-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
onkelz
aktív tag
Sziasztok
Probaltam a hatso kozepso gombot 15 mp-ig nyomvatartani, kozepso gomb vol- egyutt 30 mp-ig, tapkabelek rendben, mindenki a helyen es se kep se hang.
Azert ez roppant vicces, hogy kikapcsolom a tv-t, elotte minden rendben vele, majd utana, 30 perc uzemidovel, elfelejti, hogy kell bekapcsolodnia
-
Joshi
titán
Nem tudom biztosan, de előfordulhat hogy a 755-ös panelek nem működnek megfelelően 3D-ben és ezért szerelik a 3D nélküli modellekbe. Erre azért számíts amikor próbálod. De szemüveg hiányában is működnie kellene ha bekapcsolod, max egy mosott képet fogsz látni.
[ Szerkesztve ]
-
hegylako01
tag
Szerviz menüból kinyitható a 3D funkció.
1. - Еntеrіng ѕеrvісе mеnu.
2. - Сhаngе thе раttеrn оf thе саlf - оffеrѕ 805Ѕ / 807Ѕ / 809Ѕ еасh wіth vаrіаntѕ:
- МRU3 / UКА / СЕІ / RU3
сhоѕе 805Ѕ СЕІ
3. -Веlоw іѕ thе ОК buttоn
4.- Соmеѕ wіth thе НОМЕ ѕеrvісе mеnu.
5. -Rеѕtаrt thе саlf. forrásA szerviz menüben mindenki csak sajátfelelőségre turkáljon!
-
Pityke78
őstag
Most nézem, hogy a Hídy Szerviz Kft. itt van Veszprémben, szóval holnap meg is látogatom őket.
Viszont akkor mi van, hogy ha nem javítható a TV, viszont a Media Markt már nem forgalmazza az én TV típusomat?
A honlapon azt láttam, hogy a Sony KDL-65W857C már nincs forgalomban, ráadásul ebben a méretben csak jóval drágább készülékek vannak, ahhoz képest, amennyiért én tavaly év végén vettem.Ilyenkor mi van?
-
Pityke78
őstag
Győrben a Média Markt-ban.
A szerviznek van valami központi száma amit fel kell hívnom, vagy regionálisan kell keresnem a hozzám legközelebbit (Veszprém).
Általában mennyi idő alatt megy le egy ilyen csere?
Illetve mi van akkor, ha ebből a típusból nincs már készleten, vagy nem gyártják?
Amúgy 2015 novemberében vettem a TV-t.Köszi
-
kets520
tag
-
agabe
addikt
Huh.. már 240-250 ezerért is jó volt amikor volt, de 230-ért még sosem volt 55" Sony TV ami rendes 100Hz -es panellel van szerelve.
Valószínüleg azért mert kifutó, és kell a hely a 4K-s 50-55"-osoknak (dupla áron).
55" pár évig (legalábbis sonynál) ennyiért nem lehet kapni még akcióban sem az tuti, de ahogy nézem MM is ennyiért adja (meg az összes hivatalos sony kereskedőnek ennyiért kell, mert nem lehet drágább egyik sem a legolcsóbbnál)[ Szerkesztve ]
-
medvegy
aktív tag
Így van! Az elég korrekt ár. De úgy nézem, hogy csak Sony boltokban annyi, március 27-ig akciós, szóval érdemes lecsapni rá...
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
blakey
titán
Miért, a Sony gyárt LCD panelt? Nem. A többi része most konkrétan nem érdekel, nincs LCD-panel gyára.
nisnoka
Szerintem valahol szégyen, nem egy kategóriányi különbség van a kettő között, inkább 3, szóval valahol ez azért nem túl jó képet fest, mert azonos méretben elég nagy az árkülönség.[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Ki írta, hogy 3 gyárfó létezik? Ne kezdj el velem vitatkozni, Sony panel nincs és kész. Beszállítóktól veszi a panelt.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
Miért is? Mert ugye AUO, Samsung, LG, stb paneleket használ, Sony panel nincs.
(#21783) nismoka
Az nem, de a Samsung az igen.Felesleges ezen vivtakozni, mert így van és ezzel nincs is különösebb baj. Más gyártók is ezt csinálják.
(#21787) Dareiosss
Ha az OLED "rendbe jön", akkor az még ütősebb lesz a plazmánál.[ Szerkesztve ]
-
M^xx
aktív tag
Kupon? Hol? Ennél olcsóbb lehet majd?
Free ts3 szerver IP:battlezone.hu
-
nismoka
addikt
-
BB9360
aktív tag
Az is megvolt. Nem játszott le mindent.
Az Asus viszonylag ok, de az is akad néha (vagy néha veszem észre ), és kezd elegem lenni, hogy hdd-re másolgassak...Ha maradhatnának a filmek a pc-n, az nem lenne rossz. A htpc vagy nas viszont jó pár tízezresbe fájna... Ráadásul ez már kezd off lenni...
-
Narris
csendes tag
köszi a gyors választ
inkább feketét akkor, de az elsőre nem találtam meg, de most utánanéztem és ugyanilyen áron szintén elérhető a fekete változat.miben vehető észre a különbség? elmosódik a kép?
egyébként kb. 2.5-3 méterről nézzük, most egy 40"-os van, amihez képest a 48 lenne igazán észrevehető váltás, de ha minőségben a 755 jobb, akkor ennyi -
nilux_1
újonc
Köszönöm, hogy segítesz a döntésben! Az a baj, hogy tudomásom szerint az X8..c IPS panellal gyártott, így az nálam kiesett a pikszisből. Egyébként képileg, minőségben jobban teljesít az X8 mint a W8 egy átlagos FullHd film és PC / PS4 játék alatt? Párommal néhány évig nem cserélnénk le a tv-t (s remélhetőleg egymást sem ) ezért vacilálok rajta, hogy vajon mennyire érdemes még a FullHd-t venni. Persze belépőszintű 4K-t sem akarok. Vajon a PC / PS4 játékok FullHD (1080p) felbontáson, hogyan mutatnának a 4K-n? Sokat számít, hogy nem natív felbontáson mennek? Ha igen, nyilván a FullHD tv-t kellene választanom.
n000rbi: Köszönöm neked is a segítséget. Eddig 1/1. Várok még, hátha valaki mond pár okosságot a bajomra.
Észrevétel: Lag terén jobban teljesít az X85..c, mint a W809 / 859c, és egyébként oly csekély mértékkel, hogy sztem az nem is tényező. Már csak a felbontás kérdés maradt hátra / képminőség.
[ Szerkesztve ]
-
Blaise
veterán
Részletes leírás:
Javítsa TV-je stabilitását: v3.317
Előnyök és továbbfejlesztések:
◾USB HDD rögzítés
◾Két kép (kép a képben / kép és kép)
◾Javítja TV-je stabilitását[ Szerkesztve ]
-
shmano
tag
Lenne egy kérdésem hozzátok! Nagyon idegesít, hogy az archos lejátszóban nem tudok tekerni normálisan.... Akár a jobbra nyíllal, akár a prog választó alatti gombokkal: a jelenség: egy idő után ugyan oda visszaugrik a tekerés közben... Nem hajlandó tovàbb tekerni egy résztől, mindi visszaugrik ugyan oda. Ez elég idegesítő... És nem csak a free verzió csinàlja hanem a teljes verzió is. Ezzel most WTF van ????
Bocsánat! Új hozzászólásra kattintottam pedig... Mobilról írtam, sorry!
[ Szerkesztve ]
The Last of Us:Remastered ~ YT:Shmano ~ Twitch:Shmano
-
medvegy
aktív tag
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Azonnali fotós kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vicces képek
- CES 2025: Kevesebb só is elég
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jelszókezelők
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest