakom a forgatástól. Többször voltunk már azóta. Érdekes nézni, ahogy egy 20-30mp-es jeleneteket egy órán keresztül vesznek fel. Párom egyik ismerőséinek házában (is) forgatnak (Ahol Erika és Gyuri lakik), szóval van kapcsolatunk is. És sajnos azt hallottuk, hogy a Morvai Krisztinás akció tényleg betehet a sorozatnak. Idén októberig még forgatnak, de a jövő tényleg kérdéses. Az ott lakókkal, az engedélyekkel minden rendben, de már a Dalai Láma is bele van vonva a dologba, mert ott van valami "szívcsakra". Nevetséges a szitu. Meglátjuk, hogy mi lesz.
Westworld 2. évad:
Imádtam az első évadot. Viszont valamiért nagyon nehezen folytattam a másodikat. Azért erőt vettem magamon. De minek?! Rég csalódtam ekkorát sorozatban. Én 2005 óta vagyok junkie. Most már egyre kevesebb sorozatot nézek, de korábban voltak durva időszakok, amikor sokat is néztem egyszerre. Viszont! A 13 év alatt a Westworld 2. évada a második sorozat amibe belepörgettem, mert annyira untam. Sose csinálok ilyet (szinte.)
S01-ben Volt a sorozatnak érdekes filozófiai gondolata. De összességében óriási csalódás. Egyedül a William szál volt érdekes. A végefőcím utáni plusz jelenet is fasza volt. És szerencsére nyomtak kvázi egy resetet. Szóval a 3. évad szinte tiszta lappal indíthat majd. Adok neki majd esélyt.belengették a ShogunWorld-öt. Dörzsöltem a tenyeremet, hogy na ez fasza lesz. Erre az egész szál egy rohadt unalmas filler sztori volt. Semmi értelme. Maeve karaktere nevetségesen ki lett herélve. Felvilágosult gazda, a legerősebb, aki azzal baszódik, hogy megkeresse a lányát?? Minek?! Az egész évadban vagy parkoló pályán volt, vagy jellegtelen szerepe volt. Bernard - Dolores. Bernard csinálta Dolores-t. Ja nem, Dolores, Bernard-dot. Ja nem fordítva. B lelövi D-t. De újrakészíti. Dolores meg ráadásul egy f*cking Rambo. Egy gyilkológép. Áhh..
Anthony Hopkins felbukkanásának örültem. Csak értelme nem sok volt.Altered Carbon S01:
Az első részt már akkor megnéztem, mikor megjelent az évad. Eddig pihent. Sajnos. (Aztán a Cyberpunk 2077 48 perces gameplay megnézése után kedvet kaptam hozzá.) Mert teljesen levett a lábamról ez a sorozat! Persze nem tökéletes, ezért kezdeném a negatívummal. Dichen Lachman vagyis Reileen Kawahara. Nehéz megmondani, hogy a karakterrel, vagy a színésznővel volt e a legnagyobb gond. Az én személyes véleményem az, hogy 80%-ban ez Dichen Lachman-non ment el, 20%-ban meg f*szságok voltak írva neki. De egy potensebb színésznő, jobban hozta volna ezt az őrült, már-már skizofrén karaktert.
Ezen kívül viszont minden, nagyon rendben volt. A látvány, a sztori, az akció, a színészek. Az, hogy ezt a sztorit, és az apró kis szálakat, hogyan szőttek a végére egybe, az szerintem szenzációs. El is kezdtem újra nézni az egészet. Figyelve az apró kis részletekre, utalásokra.Szerintem azzal nem volt gond, hogy ide futott ki a sztori. Hogy a húga a fő gonosz. De sokat rontott a színésznő játéka az élvezeti faktoron.
Ami nekem még fura, de nem negatívum szerintem, hogyQuellcrist Falconer tudós, feltaláló, "világlegjobbharcosa". És ki tudja még mi. Mindezt (a becslések szerint) 30-45 évesen.
Nagyon várom a második évadot. Viszont a főszereplő cast, nekem nagyon wtf?! De biztos jó lesz az.Anthony Mackie [ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
20 éve a Prohardveren
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jack Ryan
Egynek jó volt, szerintem lehetett volna hosszabb is, némi dupla-tripla csavarral. A befejezés kicsit korán jött el, a vége meg olyan semmilyen lett. De alapvetően nem volt nagy gondom vele. (Talán csak a drón pilóta szál, annak sok értelme nem volt. Azt hittem legalább átáll, vagy hasonló) [ Módosította: #45553408 ]
Live-Die-Respawn
-
k-adi
nagyúr
Tom Clancy's Jack Ryan
Erős közepes lett sajnos. Van benne jó néhány hülyeség, amit hónapok múlva se fogok kiheverni de Krasinski is megér egy misét mint "színész"..
Többet vártam. -
Melorin
addikt
Sziasztok.
Tudnátok ajánlani valami nagyon jó természetfilm sorozatot? A Planet Earth és Blue Planet már megvan, ezenkívül valami ajánlott? -
nubreed
veterán
Ozark - Fogalmam sem volt, hogy mire számítsak, azt láttam, hogy elég magas pont számokat kapott de úgy voltam vele, hogy hát jó, nézzek valami, a semminél jobb lesz, max dobom 4 rész után ha nem jön be.
Azt kell mondjam rohadt jó ez a sorozat! Teljesen berántott, nagyon jók a karakterek, a színészi játék is kitűnő, nem túl erőszakos (persze azért van benne) de mindig fenn tudja tartani az emberben a feszültséget, ami miatt egyszerűen nem lehet abbahagyni, szerintem telitalálat ez a sorozat. Aki szereti a gengszteres, pénzmosós, drogos krimiket, az kezdjen bele, nem fogtok csalódni, már aki még nem látta!
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
bobalazs
nagyúr
válasz - = Zk = - #41653 üzenetére
Közel-kelet témájú (terrorizmus), egy CIAnak dolgozó pénzügyi elemzőről szól, katonai múlttal. Vannak benne akciók, néhol látványos, összességében jól össze van rakva. 8 részes.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz bobalazs #41652 üzenetére
mi köze a TC-hez?! semmi?!.. akciódús, látványos?!.. még nem néztem egy percet sem, gondoltam érdeklődöm
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
bobalazs
nagyúr
Amazon Prime has already greenlit the series' second season
Lesz a Jack Ryannek második évadja is, Oroszo.-ban játszódik majd elvileg.
-
törölt tag
Better Call Saul s01-s03:
Nagyon jó. Az első évad lassan indult be, bár a hosszabb párbeszédek szeirntem illenek a sorozathoz. A második, harmadik évad már gyorsabb volt, kb. minden rész zseni lett, s3 finálé pedig nagyon jól sikerült és az egész
Chuck sztori lezárása, ahogy Jummy csapdába csalta, ahogy Chucknak szépen lassan vége lett, pedig már képes volt az elektromossággal is megbírkózni, de emberileg nem állta meg a helyét. [/SP. Van egy olyan érzésem, hogy a 4 évad még ezeknél is jobb lesz,
jó látni az ismerős arcokat. Ez a sorozat emlékeztet arra, hogy még nem néztem újra a Breaking Bad-et.
[ Szerkesztve ]
-
Liner
aktív tag
Szerintetek ha az embernek van egy böhöm nagy tv je. Érdemes használni a 16/9 es levágást vagy élvezhetőbb az eredeti moziméretben?
Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Liner
aktív tag
Sziasztok, bocs, hogy beleszólok, ráadásul a hozzászólásom se lesz túl értelmes.
A problémám teljes kimerülés. Mindent láttam.. Úgy filmbe mint sorozatba. Na persze minden az kicsit túlzás de nem azt fogom leírni amit láttam az biztos. Hanem amik között vívódom.
Elsőnek már évek óta tolok magam előtt 2 sorozatot atlán nem akarok zsaruknak szurkolni? Fene tudja.. Mindenesetre T. detective főleg a 2 a kedvencemim között. Amit tolok: Schield, The Wire, A Schieldből láttam az első évadot(tökéletes)-nem tudom miért nem akarom elkezdeni a másodikat. A The Wire ből csak pár részt. Aztán itt van a Visszatérők aminek a negyedik évadjával küzdök Természetesen minden újat azonnal megnézek pld Castle Rock The Sinner. Amerikai Istenek az elején homofóbia miatt abbahagyva.. folytassam? AZtán itt van poár amit IMDB miatt nem kezdek el. Fekete tó, The Innocents, Salvation Six- Ja a 7 sorozatnál sztem kevés.. Preachert érdekes módon az első évad VÉGÉN hagytam abba Horror Thriller Misztikus a kedvencem. Esetleg tudtok valamit ajánlani ami elkerülhette a figyelmem? Vagy folytassam sürgősen a Schieldet vagy a The Wire-t vagya Visszatérőket mert helyrezökken? Bocs tudom, hogy egy kicsit sokat várok. Max. vegyetek semmibe.mert Lexa halála óta nagy a lejtmenet... Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
bobalazs
nagyúr
Már a trailer láttán várós volt, én is kipörgettem az imént.
S ha már végignéztétek a Jack Ryant, akkor nézzétek meg a Condor-t is, elég jó az is. -
- = Zk = -
félisten
válasz SQX_Barto #41644 üzenetére
vas-hétfő szabadnapos vagyok, rálesek sztem...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
SQX_Barto
addikt
válasz - = Zk = - #41643 üzenetére
[link]
Most jott ki amazon Prime-on, az egesz evad egyszerre. De meg lehet talani mashol is.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
- = Zk = -
félisten
van ilyen sorozat? miféle?
-
addikt
Jack Ryan-ről irjatok nyugodtan hosszabban is spoiler-mentesen, mert szemezek vele. Jelenleg újranázem a Deadwood-ot, mert jövőre jön a nagyfilm amivel lezárják laza 12 év után, de már 3. évad közepénél járok, utána kéne majd valami. Be kellene fejezni a The Americans-t, 2 évaddal vagyok lemaradva, de még tolom magam előtt, mert nem akarom, hogy vége legyen. Szóval ha jó a Tom Clancys akkor "Im in!"
Rohadt Jim, nem volt neki elég, hogy lelépett a Dunder Mifflintől saját céghez, mostmár kommandózni is akar.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
oriic
HÁZIGAZDA
Tom Clancy's Jack Ryan
2 rész után egyelőre tetszik, kíváncsi vagyok mit hoznak ki a sorozatból.
Live-Die-Respawn
-
Egynyári Kaland S03
Szerintem az eddigi legjobb évad, minden rész megmosolyogtat, és szórakoztató. Nagyon szurkoltam, hogy Ákos és Luca összejöjjenek, kicsit csalódás, hogy ez nem teljesen sikerült. -
deniro2
senior tag
válasz jonnyjoker01 #41633 üzenetére
Véletlen egybeesésnél tényleg többnek tűnik a hasonlóság...
-
OPiiPO
veterán
válasz jonnyjoker01 #41633 üzenetére
valaki pénzt akar lenyúlni a CBS-ről - a sorozatot szerintem nem fogja érinteni
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
jonnyjoker01
veterán
Üdv. Johnny
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lucifer 3. évad
Simán jó volt ez is, bár az utolsó két résznek semmi értelme nem volt.
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
válasz Janaboy #41620 üzenetére
A Preacher jah... ez olyan izé semmilyen évad... még aminek meghökkentő kéne lennie, azis csak egy "meh"-et et vált ki belőlem.... valami nem stimmel vele... már nem az igazi.
Szerintem a következő sem lesz jobb már... elfogyott a puskapor, ebben ennyi volt.
Pedig a színészek és a karakterek telitalálatok. Kár érte...[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nyogo83
senior tag
Kint van az Ozark masodik evad, hetvegen lesz mit nezni
-
oriic
HÁZIGAZDA
Simán olyan jó lett mint az első rész.
Live-Die-Respawn
-
addikt
válasz sugarforce #41618 üzenetére
Ezek szerint sokan nézik, ha még mindig megy. 4. évad körül kiszálltam, emrt súlytalan és önismétlő lett. Kár érte.
https://www.youtube.com/watch?v=9xjuK_ulqbE
-
sugarforce
addikt
válasz - = Zk = - #41623 üzenetére
Meg
-
- = Zk = -
félisten
szevasztok...
várok a Brooklyn Nine Nine.-ra... addig gondoltam belefekszem egy Preacher-be... megéri?!.. olvastam, de... nem tudtam eldönteni, bele kezdjek, vagy sem?!
(#41620) Janaboy
hát ez remek[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
válasz sugarforce #41618 üzenetére
Lehet tudni az okáról?
Azt tudom hogy most is volt valami bér vitája.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Janaboy
Topikgazda
Beteg egy sori ez a Preacher.
Szerintem a 3. évad annyira nem volt ütős.. Na majd a 4. ha leszJanaboy
-
Nagyon jó szerintem az Egynyári Kaland S03
-
sugarforce
addikt
9. Evad vegevel Emmy Rossum otthagyja a Shamelesst.
-
sugarforce
addikt
Akit esetleg érdekel a Lethal Weapon-dráma, itt Clayne beszél az esetről egy barátjával.
[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Deception kapott lezárást? Tudjuk kaszálták a sorozatot. Egy évadot élt meg sajnos.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
nubreed
veterán
A Mr. Robot 4. évada lesz az utolsó. [link]
Sajnálom, nagy kedvencem volt ez a sorozat. A másik baj az, hogy csak 2019 -ben jön, idén biztos nem kapjuk meg.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
SQX_Barto
addikt
Anno végignéztem a Forevert, már nem emlékszem, rendesen lezárták-e.
Believe, Crysis is egy évadosok voltak (ha jól emlékszem). Hostage is.[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
"Pár napja a The 100-es Marie Avgeropoulos-t letartóztatták családon belül erőszakért."
Ő játssza Octaviát a The100-ban. (Biztos agyára ment a wánkrúnotkrú...)
-
bagyulajuve
addikt
Who is America? - Sacha Baron Cohen új interjú sorozata; azért az Ali G-k jobbak voltak, de voltak itt is gyöngyszemek. Nyilván erősen elfogult a liberális/baloldal felé, és főleg, de nemcsak az amerikai "jobb oldal" idiotizmusát mutatja be, de ez az ő szíve joga. Valószínűleg hasonlót lehetne készíteni a "bal oldal"-lal is. Elszomorító, hogy milyen szintet képviselnek ott (is) a politikusok, de 1-2 általam nem ismert celeb is hihetetlen volt, pl a valóságsó sztár, de a főkajakritikus is...no meg a galériavezető/képkritkus, no comment. A gyerekkatonás rész is zseniális
Egy jelenet volt, ami sok volt nekem,
, mondjuk ez nagyon.amikor műbabát szült Egyszer érdemes szerintem megnézni, igen tanulságos és nem pozitív értelemben...
Lehet amúgy még többet ki lehetett volna hozni belőle, vagy ki is hozott, csak azt már nagyon nem viselte volna el a képernyő.Ja, meg OJ
, ez elég vicces volt.-t is megpróbálta behúzni a csőbe Az olaszul beszélő leányzó nagyon ott volt a szeren
Ami viszont elvitathatatlan, hogy mennyire a karaktereknél tud maradni SBC
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest