Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz jonnyjoker01 #41497 üzenetére
Valoban, eleg jo kis sori, sokaig huzodoztam tole hogy megnezzem, mert gyerekek, meg nem tudom, aztan egyszer ajanlottak 2 honapja kb a kollegak, na mondom belenezek.
sztem o lesz az igazi badass a csapatbolMar a kezdes ahogy ott AD&D-znek feladta a jo hangulatot, szeretek szerepjatszani, a kis gondor posze srac a kedvencem, nagy arc, -
jonnyjoker01
veterán
Ma sikeresen letoltam a második évadot is Stranger Things-ből. Ez valami mestermű
Nem volt még ilyen sorozat amit így binge-eltem. Tegnap néztem meg az első évadot este 11-től reggel 5-ig és ma fejeztem be a Behind (vagy beyond?) Stranger Things-el este 10-től reggel 7-ig
A sztori egyszerűen tökéletesen van felépítve, magával ragadó sztori miatt pedig nem lehet letenni. A szerkezete is nagyon tetszett, pl. a második évadban az elhelyezett filler epizód ami
szólt, számomra tökéletesen volt időzítve. Jól esett egy kis "pihi" a feszültséggel teli epizódok után.El-ről A CGI nagyon szép, látványvilág szintén. Ami még nagyon tetszett, hogy tele van "úristen-jelenettel" a sorozat, amikor fotelemből felugrottam vagy arcomhoz kaptam idegességemben Karakterek felépítése is zseniális szerintem, tele van klisével a sorozat akiket később jobban megismerünk és ezáltal jobban megismerjük őket, és megszűnik a "klisésségük". A sztori is alapjába véve az első évadban elég klisés, de tele van olyan csavarokkal, ami végül teljesen egyedinek titulálja magát.
Pár maradandó kedvenc jeleneteim:
az első évad utolsó része, amikor Hopper valamilyen etetőbe kaját visz, mivel itt jöttem rá, hogy oké, El jól van, vagy legalább él, aztán amikor El meglátogatja anyját és "beszél" vele, amikor rájön a néző, hogy az anyuka egy loopban ragadt, na az valami brutális volt. Abban a pillanatban amikor leesett, felugrottam a székemből és csak azért nem kiáltottam fel, mert már mindenki aludt a lakásban No meg aztán ott van a portál-bezáró jelenet, amit már vagy 10x visszanéztem, mert annyira badass. Ahogy gyűlik a düh és aztán mindkét kezével erejét "megtalálja" El és előrevetít a jövőbe, hogy mi lesz a szerepe a kiscsajnak. Hopper-El részek imádnivalóak voltak Ebből gondolom leesett, hogy El a kedvenc karakterem a sorozatban, valahogy az ő helyzete érzékenyen érintett az első évadban és a másodikban jelentős fejlődésen ment keresztül.
SZEGÉNY WILL-T PEDIG MOSTMÁR BÉKÉN LEHETNE HAGYNI!!! Csoda, hogy Noah Schnapp még ép eszű a forgatások után
Sorry a hosszú irományért, jó olvasgatást
Üdv. Johnny
-
MODERÁTOR
Októberben az Aranyélet egyben jön vagy heti részekre kell számítani?
20 éve a Prohardveren
-
janos666
nagyúr
válasz callmeakos #41486 üzenetére
Én már hosszú évek óta csak azért nézem, mert az első 5-6 év még tényleg tetszett, és a következő 4-5 is elment (aztán még pár tűrhető volt: még nem fájdalmas, csak lapos), de már túl rég átment egy olcsó romantikus vígjátékba, amivel nyilván nem állhatja meg a helyét az eredeti mércén, de még ebben az új kategóriában is gyenge (aki ilyet akar, az talál sokkal jobbat). Rég feladtam a reményt, hogy legalább félig visszatér a gyökereihez.
Sőt, ha már így nézem, akkor pl. nagyon elégedetlen vagyok Sheldon románcával, szerintem nem passzol hozzá igazán Amy (főleg azok után, ahogy pl. rávágta az ajtót arra, aki megfejtette a klingon nyelvű rejtvényt --- közben Amy máig egy szót se tud klingonul...), aztán ahogy írod a Raj románcok még erőltetettebbek...Jah, és a legtöbb karakter nem egyszerűen csak változott, hanem inkonzisztenssé is vált az évek során.m Ez nekem főleg Sheldon-on látszik (nyilván azért, mert állandóan szájba rágják a "hülyeségeit"), mert van hogy pár évvel később közvetlenül meghazudtolja magát. Pl. egyszer azt mondogatta, hogy fotografikus memóriája van, aztán később kijavított másokat, hogy nem ez a helyes kifejezés rá, mert nem csak vizuális értelemben jó az emlékezete (erre az új szóra nem emlékszem, amit itt használt, nekem nem abszolút a memóriám ). Nem vezetek róla naplót, de tippre hosszú a lista (pl. mi az amitől a sorozat közepén kezd el gyermekkora óta félni, pedig már szóba került korábban, ilyesmik...).
Bernadett pedig az abszolút guminő. Hihetetlen szabadsággal átalakult az évek során és még mindig folyton sodródik a személyisége. Rá sem lehet ismerni pár évad távlatában.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
zeorsdfd
senior tag
válasz ígyvanferi #41417 üzenetére
Azért vannak utólagos "reakciók":
- a rebublikánus képviselő idő előtt lemond
- az arizonai kisváros önkormányzata hivatalos mentegetőzésbe kezd, hogy nem is olyan rasszisták
- a gasztroblogger befejezi életpályáját (a legkeményebb 6 rész miatt)
- Sarah Palin mentegetőzik...stb
SBC ezen alkotása csak elsőre tűnik viccesnek. Valójában rohadt kemény szociálpszichológiai kísérletek ÉLESBEN, valódi következményekkel. Nagyon mélyre megy az amerikai néplélekben.
Zseni. -
-
cyberkind
félisten
Ha minden igaz, 19-ben vége az Agymenőknek, ami talán nem is baj.
-
Zizmand
aktív tag
Nagyon nagy sorozat volt régen a Misfits Én is ajánlom mindenkinek, kár hogy a vége olyan lett amilyen.
Pont a minap jutott eszembe belőle az a rész amelyikbena tejes csávó, aki minden tejterméket irányítani tudott, örök kómába ejtette Nathant, aztán vissza mentek az időbe és kinyírták. [ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
A Netflix berendelte a The End of the F***ing World második évadát!
-
SQX_Barto
addikt
Being human (van belőle brit és amerikai változat is, szerintem a brit jobb)
Supernaturals esetleg? Bár azt én nem néztem, meg elég sok évad van belőle.
True blood vámpíros, de azt sem néztem.
(Bocs mobilról macerásabb linkelni)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
fauv
őstag
Üdv Urak !
Nem rég lett vége a kedvenc sorozatomnak az originals-nak. Párhuzamosan néztem ugye a vámpírnaplókkal, annak is vége.
Tudtok ajánlani hasonló, úgymond ehhez hasonló természet feletti, scifi sorozatot ami , ilyen vámpíros, vérfarkasos stb.stb.
lehet bárgyú dolog de nekem ezek bejönnek
köszi előre is
-
janos666
nagyúr
Star Trek: Discovery (Netflix, Eng, DolbyVision)
Eleinte csak egyre több hibát próbáltam találni benne, mert szolgáltat egy rakás fura és hülye közé tendáló dolgot (bár így az első évad közepén még nyilván hagyok időt neki, hátha később összeáll a látszólagos hézag is valamivé), de igazán nagy bakit még nem dobott (ami miatt pl. kedvem sem lenne már nézni), viszont most a 9. rész 10. perce körül kezd elképesztően lenyűgözni:
eleve érdekesen indult ez a rész, de ezzel most lebilincsel, ahogy Lorca kapitány tényleg ördögien briliáns módon használja ki Stamets tudósa jellemét, hogy áhítatos önpusztító küldetésbe hajszolja (ugorjon 133-szor, hogy feltérképezze a multiverzumot, akkor is ha könnyen belepusztul). Kezd nagyon szépen összeállni egy ritka komplex és erős karakterré. Kicsit hézagos a Star Trek ismeretem, de szerintem beküldené a sarokba sírni a legtöbb SW kapitányt, akit eddig láttam. Amúgy valószínűleg jobban jártam volna, ha megvárom, míg kiadják lemezen, mert hiába DolbyVision, sokszor olyan zajos a kép, mint ha egy kiváló minőségű DVD-t, vagy ramaty 720p SDR-t néznék. Ez csak azért fura, mert láttam már kisebb Netflix csomaggal butább TV-n a Narcos-t (SDR-ban), ami sokkal tisztább és kiegyensúlyozottabb minőségű képet adott (le is voltam döbbenve, hogy ennyi átjön manapság real-time stream-en stabilan itt kis hazánkban), szóval talán maga a film is eleve túl zajos néha (akár szándékosan toltak rá valami zaj effektet, vagy minden sötétben forgatnak nem a legjobb kamerákkal és "ez van, ez ilyen" és ilyen lenne BluRay-ről is). De persze van amikor látványos és szép.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
SQX_Barto
addikt
válasz nitro16 #41442 üzenetére
Én nézem, elég lassan alakul a story, de nekem tetszik.
Biztos nem véletlen, hogy a Mr Mercedes második évada egy napon van vele, de attól még vicces (Mindkettő Stephen King adaptáció)[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
attiati
veterán
válasz mayday00 #39291 üzenetére
végignéztem én is a American Crime Story 2.évadot
beteg egy évad, a képi bemutatatása azért túl erős , a téma nagyon jó, pszichológusok is csettintenének rá
Úgy látom nem egy kedvelt sorozat itt a topikban, pedig az első évadban is első osztályúak a színészek.
The 100 (visszatérők) s05: nem gondoltam volna, hogy ezt a témát ennyit lehet még nyúzni nézhetően.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Megnézte valaki a Killing Eve-t? Tényleg annyira jó?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Mitsubishi Outlander PHEV Instyle Navi +
-
Ragnar95
félisten
Kicsit az az érzés fogott el a trailert megnézve hogy a Rebels sikerét úgy próbálják meglovagolni, hogy kb minden elemét lemásolják, még a karakterek is kb 1:1-ben megfeleltethetőek voltak a trailerben a Rebels főszereplőinek. Ha a Rebelsnél szokni kellett a grafikát, itt végképp nem lesz ez egyszerű feladat és sajna egyelőre úgy tűnik ahelyett hogy ott folytatták volna komolyságban, ahol a Rebels véget ért, inkább visszatértek a kezdeti gyerekes vonalhoz, ami szomorú.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
negyven2
veterán
válasz ígyvanferi #41460 üzenetére
Alapvetően nekem tetszett. Igazából a problémám vele annyi volt, hogy szerintem hiba volt 28 perces részeket csinálni, mert így lassú kicsit. Valamint amit pár mostanában nézet sorozatnál is észrevettem ( Runaways meg az Impulse), hogy igazából mire történne valami addigra vége az évadnak. Igazából ez is olyan mint egy Pilot évad. Viszont anno a Futurama első évada se volt akkor durranás a Simpsons képest, de a második évadra magára talált az is ( bár nekem az első évad is tetszik.
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
ígyvanferi
addikt
válasz bobalazs #41459 üzenetére
Igen, már neki is kezdtem, a 4. résznél járok. A rajz az gyönyörű, hihetetlen aprólékos, néha megállítom és mintha Waldot keresném, aprólékosan megnézem a háttérben zajló "jeleneteket" is. A történet az meeh. A poénok többnyire jók. Elég könnyen meg lehet feleltetni sok részletében a Futuramanak, azt vettem észre. Aki azt szerette, ezt is fogja.
-
dellfanboy
őstag
Luther / Line of Duty-hoz hasonlo sorozatot tudnatok emliteni? ( klasszikusokat mar vegigporgettem, Dexter, peaky, bb stb...)
eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
mark!
őstag
-
SunMount3r
nagyúr
Kicsit OFF, de van valami "humoros" magyar műsor mostanság ami szokott menni (vagy ment tavaly/előtt stb...)? Nem "sorozatra", hanem ilyen Bagi&Nacsa, Fábry, L'art pour L'art félére gondolok.
-
Aventador91
őstag
válasz jonnyjoker01 #41448 üzenetére
én se kezdtem még el, nem látom értelmét. majd talán ha már tényleg nincs más amit néznék
-
hemaka
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #41448 üzenetére
Ez nem az a sorozat. De neha megcsillan egy-egy remenysugar.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Zizmand
aktív tag
Peaky Blinders S01
Nagyon tetszik, érdemes volt elkezdeni.
Remélem a többi évad is ilyen színvonalú lesz, de ahogy a következő évadok értékelését nézem, nincs okom az aggodalomra. -
tPedro_
őstag
válasz SunMount3r #41440 üzenetére
IMDB-n 8.1 és 2 évada is van.
Köszi a tippet. -
Cheesus
senior tag
válasz SunMount3r #41449 üzenetére
Tényleg érdekesnek tűnik, de mivel virágboltban nem is találtam meg ezért egyelőre parkolópályára tettem a témát.
https://www.twitch.tv/csehla
-
SunMount3r
nagyúr
válasz SunMount3r #41440 üzenetére
Tényleg senki se látta még?
-
jonnyjoker01
veterán
Lehet már sokan kérdezték, tudom mennyire letargikus a sorozat, de vannak benne jó pillanatok? Ami miatt nem érzem úgy hogy oké ennyi elég volt az életből? Bele akarok kezdeni ebbe, de ha nincs valamilyen pozitív üzenete is akkor nem kínoznám magam. Jöhet a válasz spoilerbe akár ha olyan.
Üdv. Johnny
-
Ellia
addikt
Hát... CW után a Rebels szériához is kérdően álltam ám az elég rendesen kinőtte magát és a végére elég jó lett. De ez egyelőre semennyire sem jön be. Nem igazán jön át, hogy ez SW, a figurák elég gyerekesek...stb Azért adok neki majd egy esélyt.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Berendelték HBO-ra a Watchmen sorozat első évadát.
Live-Die-Respawn
-
Léolo
csendes tag
A szolgálólány... végignézve: Nehéz szavakba önteni a csodálatomat. Valami elképesztő csúcsra törtek az utolsó két résszel. Ha valakinek kétségei lennének; nem szabad abbahagyni. Ez korunk egyik kötelezője.
-
nitro16
senior tag
Nézi valaki a castle rock-ot?
A trailer alapján bejött, bár ott sok mindent ugyebár úgy se lát az ember. 6 rész feléig sikerült jutnom de eljutottam oda, hogy kaszálom. Egyszerűen unalmas, vontatott, nagyon lassan halad a szál, és eddig sehova nem jutott a sorozat....
-
SunMount3r
nagyúr
Ne ez érdekesnek tűnik: Day 5. Látta már valaki?
Szerk.: Ennek a Rooster Teeth-nek érdemes megnézni a Trailer-jeit, oltári nagy baromságok is vannak köztük.
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Ha jól láttam instan, akkor lesz The Alienist S02. (The Angel of Darkness)
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Léolo
csendes tag
A szolgálólány meséje s02e09 A seduxenfüggő csiga sebességével haladó sorozat most elég nagy lendületet vett...
Hát, végül is ezt hívják úgy, hogy dramaturgia, csak van olyan sorozat, ahol mindent elhiszek, és sehol nincs olyan, hogy "ja, oké, a dramaturgia miatt muszáj volt, persze, semmi gond".Ugye, ez az a rész, amikor a kormányzó és a felesége kiruccannak Kanadába. Irreális: June férjének dühét értem, de ha én lennék, hajnali háromig ott tartanám Nicket (a sofőrt), és minden apró részletet kikérdeznék tőle, amit csak lehet. Nem csak én. Mindenki. -
MODERÁTOR
OFFFFF: van valaki a Magyarországon él és amazon prime tag? Köszi, priv.-ban zavarnám...
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
gyuromoj
veterán
Úgy tűnik, nem lesz több próbálkozás a Supernatural spinoffosítására, lehet ugyanis, hogy mégsem a brand erős, hanem a két főszereplő. De persze, tette hozzá mindehhez a CW főnöke, ha az írók előállnak valami remek ötlettel, akkor… (Mondjuk a mostani, Wayward Sisters-ről is elmondták ismét, hogy mennyire elégedettek voltak vele, csak a véges számu sugárzási időpont miatt nem került berendelésre.)
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Léolo
csendes tag
válasz ígyvanferi #41417 üzenetére
A megrendezettséget hogyan képzeled el?
Sok összetevős, hogy ennyire működik, pl SBC nagyon tudja, hogy kell a saját karakterének a bűvkörébe azonnal bevonni az áldozatot, meg amúgy biztos van egy csomó elrontott, fel nem használt anyag, mint amikor pl magyar bevándorlónak próbálta kiadni magát egy fegyverboltban, és azonnal felismerték. (Satöbbi )[ Szerkesztve ]
-
mayday00
őstag
Sziasztok. Good Doctor. Nézitek? 6 részén vagyok túl. Hatalmas a sorozat. 😁 Kedvencem lett. Soha nem szerettem a kórházos sorozatokat, de ez nagyon jó. 😂 Főszereplő srác nagyon ott van.🤣
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
hemaka
nagyúr
Befejeztem a Dark-ot, jo volt es a vege is utott, johet a 2. evad.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
ígyvanferi
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
"Az ABC újabb Marvel-sorozatot tervez készíteni, de még nem beszélhetnek róla"
Live-Die-Respawn
-
volandy
senior tag
válasz hemaka #41413 üzenetére
Igen! Először furcsa a német nyelv, azt is szokni kell, de egy idő után rááll az ember füle!
Viszont én volt hogy visszanéztem részeket amikor a vége felé jártam mert sejtettem dolgokat de nem voltam benne biztos és azt nagyon utálom. Kb 1,5 hónapja láttam, de egy hete belenéztem több részbe mert egy két dolog nem hagyott nyugodni! -
hemaka
nagyúr
válasz volandy #41412 üzenetére
Mar most is erosen gondolkozni kell, hogy ki kicsoda es epp hol van, de figyelek.
Muszaj vagyok szo szerint vegig nezni, angolul van hogy mast csinalok kozben es csak hallgatom mi tortenik es mirol van szo, de ez itt nem mukodik, mert nemetul nem tudok egy szot sem.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Ventur@
senior tag
Ballers S04E01 avagy Spencer "The Rock" Strasmore újra a pályán .
Aki folytatja a sorozatot, az előtte szerintem nézze meg a 3. évad utolsó részeit, nehogy úgy járjon mint én. Ugyanis kicsit elvesztem.
Nem teljesen tiszta, hogy Spencernek hogy lett annyi zséje, hogy befektessen a Sport X-be (50 misi), nem tiszta hogy Ricky-nek is honnan van ennyi zséje. Pedig végig néztem mind a 3 évadot és az utolsóról annyi van meg, hogy Spencer Las Vegas-is biznisze bedőlt (ha jól emlékszem a Dallas Cowboys-t vitték volna Vegas-ba), mert szépen átbszták, mint szrt a palánkon. Akkor olyan is rémlik, hogy Andersontól megvette a sport menedzseri cégét és hogy Ricky segített neki ebben pár misivel. Viszont Ricky pénze még mindig talány nekem, mert annyi rémlik, hogy több csapattal is kapcsolatban állt, hogy menjen hozzájuk játszani, de közben kiderült, hogy CTE-ben szenved, amit próbált titkolni, de kiderült és fuccs lett az igazolásból. ...és most nézek ki a fejemből, hogy mindenki tele van zsével . Viszont nyitásra ez a 30 perc nagyon kevés. Voltaképpen sok minden nem történt: Spencer Joe "vágyának teljesítésére" beszáll a Sport X-be, Ricky házat akar venni és hogy ő nagyban nem térek vissza szöveget nyom, közben a háttérben meg azon van, hogy valahova csak bekerüljön. Greane megérkezett a Rams-hez és láthatóan lesz baja az évadban. Spencer meg jelölést kapott a Hall of Fame-be...zsír . Rock meg van öregedve . Jó, nem mai csirke ő sem, de ez az őszes "borosta/szakáll" kicsit megcsapott . Viszont tegnap esett le, hogy a Rickyt játszó John David Washington Denzel Washington fia és tényleg volt köze az NFL-hez. Meg voltam győződve, hogy csak szimpla színész (és hogy ő James Harden (NBA) valójában ).
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
hemaka
nagyúr
Ez a DARK tenyleg nem rossz. Kellett par resz, hogy a fulem megszokja a nemet nyelvezetet, de egyebkent maga a sorozat tetszetos, 6 reszt le is zavartam tegnap.
-
Ragnar95
félisten
Én 1. rész után nem folytattam, mert leginkább csak kirázott a hideg miközben néztem. Legtöbbször direkt túlmegy azon a határon Sasha Baron Cohen ahol még csak simán viccesen kínos az egész és átmegy a néző hátán feláll a szőr annyira kínos kategóriába az egész.
Persze ettől függetlenül óriási színészi teljesítmény amit lenyom és parádésan mutat görbe tükröt a társadalomnak, de nem annyira az én műfajom ez, szóval nem hiszem hogy folytatom.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Liner
aktív tag
válasz Janaboy #41405 üzenetére
Igazad van bocsánat. Jogos...Szégyenlem mert én se szeretem aki spoilerezik úgyhogy most egy kicsit tükörbe kell nézzek Kösz amúgy és bocs a plusz melóért!!
Nem is értem miért írtam ezt így be ész nélkül. Talán pont azért mert ez volt az első hsz. -em itt
[ Szerkesztve ]
Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
-
Léolo
csendes tag
Who is America eddigi öt részét megnézte valaki már rajtam kívül? Tegnap jöttem rá, hogy már nézhető, úgyhogy bingeltem az egészet, ezt nem lehet csak úgy abbahagyni. Vannak pontok, ahol nagyon kínosan primitívnek éreztem, már-már Jim Carrey szintjére alászálló szó szerinti kaki-pisi poénokkal, (máskor is követett el már ilyen bűnöket SBC), de általában a már megszokott helyzetek, ahol a zseni improvizál. Ha muszáj lenne valamit kiemelni, akkor a Dick Chaney prank interjú óriási teljesítmény, és hihetetlen, hogy tényleg le lehetett adni. Kérdések, mint pl.
melyik általa indított háború volt a kedvence, a végén meg aláírat vele egy kínzásos kihallgatásoknál használt vizeskancsót, és megkérdezi, hogy csinálhat-e vele egy-két közös "dick-picet". -
Liner
aktív tag
Hali! Sajnos nálam Alycia halálával meghalt a The 100.. Pedig addig imádtam. Most rendesen küzdök a negyedikkel, hogy induljon már be. Vagy mikortól lesz ez megint nézhető? Mondjuk az igaz, hogy Alycia halála egy másik nem akármilyen sorozat kezdését jelentette.
Bocsánat, hogy csak így bekérdezek de nem tudja esetleg valaki, hogy a Milleniumot be lehet szerezni 16-9 be? Érdekes módon már nagyon nem divat..[ Módosította: Intruder2k5 ]
Vannak olyan emberek, akik azt hiszik, hogyha otthon vannak a programozásban, akkor már mindent tudnak. Pedig - törvény. Valahol kapsz, valahonnan elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- DIGI Mobil
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest