Aktív témák
-
Szabesz
őstag
válasz CharlieDrop #5415 üzenetére
Wyse PocketCloud tud mindent egyben (VNC, RemoteDestopProtocoll, stb), teljesen korrektül be lehet vele loginolni a felhasználódhoz, a minőség meg már csak a nettől függ
Más: T függőn frissített már valaki szoftvert? (Odin valamiért meg sem akar nyikkanni)
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
válasz Grim666 #5423 üzenetére
Hát passz. Kies látja (frissítést hozzá persze nem, JF5 van fenn), rendszer látja, másolni lehet rá. Voltaképpen bajom nincs vele, elégedett vagyok, én is inkább a 2.2-t várom, majd akkor újrapróbálom (lehet mégis én nem csináltam valamit jól, legalább biztonsági mentésem már van a rendszerről, még viszonylag szüzen )
Paul féle gyorsítás mit takar, és miben gyorsít?¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
válasz woodpaul #5720 üzenetére
Ha tényleg ennyi, és nem elírás, és még ráadásul nem is csak megyénként 2db-ot rendeltek, akkor még 2-3 Galaxy S kerül a családba De gyanúsan csak ez az egy telefon ilyen kedvező árú.
Mellékesen csak egy év tarifahűséget követel az oldal, két évig csak rendelkezned kell bármilyen előfizetéssel. Így 86.380 HUF-ra jönne ki náluk (úgy, hogy beleszámoltam az előfizetés díját)[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
válasz woodpaul #5731 üzenetére
Őszintén, ha T ajánlott volna ilyen konstrukciót, azonnal azt választottam volna (pl. Médiamánia L, 1év tarifahűség, 23k a készülékért), mivel kihasználnám (így is lehet csomagot kell majd variálnom, mert kevés a Médiamánia S...)
ps: "csak" 1 évig kell a csomagot kötelezően fizetni, és fölfele gondolom szabadon válhatsz (ő érdekük)¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
válasz ForRedGlory #5755 üzenetére
Kis különbségek:
1 év a dícsomagra (Telenor) vs 2 év (T)
5.290 HUF/hó vagy 10.000 HUF/hó, összesen: 63.480 HUF vagy 120.000 HUF (Telenor) vs 15.990 HUF/hó, összesen: 383.760 HUF (T)Így már nem annyira vidám a helyzet, de a hűség a dícsomagra még mindig csak 1 év, ezért még mindig jobb, mint a T ajánlata (180.000 vs 383.760; ezek csak az előfizetés kötelező díjai). Másik nagy gond így, hogy ekkora díjcsomagot már biztos hogy nem használnék ki, míg az elírásban szerepelt dícsomagot kényelmesen...
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
válasz sztrogoff19 #6013 üzenetére
Álomvilágban élsz. Ha bemész egy IT szaküzletbe, és követeled, hogy mondják meg mikor lesz überalles v12 és nem v11-es biossal ellátott Teringettét Inc. XXX42 alaplap, nem fogják tuni megmondani, mert csak kibontás után lehet megállapítani, és mellesleg frissíthető (ergó tökmindegy melyik van rajta orig)
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
Ott is valószínűbb, hogy a telefon maga van felkészítve erre, és az óra (ébresztő) egy a rendszertől különálló egység.
A videó meg ökörség. Mindent túl lehet hajtani, egyszerűen erre nincs felkészítve. Csinálhatna olyan videót is az ürge, hogy az alpokból elindul lefele kocsival, majd csodálkozik, hogy elpukkan a fék, mert nem állt meg pihentetni.
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
válasz tariattila #8476 üzenetére
Ennek sok értelme nem lenne. 2.2ről érdkesen menne a visszaálítás 2.2re akkor.
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
-
Szabesz
őstag
Nekem is hasonlóképp viselkedett, hogy ami nem volt a memóriába betöltve az valami irtózatosan lassan nyílt meg (tipikusan: beállítások, galéria), de utána már gyors. Végül úgy döntöttem frissítek, de KIES a világ szerelméért sem volt hajlandó felismerni (mindent próbáltam amit javasoltak "bugfix" néven), így odainnal frissítettem JM7-re. Ez villámgyors (lett linkelve itt egy JM7-es pakk, minden benne van), de ennek is vannak betegségei:
-Live Wallpapernél néha gondol egyet, és csak egy kis téglalapban jelenít meg, a többi fekete (fekete részen is működik, mert ott érintve is látható hatása van az animációnak a kis téglalapban)
-Kétszer sikerült előidézni, hogy a füles gombját nem volt hajlandó érzékelni, újraindítás segített.
Ami meglepetés volt, hogy van benne Flash 9. Ez youtube videókat viszi, ill kisebb flasheket. Amihez nem elég, annak csak megjelenik a helye, közepén egy Flash9-es logóval.Egyébként más kivetnivaló nem volt.
Garancia jó kérdés. Valahol azt mondják, hogy "nyílt rendszer, szabad frissíteni", valahol meg hogy "kezedet vágom le ha eszedbejut". Nyílván ha frissítesz, rootolsz, és elkezded cibálni a procit, majd az megfő, akkor nem fix, hogy örömmel fogadnak a szervízben
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
Sajnos el tudom képzelni, mert az edzett üvegnél, elég a legkisebb repedés és már pókháló. És a Samsung elég bátran az egyetlen fizikai gombot is körülöleli ezzel az üveggel, ami alatt elég vékonyra sikeredett a maradék (Appleon és rajta kívül más nem nagyon tervez ilyen készüléket). Szóval elég egy apró kis gyártási hiba, kis használat, és pápá.
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
válasz tariattila #8953 üzenetére
JF5-tel nekem is mókázott a wifi, nem volt mindegy neki, hogy melyik csatornán van a router. Bizonyos csatornákon random eldobálta, de úgy, hogy azt jelezte, hogy csatlakoztatva van még. Wifi ki->be, és megint ment egy ideig.
Most JM7-tel meg ha nem n-es a router, valami brutálisan gyenge a térerő, annyira, hogy szó szerint nem mindegy, hogy fogom a telefont, ha távolabb vagyok a routertől.¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
válasz tariattila #8956 üzenetére
Ugyan ez (jf5): látszólag csatlakoztatva, de market, gmail nem tud kommunikálni. De ha ekkor megnyitok egy weblapot (pl google.hu), ami természetesen megnyílik azonnal, azután megy megint a Market, Gmail stb is. JM7-el csak a fentebb említett két bug (füles gomb, live wallpaper) jött eddig elő.
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
Mintha azt olvastam volna, hogy levétel után nem lehet újra felrakni.
Igen, itt írja:"Can the invisibleSHIELD be removed?
Yes. You can remove the invisibleSHIELD from your device by starting at a corner and peeling it back, like a sticker. We recommend being slow and precise, particularly in sensitive areas. The invisibleSHIELD is completely removable, but cannot be reapplied once it has been taken off. To get a replacement invisibleSHIELD, please click here."Mivel örökélet garis, cserélik bármikor, csak találj egy kiskaput, hogy miért cseréljék (le van írva mikor áll az örökélet garancia).
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
válasz Joe bácsi #9827 üzenetére
Most úgy őszintén, van bármennyi belelátásod is, mekkora munka mégcsak megtervezni is egy elméletileg jól és hatékonyan működő operációs rendszert?
Tudod ez nem olyan, mint a Bibliában, hogy lett és kész.Komolyan vegyél egy 3310-est, és egy kapát. Bár elárulom, a kapa firmwarejét is updatelni kell néha
Ne válaszoljatok neki, mert kőkeményen megmondja priviben mi kell a seggetekbe
[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
-
Szabesz
őstag
válasz tariattila #10681 üzenetére
Ilyesmi JM7-tel (tudom, Froyot kérdeztél) is megesik nálam.
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
JPK rommal tapasztalt valaki olyat, hogy a google naptárból csak egyet hajlandó leszinkronizálni (konkrétan az elsőt)? Hogy lehet rávenni, hogy az összeset jelenítse meg?
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
válasz tariattila #11162 üzenetére
nekem így néz ki a google calendar
Ezekből most csak az első (zöld) beli elemek jelennek meg. JF5, JM7-el semmi gond nem volt.¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
válasz tariattila #11171 üzenetére
Kompresszorból még csak akadna, de kompúterből sosem elég
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
Hát ez a JPK-s Naptár botrányos. Most látszik az összes naptár, de egyikből az elemek egyszerűen eltűntek. Ha felveszek újat, az megjelenik, de as régiek nem. Báh.
¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
válasz tariattila #11449 üzenetére
Ha ő úgy, én is úgy. Nem úgy van az, hogy nem jelenít meg valamit (naptár lement, új naptár felvesz, importál, régi töröl, működik) Node jöjjön ki a hivatalos végleges Froyo.
Egyébként a gps-re visszatérve, vicces logokat lehet vele készíteni: ~30km-es útvonalon prímán lehet látni, mikor fogtam két kézzel (elforgatva, msn), és mikor nem¯\_(ツ)_/¯
-
Szabesz
őstag
válasz tariattila #11451 üzenetére
Nyílván használható, azért km-eket nem téved. Én az E51-el a cellainfók alapján kiszámolt körrel is jól elvoltam ha navigálni, lokalizáli kellett. Viszont szerintem méltán érdemli ki a "vicces" jelzőt, amit néha tud művelni.
¯\_(ツ)_/¯
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest