Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Windows 11
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paatrick
őstag
válasz alratar #58697 üzenetére
Itt elolvashatod azt a keveset amit megosztottak miután kaszálták az egészet.
Legtöbb amerikai sorozattal az a baj hogy nincs átfogó koncepció, ha rendelnek még egy évadot akkor majd kitalálnak valamit. Universe-nek se volt semmi íve hogy honnan hova akar eljutni.
[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
aktív tag
válasz alratar #58462 üzenetére
Egy koreai Netflix sorozat.
“Keep away from people who try to belittle your ambitions. Small people always do that, but the really great make you feel that you, too, can become great.” - Mark Twain | "PS4 Pro = PS4 Professional" - Alex Battaglia (Digital Foundry - 2021)
-
Maxxy10
addikt
-
Enton
addikt
válasz alratar #32496 üzenetére
Simán esélyes ez az üzletpolitika részükről, de inkább tartom azt, hogy az újjakat megtartják egy darabig(0.5-1-2év) exluzívnak, aztán csak jön pénz a kiadásból is.
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
-
Pitterix
őstag
válasz alratar #20401 üzenetére
Mostanában ez a jellemző rá, mármint a sok lelkizés. Ezért is írták már róla, hogy szappanopera féleség.
Ennek ellenére én még szeretem és bízok a feltámadásában.Shado arcát én már el is felejtettem. Várható volt az is, hogy nem fogadja el az ajánlatot, de ez is változik még talán.....Legalább is jó volna. (#20402) orichalcos: azt hittem, már benn sem lesz a pancsipocsi, erre....
[ Szerkesztve ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
spammer
veterán
válasz alratar #17044 üzenetére
Lehet, hogy nekem azért nem volt furcsa a világa, mert én ezzel kezdtem, nem a Last Airbenderrel (nyilván helytelenül, de így jártam ). Viszont én utána gyorsan megszoktam az eredeti sorozatot is. Lehet, hogy ízlés dolga is, nem tudom, nekem egyikkel sem volt gondom.
De ha belegondolsz, Japán, Kína (vagy akár Dél-Korea) nagyon modernek, sőt, technikailag ma már fejlettebbek, mint a nyugati országok. Ugyanakkor az erős kulturális, tradicionális dolgok, helyek, épületek, művészetek stb. mind fennmaradtak. A valósághoz hasonlóan az idő elteltével sorozat világában is megindult a technikai fejlődés, de egy csomó helyszín, épület, hagyományok, meg úgy az egész lelke lényegében nem sokban változott.
szerk: na de visszatérve az évadra: ez a két rész volt kiemelkedő és egyedi, viszont az évad első felénél erősebb részeket hozott a második fele, úgyhogy hajrá, elég epic dolgok lesznek.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
cattus
addikt
-
gyuromoj
veterán
-
spammer
veterán
válasz alratar #16912 üzenetére
Gyors voltál. Na, akkor majd írj egy véleményt a 2x07-08 után is.
__
Egy kis New York Comic Con anyag:
Legend Of Korra Season 4 NYCC 2014 Panel Az utolsó paneljük. Csak az nézze meg, aki már látta a 4x01-et, mert természetesen spoileres! Esetleg a 4x02-t még nem árt előtte megnézni, de további spoilerek nem voltak.
"Marvel's Guardians of the Galaxy" Animated Series - NYCC Test Footage 2015-ben jön az animációs sorozat a Disney XD-re. A látvány elég furcsa, nagyon színes-fényes, eléggé animés beütés, remélem, hogy a végleges azért szebb lesz majd. Az már pozitív, hogy nem 3D-s. És jó lenne, ha nem teljesen kiddie cucc lenne.
-
spammer
veterán
válasz alratar #16544 üzenetére
Az lehet, de filler epizódhoz képest jó volt, hozzátett a karakterekhez.
[SPOILER]
Azért Iroh jelenete a halott fia sírjánál nagyon szép volt. Illetve az, hogy Iroh eredeti szinkronhangjának dedikálták azt a jelenetet, aki sajnos időközben elhunyt.
[/SPOILER](#16545) b.daniel
Én nem fogom. Sajnos a Book 3 meglepetését is megtudtam előre, nem is ütött az a bizonyos jelenet.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz alratar #16279 üzenetére
"Nem kicsit jobb"
Finoman fogalmaztál. A filmet még a sorozat készítői is katasztrofálisnak nevezték. Ez van, amikor az eredeti alkotóknak közük nincs a film elkészítéséhez, amit ráadásul olyan tehetséges művészekre bíznak, mint a Sájmálámáján.
-
consono
nagyúr
válasz alratar #15978 üzenetére
Én azt sajnáltam, hogy mire lett egy nagyobb ívű történetszál, addigra lett vége... Úgy látszik Michael Ealy nem hoz szerencsét a sorozatoknak: Almost Human, Flashforward, Common Law...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
spammer
veterán
válasz alratar #14942 üzenetére
Ez ugye csak tipp? Mert a Comic-Con-on lesz majd hivatalos bejelentés. Netflix jó lenne, főleg, ha a Book 4-et is átvennék. De szerintem csak arról lesz szó, hogy visszakerül iTunes/Amazon store-ba, ahogy azelőtt volt.
szerk: aha, akkor csak tipp volt.
A 8. rész viszont holnap még adásba kerül!
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
válasz alratar #9696 üzenetére
saját idővonalát nem keresztezheti, feltéve, hogy nem 50. szülinapi különleges kiadásról van szó
amely időpecsét rákerült valamikor, tehát az előtte levő pillanatban még tehettek volna valamit. másrészt meg a saját elhatározásából ölte meg őket a pillanattal, ahogy a saját elhatározásából nem ölte meg őket második próbálkozásra. vagyis mégiscsak vissza lehet menni és módosítani lehet az időt egy-két bónusz pályán, akkor miért vártak ennyi ideig?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bambano
titán
-
spammer
veterán
válasz alratar #9661 üzenetére
Time of the Doctor spoiler
Kicsit hirtelen volt a váltás, de ha belegondolunk, akkor már a toronynál elkezdődött a regeneráció, ráadásul új ciklus indult (reboot?) a bazi nagy "energiával", amit a Time Lordoktól kapott. Szóval bár elsőre furcsa, szerintem nem gáz.
Clara, hát nem tudom... Szerintem olyan fontos szerepe már nem lesz, mint a 7. évadban volt, de azért remélem még írnak neki valami jót. Ha a Doctor tényleg elfelejtett dolgokat (mindent? ), akkor Clara lesz segítségére a kezdetekben, szerintem. Azért gondolok ilyesmire, mert a végén megkérdezte Claratól, hogy tudja-e, hogy kell repülni ezzel az izével De szerintem nem sokáig fog maradni, évad közben vagy végén szerintem companion csere lesz, őszintén szólva talán jobb is lenne, mert bár én nagyon kedvelem Clarat (kedvenc companionom lett), szerintem ő Matt Smith-szel volt az igazi, nem hiszem, hogy Capaldival meglenne az a kémia. Aztán majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
bambano
titán
-
negyven2
veterán
válasz alratar #9606 üzenetére
Igaz, hogy a Fox-on megy kint de a Warner Bros. Television gyártja (meg a Bad Robot Productions). Amúgy ezt ami jön Fox azt nem úgy kell elképzelni, hogy ugyan az a Fox ami kint is megy.
Ami itthonra jön az a FOX International, amiben valószínűleg olyan sorozatok és filmek lesznek amiket a 20th Century Fox is gyárt.
Ugye például a The Walking Dead az az AMC-n megy, a Da Vinci's Demons meg a Starz-on és a FOX International bonyolítja a nemzetközi sugárzást. Tehát ezek vagy Fox vagy Fox közeli cégek forgatják
[ Szerkesztve ]
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
bAtt001
addikt
-
törölt tag
válasz alratar #8640 üzenetére
Vigyázz, mert én vagyok a kövezős ember Egyébként meg ugyan dehogy
Nekem unalmas volt, nem ezt vártam, amilyen erős volt a 3. évad eleje, olyan langyi a vége és a 4. évad eleje. Ennyi erővel lehetne napi 42 perces összefoglaló a
villábólbörtönből, hogy mi történik, mert már 3 rész óta ez megy, és nem mozdulunk ki sehová, mintha máshol nem lenne élet.Nem tudom mi van a képregényben, de lehet azzal sokkal jobban járnék, mert ez így...
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz alratar #8487 üzenetére
TWD SPOILER!!!
Carol karakterét alaposan kiforgatták a sorozatban...azon mondjuk én is meglepődtem - mint már írtam is - , hogy épp ő nyírta ki Tyreese csajsziját...aki vágja, az vágja
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest