-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
9gag-en van egy timeline, ha valaki kicsit osszekuszalodott volna.
-
hemaka
nagyúr
válasz FollowTheORI #40889 üzenetére
Nekem annyira mar nem tetszett ez az evad.
Meg mindig tartom azt a velemenyemet, hogy ez a tipikusan az 1 evados sorozatok koze tartozik, ugy utne igazan.
-
hemaka
nagyúr
Archer
Vegeztem vele, vegulis nem volt rossz, voltak benne vicces es rohogos reszek, de azert messze van az elozo evadoktol.
Az urben ebredt fel Archer es Kruger is ott volt, igy valoszinuleg a kov. evad ott fog jatszodni. The handmade's tale
Ez a 11. resz eleg nagy filler volt, de egyszer csak meg kellett szulnie. Kivancsi vagyok mit tartogat a maradek 2 resz es mi lesz az evadzaron. 100
Ugy latom, hogy O-t kiutottek egy idore, bar mas kerdes, hogy mi lesz, amikor magahoz ter. Ahogy neztem, az ezredes csajszi kicsit enyhult, mert terhes, de azzal, hogy most Murphy vissza vitte az egyik pasit, lehet bedol a szar, sot biztosan. Szoval a kaszabolas es haboruzas folyik tovabb. Nem tudom, lehet vegulis az adu asz Abby kezeben lesz azzal, hogy meg tudja oket gyogyitani, majd meglatjuk, meg sok resz van ebbol az evadbol. TBBT
Jo par ev kihagyas utan elkezdtem megint, be is fejeztem a 9-10. evadot. Most megint tudok nevetni bizonyos reszeken es vegre nincs eroltetve a bazinga minden reszben. Kicsit felnottesebbek a reszek, de ez szerintem csak jot tett neki. Majd meglatjuk kibirom-e a vegeig, vagy megint parkolopalyara kerul par evre. Mar ez is nagy szo, hogy ennyi evadot kibirt ez a sorozat, nem gondoltam volna.
-
hemaka
nagyúr
Nalam az O lezdett mar nagyon sok lenni a folyamatos hype-al, en nem banom, hogy kicsit offra kerult. A tortenet meg majd meglatjuk hogyan alakul, bar az teny, hogy pont a meghalni kuldott csovesbanat es gyilkos osztag banyaszokkal akarnak pacsizni, hat erdekes... Diyozat kinyirnak, akkor elegge felporogne a sorozat, foleg igy, hogy terhes. De ezt ugy sem merik majd meglepni. -
hemaka
nagyúr
The handmaids tale
Persze az egesz sorozat eleg nehezen emesztheto meg pasikent is, gondolom nem is nezik sokan a holgyek kozul...Szegeny Edent jol elinteztek, eleg szivbemarkolo volt az a resz. Jovoheten jon a zaro epizod, kivancsi leszek mi lesz a vegszo, illetve merre megy tovabb a tortenet a kovetkezo evadra, ha lesz.
-
hemaka
nagyúr
The handmaids tale
Hm, hat erdekes vege lett, a folytatas miatt gondolom igy kellett lezarni. De azert egy nagy WAT? befigyelt nalam.
Nem tudom mit szeretne vegulis June, de gondolom ez Serenaval kozosen es hawaii is lenyeges lehet!? Nem hiszem, hogy az a jelenet csupan egy filler lett volna, de majd a kovetkezo evadban kiderul. Kezdenek veszesen elfogyni a sorozatok.
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
100
Mar kezdtem orulni, hogy O-t kivontak egy idore a forgalombol, de eleg hamar visszatert a hulyesegeivel egyutt. Kezd mar nagyon unszimpatikussa vallni a karakter, amit alakit. Na majd meglatjuk a tovabbiakban mi lesz... -
hemaka
nagyúr
Olvastam itt a wire nevezetu sorozatot, megneztem par reszt egesz jo. Lattam imdb-n is nagyon jo pontja van, gondoltam miert is ne...
Egyebkent a durva, hogy a mai napig is ugyanez a helyzet bizonyos varosokban es korzetekben, kb. reality show is lehetne.
-
hemaka
nagyúr
válasz Nordic #41078 üzenetére
En is pontosan igy voltam vele, hogy ez egy tipikusan 1 evados sori, mar ha a cimet es a gondolatmenetet is kovetjuk.
2. evad vegulis nem lett olyan rossz, de az elso evadhoz kepest joval gyengebb volt szamomra. A vegkifejlet erdekes volt, folytatasra adhat okot, bar nem tudom merre is vinnek innen tovabb.
Wire
1. evad kivegezve, eddig jo, tetszik a hangulata es erdekes, ahogy kibontakozak a dolgok. Johet a 2...
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
100
Nem mondom, hogy hu de sokat javult volna a sorozat, de ez egy viszonylag jo resz volt, mert nem tortent 600 tortenes 1 epizod alatt. A masik, hogy vegulismost kiderult miert is olyan Octavia, amilyen. Egy eddig ismeretlen dolgot tudtunk meg a bunkerrol es arrol mit kellett tenniuk, hogy eletben maradhassanak. Nyilvan nem volt egy nagy durranas, de az elozo reszekhez kepest... Azert persze Kane a vegen csak bekavarja a szart. Kivancsian varom mi lesz az utolso 2 reszben. The Wire
Befejeztem a 4. evadot is. Jo ez a sorozat, kar hogy mar csak 1 evad van hatra belole. Eleg durva, hogy az ember ugy meg tud szokni egy rosszfiut is, hogy meg rendesen sajnalattal tolti el, amikor megolik. -
hemaka
nagyúr
The Wire
Sajnos befejeztem, meg neztem volna, elveztem mind az 5 evadot belole.Most leszek bajban, mert a 100-bol es a salvation-bol mar csak 2 resz van hatra, a Legion 2. evadot elkezdtem, de nekem az kasza.
Van valami uj sori, ami jo? sci-fi, nyomozos, drama, ezek johetnek.
-
hemaka
nagyúr
Fringe mar meg volt. De a tobbit nem ismerem, rajuk nezek, koszi.
-
hemaka
nagyúr
Jo lett szerintem a 100 zaro epizodja, foleg a
.Harper es Monthy videouzenete
En is arra gondolok, amire itt mar tobben is, hogy aIII. hajorol az emberek ott vannak lent az uj bolygon.
Igazabol ismerve a sorozat stilusat nem hiszem, hogy olyan natgeos jofejseg lesz a 6. evad, de majd egyszer kiderul. -
hemaka
nagyúr
Annyira ubi szezon van most nalan, hogy elkezdtem x-aktakat nezni. Nem is emlekezten mar ezekre a reszekre, jo kis retro.
-
hemaka
nagyúr
Ez a DARK tenyleg nem rossz. Kellett par resz, hogy a fulem megszokja a nemet nyelvezetet, de egyebkent maga a sorozat tetszetos, 6 reszt le is zavartam tegnap.
-
hemaka
nagyúr
-
hemaka
nagyúr
Befejeztem a Dark-ot, jo volt es a vege is utott, johet a 2. evad.
-
hemaka
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #41448 üzenetére
Ez nem az a sorozat. De neha megcsillan egy-egy remenysugar.
-
hemaka
nagyúr
Pls valaki mondja, hogy a 3. evadban vegre megtudja a csaj, hogy Lucifer mifele. Kezdem unni a varakozast.
-
hemaka
nagyúr
Volt itt emlegetve a black mirror, gondoltam meglesek par reszt. Aztan lattam, hogy eleve par reszbol all egy evad.
Ami egyebkent azert szomoru, mert viszonylag erdekes es aktualis probelmakat feszeget, csak nagyon ossze vannak csapva a reszek, kicsit hosszabbra is nyujthattak volna.
Legalabbis en igy gondolom, hogy ez igy sem rossz, de sokkal-sokkal utosebb sorozat is lehetett volna belole. (Meg csak a 2. evad kozepen jarok...)
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest