Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
muveszur
addikt
válasz sztrogoff19 #17394 üzenetére
Én mindig az ingyenes szállításos dolgokat figyelem... Nehogy már fizessek azért, mert idehozzák a kapumig, ha másvalaki ingyen megteszi ugyanezt...
Például a héten jött meg egy csodálatos SGS akksi, 640 Ft-t fizettem érte összesen...2 napja az van a telóba, tökéletes...
Jah, és nemsokára érkezik az én volt i8910 HD-mbe (amit barátnőmnek adtam) is egy új akksi, egészen pontosan 750 Ft-ért... -
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #17378 üzenetére
nem a kijelző kicsi hanem a kezed hosszú!
próbáld ki, hogy odateszed a szemed elé 10cm-re és olyan mint ha moziban lennél nem is! mint ha élőben néznéd a meccset!
Bluegene! biztos vagy benne, hogy megérte a 9900 Ft-ot a csere?
[ Szerkesztve ]
-
Bögre
aktív tag
válasz sztrogoff19 #16870 üzenetére
Természetesen házhoz viszi a posta. A vámoltatás viszont értékfüggő, és szúrópróba szerűen ellenőrizhetik a a csomagokat, így akár egy alacsonyabb értékkel, ajándékként megjelölt csomag is fennakadhat a rostán. Felutazni ez esetben sem szükséges, csupán visszaküldeni egy nyilatkozatot, melyben kijelented, hogy a költségeket (vám+áfa) vállalod. Ezután a postás hozza a csomagot és nála kell rendezni a számlát is.
-
user137
őstag
válasz sztrogoff19 #16209 üzenetére
"Így aztán azoknak is ajánlom, akik hozzám hasonlóan a családi kasszán nem nagyon tudnak átpréselni egy százezres telefont, de a részleteket fizetni képesek."
ez aztán az igazi magyar pénzügyi trükk!
[ Szerkesztve ]
-
Meglivorn
aktív tag
Ezen a képen eltűnődtam:
http://www.technet.hu/data/cikk/39/37/90/cikk_393790/14.jpg
Azt írja "rootolt kernel". Nos, nekem is ugyanez van de tuti nem rootoltam, plusz a 3gomb sem működik (telenoros).
Akkor ez most hogy van? -
csab2
veterán
Vicces, hogy november 11-ei a cikk, pedig csak 9-e van.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Lall
veterán
válasz sztrogoff19 #15862 üzenetére
Persze kis túlzással 2 év, de kb. 10 év múlva lehet, hogy a típusára sem emlékszem, de nem is akarok. Ez egy használati tárgy, ami sokat segít az életemben, de ennyi. Szerelmes nem leszek bele.
Barnes: Vagy inkább, hogy legyen, mert alapból ki van kapcsolva. Beállítások -> Vezetéknélküli és hálózati -> Mobilhálózatok -> Adatroaming (pipa)
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
keIdor
titán
válasz sztrogoff19 #15850 üzenetére
Nekem van rendes ébresztő órám, ami nem merül le. Ugye céleszköz mindig jobb.
Úgy vagyok vele minek menjen éjszaka, csak megy az élettartam.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
compi.hu
senior tag
válasz sztrogoff19 #15789 üzenetére
Igen, arra varok, hogy vegre lehessen itthon kapni a DZ-t, annyi tuti, hogy ott a kozponti chopbe integralt a GPS vevo, es kb ugyan az a technologia ami a sime desire-ben es a HD-ben is mar bizonyitott.
DHD-ben es DZ-ben elmeletben van egy buta tomtom, ami meg talan a Sygic lite-nal is jobban le van butitva, ha navigalni akarsz vele akkor mar kokemenyen perkalnod kell. Amire jo, az kb a google maps kivaltasa, meg tudod nezni a terkepen hol vagy anelkul, hogy internetforgalmat generalnal (ami ugye roaming eseten egesz jol jon). Persze mivel a telo meg nincs meg, ez csak internetrol osszeszedett informacio, gyakorlatban nem tudom mire lesz jo ez a tomtom fele hazassag. Hosszutavon en mindenkeppen a kozossegi alapu terkepekben/navigacioban latom a jovot inkabb.
[ Szerkesztve ]
-
Lalaboy
őstag
válasz sztrogoff19 #15830 üzenetére
Igy igaz!! Ezzel tisztaban is vagyok, de "ilyen dolgokrol" nem irhatok a forumba....
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #15830 üzenetére
kedvet kaptam én is ehhez a bjutifulhoz... eddig nem volt még időjárás widgetem
tényleg szép... csak rákattintva nekem nehézkesen adja be a full képernyős ablakot
-
csab2
veterán
válasz sztrogoff19 #15828 üzenetére
Basszus, én meg azt hittem, hogy ez ugyanaz, mint ami gyárilag benne van! A képeken ugyanaz van, csak angolul. Köszi az infót, ez jobb!
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Yarner
tag
válasz sztrogoff19 #15760 üzenetére
Bocs, sztrogoff19, ezt a RAM-kezelőt hol találod? Vagy már 2.2-esen vagy? Nálam a gyári feladatkezelőben ott (jobbról 2.) csak az "összesités" van, ahol nincs semmi beavatkozási lehetőségem, csak kilistázza a memóriát...
Eddig nem akartam task killereket telepiteni, gondoltam jó a gyári program, meg kaptak már hideget-meleget a különböző fórumokon...
Más kérdés: arról van valami hir, hogy a hivataos Froyóval vajon megjavulnak-e a 3 gombos recovery nélkül árválkodó gépek?
(naiv remény )The trouble with computers is that they are sophisticated idiots. - The Fourth Doctor
-
muveszur
addikt
válasz sztrogoff19 #15783 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
-
zorromoto
senior tag
válasz sztrogoff19 #15799 üzenetére
szia a feladatkezelösdire tudnál választ ?
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #15796 üzenetére
2.2 vel javult a gps! az már más kérdés, hogy így sem hozza az elvárt szintet...
Bzzz
nem ébreszt kikapcsolva![ Szerkesztve ]
-
WZP
aktív tag
Nekem ilyen miért nincs ?
szerk: gyári 2.1[ Szerkesztve ]
Inter Arma Enim Silent Leges
-
zorromoto
senior tag
ezt a feladatkezelöt 2.1 alatt ered el mert én nem latok ott ilyen lehetöseget
-
Amoonre1717
tag
válasz sztrogoff19 #15784 üzenetére
Örülök. Legalább volt értelme a 2 napi szenvedésnek.
-
compi.hu
senior tag
válasz sztrogoff19 #15784 üzenetére
Factory reset KIES modba allitja az USB-t az SGS-en. Mindemellett 2.2-n mashol kell beallitani az USB csatlakozasi modot mint 2.1-en.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
"Írta itt egy fórumtárs, hogy Ő kikapcsolja a telefont, de nekem egyszerűbb, hogy ha csak repcsiba teszem, így sem zavar éjszaka, plusz nem kell a PIN-kóddal tökölni és megvárni a "médiakeresés folyamatban/befejeződött" játékot."
Ezt a telefon ötször is megcsinálja, mire megmosom a fogam, tehát nem értem ezt miért rossz megvárni reggel. Mindegy, különbözünk...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
ForRedGlory
félisten
válasz sztrogoff19 #15618 üzenetére
"Erre a kérdésemre azért még várnám a választ "
Nekem még nem merült le ilyen drasztikusan, ott valami megzabálta az erőforrást tuti.
[ Szerkesztve ]
-
keIdor
titán
válasz sztrogoff19 #15618 üzenetére
Ha repülőbe teszed ennyi erővel ki is lehet kapcsolni... én mindig kikapcsolom 20 órától reggel 7-ig alszik.
Amúgy jó lett a Froyo, minden más gyorsabb és van Skype.
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
B.Ricsike
őstag
válasz sztrogoff19 #15407 üzenetére
Persze, ki lehet!
dlacko: Milyen Firmware van a telón? Az sem mind1, mert nekem JM2vel pl nincsenek ilyen hosszú várakozási idők. Bőven gyors a telóm. Talán egy wipe data és egy Factory reset helyreteheti a tiédet is.
[ Szerkesztve ]
-
spyki
tag
válasz sztrogoff19 #15275 üzenetére
Köszi szépen a választ, ott is voltam, (csak elfelejtettem írni), és valóban volt egy tok 3990-ért, ami majdnem 100%-os volt. Eltároltam magamban, de "hátha lesz még jobb" alapon nem vettem meg. Az e-Bay-ről még nem rendeltem soha, de egyébként most nézem, mert én is ide lyukadtam ki, hogy legfeljebb veszek onnan. Ezt pl. teljesen ingyen kihoznák Hong Kong-ból? [link] Hogy éri ez meg nekik? Vagy ez már legyen az Ő problémájuk?
-
hülyegyerek
addikt
válasz sztrogoff19 #15275 üzenetére
A múlt héten még nem volt semmilyen tok náluk. Samu boltot is megnéztem ,de ott csak Corbyhoz való cuccok voltak. Szerintem a Saturnban lehet,de oda nem mentem fel.
Amúgy én is meguntam a császkálást,és rendeltem a speedshopból egy ilyet
(persze a feketét )[ Szerkesztve ]
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #14570 üzenetére
a wifi settingsben ugye a speciális alatt az alvó mód irányelve: soha ?
ilyenkor csinálja tipikusan ezt, hogy képernyő élesztés után csatlakozik újra a wifihez...
2.2-őn már a soha a default beállítás -
Yarner
tag
válasz sztrogoff19 #14570 üzenetére
Ezt nálam is csinálja, mióta bekapcsolva hagyom a mobilnetet. A 3g watchdog szerint nem generál érzékelhető forgalmat.
Persze az a legbiztosabb, ha alapvetően lezárva tartod a mobilnetet (APNdroid tényleg kényelmes megoldás) és csak akkor nyitod ki a csapot, ha konkrétan használni is akarod.
The trouble with computers is that they are sophisticated idiots. - The Fourth Doctor
-
Yarner
tag
válasz sztrogoff19 #14559 üzenetére
A lap alján a listaár 290 E. igaz, azóta megjelent, hogy webshopból csak akciósan 203 E.
Egy éves előfizetéssel lehet megkapni max 170-ért, innen megy lefele az ár az előfizetés minősége/hűségidő növekedése nyomán.XXL-nél a független ipad 170-től kezdődik.
Engem ez igazán csak az SGS - iphone 4 árkülönbségéhez képest vágott mellbe.
[ Szerkesztve ]
The trouble with computers is that they are sophisticated idiots. - The Fourth Doctor
-
zoli62
addikt
válasz sztrogoff19 #14528 üzenetére
Esetleg ez. Csinál egy XML file-t, és a gépre mentheted. SMS Backup & Restore.[link]
-
zoli62
addikt
válasz sztrogoff19 #14521 üzenetére
Kies nem jó erre? A google-val is szinkronizálhatsz: [link]
-
legenda
válasz sztrogoff19 #14373 üzenetére
nézd meg, hogy a menü alól a gyári adatok visszaállítása esetén mit ír ki a rendszer az újrainduláskor!
sim kártya mindegy, memóriakártya akkor érdekes, ha van arra szóló alkalmazásos címzés/tartalom!
ha teljes nullázást akarsz, akkor; *2767*3855#Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz sztrogoff19 #13968 üzenetére
jm2 verziós az a t-s csc, és minden jm verziós firmware mellé jó!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
CHIPman
nagyúr
válasz sztrogoff19 #13957 üzenetére
1: Próbáld még egyszer, másodikra menni fog.
2: samfirmware.com
3: PIT: 512.pit
PDA: CODE_*
PHONE: MODEM_*
CSC: CSC_*
A fájlok nem zipelve vannak, csak tömörítve, azzal te ne foglalkozz.
4: TMH CSC: feltöltöttem, itt van: [link] Csomagold ki!
muveszur: Ugyanez van gyári Samsungban is, csak ott egy kábellel oldották meg a dolgot, és az a hír terjedt, hogy csak az amcsi modellek támogatják.[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #13961 üzenetére
mert szerkesztettem... nem?
a code kell a pda hoz
a modem a phone
a pit a pithez... -
legenda
válasz sztrogoff19 #13961 üzenetére
pda = code
phone = modem
független vagy szolgáltatós csc itt; linkRéges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #13957 üzenetére
hagyd az update zipet egyenlőre ! nem kell még! ha van root maradhat azt is, sőt kell is majd...
a samfirmről leszedett rar kódja oda van írva a letöltési linkek alá # és ## olvasd el...az a password azt hiszem samfirmware.com vagy mi...ha a rart kicsomagolod akkor .tar kiterjesztést vagy .tar.md5 -öt kapsz... odinnak mindkettő jó...
a JM9-el nem fog elveszni semmi fontos/rendszer paramétered (imei, simlock prod.kód)
mivel ez 2.1 ugye... ha 2.2-re frissítenél akkor fontos lenne..de az efs könyvtáradat root explorerrel mentsd át SD kártyára... vagy PC-re
azt hiszem a JM9-ben nincs CSC fájl mivel csak egy "kombinált" fájlt tartalmaz amit a PDA-hoz kell odinba tallózni...(ezt nem tudom pontosan mivel ez véletlenül nem volt fent )
[ Szerkesztve ]
-
Yarner
tag
válasz sztrogoff19 #13819 üzenetére
Köszi!
Szépek ezek Tékomos csomagok, de én a pannonnál vagyok
Amúgy otthon, melóban is van wifi, szóval a mobilnet alapvetően útközbeni meg kirándulós-nyaralós (értelemszerűen belföldön ) pillanatokra kellene. Arra, remélem elég lesz a 200 mega, de majd kiderül. (amúgy pannonnál 480ft 20 M, 990ft 100M és 1990ft 200M, aztán vag egy 5 Gigás csomag 6200-ért, szóval éppen nincsen olyan átmenet, amit te javasoltál. A 200 megás csomag nagy előnye, hogy nincs benne fizetős kerettúllépés, csak belassítanak)
Ja, és tettem fel Opera minit a villamoson netezésre, FTP-zni meg értelemszerűen nem a teszkóban akarok
-
Balilaci69
csendes tag
válasz sztrogoff19 #13819 üzenetére
Én azért ehhez hozzáfűzném, hogy fullos használat mellett sem fogsz havi 500 MB-nál többet forgalmazni, szóval fölösleges pénzkidobás.
Ehhez hozzá tartozik, hogy bevalljam én is a 3 GB csomagot választottam, de már megbántam, és csak egy év múlva tudom majd visszamódosítani az 500 MB-osra.
Persze ha filmeket akarsz letölteni vele mondjuk, akkor tényleg szükséges lehet a nagyobb csomag. -
sztrogoff19
tag
válasz sztrogoff19 #13653 üzenetére
Hoppá bocsánat az előbb azt akartam írni, hogy ez nekem túlontúl bonyolult, bocsánat, de ma 4 óra alvás dolgoztam 13 órát és már kicsit fáradt vagyok, egyben elnézést nem akartam teleszemetelni a topicot, a hozzászólásaimmal
Morituri Te Salutant
-
fo_di
őstag
válasz sztrogoff19 #13650 üzenetére
én azt mondom, húzd le gépre és mondjuk egy mkvmerge-be dobd be, aztán bármi viszi, ami az mkv-t megeszi (talán csak az fpst kell beállítanod 30000/1001-re a többi paraméter jó is)
bocs a kettőért...
[ Szerkesztve ]
-
sztrogoff19
tag
válasz sztrogoff19 #13649 üzenetére
Válaszolok saját magamnak bocs, de a szerk idő lejárt, míg megnéztem a lapitopin is a videót.
Így is naon fain
Már csak egy kérdésem lenne, ki tud ajánlani, illetve nem is ki, hanem ki mit tud ajánlani ilyen telefonnal rögzített videók lejátszására ? VLC bírja ?, én azt cspíem, de most valami final izén néztem meg és a kis pöcs bedobott a film elején egy buzi (elnézést, akarom mondani meleg, vagyis másként gondolkodó) reklámot
Morituri Te Salutant
-
Qru
MODERÁTOR
-
Szabesz
őstag
válasz sztrogoff19 #13419 üzenetére
Voltaképpen mit nem kap meg Google a rendszertől akkor kb amikor akar? Naugye. Mellé még ez, és totál mindegy, mert mindent tudnak már.
¯\_(ツ)_/¯
-
Atzel
csendes tag
válasz sztrogoff19 #13441 üzenetére
Ehhem... "Droidzfan"-állt a hozzászólásban, arra kerestem.
-
daninet
veterán
Úristen a weather channel elküldi a tartózkodási helyem? Most mi lesz? Még a végén azt is megtudom hány fok van.. pff...
Néha azon is elgondolkodhatnának mit miért küld el az app..Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
hülyegyerek
addikt
válasz sztrogoff19 #13424 üzenetére
Na igen,nem árt ha figyelnek kedvenc rendőreinkre is egy picit....
Vissza a témához: valaki azért akarta kidobni a telót az ablakon,mert hívás után tovább szólt a zene,és még bugnak is nevezte...Szerintem meg ez egy igen hasznos feature,és volt nokiáimnál is hiányoltam ezt.
Apropó Nokia (symbian): Én attól kaptam agybajt,hogy ha zenelejátszás közben kihúztam a fülest,a zene tovább szólt a hangszórón.Boltban,buszon igen kellemetlen tudott lenni,mikor véletlenül kicsúszott a fülhallgató...(persze valaki még a boltban is üvölteti a hopp,sárit ,de remélem itt nem az a közösség képviselteti magát többségében.) Kedvenc galaxysomon szerencsére ez is meg van oldva.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
Nem rajongok az összeesküvés-elméletekért,úgyhogy pont le...arom. Mióta internet van,kb. azóta figyelik a különböző szolgáltatók,kormányok,hackerek,stb. az emberek szokásait,adatait.Akit ez zavar az legyen mindig offline,és meg van oldva a probléma.
Lehet rettegni a különböző gonosz szerveződésektől,csak felesleges.Nem tudsz ellene mit tenni,ez van.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
madGPS
csendes tag
válasz sztrogoff19 #13411 üzenetére
hozzáteszem felhős volt az ég, ez nem tudom mennyiben akadályozta a rendeltetésszerű működésben
Felhos egbolt semennyire nem befolyasolhatja a GPS vetelt. Sz@r is lenne ha a Predator manoverezo robotrepulogep Saddam hareme helyett a Vatikant lone ki mert felhos az eg.
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz sztrogoff19 #13411 üzenetére
Gyalogosan én sem voltam vele mindig megelégedve. Igo MyWay-t hogy lehet beszerezni?
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz sztrogoff19 #13268 üzenetére
Igazából fent lehet hagyni, de sok értelme nincs. A modern OSeknél semmit se számít mennyi a szabad ram, sött jellemzően az a jó ha nincs. Ha érdekel olvass utána a prefetch és superfetch szavaknak.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Munszu360
csendes tag
válasz sztrogoff19 #13269 üzenetére
Fennt vagyok a pdafanclubon, a legjobb amit találtam vagy inkább ami szerintem legjobb lenne ha ráraknám a kanadai Bell frissítést. De arra még mindig nem jöttem rá hogyan tudnám vissza downgradelni a froyot 2.1-re.
-
BOTICSELLI
tag
válasz sztrogoff19 #13234 üzenetére
"Ezt nem értettem, hogy miért nem használtok egy páran task killert? "
Szia!
Mondjuk azért mert semmi szükség rá.
Ne azt sasold állandóan, hogy mennyit mutat a RAM számláló!
Nem tök mindegy?
Futnak a programok? Futnak.
Akad a teló? Nem.
(legalábbis nálam nem)Elárulok egy titkot. Nagyon sok esetben pont a task killerek miatt akad a telefon.
Mert az kilő valamit amit nem kellett volna.
Mondok egy példát:
a MacBook-omban 4GB memória van.
Annélkül, hogy futna valamilyen általam elindított program, 2,5GB-ot simán megeszik az operációs rendszer.
Miért? Fogalmam sincs. Mert így van megírva, ettől lesz többek között stabil és gyors.
Egyszer sem jutott még eszembe, hogy kilődözzem a futó dolgokat.
Majd ha elfogy a memória...
Ugyanez volt anno a VISTA megjelenésekor is, emlékszem, hogy a sok idióta háborgott, hogy mennyi RAM-ot zabál. Egy darabig nem értettem, hogy nekem miért nem volt semmi gondom vele. Aztán megvilágosodtam: azért, mert békén hagytam.
Hagytam, hogy az oprendszer csinálja a dolgát, úgy ahogy megírták.
Gond nélkül működött.Na ugyanez a helyzet az ANDROID-dal.
HA JÓT AKARSZ NE PISZKÁLD A RAM-OT!
Felejtsd el a Task Killereket!
én 3 hete nem használok egyet sem.
(azóta gyorsabb, stabilabb a telefonom.)http://www.facebook.com/SBMembersOnly
-
legenda
mert bizonyos esetekben a kevesebb a több!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
makaveli666
senior tag
azt nem értem, hogy nem kurvamind1 neked hogy mennyi ram van kiírva? ki nem szarja le addig amíg nem akad? sőt elmondanám, hogy nekem (és szerintem sok más usernek) addig akad a telefon amíg van 170 mega szabad ramom, mert mindent meg kell neki nyitni....amúgy meg mindent memobol nyit... Rohadtul nem érdekel tőlem lehet ott a szám 1 is amíg kiválóan működik a telefon. Én pl a task killerrel kilőttem valami olyan programot, ami a térerőmet erősítette vasgy isten tudja mit csinált vele, és folyamat hálózatot keresett a telefon ezért merült 1 éjszaka alatt 20% ra... Letöröltem teló újraindít első este repülő mód 0% ot esett második este csak kikapcsoltam mobilnetet meg szinkront és 1% ot esett...
-
B.Ricsike
őstag
válasz sztrogoff19 #13228 üzenetére
Értem értem. Köszi. Igazából arra voltam kíváncsi, hogy pl ha JF5 van rajta, akkor sorban végig kell e járni minden utána kiadott frissítést, vagy egyből mehet rá a legújabb? De akkor mehet egyből a legújabb.
Amúgy Froyo-ig nem akarom másra frissíteni.
Pisti2216: Köszi neked is!
-
ATM_automata
őstag
válasz sztrogoff19 #13218 üzenetére
Köszi!
Na letúrtam a KIES-t ami fenn volt, samu oldalról leszedtem ami ott fenn van, aztán azt feltettem. Ezzel most jó...illetve jó a f@szt, mert még mindig azt írja ki, hogy nincs frissebb firmware, mint ami fenn van.
What else?
-
Rolesz92
tag
válasz sztrogoff19 #12869 üzenetére
Haver most pakolta fel a JPM-et Kiessel T-s készülékre XDA-s regedites trükkel minden gond nélkül felment. Lehet még ma én is nekiállok csak előbb összehasonlítjuk JM1/JM2-vel.
Samsung Galaxy S
-
Bagan
aktív tag
válasz sztrogoff19 #12869 üzenetére
Nem, nem rossz a KIESed.
Nekem is JM1/JM2-t lát. (még) -
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #12835 üzenetére
root és root explorer neszeszöri
analyzer: oot még a gps jel is felszabadultabban terjed és az SGS-ek is nyugati minőségűek
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #12828 üzenetére
persze okés ... hirtelen nem esett le
amúgy a telepített programokat apk formátumban a data/app könyvtárban találod!
ha pedig azt szeretnéd, hogy FR védettek legyenek akkor (szűkös memória erejéig) bemásolod őket a system/app -ba ! -
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #12826 üzenetére
az mit jelent, hogy visszaállítottad a sim-et?
-
sztrogoff19
tag
válasz sztrogoff19 #12825 üzenetére
Egy másik kérdés (bár ez rövidebb lesz )
Nálatok is mutatja a Market a fizetős appokat, szépen forintban megjelenítve az árát ?
Tegnap nyomtam neki egy MarketAccess-t, de aztán visszaállítottam a SIM-et, viszont azóta látom a forintosított appokat. Múltkor is csinált ilyet, de aztán visszatért a régi csak ingyenes progikat mutató verzió.
Most viszont makacsul itt maradt, ki/bekapcs után is
Morituri Te Salutant
-
axlfsi
veterán
válasz sztrogoff19 #12710 üzenetére
Szia,
Szeretnem kerdezni, hogy szerintetek a KIES frissites elott el kell vajon tavolitani a ONE CLICK LAG FIX-szes rootolast es lagfix dolgot?
Koszi elore is!
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
mutthafatha
csendes tag
válasz sztrogoff19 #12710 üzenetére
Jajj én annyira, de annyira örülök hogy mégegy "neves szakmai" oldal rátalált a samsung sajtóközleményére (amit mellesleg 18.-ai dátummal sikerült kiadniuk még 14-én), hogy mindjárt megyek is pelust cserélni. Remélem az összes egységsugarú SGS júzer az ő agyukat fogja szétflúdolni, hogy "De hát nekem akkor miért nincs ápdét a kijesbe'?"
[ Szerkesztve ]
-
GML
őstag
válasz sztrogoff19 #12667 üzenetére
Szerintem én voltam, de nem valami jó ötlet. ugyanis nem másolt át minden, valamit meg eltűntetett...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz sztrogoff19 #12489 üzenetére
SMS-eknél a beállítások menüben van olyan, hogy "Szövegbeviteli üzemmód". Itt tudod átállítani, hogy ne ékezetes betűkészletet használjon. Persze attól lesz még ékezeted csak nem ezt a hülye unicode karakterkészletet használja ami kb 3x annyit foglal mint...
#nincsbennetarcsi
-
Vagany
őstag
válasz sztrogoff19 #12484 üzenetére
"...and make the update public to get the Galaxy S Update via OTA or Samsung Kies."
OTA frissítés ? Kíváncsi vagyok lesz-e ilyen.-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
muveszur
addikt
válasz sztrogoff19 #12426 üzenetére
A bütykölés jelen esetben a host fájl átírását jelenti...
De lehet egyébként a registryben is turkálni + test mode... -
muveszur
addikt
válasz sztrogoff19 #12420 üzenetére
Szia!
Igen, ha a Kies felajánlja a frissítést, akkor így kell történnie...
Viszont ha megbütykölöd a Kiest, akkor nem ugyanazt a firmwaret kapod meg, mint majd amit a T-mobile-nál frissíthető lesz...
Egy szó, mint száz: Hivatalosan frissítünk nem kell félni, ha pedig trükközgetünk, inkább legyünk óvatosak...
-
twine
veterán
válasz sztrogoff19 #12123 üzenetére
nekem ilyen "kiscsikó koromban" fordult elő amikor minden mindegy volt, és olyan állapotban vezettem haza éjszaka, hogy az csak nocsak....másnap meg dobogott a szivem délelőtt hogy ellopták az autót, (mert nem a szokásos helyemen parkoltam).... Pff ma már ilyenért a fiamat..dde ez meg már logout, és még fiam sincs
[ Szerkesztve ]
-
woodpaul
őstag
válasz sztrogoff19 #12100 üzenetére
Már akartam ajánlani, szerintem ez egy kihagyhatatlan alkalmazás fővárosiaknak. Bár van ötletem, milyen funkciókkal bővülhetne... Jó lenne egy ilyen városközti szinten is, amolyan okos MÁV-Volán menetrend.
Androidő
-
theiron320
aktív tag
válasz sztrogoff19 #12053 üzenetére
Köszi! PRivátban nem magyaráznád el kérlek, hogy a JM2 re, hogyan kell frissiteni?
Nem a győzelem a részvét, hanem a fontos!
-
daninet
veterán
válasz sztrogoff19 #12053 üzenetére
Nekem a gyári füles hangzásával túl sok bajom nincs, ellenben az ergonómia gyászos. Futottam, és folyton kicsúszott a fülemből. Szerencsére van AKG-m és azt használom (mondjuk az kicsit több volt mint pár ezer )
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
TwentySix
aktív tag
válasz sztrogoff19 #11975 üzenetére
Csak 2.2-ben lehet, a market frissiteseknel megtalalod. kulon fulet kapott a komment es a frissites, ott van az automata frissites pipaja is.
csabam: 3-al feletted valaszolt ra tariattila..... Az nem jo?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
daninet
veterán
válasz sztrogoff19 #11910 üzenetére
Nekem a hangszóró fölött a krómozott műanyag nyikorog ha a fülemhez rakom a telót..ennyi az egyetlen minőségbeli baj vele
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Sdmv8
tag
válasz sztrogoff19 #11868 üzenetére
Travian powa?
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #11821 üzenetére
ha androidra is megcsinálná az opera a mobile verziót mint pl symbian vagy win-re akkor megf/ngatná a gyárit azthiszem...
na ez meg a másik amit nem értek... hogy ez miért nem történt már meg -
csab2
veterán
válasz sztrogoff19 #11821 üzenetére
Egyetértek.
Sajnos a Mini eszméletlenül laggol.
A gyári böngésző tökéletes.
Mi bajotok azzal?Más.
Kérdezte valaki, hogy a Telenoros verzióba mennyire barmolt bele a Telenor. Nos, semennyire. Se bejelentkező kép, se könyvjelzők, se semmi. Sehol nincs benne semmi telenoros cucc.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
muveszur
addikt
válasz sztrogoff19 #11671 üzenetére
Én Samsung i8910 HD-ről váltottam, de még itt is nagy különbségek vannak szerintem.
Az Android rendszer nagyon nagy királyság a Symbian után, a SAMOLED illetve AMOLED között is igen nagy eltérést figyeltem meg... Végre tudom használni a telefont erős napfényben is...
Az HD egyedül a kamerában veri a Galaxy-t, na de a többi plusz kárpotól ezért... -
ForRedGlory
félisten
válasz sztrogoff19 #11661 üzenetére
Igen, az az... Van pl LauncherPro-n, de minden normális home modifikáción. A képernyőn a két ujjad egymás felé mozgatod és le kicsinyül az összes képernyő
Milye van tariattilának? Igo MyWay?
Ez már Galaxyra optimalizált? Mintha olvastam volna itt erről valamit nemrég, de nem emlékszem már rá.Ha már Galaxy Tab: Official Ad. Rohadt jól néz ki, ha ilyen profi lesz, mint ez a reklám... hm
[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
válasz sztrogoff19 #10912 üzenetére
Csak azt, amelyik "zavar", tehát a gyorshajtásost, a nevéből ki kell derüljön.
Konvertálás a google szerint pl. http://www.audio-converter.com/ (nem ismerem, sosem használtam) -
matt22
tag
válasz sztrogoff19 #10908 üzenetére
nem kell kétszer rábökni, elég egy gyengéd érintés
-
g0dl
addikt
válasz sztrogoff19 #10907 üzenetére
Pontosan.
Illetve az eredeti zipben lecseréled a nem kívánatos szövegeket a te fájlodra. A total commander -rel könnyen lehet a zipeket kezelni (PC-n). Ha entert nyomsz a TC-ben egy zip-en, akkor belelép, egyszerűen másolsz bele mint egy könyvtárba. (az eredeti zip-et őrizd meg)
A hang pedig olyan formátumú legyen, mint a többi (igo-ban ogg, gondolom motonavban is) -
sztrogoff19
tag
válasz sztrogoff19 #10904 üzenetére
Közben rájöttem, hogy miként lehet a térképet előcsalni cél megadása nélkül és ha megengeditek akkor megosztom a nagyérdeművel, hátha érdekel még valakit rajtam kívül
Elindítjuk a programot, beadja a menüt, de fölötte látható egy üres rész, nagyjából a képernyő fele, na erre kell kétszer rábökni és voálá már ott is a térkép, anélkül hogy bepötyögtünk volna úti célt
Morituri Te Salutant
-
g0dl
addikt
válasz sztrogoff19 #10904 üzenetére
Csinálsz egy rövid "csendes" hangot, és a nem kívánt hangok helyére bemásolod a megfelelő névvel(persze előtte mentés stb.).
-
ForRedGlory
félisten
válasz sztrogoff19 #10839 üzenetére
"Az iPhone4 már más kategória, de nem is vártam mást egy Samsung procival szerelt géptől."
Ez mekkora oltás már a szifonnak
-
g0dl
addikt
válasz sztrogoff19 #10839 üzenetére
Na ez a hordozható töltő tetszik. 4 eneloop és egy hétig elvan vele.
-
compi.hu
senior tag
válasz sztrogoff19 #10648 üzenetére
A Samsung Galaxy S nem navigációs készülék, ezzel tisztában kell lenni, el kell fogadni.
Abban megallapodhatunk, hogy az azert elvarhato lenne tole amit egy voda 845 (30kHUF) vagy egy t-mo G1 tud? Egyiks sem csucskeszulek.
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #10621 üzenetére
azért 1-2 ezer pluszban...(akkor mondjuk csak 1) az még mindig 2000 és nem 4000
én pedig ha kijövök 990Ft-ból akkor minek fizessek 4000-et?
és nem kell nagyon figyelgetnem se...de valóban boldogabb lenék a 3giga tudatával..
[ Szerkesztve ]
-
rankesz
veterán
válasz sztrogoff19 #10621 üzenetére
Én is a 3 gigásra gondoltam, neked mennyi megy el belőle egy hónapban?
-
ForRedGlory
félisten
válasz sztrogoff19 #10291 üzenetére
Nem ez a gond, hanem a Laci videó... Amikor elindult szifonért, a felesége pakolt és költözött a gyerekekkel együtt... Ez a faszkalap meg inkább eljött telefont venni... Addig ütném, amíg mozog az ilyen féreg
-
compi.hu
senior tag
válasz sztrogoff19 #10254 üzenetére
"Az alapszintet filmek angol nyelven, magyar felirattal történő megtekintésével próbáltam tartani."
Hint: Probald inkabb angol nyelven angol felirattal. Az sokkal tobbet hasznal, meg fejleszti is a nyelvtudasodat, nem csak szinten tartja.
[ Szerkesztve ]
-
makaveli666
senior tag
válasz sztrogoff19 #10254 üzenetére
kb a nokia 3210 eshez nem kellett angol nyelvtudás, de már a nokia okostelefonokhoz is kellett.
-
krisz073
tag
válasz sztrogoff19 #10248 üzenetére
Nem vagyok türelmetlen, megvárom míg beindul nálunk is.
Mindig jelezz vissza ha kell, ha nem!!!
-
user137
őstag
válasz sztrogoff19 #10112 üzenetére
Wave-el lesz összevetve, kap egy hetet mind a kettő, oszt' győzzön a jobb!
megvan vkinek az alu hátlap link, pls?
-
user137
őstag
válasz sztrogoff19 #10064 üzenetére
én használtam CoPilotot régebben S60-on, és teljesen jó volt az UI, viszont nem volt benne egy deka POI sem. Ilyen szemszögből is tudnál vizsgálódni?
-
Lalaboy
őstag
válasz sztrogoff19 #10063 üzenetére
Ez nem 3G! Nalam ez a sebesseg belso Wi-Fi haloazon jon.....
-
makaveli666
senior tag
válasz sztrogoff19 #9863 üzenetére
Nekem nem kéne hangjelzés meg ilyenek... Ugye minden nap alján kék kis háromszög van...elég lenne ha mondjuk sárga lenne azokon a napokon amit megjelöltem... Talán ez az első olyan nagy hiba ami miatt vakarom a falat
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest