-
IT café
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
válasz BB9360 #38892 üzenetére
Kérd vissza a pénzt! Nem kell csere darab,majd Te veszel másikat. Mennyiért vetted?
...kapnál helyette egy másik használt,javított sz@rt.
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
-
blakey
titán
válasz BB9360 #33516 üzenetére
Lehet, hogy a Kodi helyett inkább SPMC-t kéne nézned.
(#33514) Kerni62
Erősen kifutott modell ha a C-re gondolsz.[ Szerkesztve ]
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
DoItYourself
addikt
válasz BB9360 #33466 üzenetére
Itt azt írják az Rpi(3) tudja a 3D-t.
A tévére telepített Kodi 16.1 csak az sbs vagy ou felezett anyagokat viszi 5-ös Android alatt, de a 3D módot csak a telefonos Sideview app-al lehet bekapcsolni. Ha már frissítetted a tévét 6-os Androidra, ez se megy - állítólag. Esetleg kipróbálhatnád.
Most olvastam, hogy a W80C széria hiába aktív 3D, csak felezett felbontásban jeleníti meg a képet, szóval nem biztos, hogy jobb képet fogsz kapni a 3D isoból.Eladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
superg
senior tag
-
blakey
titán
válasz BB9360 #33400 üzenetére
Igen, rögzítésre van egy 2,5"-os HDD és kikapcsolt állapotban nem pörög fel.
*** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
blakey
titán
válasz BB9360 #33398 üzenetére
Szerdán frissítettem és gyári visszaállítás után elfrlejtettem kikapcsolni az automatikus frissítést, kikapcsolt állapotban sűrűn pörgette a HDD-t, kikapcsoltam az Auto frissítést és megszűnt.
-
blakey
titán
válasz BB9360 #33394 üzenetére
5.1-ről 6.0-r érdemes egy gyári visszaállítást eszközölni, mert akkor nagyobb az esély a hibátlan működésre, én a korábbi 6.0.1-ről való frissítés után is nyomtam egyet, eddig nincs semmi gond.
-
blakey
titán
válasz BB9360 #33359 üzenetére
Frissítettél a tv-n firmware-t? Frissítés után volt gyári visszaállítás? Ha nem akkor ideje megejteni. Nálam működik a cast, legalábbis tegnap ráküldtem egy youtube videót.
(#33360) s7evcsenko
A BMW mint márka akkor lenne felsőkategóra ha minimum 5-ös BMW-t gyártana, de ugye nem, így van a közép kategóriában is terméke, nem mindig az ár vagy a márkanév határozza meg a kategóriát. az iPhone pl. felsőkategória, de csak azért mert 1-2 féle telefont dob piacra míg a Samsung megpróbálja lefedni az összes kategóriát. Ha már autó és felsőkategória akkor Rolls Royce ami mint márkanév is az.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz BB9360 #28029 üzenetére
Pontosan. Kapcsolgatja az állatja. A diszk pedig leálláskor kattan egyet. Erre többször felébredek éjszaka.
(#28031) BB9360
Egy ilyet: BT10 Bluetooth Wireless Keyboard with Numeric Keypad / Mouse Switch Touchpad vagy egy ilyet: Wireless Bluetooth Touchpad Handheld Backlit Keyboard.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
dh66e
veterán
válasz BB9360 #22482 üzenetére
Nos nem tudom mi lehet az oka de ott valami nem tuti az biztos.Mondjuk én kodit céleszközön használok a W829B mellé,főleg a gyereknek mesék mennek rajta néha egy egy sorozatot én is megnézek valamelyik magyar tékából.
Filmezni meg jóformán csak a Dune-ön szoktam ott nincsenek anomáliák egy két extrám kódolást eltekintve.
Ez a kadencia helyes lejátszás sajna ilyen.Míg nem tudja az ember mi miért van addig nem érdekli vagy nem figyeli,de onnantól.......[ Szerkesztve ]
-
-
Tegla80
addikt
válasz BB9360 #21466 üzenetére
Azt nemtom,h hol tart a dolog,de igertek,ezt is.
nismoka errol Te tudsz valamit? (Lesz,nem lesz?)[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Joshi
titán
válasz BB9360 #21282 üzenetére
Nem reklámként írom, de eddig a Mede8er Med600 egy megfizethető médialejátszó és sokan pozitív véleménnyel vannak róla. Nyilván nem egy Oppo 103d vagy 105d, de visz mindent jó minőségben.
-
Joshi
titán
válasz BB9360 #21276 üzenetére
A hálózati lejátszás megint egy más kérdés, erre a legjobb az NFS vagy az SMB szerver. Sajnos általában egyiket se támogatják a Tv-be integrált médialejátszók, csak DLNA van.
ui.: egyébként már csak ezért megéri egy kimondottan hálózati médialejátszót venni.
[ Szerkesztve ]
-
Tegla80
addikt
válasz BB9360 #21100 üzenetére
nah vegre.
Amugy nismoka is irta,h azt(pip) nem tudta meg Ő sem inditani, csak a pap-ot ....( Pityke78,ez neked is szol....kerdezted fentebb)
Lehet nincs is meg benne...
Amugy nalunk "b"-nel a pap amit En spec jobban szeretek es hasznalok is.Mert ez meretben is varialhato izles szerint,mig a pip csak helyileg pozicionalhato es csak 2adott meretben.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Pityke78
őstag
válasz BB9360 #21092 üzenetére
Én is csatlakoztattam egy külső 1 TB-os HDD-t az USB-re, amin vannak képek, filmek és erre szerettem volna felvételt készíteni.
A képeket, filmeket le tudom játszani a TV-vel, tehát látja a HDD-t, viszont felvétel készítésnél a HDD regisztrációnál nem találja meg a HDD-t. Ez mitől lehet?
Esetleg csak üres HDD-t fogad el, vagy valami extrán kell formázni a HDD-t hogy felvételt is tudjon rá készíteni a TV?
Köszi
-
BB9360
aktív tag
válasz BB9360 #21088 üzenetére
Megnéztem, ha a tv be van kapcsolva, akkor a külső hdd ledje folyamatosan világít, nincs ki-be kapcsolás. Ráadásul most a tv ki van kapcsolva, mert megy egy felvétel és így sincs ki-be kapcsolás.
Ezt szerintem a tv okozza, mert amikor egy másik hdd csatlakozott egy másik usb csatlakozóba, akkor is ki-be kapcsolta a külső hdd-t, csak az újabb, ezért halkabb hdd.
-
Tegla80
addikt
válasz BB9360 #21088 üzenetére
Mivel masnal mukodik a frissites ota es nalad is van akkor a tv tuneren behangolva digitalis adas es radugott hdmi-n is mas valami,igy mennie kellene.
Te a frissites utan csinaltal gyari beallitasok visszaallitasat? (Ezt nem talaltam visszakeresve.)
Ha nem akkor ejtsd meg,mert lehet osszeakadt valami a rendszerben.
Csatilistat mentsd ki elotte penre es kep/hang egyebb beallitasaid "fenykepezd ki",h meglegyen....
Utana proba....Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz BB9360 #21083 üzenetére
A tuner/hdmi - t azt igen,kellene tudnod,mint masnal is tudja.
Akkor neked most van iptv-d hdmi-n boxbol es kulon koaxon is bekeresett csatilistad?Mert Te igy akkor 2tv adast is tudnal nezni 1szerre.
Hdd: vannak olyan kulso hdd-k amik szorakoznak meg az 1A-es porton is,probalj ra "Y" kabellel,mert lehet keves neki az aram.(ezert kattoghat csak inditas helyett)(#21081) szrobert
Lehet manualisan is frissiteni usb-n.....itt irva van a menete.....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz BB9360 #21062 üzenetére
Az ugy nem fog menni.
Tuner es valamely bemenet kepet lehet csak PAP vagy PIP megjeleniteni....2HDMI kepet nem lehet,ezert nem is megy nalad.szrobert
ha nem kapcsoltad ki az auto fw frissitest,akkor lehet mar magatol megoldotta neked .
Nezd meg mi a szama nalad es hasonlitsd ossze a forumban emlitettel,igy kideritheted....[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
nismoka
addikt
válasz BB9360 #21022 üzenetére
Most arra jöttem rá hogy csak akkor engedi egyáltalán elindítani az ikerképet ha pld be vannak hangolva a digitális csatornák a tv saját tunerében (midig tv-t hangoltam be). De kizárólag HDMI bemenetről indítható az ikerkép funkció! A régebbi modelleknél ez nem volt feltétel, persze értelme sem volt de azért elindult.
Tehát androidosnál jelenleg a PAP:
Egyik kép: Bármelyik HDMI bemenet, Másik kép: TV Digitális tunereViszont a PIP-et nem találom..
[ Szerkesztve ]
-
nismoka
addikt
válasz BB9360 #21013 üzenetére
HDMI bemeneten, action menü, ekkor bejön a lehetőség az ikerképre, aztán megint action menü, ekkor lehet választani bal vagy jobb oldalt, méretet stb. Az tény, hogy nagyon bonyolult lett a nem androidos modellekhez képest ennek a funkciónak a kezelése. Nem is értem...
[ Szerkesztve ]
-
medvegy
aktív tag
válasz BB9360 #20823 üzenetére
Korrektek a Sony boltokban nagyon. Pixelhibánál zokszó nélkül cserélik (legalábbis nekem a szegedi boltban így volt...)
FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/
-
kriszti@n
tag
válasz BB9360 #20779 üzenetére
Az 50W755C helyett érdemes 50W805C, 50W807C, 50W808C irányban gondolkozni? Jelent valami minőségbeli különbséget? Az utóbbi három között mi az eltérés? Esetleg ha már “ennyit”(tudom,hogy nem túl sok,de ez a lehetőség) rászánok akkor érdemes a KD-49X8005C-vel is szemezgetnem ?
A 3d egyáltalán nem fontos,az UHD nem tudom,hogy jelent –e javulást az általános képminőségben. -
BB9360
aktív tag
-
BB9360
aktív tag
válasz BB9360 #20775 üzenetére
Khm, látom, hogy volt már ez kérdés, nem is olyan régen...
Azt mondjuk nem értem, hogy miért kellene hozzá transmitter...Valaki meg tudja azt erősíteni, hogy az említett (vagy bármilyen) bluetooth-os fejhallgató csak egy újabb eszköz beiktatásával működik? Vagy nem, csak simán párosítja az ember és kész?
Nagyon köszönöm! -
Tegla80
addikt
válasz BB9360 #20317 üzenetére
Masik eszkozzel nem tudod kiprobalni esetleg?
Tab-rol barmit kuldtel mar amugy a tv-re? Az mukodik?
Plusz elvileg router-nelkul is ossze lehet oket hozni...ugy is megpobaltad? (i-manual nincs a tv-d ben?,h nezelodj picit benne a temaban.)
Nem ismerem,nem hasznalom amugy a progit....plusz melozom igy nemtom most megnezni,h mi modon kell oket osszehozni,de ha hazaerek telepitem es megnezem....nekem prestigio telom van 4.0.4 el ,root mentesen.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
Tegla80
addikt
válasz BB9360 #20315 üzenetére
Mit szeretnel amugy elerni?
Tv kijelzot a tabra vagy tab kijelzot a tv-re droid 4.2.x tol tudnal,igy sztem az felejtos a jelenlegi eszkozoddel.
Ha siman tab/telo-rol kepet/videot/zenet a tv-re kuldeni,akkor bubbleupnp a tab/telon es gond letudva.[ Szerkesztve ]
Sony® & PlayStation®
-
-
nismoka
addikt
válasz BB9360 #20103 üzenetére
Az ES explorert kezeld egérrel azzal egyszerűbb, akár a tv sideview telefonos app egerével. A side load launcher azért kell hogy lásd a pld pendriveról a tv-re telepitett apk-k inditó ikonjait mert azok nem jelennek meg a tv app inditó sávjában mivel azok nem android tv-re optimalizált appok, viszont ált működnek. A tv gyári video lejátszója kezeli a feliratokat.
[ Szerkesztve ]
-
Buffa
csendes tag
-
blakey
titán
-
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz BB9360 #19796 üzenetére
Mindenképp az optikai kimenetet használd, jack gyenge lenne oda.
-
SipiBcs
őstag
válasz BB9360 #19734 üzenetére
A vinyód tartalmát, ha nézni szeretnéd, akkor ne a bemeneteknél keresd, valamilyen lejátszóval fogod látni. Pl az appok között ott lesz egy "Videó" feliratú ikon. Arra klikk és megjeleníti a HDD tartalmát.
A gyári helyett használhatsz VLC-t, Kodit, BS Playert... ami szimpatikus!
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Renault, Dacia topik
- CES 2025: Kevesebb só is elég
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vírusirtó topic
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Turtle Beach Stealth 600 GEN 2 PlayStation /// Újszerű // Számla + Garancia
- Beats Studio Buds+
- LG OLED55B2 Smart Tv! 55"/ 4k-UHD/120hz/1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Magic Remote
- Logitech G733 Vezeték Nélküli LILA Fejhallgató /// Újszerű // Számla + Garancia
- Razer Kaira wireless fejhallgató // Újszerű // Számla + Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest