- Synology NAS
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyikhus
tag
Hali!
Szerintem mindenféleképpen érdemes a Vegasba beleugranod. Mielőtt én is ezzel dolgoztam volna, kipróbáltam szinte mindent: Premiere, Pinnacle Studio, Intervideo,Cyberlink, Ulead termékek de valahogy egyikkel sem sikerült annyira hamar zöld ágra vergődnöm, mint az SV-vel.
Átláthatóbb és dinamikusan lehet vele dolgozni, mint bármelyik hasonyszőrű programmal. Hogy bonyolult... nos ez igaz, de az szóljon mellette, hogy egy profi progi attól profi, hogy sok mindenre alkalmas. Nem akarok kampányolni, de az SV alkalmasabb inkább arra, hogy kicsiben kezdj dolgozni (egy-két effekt stb.) és utána tanulj bele, míg pl. a Premiere-nél már ahhoz is mélységeiben kell ismerned a programot, hogy elkezdj vele bármit is csinálni.
Új hozzászólás Aktív témák
● BigBadPlaYeR leírását olvasd el, mielőtt kérdezel
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Z Flip6 12/256GB, Kártyafüggetlen, Szép állapot, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest