Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz adequate_cou #1099 üzenetére
HI!
koszi
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
neduddki
nagyúr
HI!
na mar ha supernat akkor egy kerdes: felkelo nap haza az mejjik resznek a vege?
koszi
udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
doc
nagyúr
válasz hejesírásó #1094 üzenetére
Supernatural nagyon jo, minden evadnak van egy fo szala, bar a vegefele kicsit mar tulzasba vittek (az elejen az apjukat keresik, az otodik evadban mar angyalok, satan, armageddon, miegyeb )
-
adequate_cou
senior tag
Én naprakész vagyok SupNatból, most tart az ötödik évad a közepénél.
Van egy erős háttérsztori de sok önmagában megálló rész is, pár jó húbazmeg érzés és jó karakterek. Én mindenképpen ajánlom.
-
Eagle16
addikt
Eddig az első 7 részt láttam belőle, az alapján kb. 7/10.
Nem mindegyik rész ugyanolyan jó, változó a színvonal.₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Eagle16
addikt
Mostanában ezek mennek:
How I Met Your Mother
Dexter
Battlestar Galactica
Doktor House
Supernatural
The Big Bang TheoryMindegyiket merem ajánlani
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
polaar
tag
válasz hejesírásó #1090 üzenetére
Star wars fiam kedvence,BSG nekem nem jött be,valami izgalmas akciódús sorozatot keresek sci-fok közül.
-
polaar
tag
válasz hejesírásó #1088 üzenetére
Én:SG U,V,flash forward,Fringe-+ keresek épp nézhető sci-fit.
-
hejesírásó
senior tag
Hi mindenki!
Ki nézi ezeket innen?
Star wars: The clone wars
SGU
Fringe
Family Guy
American dad -
AstorAnt
csendes tag
The Prisoner első rész után nagyon érdekesnek tűnik, meglátszik hogy remake
-
panel
aktív tag
Tv2-n jó a Harper-sziget is sztem...
-
panel
aktív tag
Ami nálam most megy:
Dokik - Scrubs
Nevem Earl - My name is Earl
The Office -
törölt tag
Részemről kés alatt, house, south park, family guy. Most a family guyra vagyok nagyon rákkattanva
-
AMD Power
titán
Ez a Soprano maffia sorozat! Nagyon nagy.
-
ladybug
őstag
válasz Fortissimus #1067 üzenetére
Ez a sorozat készen van. Annyi történés volt abban a 20 percben, hogy teljesen leszívta az agyamat. De marha jó. Annyira tipikus pasis...
Saint: És hogy bírod? Én is nekikezdtem, de 5 perc után nem bírtam tovább nézni. Egyszerűen nem kötnek már le ezek a fajta sorozatok. A Született feleségeket is ezért nem tudom megnézni, pedig tényleg kíváncsi lennék rá.
[ Szerkesztve ]
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Jadro
veterán
Californication 3x08. Ez a sorozat maga a tökély, de a 3. szezon különösen jó. Az említett 8. résszel felért a csúcsra. Ezt nem lehet überelni!
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Jadro
veterán
válasz Fortissimus #1072 üzenetére
Na töröltem is.. Ettől a faszitól ki akarok szaladni a világból. Remélem akkor a többi jó lesz, mivel azt írtad ez egy kicsit más. Kizárásos alapon a másik kettőnek be kellene jönnie. (+ a Cougar Town ugye a harmadik, ami meg tetszik is.)
-
AstorAnt
csendes tag
Aki szereti a könnyedebb és egy kicsit humoros ügyvédes sorozatokat, annak ajánlom a Boston Legal-t, Kirk kapitánnyal (William Shatner) és az eredeti Stargate-s doktorral(James Spader) a főszerepben
-
Magnum_
nagyúr
nos,én elkezdtem nézni az új Melrose Place-t....
I humbly and respectfully decline™
-
Fortissimus
őstag
-
Fortissimus
őstag
-
Wolverine
félisten
Parks and Recreation, valaki?
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Jadro
veterán
válasz Fortissimus #1069 üzenetére
Nálam az időutazás vagy bármi ami időmanipulációs dolog az nyerő.
Ezekből csak a cougar town az amit nézek és eddig frankó. Utána is olvasok a többinek gyorsan. Közben befejeztem a secret girlfriend 3. részét. Ez egyre jobb.
Szerk: Látom Bored to death csak 8 rész és már véget is ért. No ezzel kezdem akkor.
[ Szerkesztve ]
-
Fortissimus
őstag
haat az SGU nalam meg mindig alulteljesit, 8 resz utan lattunk egy "homoklenyt" meg vmi csotanyt kb 3mp-ig. azert kitartok hatha elindul egy izgalmasabb, porgosebb iranyba
Accidentally on Purpose, Bored To Death, Community, Cougar Town megvolt?
egesz jo az idei sitcom felhozatal''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Jadro
veterán
válasz Fortissimus #1067 üzenetére
Nekem is tetszik, érdekes koncepció az biztos. Tele jó csajokkal. Elkezdtem a Being Erica-t is, az első rész teljesen jó volt.
Végre az SGU is magára talált, remélem marad a szint.
[ Szerkesztve ]
-
Fortissimus
őstag
Secret Girlfriend S01 : 9/10
nagyon jo uj sitcom bar eddig csak 6 resz volt belole. akik tudnak angolul inkabb felejtsek el a magyar feliratot ami van hozza, mert nagyon gyenge''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
AstorAnt
csendes tag
Eastbound and Down: kellemes kábel sorozat, szabad szájú humorral fűszerezve.6 részből áll az első évad, egy próbát mindenképp megér
-
ladybug
őstag
válasz mephi666 #1055 üzenetére
Igazat kell adnom neked, rá is cáfolok előző hsz-emre. Miután megnéztem az első 8 részét azt kell mondjam, nagyon jó, szeretem ezt a sorozatot. Alig várom a következő részeket.
Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
TazLeacher
nagyúr
Ha megnézed (megnézted?) az 5. évadot, elég sokminden érdekes nézőpont alá kerül, illetve "megmagyarázódik", és kicsit más értelmet ad a sorozatnak, ha már tudod, hogy mi miért történt...vagy fog történni. Pl.: ha már az eledjén tudod, hogy miért is zuhant le a repülő...stb, stb, nem akarok Spoiler-ezni, annak aki még nem látta.
-
andy83
aktív tag
válasz TazLeacher #1060 üzenetére
Azért a Lost-ot én nem mondanám "többször-nézősnek", de azért én is szeretem!
Viszont a Jóbarátokat már 3-4szer biztos láttam, most is a ha van időm, a viasat-on nézem őket!
facebook.com/SzeretekMozizni
-
TazLeacher
nagyúr
Tegnap befejeztem a Shield - kemény zsarukat. Hát, mit ne mondjak, a vége 5*. Hattalmas zárás a 7 év után. Nagyon sajnálom, hogy itthon nem kapható DVD-n, nagyon megvenném, mert ez egy olyan sorozat, amit kompletten megnéznék még egy párszor, jó mindőségben. Eddig összesen 3 sorozat volt erre érdemes:
Jóbarátok
Lost
Sopranos - MaffiózókA többi egyszernézős. Vagyis vannak még jók, de azok csak addig érdekesek, amíg nem tudod, hogy mi lesz.
-
Fl@sh
csendes tag
SeriesCalendar infó:
Mint kiderült egyeseknél nem működik a javítások automatikus letöltése. Ennek oka, hogy a programot egy olyan parancsikonnal indítják, ami a SeriesCalendar.exe-re mutat, ebben az esetben a program sosem fog frissülni. Egy ilyen program esetében kritikus a javítások letöltése, mert egy régebbi verzió valószínűleg nem fogja megtalálni a folyamatosan változó oldalakon a feliratokat vagy a sorozatepizódokat.
Ezért javaslom mindenkinek, akinek most nem az 1.312-es verzió van fent a gépén, hogy ellenőrizze a parancsikont, amivel a programot indítja. Annak mindenképpen a program mappájában található Loader.exe-t kell indítania, nem pedig a SeriesCalendar.exe-t.
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha még nincs meg itt letöltheted: http://seriescalendar.atw.huUI: Csak akkor indul el, ha a Microsoft .NET Framework 3.5 fel van telepítve.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Azért nem olyan elcseszett ez a Flash Forward, csak kicsit lassan bontakozik ki a dolog. A Lost sem volt túl pörgős az elején, csak jöttek és jöttek az újabb kérdések. A hetedik részt is letudván azt mondom lehet ez még nagyon jó.
-
brownus
veterán
válasz Fortissimus #1051 üzenetére
az ff az amire gondolok?? ezt a szentségtörést sztem külön kategória a két sorozat, az ff egy westenrűrscifi, van egy szép elnevezése de most nem ugrik be
és béke, mert miért ne tetszhetne neked jobban a v? egyébként tényleg ritkán van ilyen, hogy már a pilot 10/10es...
-
mephi666
nagyúr
válasz ladybug #1054 üzenetére
láttam annyira nem tetszett, mint ez a sorozat... a twilight szerintem egy romantikus vámpírmese... se nem több, se nem kevesebb...
ez a sorozat azért tetszik, mert régen jó sokat vampire-öztünk és csomó képesség előkerült, ami feldobja és nosztalgiahangulatot ébreszt bennem... pl. damon-nak őserő, gyorsaság, szívósság, fátyol(?) meg bestia (meg mellé kis telepátia a ghoul-jával...) pillanatok alatt össze lehetne dobni belőle egy karaktert...
másik dolog, ami miatt tetszik, hogy a 2 fő karakter hasonlóan elkülönül egymástól, mint mondjuk lestat és louis, az interjú a vámpírral-ban... az egyikük az "emberi vámpír", a másik pedig az élvezethajhász, aki nem ismer törvényt... kell is az érzelgős karakter, mert még pl. anno dracula sem vesztett el mindent az eredeti önmagából többszáz év alatt sem... ez is helyben van...
ami viszont nem tetszik: a gyűrűvel megoldották, hogy ne ártson nekik a fény... ez elég hülyén jött ki tényleg... meg itt-ott azért elég kiszámítható a sorozat... de meg is lepett már pár ponton, tehát eddig nem csalódtam benne... tegnap 5részt lenyomtam... ma szerintem folytatom...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
ladybug
őstag
válasz mephi666 #1050 üzenetére
Én is megnéztem az eddigi részeket. Twilight, minimális eltérésekkel. Még arra is figyeltek, hogy a főszereplő karakterek nagyon hasonlóak legyenek a két sorozatban.
Amúgy nem rossz sorozat, de azért nézz bele a Twilightba is.Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Fortissimus
őstag
az az igazsag, h nekem se volt ra idom es most meg mar en se fogom megnezni, max az evad vege utan.
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Jadro
veterán
válasz Fortissimus #1051 üzenetére
Köszi, figyelni fogom! A következő rész után már oda jegyzetelek. Nekem az előd nincs meg és nem is tervezem megnézni.
-
Fortissimus
őstag
-
mephi666
nagyúr
The Vampire Diaries: nem rég indult, angol horror/dráma keverék... most néztem meg a pilot-ot és elég jónak tűnik így elsőre... szerintem megnézem ma a 8. részig mindet elég egyedinek tűnik a stílusa... nem egy nagyszabású alkotás, de engem szórakoztat...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
brownus
veterán
válasz ladybug #1048 üzenetére
akkor lekapom az első évadot és bepróbáljuk a merlint se láttam ezidáig. azt még nem tudom, hogy fogom beszúrni a jelenleg nézett sorozatok közé, lehet csak a szünetekre vagy jövő nyárra marad
mert ez a v marad a listámon. pl. dexet is csak egyben fogjuk megnézni, mert a hétköznapokba nem fér bele...[ Szerkesztve ]
-
ladybug
őstag
válasz brownus #1045 üzenetére
A Tudorsot nem láttam sajnos még mindig. A Legend of the Seekersből is csak 2-3 részt, mert HD-ben van meg, és azt az én gépem nem tudja lejátszani, Kedvesem meg nem ritkán enged a gép elé.
Egyébként akciódús, hasonló a Merlinhez. Azt láttad?Ti férfiak soha semmit nem tudtok megtalálni. A teafű a gyógyszeres fiókban van egy kakaós dobozban, amire rá van írva, hogy só.
-
Jadro
veterán
Nem ismertem a régi sorozatot, nem tudtam róla túl sokat, csak vártam hogy elkezdődjön. A pilot után egyértelműen pozitívak az érzéseim, kíváncsi leszek a folytatásra. Részemről ajánlott.
-
Fortissimus
őstag
en a Defying Gravity-val vagyok igy, azt is elkaszaltak(Usa-ban az utolso 3 reszt se adtak le), de mostmar becsuletbol vegignezem
''He who controls the spice, controls the universe''.........¡ buenas nochesssssss! Kényes bugyli,komisz kinyírt levágják Boci baja az is itt lett elvág… GIGGITY! Az élet nem habostorta...
-
Jadro
veterán
válasz Fortissimus #1042 üzenetére
Igen, olvastam. Sírni mondjuk nem sírok, de engem eddig egész lekötött. Elég pörgős, csak olyan össze-vissza. Azért szerintem megnézem az összes részt amit leadnak. Túl sok olyan szezonon átívelő sztori úgy sincs benne.
-
Fortissimus
őstag
megkapta a kaszat a Trauma, jó hír viszont, hogy a Chuck +6 részt kapott a 3. évadra, így 19 epizód fog készülni
-
Fortissimus
őstag
tegnap csekkoltam a White Collar pilot-jat, nekem nagyon tetszik, aki szereti a The Mentalist-ot birni fogja ezt is.
-
Integra
titán
monk-ban:
bedobnak a lakásba egy kézigránátot az ablakon.
monk felkapja, majd lassított felvételben bemutatva akadályverseny a hűtőig.
kinyitja a hűtőajtót és bedojba a kézigáránátot, rávágja az ajtót (hűtőből mutatják az egész műveletet). majd kinyílik az ajtó, monk benyúl, és a behajított kézigránátot beteszi a tojástartóba és megigazítja, hogy jól álljon, majd visszacsukja rá a hűtőajtót.. aztán a hűtő felrobban.
hát ez valami zseniális jelenet......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Wolverine
félisten
Nathan Fillion a Castle-ben jelmezbe bújt Halloween alkalmából... [link]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
Wolverine
félisten
válasz Fortissimus #1023 üzenetére
Az első 8 perc meg is jött: [link]
-
brownus
veterán
ezt beírom a naptárba
-
andy83
aktív tag
A Született feleségeknek most hányadik évadja megy a TV2-n???
-
Wolverine
félisten
-
ngabor2
nagyúr
válasz Wolverine #1029 üzenetére
imho azt is szépen le lehetett volna kerekíteni, így nagyon felemás módon ért véget. a végét nagyon elkapkodták.
azt személy szerint nem nevezném kerek (és lezárt) történetnek, hogy van 2, egymással versengő csapat, akik meg akarják szerezni az összes tárgyat, illetve van egy gyűjtő, aki eltűnt, és ott vannak a tárgyai. van kb. 200 tárgy, amikből a töredékének tudjuk a tulajdonságait... a kombinációkról nem is beszélve.
-
Wolverine
félisten
válasz ngabor2 #1025 üzenetére
Lehetne erre építeni egy sorozatot... de szerintem ez így kerek. A 4400 sem járt túl jól azzal, hogy miniből rendes sorozat lett :-/
-
ngabor2
nagyúr
valahol láttam petíciót, vagy valami hasonlót a sorozatért... most nem találom.
azt se tudom, hogy kinek lenne érdemes írni:
- a lionsgate csinálta
- a SciFi (most SyFy) mutatta be.talán ez utóbbinak érdemesebb... bár +1 kérés nem hinném, hogy elég lenne nekik bármire, valszeg naponta tömegével kapják a hasonló témájú leveleket.
no, nem ez az, de:
post Sep 25 2009, 08:31 AM
If you think The Lost Room should reappear as either a series or new mini-series, contact SyFy programming at feedback@syfy.com.mindez a syfy fórumán. asszem dobok nekik egy rövidke levelet
[ Szerkesztve ]
-
Fortissimus
őstag
kep van beillesztve, itt a linkje
-
ngabor2
nagyúr
még nem (normál) sorozat, de üvölt egy sorozatért a The lost room (az elveszett szoba) c. minisorozat. (wikipedia), különösen úgy, hogy az utolsó jelenetre ma hívta fel kolléganőm a figyelmem: a kulcs nincs a szobában...
egyszer rákerestem a neten, terveztek is egy sorozatot belőle, de nem lett belőle semmi. sajnos nem volt időm jobban utánajárni, és esetleg érdeklődni a készítőktől, hogy valóban lesz-e sorozat, vagy marad a fiókban.
-
andy83
aktív tag
Nem látni a csatolmányt... Legalábbis nálam...
-
Fortissimus
őstag
nemsokara jon:
-
andy83
aktív tag
-
Fortissimus
őstag
-
andy83
aktív tag
válasz Fortissimus #1019 üzenetére
Úgy látom adják bőven...
Köszi szépen!
-
andy83
aktív tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy a HOW I MET YOUR MOTHER-t adja-e vmelyik magyar csatorna?
-
Jadro
veterán
Na megnéztem a Traumát. Nem vészes, szerintem Junkie-n jobban lehúzzák mint kellene. Persze lehet hogy a folytatásban lesz ez még gyengébb is, de a pilotba ugye elég sok pénzt beleöltek. Látványos és pörgős eddig. Kicsit még szokni kell úgyhogy maradok pár részt és majd meglátjuk.
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
A Flash forward kapcsán azon filózom, hogy a világ egyik felének elég nagy szívás volt ez az ugrás, mert pont aludtak. Valószínűleg észre sem vettek semmit. Már megint az amcsik jártak jól. Na nézem a második részt...
-
Jadro
veterán
válasz Fortissimus #1012 üzenetére
Úgylátszik a feliratkészítőknek sem a kedvence. Emiatt egyelőre még nem tudtam megnézni, de ami késik nem múlik.
-
Fortissimus
őstag
-
Jadro
veterán
válasz Fortissimus #1010 üzenetére
"a Traumat sztem be se probalom, nagyon rossz kritikakat olvastam rola"
Volt már olyan hogy rossz kritika után nálam nézős maradt egy sorozat és fordítva is. Ha jut rá idő akkor talán megérhet egy próbát. Csak az a baj hogy az ilyen sorozat mindig tolódik nálam mert sosem jut rá idő. Azért a Traumát szerintem megnézem aztán meglátjuk. Majd leírom mit láttam.
-
Fortissimus
őstag
FlashForward: jol kezdett, de azert en nem estem hatra tole, 7/10
Cougar Town: a legjobb uj sitcom eddig, bar az ertekeleshez sokat dobott C.C. fehernemus jelenetei 8/10
Big Bang Theory: meg mindig nagyon jo, 9/10
Modern Family : haaat, az elso resz jo volt, de a masodikon alig mosolyodtam el 6/10
Accidentally on Purpose: olyan semmilyen, reszenkent ket poennal kb 6/10
Bored to death: egy reszt lattam eddig, de igeretesnek tunik 7/10
Castle: hozza a formajat, en szeretem nagyon 8/10
House: nagyon utos duplaresszel kezdett, tovabbra is top5 9/10
Fringe: tovabbra is nezos, bar az elso ket resz nem volt annyira utos 8/10
Gary Unmarried: egy kicsit mintha esett volna a szinvonal, de meg mindig 8/10
How I Met Your Mother: nem rossz, de kezd kifogyni belole az otlet 8/10
Lie to me: jo volt az uj resz nagyon, Lightman tovabbra is bunko :-) 8/10
NCIS: a legjobb evednyitoja volt szerintem, siman 10/10
NCIS LA: meg szokni kell az uj szereploket, atlagos elso resz volt 7.5/10
Bones: az egyik sori amit barmikor tudnek nezni tovabbra is 9/10
The Cleveland show: hat sztem messze van a Family guy-tol, de azert kap meg egy eselyt, Quagmire-re sztem jobb spinoff-ot lehetett volna irni 6/10
The good wife: nekem tetszett a kezdes, pedig nemsokat vartam tole, de olyan Petrocelli-s emlekeket ebresztett 8/10
Two and a half men: sztem a legjobb sitcom jelenleg, minden masodik mondaton lehet nevetni 9.5/10
remelem nem hagytam ki semmit :-)
amit meg nem lattam: CSI, CSI:Miami, Dollhouse, Dexter, Family guy, Heroes, The Middle.
a Traumat sztem be se probalom, nagyon rossz kritikakat olvastam rola
Ma este uj SG-U, Star wars Clone wars!! es egy honap mulva: V
-
S e t h
nagyúr
Volt gyerekkoromban egy sorozat , amelynek nagyon tetszett a zenéje, de sajnos nem tudom mi a sorozat címe.
HA minden igaz egy brit fiatalember hányattatásairól szólt . Időnként feltűnt egy skót nemes is aki kihúzta a bajból.Sajnos többre nem emlékszem csak hogy a zenéje nagyon jó volt.
Nem ismerős vkinek?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Kobe
veterán
nálam a defying gravity 2 rész után elbukott (kapott is egy cancelt asszem) , viszont emberek, a Flash forwardot érdemes mindenkinek bepróbálni. én ilyen ütős kezdést nem láttam sorozattól vagy jó 5 éve, akkor is a Losttól.
-
Jadro
veterán
No kinek melyik új sorozat jött be?
Eddig a Cougar town és a Flash forward volt amit bepróbáltam. Mindkettő bejött úgyhogy folytatom. A visszatérők közül a Californication és a Big Bang esett legjobban, de az anyátok és a két és fél pasi is jó eddig. House és Fringe egyelőre nem játszik, utol kell érnem magam. Mercy és Trauma pedig próbára vár még. Ja meg a Dexter is várja a sorát.
Szerk: Majd elfelejtette: Hétvégén SGU!
[ Szerkesztve ]
-
Fl@sh
csendes tag
SeriesCalendar info:
1.308: Hosszúpuskás feliratokat újra megtalálja, ezen kívül a Hosszúpáskán túl gyakori oldalletöltés esetén már 10 sec-es timeout van, ezért mostmár többet vár ilyenkor(eddig a végtelenségig timeoutolt, ha egynél több felirathoz szedett feliratot).
Ha valami ötlet vagy gond van továbbra is a névjegy ablakban találjátok az üzenetírás lehetőségét:
Settings -> About -> Send Trouble Reports and Suggestions---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ha már megvan a program az új verzió automatikusan letöltődik, de ha még nincs meg, akkor itt letöltheted:
http://seriescalendar.atw.huUI: .NET Framework szükséges a program futtatásához
-
Jadro
veterán
válasz Fortissimus #1003 üzenetére
Bizony, végre! Holnap indul a menet.
-
Fl@sh
csendes tag
SeriesCalendar info: Az 1.307-be belekerült egy üzenetküldés funkció. Ha hibát találtok vagy valami ötletetek van, akkor ott elküldhetitek és ha lesz időm akkor megnézem őket.
Settings -> About -> Send Trouble Reports and Suggestions
AutoUpdate szintén letölti, de amúgy itt a link:
http://seriescalendar.atw.huUI: .NET Framework is kell hozzá
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- OLED TV topic
- Path of Exile 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.