Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Synology NAS
- Microsoft Excel topic
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Netflixet lehet nézni valahogy Mo-n?
Üdv. Johnny
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nagyon király lesz szerintem. Amúgy lehet azt tudni, hogy hetente jönnek majd részek, vagy Netflix felpakolja netre az egészet egyszerre.
szerk:
Ott a trailer végén hogy egyszerre jön az összes... :
(#20199) bAtt001
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
bobalazs
nagyúr
Better Call Saul
E6.
Jól gondoltam hogy az öreg parkolóőrnek nagy szerepet szánnak, nem véletlenül nagy kaliberü színész. Nem gondoltam volna micsoda sztorit kihoznak belőle. -
bok92
addikt
@CyClotroniC_: A The Fall S3 öt epizódos lesz, lezárja végleg a sztorit, és mindkét főszereplő visszatér benne.
-
mayday00
őstag
Kaszát kapott az Ascension, nem lesz belőle sorozat.
nagyon szomorú vagyok. nagyon kár érte..
Sorozatjunkie forrás. Egyenlőre facebook, holnap gondolom kint lesz a rendes oldalon
Viszont van egy jó hír is. Aki nézte,
The Fall 3. évad berendelve.
[ Szerkesztve ]
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
törölt tag
The Last Man on Earth 1x03:
Király volt, bár engem az első két résszel megvettek.
Vége:
főleg 20 perces részek esetében, picit elhamarkodottnak éreztem ezt. De reméljük jól kezelik, trailer alapján vicces lesz. [ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
-
tPedro_
őstag
Brooklyn Nine-Nine s02e18
Csaba - tál ezer kolbász -
Nordic
Közösségépítő
válasz jonnyjoker01 #20182 üzenetére
Lehet remek színész. Ebben a sorozatban már szinte mindenki színészkedik a másik előtt, kivéve talán a homo gyereket. Wes meg így csinál magának alibit, elvégre ő volt lent utoljára. Meg ugye Rebbeca is eldobott egy érdekes teóriát Wes anyjáról, meg az öngyilkosságáról. Komolyan ebbe a sorozatba már bármit képes vagyok belelátni -
Nordic
Közösségépítő
Hát ez a HTGAWM rendesen feladata leckét
Frank-re egyáltalán nem gondoltam, az meg, hogy Rebbeca-t valaki eltette láb alól, az rendesen odab@szott. Ha most váratlanra tippelnék azt mondanám, hogy Web a hunyó. Ezt meg is jegyzem, hogy ha majd kifutón sorozat, akkor tudjam az első évad végén kire gyanakodtam -
spiky03
veterán
Fúú ez a Banshee nagyon bedurvult az utolsó részre.
Izgatottan várjuk az asszonnyal az utolsó részt, hogy mi is lesz benne.
Reméljük azért nem hal meg sem Job, sem Sugar SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
jonnyjoker01
veterán
"At an Apple event earlier today, the company announced it will be partnering exclusively with HBO Now when the $15 streaming service launches at the beginning of April, allowing members with any Apple product to watch Game of Thrones by the series’ April 12th premiere date."
+ Aki akarja megnézheti az linken beágyazott tweetet, ahol látható a trailer
Üdv. Johnny
-
-
mayday00
őstag
Da Vinci's Demons mikor kezd a 3 évad?
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
spammer
veterán
Sons of Anarchy SPOILERes lehet!
Meg az állandó Jesus Christ! (szerk: és ez még csak az első évados videó!), meg az ölelkezések stb.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Nordic
Közösségépítő
Azért annyiszor nem mondták .
cyberkind: Kötelező. Én a 7 évadot 2-3 hét alatt daráltam le, bele is került a top-ba nálam. Ennél erősebb karakterdrámát nem igazán láttam ami ennyire pörgős is volt(a BB nem tartozik ide, az inkább altatott, mint pörgött).
Más: Valami ajánlat mit nézzek a HTGAWM után? Ma kivégzem az uccsó 3 részt. A The 100 2. évadja lefutott már? Lehet azt kellene meglesnem, az első tetszett.
[ Szerkesztve ]
-
Viszlát
addikt
The Last Man on Earth S01E03: jó lesz ez, a fickó remek karakter ehhez a szerephez, könnyű vele azonosulni. A végén jó kis fordulat, ha ilyenből lesz még pár, akkor igazi tökönszúrós részek jöhetnek még.
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Ragnar95
félisten
Elég erőltetettnek és túlgondoltnak érzem ezt a cikket.
Senki nem dokumentumaorozatként tekint a HoC-ra, a cikk szerzője meg a legkisebb valóságtól való eltérésbe is beleköt, ami a nézők 99%-át pont hidegen hagyja, mivel szórakozni akarnak, nem politikai elemzéseket folytatni.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mayday00
őstag
Mai magyar premier: Chuck 4. évad
Magyar premier – AMC: 04.08 Kemény motorosok (Sons of Anarchy) 5. évad
Magyar premier – Nickelodeon: 04.12 Tini Nindzsa Teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles) 3. évad"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
törölt tag
Dig pilotot nézte valaki?
Azért elég kemény dolgot csináltak a végén, legalábbis amerikához képest elég kemény volt.
És nem, nem a "pixeles szar minőségű képből tűéleset tudunk csinálni" részre gondoltam
Van ebben potenciál? Az a kevés infó, amit tudok a soriról, jónak ígérkezik, de ez a pilot olyan baromi lassú volt. -
Pitterix
őstag
SHIELD11. Ez jó volt, talán jobb, mint az előző. Juj, megint a várás. Remélem Sky kap valami jó kis képességet.
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
xenom0rph
őstag
Last man on earth
Erőltetett szar. Kapta is a kaszát.
Az ilyen nőkkel meg inkább nem mondom mit kéne csinálni.. halahala
-
cyberkind
félisten
Van valami halovány remény hogy itthon is bemutatásra kerüljön szinkronnal a Gotham című sorozat?
-
Ragnar95
félisten
válasz Jhonny06 #20139 üzenetére
Azért az túlzás, hogy nem történt benne semmi,
Franknek nem volt csak hova feljebbjutnia
A vége számomra is kicsit csalódás volt, többet vártam tőle.
Nem teljesen vágták el azért a sztorit, egy mérföldkőnél zárták le, Iowát megnyerte Frank.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
mayday00
őstag
válasz gyuromoj #20143 üzenetére
+1 Nagyon jó a sorozat. De sajnos elképzelhető, h a 3.évad lesz belőle a utolsó Nem jó a nézettsége Nincs kizárva, h még 1 évad és kasza. De nagyon remélem, h egy nem fog megtörténni.
#20148) cyberkind Én sem értem, h miért nem nézik többen. Számomra felfoghatatlan. Olyan a képi világa, h néha csak nézek mint hülye gyerek a moziban.Nagyon profin van megcsinálva, ezt bárki megmondja.
[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Nézem ezt a Hannibal sorozatot, eddig vegyesek az érzelmek, de azért kitartó leszek,
fog ebben történni tényleges Hannibal gyilkosság, vagy hasonló? A Hannibalt alakító Mads Mikkelsen-től mindig kiráz a hideg, ahányszor a képernyőre kerül, majdnem olyan szinten eltalálták ebben a sorozatban a karaktert mint a filmekben.
-
Nordic
Közösségépítő
HTGAWM - 9. rész vége... tátva maradt a szám, egyik rész vége se ütött akkorát eddig, mint ez.
-
Jhonny06
veterán
Elég gyenge volt ez a House of Cards évad, nem történt benne semmi.. Legalább a végére vártam volna valami durvát, de még ott sem. Ez is szokatlan a sorozattól, hogy félbehagyják a sztorit, eddig mindig lezárták és így is volt jó. Csalódás..
[ Szerkesztve ]
-
petata
őstag
válasz Ragnar95 #20137 üzenetére
Én személy szerint legfeljebb akkor fognék bele (magyar) felirat nélkül, ha ~anyanyelvi szinten beszélném és érteném az angolt. De amúgy sokakra jellemző ez sorozatoknál (meg filmeknél ofc), hogy azért nem nézi "eredetiben" - ha meg is tehetné egyébként -, mert egyszerűen lusta koncentrálni a befogadására, inkább csak el szeretne lazulni egy fárasztó nap után. Példálul egyik haverom perfekt beszéli a nyelvet, az apja brit és közel 10 év ittlét alatt nem tanult meg rendesen magyarul, így félig rá is van kényszerülve a dologra, de a Game of Thronest magyar szinkronnal tolja a srác. Na de ez mennyire off már, jézus.
[ Szerkesztve ]
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
Ragnar95
félisten
válasz petata #20130 üzenetére
Poén volt csak és nem direktbe neked szólt
Alapból kicsit gyorsabban elkészül a felirat, bármilyen lassú is, mint hogy eljuss olyan szintre, hogy megértsd, ha onnan indulsz, hogy angol felirattal sem tudod élvezni a legtöbb esetbenPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
Bad Pritt
félisten
Bosch Season 1 enyhén SPOILERES!
Van az az érzés, mikor úgy meglepődsz valamitől, hogy utána nem tudod hova tenni és inkább vársz még a véleménynyilvánítással, nehogy hülyét csinálj magadból. Na a Bosch pontosan ilyen a legjobb értelemben, elképesztően minőségi, szinte tökéletes noir sorozat a The Wire hagyományait követve.
Pedig a felütés még nem adott bizakodásra okot, nem tűnt érdekesnek Bosch és a jogi hercehurcája, a nyomozós szál pedig alig indult be, aztán a második résztől ütött a kalapács, behozták a nemezis karaktert és onnantól kezdve rakétaként lőtt ki a sorozat, legalábbis minőségben, mert a tempó továbbra is lassú, szomorkás maradt, ami nagyon elüt a mai top sorozatok hangulatától, de Bosch-nak nagyon is jól állt.
Talán az a sorozat legnagyobb fegyverténye, hogy nem akar sokat markolni, nem akarja túlfűzni a családi vagy a romantikus szálat, a politikai intrikákat, amik behálózzák a rendőrség intézményét, viszont kellő figyelmet fordít a karakterekre, inkább sejtet sok esetben, bízva a néző agyában. A karakterek és az őket játszó színészek repítik a Bosch-t a szimplán jó sorozatból a legjobb detektívsztorik közé, Titus Welliver telitalálat volt, ahogy rendőrtársai is, Madison Lintz meglepően éretten formálja meg a lányát, de aki ellopta a show-t sok esetben az Jason Gedrick. Nem tudom, mit mondtak neki, nem tudom, honnan szedte az ihletet, de fenomenális volt Raynard Waits-ként, pont annyira volt visszafogott, hogy az már fenyegető, bizarr volt a néző számára, abszolút 10/10-et érdemel az alakításáért.
Összességében az egyik legkellemesebb meglepetés számomra a Bosch hosszú évek óta, nagyon egyedi hangulatú, ráérős, de jól összerakott és érdekes sorozat, külön figyelemreméltó, hogy a különböző sztoriszálak milyen tökéletes összhangban vannak egymással, sosem éreztem azt, hogy túl sok lenne ebből vagy abból és inkább nézném valamelyik másik történést (pl. a fent említett The Wire egyik hibája szerintem ez volt). Csak 10 rész, ajánlom mindenkinek ínséges időkre.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
xenom0rph
őstag
Hátha érdekel valakit:
A Homeland 5. évadját Európában, valószínűleg Németországban fogják forgatni, várhatóan a sorozatbéli helyszín is európai lesz, Carrie immáron nem CIA-s és a sorozat is ugrik az időben 2,5 évet.halahala
-
mayday00
őstag
válasz #54715584 #20093 üzenetére
Amúgy a junkie-n is sokat beszéltek erről, hogy a néger nő mennyit ordibál. Tárgyalásokon is. Többen megutálták a sorozatot Főleg azért, amit a tárgyalásokon művel. 9.részben az a hiszti amit lenyomott.. Ezért nem adok 10pontot a sorira, csak 9-et
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
-
petata
őstag
Nekem raer, a finom nyelvi megoldasok nagyon meg tudjak dobni az elmenyfaktort, meg akkor is ha ez foleg politikai temak eseten jelenik meg. Addig meg ott van most egy GoT, amire elegge rakaptam es meg bo ket evad hatravan, a TD is bejott masodjara - folytatom -, minden heten lemegy a BCS is, es ez a friss last man se volt rossz. Akinek ennyi nem eleg arra, hogy kielegitse a sorozatok iranti igenyeit amig var a HoCfeliratra, az forduljon dokihoz.
I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
Ragnar95
félisten
Mondjuk ez azért messze nem igaz, hogy nincs tétje, itt a legnagyobb a tét, hiszen minél feljebb van az ember a ranglétrán, annál nagyobbat is bukhat.
Az meg végképp nem igaz, hogy azt csinál, amit akar, ennek pont az ellentéte volt igaz, kb semmi nem úgy sikerült, ahogy azt eltervezte Frank és azt láttuk, amit sok más helyen is, hogy mennyire nincs befolyással mindenre az elnök és mennyire nem a saját döntése csomó minden...
Szerintem pont az volt a baj, hogy senkit nem tiport el, mint ahogy azt megszoktuk, kb boxzsák volt csak ahhoz képest, hogy most lett volna igazán lehetősége bárkit félreállítani...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
gerii
addikt
HoC S03 kivégezve, a vége érdekes lett,
rinyapicsa nem tud mit kezdeni magával. Szerintem azért lett más ez az évad, mert már nincs feljebb, nincs tétje, nincs ellenfele, az előző évadokban a középmezőnyben azért darálták egymást, ott volt min izgulnia a nézőknek. Most gyakorlatilag azt csinált amit akart, kivéve az oroszokat, ezért lehetett tunyábbnak érezni az egészet. Most csak bemutatták, hogy mit is csinál egy elnök, hogyan végzi a munkáját, ezért nem volt olyan rangú elérhető cél ami ingerelt volna minket. Most őszintén, ki nem sz@rta le közületek is, hogy az Izraeli helyzettel mi lesz, szemben az előző évadi hogy veszi hülyére az elnököt projekttel? Ezért lett érdektelenebb a S03. Most viszont mit kezdjek el nézni?
Vikings vagy How to get away with murder? Esetleg más?[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz jonnyjoker01 #20118 üzenetére
Helix
2x08
Az de komoly vége volt... Egyre jobb ez a sorozat. És úgy tűnik, a folytatás se lesz semmi.
Live-Die-Respawn
-
bobalazs
nagyúr
válasz jonnyjoker01 #20118 üzenetére
Szó szerint!
-
jonnyjoker01
veterán
Helix S02E08
The cliffhangers maaaan
Üdv. Johnny
-
Ragnar95
félisten
Szerintem tutira lesz következő évad is, mert elég erősen cliffhangerrel zárult és bőven van igény a folytatásra.
Én is ezt éreztem amúgy, hogy jó volt, szép volt, de annyira nem,mint az előző évadok.
Következő évad szerintem több lehetőséget tartogat magában, mint a jelenlegi tette, szóval én nagyon várom, remélhetőleg felülmúlja az elődjeit vagy legalább az utolsótPrivátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
dokee78
félisten
How to Get Away with Murder
Jó a szinkron vagy ez is feliratosan kötelező?
mayday00
[ Szerkesztve ]
-
bok92
addikt
Összeségében nekem is gyengébbnek tűnt ( a másik topikban úgy fogalmaztam, hogy "fura") a HoC harmadik évada. Persze a színvonal így is nagyon magas , de nem volt olyan addiktív számomra, mint az első két évad.. A záró epizód annyira nem nyűgözött le ( főleg, hogy azzal kapcsolatban egy Spoilert sikerült is elolvasni... ), de ennek ellenére várom a következő évadot ( ha lesz), habár attól félek, hogy az még kevésbé fog tetszeni mint ez az évad.
[ Szerkesztve ]
-
Ragnar95
félisten
Pedig a 2. rész szerintem még elég gyenge volt, utána indult be igazán az évad
A végére elég jó lett, de szerintem így sem éri utol az előző 2 évad színvonalát, bár lehet, hogy csak amiatt nem tetszett annyira, mert nagyon más volt, mint az előzőek.Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
petata
őstag
House of Cards S03E02:
Na, ez már igen, alig várom a feliratokat a további részekhez. Újra beindul a show. Kár érte, hogy az ember egy alsóhangon középfokú angoltudással nem mer nekiülni angol felirattal a bonyolult nyelvezet miatt.I didn't poison your dinner. I wouldn't do that to food.
-
törölt tag
The Last Man on Earth s01e1-2:
Tökély. Totál megvettek, tűkön ülve várom az új részt.
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest