Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyuromoj
veterán
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mepet
addikt
válasz Janaboy #41196 üzenetére
"most fura szemmel fogok nézni mindre." Akkor elérték az igazi hatást nálad, ezért nézünk túlélő sorit. Én hosszú hetekig ki voltam totál a mountweatheres csontvelős részek után, kinek-mi.
Szerintem a sorozat témájába vágott 100%-ban, hiszen a túlélésért mindent és bármit, de valóban kicsit gáz, hogy az évad fináléja (két részes lesz) előtt még az évad előtti dolgokra emlékezgetünk a valódi történések helyett. -
aktív tag
Orange is the New Black 6. évad
Hétvégén ledaráltam, szerintem nagyon jól sikerült.
Jó ötlet volt a "blokkosítás". Carolnál és Barbaránál konkrétan vártam mindíg mikor lesz már flashbackjük. Nálam odavágott mikor megláttam, hogy miért kerültek börtönbe... "Little Debbie Killers" Piper végre szabadult, remélem nem kerül vissza. A Wentworth már bizonyította, hogy ha van több, jól felépített erős karakter, akkor mehet a show a fő karakter háttérbe szorításával vagy akár nélküle is. Aztán lehet hogy annyira erős a szerelem, hogy megint visszakerül, csak most nem ilyen rövid időre. Jöhet a következő évad.
[ Szerkesztve ]
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Janaboy
Topikgazda
Na jo, h ezt a dolgot behoztak a The 100ba ez undorító..
Janaboy
-
Met
nagyúr
The Deuce
S2 E01 10th Sep '18
Már vártam nagyon"If in doubt, flat out!" Colin McRae
-
Janaboy
Topikgazda
-
sugarforce
addikt
Seann William Scott karakterének neve a Lethal Weapon-ben Wesley Cole lesz és háborús veterán apukaként érkezik majd, aki azért költözik Los Angeles-be, hogy közelebb legyen gyerekéhez és gyerekei anyjához, volt barátnőjéhez, akit Maggie Lawson fog alakítani visszatérő szereplőként
-
Vladi
nagyúr
-
S e t h
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #41184 üzenetére
Ezek a filmek elsősorban a látványra mennek rá, másfél- két órás vizuális orgia és a költségek nagy részét is ez viszi el.
Sorozatban ezt nem lehet ennyire előtérbe tolni, mert a világ pénze sem lenne elég rá, ezért inkább mélyebb karakterábrázolásra mennek rá a könnyebb sztorivonal mellett.
Na most pont ez nem érdekli a popcornt zabálni vágyókat.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
Vladi
nagyúr
wentworth-öt nézi valaki még? Felira s06e03 után reménytelen? Bármilyen nyelven?
il sole non sorge più ad Est!
-
mepet
addikt
the 100: the dark year
Na jó, ki az, aki már nem jött rá korábban, mi is történhetett akkor. No de azért mégis mikor néztem, kíváncsi voltam, hogy na akkor mutassátok, O miket csinált, és tényleg, tyűha.... Kane ugyanolyan kívülálló, sokszor jószándékú, de mégtöbbször nem, fondorlatos szemét, mint a bsg-ben is volt. Nekem tetszett összességében, csak most akkor háborúznak már végre, vagy már megint inkább mégse? Mostmár talán O rendet tart, ő kemény, hiába sírdogált össze-vissza... -
nagyúr
válasz Janaboy #41180 üzenetére
Akik ezeket nézik/néznék főleg (fiatalok, tech-scifi imádók), nem néznek tévéműsort gyakran már... cable cutter embereknek a Netflix, Hulu, Amazon, stb streaming megy... ez meg nem éri meg a nagy network tévéknek, mert nem nekik hoz pénzt (alacsony nézőszám, alacsony reklámbevétel), azért kaszálják ezeket el...
Szóval a célközönség nem találkozik a tartalommal.
Nem véletlen hogy az Amazon, Netflix, Hulu vásárolja ezeket fel... meg tör előre minden téren.
Az Expanse-ról is annyit tudni, hogy a SyFy nem streamelhette, tévéadójukon 0-day meg alig nézték, ezért nem érte meg nekik... szóval ott sem a nézőkkel volt a baj elsősorban... azok lennének, csak máshol.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
veterán
válasz Janaboy #41180 üzenetére
Pedig az Expanse a legutóbbi évek mondhatni legjobb sci-fi sorozata, ennek ellenére mégis elakarták. Dark Matter se volt azért rossz, szerintem kiemelkedett valamilyen szinten a mezőnyből, nem lehet egy kalap alá venni a nézhetetlen sorozatokkal, aztán megkapta a kaszát sajnos. Így hogy az Amazon felkarolta az Expanse készítőit így biztos hogy még jó pár évad lesz benne, nem csak 1 évadra terveznek vele.
Colony is most kezdett igazán izgalmas lenni aztán annyi lett neki. Nyilván a készítők többre számítottak, azért fejezték így be az évadot, de sajnos ezek szerint a forgalmazó nem lát benne több potenciált.Ugyanígy sajnálom a SHIELD-et is hogy valószínűleg a 6. lesz az uccsó évad, bár így is örülni kellene mert az 5x22 felért egy befejező résszel, de valamit csak kitalálnak a 6. évadra.
iPhone 16 Pro Max
-
Janaboy
Topikgazda
Ne hogy mar igy érjen véget a Colony!!!
Janaboy
-
Ispy
veterán
Most daráltam be a Legiont, hát bazz, ez kurva jó volt, ekkorra egy trippet, meg merem kockáztatni, hogy jobb volt, mint az első évad, a végén meg az a
harc jelenet hatalmas volt. Homelandet még érdemes elővenni? Ha jól tévedek valahol a 6. évadnál hagytam abba.
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Janaboy
Topikgazda
Facsen olvastam h az Altered Carbont megujitottak a 2. evadra..
Janaboy
-
hemaka
nagyúr
100
Nem mondom, hogy hu de sokat javult volna a sorozat, de ez egy viszonylag jo resz volt, mert nem tortent 600 tortenes 1 epizod alatt. A masik, hogy vegulismost kiderult miert is olyan Octavia, amilyen. Egy eddig ismeretlen dolgot tudtunk meg a bunkerrol es arrol mit kellett tenniuk, hogy eletben maradhassanak. Nyilvan nem volt egy nagy durranas, de az elozo reszekhez kepest... Azert persze Kane a vegen csak bekavarja a szart. Kivancsian varom mi lesz az utolso 2 reszben. The Wire
Befejeztem a 4. evadot is. Jo ez a sorozat, kar hogy mar csak 1 evad van hatra belole. Eleg durva, hogy az ember ugy meg tud szokni egy rosszfiut is, hogy meg rendesen sajnalattal tolti el, amikor megolik.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
Ryder62
őstag
Sziasztok,
A Star Trek Discovery mikor lesz magyarul? Mit lehet tudni?
-
sugarforce
addikt
Nem tudom mótvá', vagy sem, de Sean Penn miatt érdekel a dolog.
-
nyogo83
senior tag
Tegnap lement a Castle Rock premier 3 resszel, kivancsi leszek ra(mar kolcsonozheto).
Stephen King, J.J Abrams meg nem garancia semmire, de trailer alapjan jonak tunik. -
Léolo
csendes tag
Kivégeztem a True Detective első évadát is. Ha valakinek van kedve újra elővenni ezt az aktát - pun intended -, akkor szóljon. Érdekes volt, de sok bajom és hiányérzetem van vele kapcsolatban.
-
Amur
addikt
Outpostba belenézett már valaki?
Trailer alapján jófajta fantasynak tűnik, kicsit darkosabb hangulattal.
trailerYoutube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Léolo
csendes tag
válasz Komplikato #41152 üzenetére
Azért én nem teljesen tudtam elhinni. A srác alapból genetikaliag nagyon fura, a felsőteste olyan, mint egy 10 évesé, de az orrcimpa és száj közti ráncai már huszonegy-két évesen is megvannak szegénynek. És különösen ilyen jó fényképezéssel és HD-ben nézve a csaj arcán is látszik, hogy nem tini. De azért meg lehet erőltetni magunkat picit, nem ez lesz, ami levon belőle, és az eddig megszokottnál tényleg sokkal jobb casting.
Ha valaki lemaradt volna erről az infóról: a fiatal srác szintén szerepel a Black Mirror Shut UP and Dance című epizódjában. (Egyik a személyes top kedvenc epizódjaim közül. Ma is játszódhatna.)
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
PetaG:
"Just an update for everyone that I'm still working on episodes but I've been very busy with other things & getting stressed about not getting this done. Anyway, it's not worth worrying about, that's not going to help at all. I'm sorry that you have to wait but it's just too much work for me to keep up the weekly schedule by myself atm. The episodes will get done when they get done & be assured I'm working on them when I can."
Live-Die-Respawn
-
k-adi
nagyúr
hi,
tudja valaki miért nem fordítja senki a wentworth 6. évadát? de még angol felirat sincs... legutolsó felirat a 6x3 hoz van és már van 6x6 rész..
-
titán
Októberben indul az aranyélet harmadik évada!
-
|AP|
veterán
én is épp most fejeztem be és inkább veled értek egyet
A zene is nagyon el volt találva.Nagyon remélem, hogy nem lesz folytatás. Ez így kerek, szerintem innen csak lefelé vinne az út (és az alapjául szolgáló képregény is csak eddig tart)
Komplikato: na igen, a színészi játék. Zseniális szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz DeckardCain #41135 üzenetére
Ez nagyon nagy probléma. Pedig nagyon jó sorozat volt. De én is remélem nem csak volt, hátha valaki megmenti. Habár szerintem kevesebb az esélye a megmenekülésre, mint az Expanse -nek volt, az is csak azért sikerült mert az Amazon vezér imádja az Expanse alapjául szolgáló könyveket meg magát a sorit is. Talán ha a Netflixnek kell, akkor még van esély.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
gyuromoj
veterán
-
vond
MODERÁTOR
Szerintem meg épp ez (is) volt a jó benne, hogy egyszerre két szemszögből követjük az eseményeket, egyszerre ketten narrálnak nekünk. Nekem nagyon tetszett.
Érdekes, amit a zenéről írsz. Nálam inkább egy hatalmas plusz volt a soundtrack.
A sorozat hossza nagyon jól be van lőve, gyakorlatilag egy bő két órás film. A rövid terjedelem ellenére szép karakterfejlődéseket látunk, a fényképezés szuper, a dumák királyak, Alyssa akcentusa meg egyszerűen priceless.
És tényleg lehetséges még, hogy lesz folytatás. Én se tudom eldönteni, hogy kell-e egyáltalán második évad. Szívesen nézném, ez nem vitás, viszont igazán jó lezárást kapott az első.
[ Szerkesztve ]
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Léolo
csendes tag
Ja, még egy, ami nagyon idegesítő benne végig: a zene, nagyon régi, ma már nekem nem működő zenék mindenhova betéve.
-
Léolo
csendes tag
The End of the F***ing World:
Friss élményként.Erősebb befejezés, mint amit vártam. Meg voltam győződve róla, hogy ennek tervezve vannak következő évadai is.
Hát, ez szerintem a filmművészet menekítése a tévére. Összeadva az egész 160 perc, működik filmként, és 40 perccel simán meg lehetett volna rövidíteni. (jobb is lett volna ) 10-es skálán tízest nem adnék neki, de ötnél többet, vagy annyit minimum, és tény, hogy lekötötte a figyelmem, nézette magát. Nem jöttem rá, hogy mivel kapcsolatban van olyan nagy hiányérzetem. Érdekes alapötlet és kivitelezés, de ott motoszkál bennem, hogy ebből sokkal-sokkal többet is ki lehetett volna hozni. Halvány emlékeim szerint a Született Gyilkosok azért jóval izgibb, érdekesebb, gazdagabb minden szempontból, és ott meg merik hagyni ugyanolyan emberalatti durva embereknek a szereplőket jellemfejlődés, meg ellágyulás, meg tanulás, meg könnyek nélkül, mégis sokkal ütősebb.
Azt hiszem, idegesített is a két protagonistánk állandó durcissága és lakónikussága, valahogy kurva idegesítően volt előadva, és még ha át is éreztem, amire gondoltak, stb. ez mégis sokat rontott rajta. -
bobalazs
nagyúr
Azóta még két rész jött ki. Watchlistben van, nem volt időm még megnézni.
Örülök hogy felvették magyarul, rákerestem, Éles Tárgyaknak fordították. -
Ragnar95
félisten
Végre megkapjuk amire a sorozat kb kezdete óta várunk Számomra csalódás volt kicsit még a 2. évad is, túl hosszú felvezetést kaptunk eddig, de nagyon remélem hogy mostmár tényleg azt kapjuk amit a trailerben láttunk és akkor megérte a 2 évadnyi várakozást a sorozat.
Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Janaboy
Topikgazda
válasz DeckardCain #41137 üzenetére
Valoban, sajnos későn.. Nagyon elhuztak az evadot, sokat akarnak bezsufolni, de nem akarodzik osszejonni.
ASeatlee-i részektol akkora lassulás van/volt ami nem volt szerencsés.. Arrol nem beszélve, h mar csak egy rész lesz, és egy hatalmas potencial bent maradt
5-6 evadot elbirt volnaJanaboy
-
törölt tag
válasz DeckardCain #41137 üzenetére
Az egesz sorozat baromi jo volt, kar erte, jo lenne ha valamelyik nagy megmentene, mondjuk a Netflix vagy Amazon...
-
Janaboy
Topikgazda
-
DeckardCain
senior tag
Colony cancel...
-
madgie
titán
válasz bagyulajuve #41132 üzenetére
A második évad vége eszméletlenül jó volt, arra szerintem emlékeznél
-
MODERÁTOR
The Good Doctor ( Doktor Murphy)
Nekem az első rész alapján nagyon bejön.
20 éve a Prohardveren
-
negyven2
veterán
Disenchantment - Official Trailer
Matt Groening (The Simpsons, Futurama) Netflix-re érkező új sorozata
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Arrow trailer - Kezdés október 15.
Supergirl trailer - Kezdés október 14.
Legends of Tomorrow trailer - Kezdés október 22.
The Flash trailer - Kezdés október 9.
____
The Orville Season 2 trailer - Kezdés december 30.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
BoJack Horseman s01-s04:
1-2 éve az első két részt megnéztem és csak most kezdtem el ismét, pár nap alatt ledaráltam a 4 évadot, ha már hamarosan jön az új.
Ez a sorozat valami eszméletlen jó, tökéletes dramedy, a poénok nagyon jók és az érzelmi hullámvasút is szuperül van felépítve (a 4. évad meglepően nyomasztó volt).
A karakterek nagyon jók, sztorik is rendben, mindenkinek van egy része amivel lehet azonosulni.
Ennek a sorozatnak megvan a sajátossága ami miatt ilyen jó, és ez sok apróságban rejlik, alig várom az 5. évadot, simán benne van, hogy addig ledarálom mégegyszer, ez tipikusan az nálam. -
oriic
HÁZIGAZDA
Új animációs sorozat a The Last Airbender írójától:
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Cloak & Dagger
1x08
Na mondom hamar lerendezték mindkét szálat, erre a végén azért még jól megkavarják a trutyit.
Kaptunk kis utalást New York-ra és Luke Cage-re (Pontosabban Misty Knight-ra), szóval valszeg ugyanúgy abban a Marvel világban játszódik ez a széria is mint a Netflix sorozatok és az Avengers filmek. Live-Die-Respawn
-
Ellia
addikt
válasz FollowTheORI #41119 üzenetére
WD szerintem mindig is erről szólt (akart szólni), az, hogy zombik vannak benne egy mellékes dolog.
-
k-adi
nagyúr
The Good Place season 1-2
Ez egy 20 perces comedy a túlvilágról. Amennyire nem csípem Kristen Bell-t annyira jó itt. Legalábbis többnyire, az első pár részben még ő sem találja a helyét viszont Ted Danson remekül hozza az architect karakterét.
A sorozatnak még csak 2 évadja ment le, a 3. jön ősszel. Az első évadot közepesnek mondanám, a második évad jobb de a lezárása kritikán aluli.
A poénok általában jók de sajna becsúszik 1-2 gyenge is. A humor fronton egyértelműen Manny Jacinto az ász, szinte az összes jelenetet ellopja amiben benne van. -
nagyúr
Jah... érdekesnek tűnik.
Ahogy látom lesz jópár pálfordulás meg csavar az aktuális szembenálló felek között.Énis várom...
Star Trek mellett ez a másik amit egyelőre tényleg igazán várok.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Oldman2 #41115 üzenetére
Nem rossz sorozat, jó drámai szituációkat tálal, érdekes szemszögből is emiatt.
De nekem annyira nem tetszett, szerintem ez már túl van erőltetve (a sorozat alapötlete az autista sebésszel).
Egyszer persze nézhető, mert érdekes... ha nincs más jobb épp.(#41116) koncsik
Van benne egy kicsi olyan beütés... de csak részletkérdés igazából.
Egész más körül forog általában a sorozat fókusza.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Oldman2 #41115 üzenetére
És Savant szindrómája is van egyúttal. Bocs a kiegészítésért, csak nem értettem, hogy lehet valaki autista és sebész. Az autista “Savant-os” érdekes módon nem kapott betegség besorolást.
Mindenesetre nagyon érdekel, de csak 2 hét múlva lesz esélyem... gondolom, olyan Sherlock szerű lehet.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Oldman2
veterán
The Good Doctor (magyarul Doktor Murphy)
Jópofa kórházas sorozat egy autista sebész rezidenssel a főszerepben
-
gyuromoj
veterán
-
Ellia
addikt
Vikings - Mid-Season 5 Official Comic-Con Trailer
Ellenben ez nagyon várós.
-
Ellia
addikt
Az utóbbi évadok után kevés a bizodalmam, de tippre ennek a végén elhullik pár főbb karakter végre - na meg van egy csomó új is, aztán csinálnak Rick nélkül egy "fél rebootot". A kérdés, hogy kell-e az nekünk?
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
grizlisandor
veterán
Jöhetnének, mert kezd fogyni a sorozat, amit nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Mikrotik routerek
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Digitális Állampolgárság Program
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- EA Sports WRC '23
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- PlayStation 5
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest