Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Synology NAS
- Microsoft Excel topic
- Milyen routert?
- AliExpress tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Google Chrome
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mayday00
őstag
The Strain. 2.évad. Rendes 2. évados promó. Nyáron kezd. Pontos időpont még nincs.
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
bigdady
nagyúr
got egyre jobb, kezd indulni
-
Nordic
Közösségépítő
Remélem a Constantine-t nem kaszálják, vagy ha igen akkor átveszi a Netflix, ahogy azt korábban pletykálták.
-
gyuromoj
veterán
válasz mayday00 #21484 üzenetére
Engedelmeddel, itt a teljes lista:
99,9% - NCIS, NCIS: Los Angeles, Modern Family, Grey's Anatomy, Scandal, How To Get Away with Murder,
99% - The Goldbergs, Black-ish, Once Upon a Time,
95% - iZombie, Secrets and Lies,
85% - Blue Bloods, Hawaii Five-0, Fresh Off The Boat, Criminal Minds, The Good Wife,
75% - Last Man Standing, Agents of SHIELD, Castle, Nashville, The Odd Couple,
60% - Galavant, The Middle, Elementary, Person of Interest, AD: The Bible Continues,
50% - Cristela, Agents Carter, CSI: Cyber, CSI, Undateable, The Mysteries of Laura, The Mindy Project, Bones,
30% - Backstrom
20% - The Following, Stalker, Marry Me, Hart of Dixie,
15% - About a Boy, One Big Happy, Forever, The Night Shift
5% - Resurrection, Battle Creek, The McCarthys, Constantine, The Messengers,
1% - American Odyssey, American Crime, Weird Loners, State of Affairs,[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mayday00
őstag
A héten minden országos sorozat további sorsáról lesz döntés.
Túlélési esélyek a kérdőjeles sorozatok esetében:
5% - Resurrection, Battle Creek, The McCarthys, Constantine, The Messengers,
"A vélemény olyan, mint a segglyuk: mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra..."
-
gyuromoj
veterán
-
brownus
veterán
netflix, szeretem; Chef's Table - Season 1 - Official Trailer
-
Slukkica
őstag
válasz jonnyjoker01 #21475 üzenetére
A nagy része a munka helyen töltött életemből, úgy meg nem bánom
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
|AP|
veterán
Tegnap végére értem a "The Shield"-nek. Lehet hiba volt a SOA-val kezdeni, mert bár ott az utolsó két évad már nem volt az igazi, de az egész nekem mégis sokkal magával ragadóbb és drámaibb volt.
Oké, a Shieldnek is kemény a vége, de így a SOA után nem ütött akkorát. Lehet időrendben kellett volna néznem.Az viszont tény, hogy jobban fel volt építve, tényleg a végére érte el a csúcspontot, míg a SOA-t szerintem egy évaddal rövidebbre kellett volna venni.
-
brownus
veterán
válasz ígyvanferi #21476 üzenetére
Igen, arra. Ettol fuggetlenul ranezek.
-
tonyrulez
őstag
válasz Slukkica #21469 üzenetére
Szintúgy Android-on én a TV Show Favs-ot preferálom, bejövős a felülete, és szinkronizál az eszközök között (bár az utóbbi időben nem nagyon).
4 8 15 16 23 42
-
ígyvanferi
addikt
válasz brownus #21471 üzenetére
A west wings az magyarul Az elnök emberei, arra gondolsz? Nem igazán ismerem, de az nem feltétlen komédia, amennyire emlékszem. Itt meg főleg a poénokra van kihegyezve a dolog. Szarkasztikus, folyamatosan szekálják egymást, van minimális helyzetkomikum is, de inkább intelligens poénok mennek. Szókimondóak is a szereplők szerencsére, de azért nem káromkodnak állandóan.
-
brownus
veterán
válasz ígyvanferi #21467 üzenetére
olyan mint a west wings?
ja, archer állat, totál rákattantunk Zsuval, múlt héten első 2 évad pipa
-
Slukkica
őstag
Had ragadtam meg az alkalmat mivel elő került ez a téma. Én androidos okos telon a TVShow Time nevű alkalmazást használom a sorozataim követésére. Mindent tud amit tudhat avagy nekem kell. Figyelmeztet, számol... Nem sorolom fel mert sok.
Én így állok statisztikailag:
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ígyvanferi
addikt
Egyetértek. Zseniális az a sorozat. És a fene se gondolta, hogy az (al)elnöknő és stábjának élete ennyire szórakoztató tud lenni.
Archerhez: mindig örülök, amikor új emberek csatlakoznak a sorozat nézőinek és nyilvánvalóan hamarosan rajongóinak táborához. Ha a Veepre azt írtam, hogy zseniális, akkor erre már nincsenek is szavak. Az biztos, hogy minden apró részlete maga a tökély. Szóval nézzétek és élvezzétek!
[ Szerkesztve ]
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
TESCO-Zsömle
félisten
Megtaláltam.
[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Fandango
veterán
válasz jozsi252 #21459 üzenetére
Programot en sem tudok, de weboldalt tudok ajanlani: TV Calendar
-
veterán
Sziasztok
Van PC-re olyan program ami pl oldalsávba vagy akár widgetként jelzi ki, hogy az általam nézett sorozatnak a következő epizódja mikor jön?
7 sorozat van amit nézek, elég nehéz már észben tartani hogy mikor mi jön.
Köszönöm!
iPhone 16 Pro Max
-
bobalazs
nagyúr
Senki nem adott visszajelzést hogy nézné a Madam Secretary-t. Ahogy a Good Wife, ez is lehet akár sikersorozat.
Sorozatjunkie szerint: "Az Egyesült Államok női külügyminiszteréről, aki a nemzetközi diplomáciával, a hivatali teendőkkel és bonyolult családi életével is megkényszerül küzdeni. Az egykori etikai okokból eltávolított CIA-elemző egyetemi tanárt elődje gyanús halála után invitálja meg kabinetjébe az elnök" -
gyuromoj
veterán
The Flash - Grodd Lives Extended Trailer
Wells izzó szemei PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
mayday00
őstag
Ez az arrow tényleg egyre gagyibb Lassan az összes szereplő beöltözik egy maskarába
-
Ragnar95
félisten
-
brownus
veterán
válasz jonnyjoker01 #21406 üzenetére
egynek elmegy, nem olyan rossz mint azt a nézettségi adatokból gondolná az ember. meg én szeretem az időutazós sztorikat. de ha a többi scifi jobb lesz, akkor ezt kukázom! (a fenti cikkben felsoroltak közül)
(#21448) mayday00, ezt jó tudni
[ Szerkesztve ]
-
McAdam6
aktív tag
Outlandert kaszálták ?
-
mayday00
őstag
Úgy tűnik, Angliában a Sky1 már 06.03-tól elkezdi adni a Strike Back 5. évadját, így nem kell augusztusig, az amerikai premierig várni rá.
-
bok92
addikt
Veep. Legjobb vígjáték sorozat. Pont.
Fenomenális ez az új évad. Tbbt, modern family ehhez képest, huhh de messze van.
-
Ragnar95
félisten
válasz bAtt001 #21436 üzenetére
Mondjuk szerintem az utolsó kb 2 perc óriási hiba volt a készítők részéről, hihetetlen logikai baki onnantól, hogy Dexter behajózik a hurrikánba az egész befejezés, a 8 évad alatt felépített karaktert 1 perc alatt sikerül teljes mértékben lebontaniuk és szembemenni a 8 évadnyi karakterfejlődéssel.
Szerintem mondjuk onnantól, hogy Dexter nem öli meg, jó hatással van rá a csaj vagy legalábbis rosszal tuti nincs, a végére pedig egyértelmű,h normális lesz a csaj is, nem pszichopata már, ahogy Dexter sem...Privátot privátba, fórumtémát fórumba. Aki ezt nem képes betartani, ne csodálkozzon, ha nem kap privátra választ.
-
brownus
veterán
-
spiky03
veterán
válasz gyuromoj #21429 üzenetére
Akkor jól gondoltam.
Igaz a mostani rész után volt pár másodperces promo azt megnéztem, durva volt.
Én sem aggódom, mert úgy is csak hétvégén lesz időm megnézi a következő részt akkor meg már túl leszek a filmen.Azért aki szerda, csütörtök, pénteken valamikor megnézi a filmet majd írjon róla pár mondatot, hogy milyen volt.
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spiky03
veterán
Gotham S01E21
Nem volt olyan nagy szám, olyan volt, mint a többi.
Jó volt ismert arcok feltűnése, Lucius Fox. Flash S01E20
Fúú ez a rész is durva volt, mint eddig szinte mindegyik.
Én is kíváncsian várom, hogy mik lesznek a további részekben, valamint, hogy majd a 2. évadra mivel rukkolnak elő, mert azért ezt a szintet nehéz lesz megugrani. Remélem nem arra a sorsa jut majd, mint az Arrow 3.évada, hogy semmi extra és alig várom már, hogy történjen benne valami, vagy, hogy vége legyen.
Azért a vége ismét durva voltWells végig tudott mindenről, azért az durva volt, nem gondoltam volna. Nah meg ő szerintem nem Eddie fia, mert ugye a jelen és a jövő között csak 10 év van nem? Mert az újságban 2025 van, a sorozat meg 2015-ben játszódik, nem?
Azért a következő részt várom, hogy milyen lesz benne a nagy majom.Shield S02E19
Ez is jó kis rész volt, már ebben volt pörgés meg akció.
Külön tetszettek végre, hogy utalgattak a Bosszúállókrameg az ikrekre, nah meg, hogy Hill is feltűnt benne. Skye tényleg durva volt benne, ahogy lenyomta a sok katonát. Várjuk a következő részeket. Akkor elvileg ez a rész volt kapcsolatban a Bosszúállók 2-vel és ami most jön az meg már utána játszódik, vagyis addig ne nézzem meg, amíg nem láttam a filmet?
Szerencsére szombaton megyek megnézni, így nem kell sokat rá várni.SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
TSanya
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
Minden amit az Archerről tudni kell. By: Szirmai
Na szóval ezek szerint érdemes elkezdeni a sorozatot. D:
Live-Die-Respawn
-
Gyick
őstag
válasz jonnyjoker01 #21390 üzenetére
Kicsit olyan mintha az NCIS-t és a Bates Motel-t összekeverték volna a Vacsoracsatával Nekem amúgy elég sokáig nem tetszett,de a második évad nagyon üt
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Korábban is kérdezni akartam ez a fej nem Harrison Wells?
-
Nordic
Közösségépítő
válasz jonnyjoker01 #21406 üzenetére
Nekem alá járaton a film átlagos volt, így a sorozathoz is elvárások nélkül kezdtem hozzá. Az első 5 rész, semmi extra, de utána szépen felpörög. Még az utolsó 3 részt nem néztem meg felirat híján, de számomra pozitív eddig az összkép.
-
-
brownus
veterán
westworld - jöhet!
-
gyuromoj
veterán
SPOILER
The Flash: Season Finale Synopsis Released
SPOILERNem merem elolvasni, de hátha valaki igen.
-
bAtt001
addikt
válasz Bad Pritt #21410 üzenetére
jó mondjuk ez igaz hogy egy képregény sorozatnál bármeddig lehet újabb részeket készíteni mert olyan szintű alapanyag, karakter, történet van már és ezek minősége is bőven jó hogy ezekből lehet építkezni nyugodtan
sajnos azóta látom hogy imdb-n már van második évad bejegyzés Bloodline alatt, amit nagyon sajnálok... ha majd megnézed a sorozatot te is tudni fogod hogy miért, szerintem ez hiba
-
Bad Pritt
félisten
válasz bAtt001 #21409 üzenetére
Daredevilnél teljesen mindegy, hogy berendelik-e a második évadot, ugyanúgy, ahogy a Batman Begins!-nél is mindegy volt, hogy lesz-e folytatása. A kettő gyakorlatilag tökéletesen megfeleltethető egymásnak, szerintem a Daredevilnél is egy laza kapocs lesz csak az évadok között.
Bloodline pedig jön lefelé, kíváncsi voltam rá már korábban is.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
bAtt001
addikt
Bloodline S01
Netflix saját gyártású sorozata szintén de teljesen más témában mint mondjuk a HouseofCards vagy a Daredevil, ez kőkemény családi dráma (és igen még a Barátok Közt-nél is jobb ). Nagyon lassú folyású a történetvezetés, nincs sietség semmilyen téren, a karakterek nagyon jól fel vannak építve és be vannak mutatva, igaz vannak olyan részletek amik csak a történet előrehaladtával lesznek világosak de ez direkt így van kitalálva. Az évad feléig mondhatni lassan haladnak az események de a végére úgy beindul hogy nem győztem indítani az újabb epizódit annyira izgalmas volt. Kis flashback-ekből lassan tevődik össze a nagy MIÉRT, ez különösen tetszett nekem hogy nem csak a második harmadik rész környékén az arcunkba tolták azt a bizonyos kulcsfontosságú eseményt, ezzel közel végig maradt bennem egy fokú bizonytalanság és kíváncsiság, ezzel tökéletesen fenntartva az érdeklődésemet.
Ben Mendelsohn karaktere borzalmas jóra sikerült, le a kalappal az írók előtt mert ez az én szememben tökéletes munka volt. Ahogy az egészet végigvezették, semmit sem lőttek le túl hamar, igaz az a motívum többször szerepelt mint kellett volna, de sebaj."na most végleg elmegyek, de jah mégse inkább visszajövök"
Lezárás is hibátlan volt szerintem, és őszintén remélem hogy nem lesz második évad, mert ez igy ahogy van egy egész, kár lenne elrontani. Ez ugyanolyan mint a Daredevil esetében is, ott sem lett volna szabad berendelni még1 évadot, oké ott van hova vinni a történetet de ez egy kerek volt, na mindegy.Tudom hogy itt nem kaphatóak annyira az emberek az ilyen komolyabb hangvételű "noname" sorozatokra, de ha már egy ember rákap a hsz-em miatt már megérte
"We're not bad people, but we did a bad thing."
[ Szerkesztve ]
-
jonnyjoker01
veterán
12 monkeys rol vélemény?
Üdv. Johnny
-
mayday00
őstag
Meglepő fordulat David Duchovny új sorozatánál.
A tévépremier után egyből felteszik az internetre a teljes Aquarius-t, mind a tizenhárom epizódot.
Az NBC úgy döntött, a május 28-i premier után azonnal felpakolja a honlapjára az Aquarius többi részét is, összesen tizenhárom epizódot. A részek más platformokon is elérhetők lesznek, amit a csatorna a nézők megváltozott médiafogyasztási szokásaival indokolt – szerintük a közönség ma már gyorsabban tévézik, darál, vagyis egyszerre több epizódot is látni szeretne egy sorozatból. A tizenhárom epizódos csomag négy hétig marad fent az interneten, de természetesen a hagyományos tévézést választóknak sem kell csalódniuk, hiszen az NBC a szokott módon is sugározza majd az Aquarius-t, hetente adva le az új részeket. A sorozat főszereplője David Duchovny: egy Los Angeles-i zsarut játszik, aki egy eltűnt személy után nyomozva eljut Charles Mansonhoz – még mielőtt a férfi ismertté válna sorozatgyilkosként.
Trailer: [link]
-
törölt tag
The Originals-t nézte vki?
Eléggé megkavarták a szálakat.
Ha nem, akkor nagyon csalódott leszek.Mivel a végső harcra hegyezik az évadot, nagyon kíváncsi leszek, hogy Klaust kiírják-e? -
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1 humoros
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.