Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz Pearce #30562 üzenetére
Az lehet, az HBO sok más sorozatot és filmet is sugároz, de attól még nem az ő sorozatuk. Ha valamire azt mondjuk, hogy HBO-s sorozat, akkor azt azt jelenti, hogy nekik lett gyártva. Egyébként csak azért jegyeztem meg, mert kicsit félreérthető volt.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
félisten
-
-
tPedro_
őstag
válasz Pearce #17768 üzenetére
Az kemeny, fel is vannak haborodva a fanok, jogosan. Nekem szerencsere nem jelent meg a falamon valamiert.
Most olvasom a kommentekben, hogy a kepet mar egyszer korabban is kiraktak, csak megfeledkeztek rola, hogy a nyugati parton meg le sem adtak az aktualis epizodot. Asszem ez az epic fail.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz Pearce #17535 üzenetére
A legutóbbi részt még nem láttam, a hétvégén pótlom majd. Sajnos elég gyengus az évad, de azért kíváncsi leszek a befejezésre, remélem legalább valami értékelhetőt hoznak össze.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
spiky03
veterán
válasz Pearce #17218 üzenetére
no cigi.
én is olvastam amit mondasz.
meg azt is, hogy valóban nem fog benne cigizni, mert ugye nem szabad, de máshogy oldják meg, hogy utqlgatnak rá vagy valami.
spoiler on
a pilotban pl a gyújtójával szórakozott folyton, meg a végén amikor nem tudom, hogy kicsoda rajzolgatta őt, akkor az egyik képen cigi volt a szájában.
kb ennyit vettem én észre.
spoiler offamúgy van aki jártas a constantineban?
hogy voltak-e utazások, eastern eggek a pilotban?
én sajna nem nagyon vagyok otthon benne.
csak olvastam, hogy pl spoiler on az a sisak vagy micsoda amit a csaj apjának a házában mutatnak és felemel a csaj az valami nagy ellensége vagy milye constantinenek ha jól emlékszem.
spoiler off
thxSuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
spammer
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest