-
IT café
Üdv a SkyShowtime Topikjában! Használd az Összefoglalót! Jó filmnézést!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Már regisztráltam is. Ennyi pénzért vétek lenne kihagyni. Yellowstone, Tulsa King.... A legnagyobbak.
-
Apa+Fia
aktív tag
válasz
Arolotifar #244 üzenetére
Köszönöm,minden kategoriába kerestem, nem találtam.
-
törölt tag
Fenn vannak a Csupasz Pisztoly filmek eredeti szinkronnal
-
Rigormortiis
veterán
Én is regisztráltam.
Az mondjuk fura, hogy kétszer vonta le a bankom a 990 forintot... Paypallal fizettem, és a PP oldalon csak egyszer jelenik meg a 999 forintos levonás, a bankkártyámnál viszont kétszer
-
Apa+Fia
aktív tag
samsung ku6000 tv re van app?
-
Kiskutya
veterán
Másnál is csak sztereó? Amúgy a kép ahoz képest hogy csak fhd egész jó! (T android box)
-
hadam98
senior tag
válasz
venom8888 #238 üzenetére
Szia,
Van pár sorozat ahogy nézem ahol a szinkron még folyamatban van vagy marad feliratos, viszont ez a szolgáltatás annyira magyar mint a Disney és az HBO, szóval a tartalom nagy részén van és lesz szinkron.
Sok jó film és sorozat van rajt. HBO és Disney-vel simán egy szinten van. -
venom8888
őstag
Sziasztok. Netflixrol jonnek at ide, mert nagyon sok az angol nyelv benne. Itt sok a magyar szinkronos film? Es milyen a felhozatal, van sok jo, film,es sorozat?
-
Harbinger85
aktív tag
válasz
norbertoth #220 üzenetére
Ha megírod Edge-ben hogy kell csekkolni ránézek.
-
Szerintem, aki digis és nem éri el a szolgáltatást, indítsa újra az ont-ját. Kaptok másik ip címet és esélyes, hogy működni fog.
-
válasz
l.skywalker #228 üzenetére
Én is digis vagyok, de semmi probléma.
-
Luissimo
veterán
válasz
Arolotifar #226 üzenetére
Jaaaa,
Diginél vagyok, hogy kapják be.
Megpróbálom Trékomos mobilnettel
-
l.skywalker
Topikgazda
Én digis vagyok, nálam gond nélkül ment minden.
-
Kronk
őstag
válasz
Arolotifar #215 üzenetére
Nekem is, köszi
-
Luissimo
veterán
válasz
#42308056 #219 üzenetére
Elsősorban app-ból szeretnem használni.
Azt már látom hogy feloldották az appnál a locaton korlátot, mareggal feltelepitettem a MiBoxra. Belépni nemtodok, az én régiomban nem elérhető a szolgáltatás cimszóval.
Próbáltam telefonra, Samsung A70, Most ott inditás után megáll az app.
Huawey MatePad-en szintén, azt irja hogy valami hiba történt, ez nem egy egzakt hibaüzenet, minden mobileszközön ezt irja, nyilván ellentmondás van a régiokorlátozásokban.És most böngészőből tennék egy próbát, sem a Tűzrókával, sem a Chromozott változattal nem megy.
Azt irja hogy több mint 20 országban elérhető, köztük Magyarországon.A másik mondatban pedig azt, hogy nálam nem.
Tartozkodási helyem a böngésző szerint Budapest.
A kör egyenlőre bezárult, a kigyo a saját farkába harapott.
Keresek valamilyen mobileszközt, amin hátha elindul...
-
poci76
aktív tag
válasz
Arolotifar #207 üzenetére
-
norbertoth
senior tag
Bitrata milyen, meg tudja valaki nézni?
-
törölt tag
válasz
Arolotifar #218 üzenetére
Mondjuk hiába fizet elő telefonos böngészőből, ha laptopon akarná használni de a hiba miatt nem tudja
-
törölt tag
válasz
Harbinger85 #213 üzenetére
Chrome-ban szerintem csak 720p a kép, de ha azt mondod Edge-ben jó akkor ránézek majd.
Csalódás hogy nincs fenn a Culombo összes
-
l.skywalker
Topikgazda
A fiókmegosztás tilos, így ezek a hsz-ek törlésre kerülnek. Kérlek erre figyeljetek!
Néhány példa azokra a dolgokra, amelyeket nem szabad megtennie:
6. A bejelentkezési adatai megosztása a háztartásán kívüli személyekkel, hozzáférés vagy megkísérelt hozzáférés (a háztartása tagjain kívül) más SkyShowtime-felhasználók fiókjához, vagy a szolgáltatások biztonsági intézkedéseinek manipulálása. -
Harbinger85
aktív tag
válasz
norbertoth #203 üzenetére
Nekem is, meg kétszer 999 Ft-ot. A 250 Ft valami plusz, mert a PayPal is küldött róla számlát, szállítási címen ott a címem is, digitális vásárlásnál ez furcsa.
A tartalom elsőre nem rossz, de remélek sok régi sorozatot és hiánypótlást. BTTF-ből nincs fent a 2. Star Trek sorozatokból "csak" a TNG van, valamint Jurassicból az 5., amit még nem láttam.
Edge böngészőből belenézve a kép és hang korrekt. -
Luissimo
veterán
válasz
Arolotifar #207 üzenetére
Nekem nincs ott kapcsolatfelveteli link, nyilvan merthogy itt nem elérhetö a szolgaltatàs
. -
Luissimo
veterán
válasz
Arolotifar #198 üzenetére
Ja
Hogy te sem tudod?Skyshowtime.com on nincs ilyen, nincs elérhetőség, mivelhogy logikusan nem elerpheto a lokàciomban, Budepesten.
-
lockdown90
senior tag
válasz
kártya verifikáció?
-
Arolotifar
őstag
válasz
Jóváírja, hitelesítéshez kellett.
-
norbertoth
senior tag
Tőlem egyébként levont 250Ft még a 999-en felül, az miért lehet?
Visszaküldték.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G5 SFF / i3-9300 - i5-9500 - i7-9700 / 2 X NVMe / USB Type-C / WIN 11 / 27% számla
- Archer AX23 AX1800 v1.20 Kétsávos Wi-Fi 6 Router
- Lenovo ThinkPad X395 - Ryzen 5 PRO 3500U - 8GB - 256GB
- Fujitsu Celsius R920 Szerver/Gamer 2x Xeon e5-2670 256GB Ram, 10TB tárhely, FirePro 8GB GDDR5 VGA
- Asus A15 F507NU-LP101 2 év garancia, újszerű
- Karcmentes Független Apple iPhone 15 Plus 128GB Green !! 3 Hó Jótállás
- Eladó Xbox Series S 2db Controllerer
- ASUS TUF Gaming F15 FX506LU-HN1388T - 144Hz, i7-10870H, 8GB, 512GB SSD, GeForce GTX 1660Ti 6GB
- Nikon Z50 + DX 16-50mm VR 3 év garanciával
- Új! 'RETRO' Dell P1917S 19" 5:4 1280x1024 IPS LED - GLS csomagküldés az árban!
- Fotó állvány eladó
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest