Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
kutkut
addikt
-
vitezlejszlo
őstag
válasz sztrogoff19 #44017 üzenetére
Aham.. a lap aljan van a lenyeg.. olvasni meg majd egyszer megtanulok.. Bocs...
-
vitezlejszlo
őstag
válasz sztrogoff19 #44017 üzenetére
De ez miert jo? Nekem itthon 87 / 25 Mbit (digi).. Munkahelyemen lemerem mar, hogy mit tud.. De jobb lesz mint a Gugli az biztos...
-
Z0mbi
senior tag
válasz sztrogoff19 #43726 üzenetére
Galaxy S plus? Piszok jol hangzik, marcsak a gingerbread miatt is ami nagy valoszinuseggel azt jelenti hogy mar csak honapok kerdese mikor lesz hivatalos 2.3 i9000 is (remelem)
-
bok92
addikt
válasz sztrogoff19 #43681 üzenetére
Azt tudom, csak én valahogy úgy emlékeztem rá, hogy az nem töröl mindent,és valami kóddal lehet teljesen törölni.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz sztrogoff19 #40314 üzenetére
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz sztrogoff19 #40235 üzenetére
Én se fogok venni szerintem soha Apple cuccot a sok korlátozás miatt, meg hogy mindent a seggem alá akar tolni.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz sztrogoff19 #40225 üzenetére
Ezen a videón jónak tűnik De ne feledd, ez egy reklámfilm
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
GáborG
tag
válasz sztrogoff19 #39866 üzenetére
Nekem is ment PÜ
Köszi!
Az "új" direkt macskakörömben volt nem mai darab de volt nemrég újítás ha jól tudom
GáborG
-
tombike
aktív tag
válasz sztrogoff19 #39865 üzenetére
ez igy helyes:
a kies frissites legalis, de ha megall, akkor ha box-szal frissitve megoldhato az elesztes, akkor megteszik, de ha nem,akkor alkatreszcseret nem vallalnak garban
igy pontos
persze a product kod csere nem legalis
[ Szerkesztve ]
-
chop
őstag
válasz sztrogoff19 #39856 üzenetére
"A gyártók - most konkrétan a Samu - részéről, pedig mekkora ökörség már, hogy a "hivatalos" KIES frissítés is garanciavesztéssel jár/hat B*zik "
Ezt kifejtenéd?
-
Dare2Live
félisten
válasz sztrogoff19 #39847 üzenetére
hihi... már az első sor se stimmel.
"A gyártó kiad egy terméket, ami jó, ami tettszik a népnek, ami jól működik...."Gyártó kiad egy terméket ami kiadása után fél évvel mindenfajta hackolt fw/rom...al már úgy működik ahogy kéne. Illetve nem, mert pl. GPS sok embernél még mindig dobálja a jeleti... ki is derül róla, hogy HW hiba. Ezt azonban az adott cég nem ismeri el, garanciát nem lehet rá érvényesíteni.
Sajnos Symbian lemaradt... ez van. Pedig amikor megfogtam az N8at hát ha az lenne vmi modern OSel... azon nyomban megvettem volna.
[ Szerkesztve ]
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
CHIPman
nagyúr
válasz sztrogoff19 #38823 üzenetére
Lehet, hogy muszáj lesz betartanom az sgs 1 éves futamidejét, mert nem lesz más választásom. Kár, hogy bevezették a Tegra store-t, így nem lesz túl érdemes Exynos sgs2-t venni.
hardverapro.hu/tag/chipman - keresek 1TB 2230 SSD-t, eladó 2x16, 2x8GB notebook DDR4, 512GB NVMe SSD
-
rankesz
veterán
Az LGOptimus 2x azért hamarabb itt lesz, és az azért verni fogja a djágaszágunkat...
Szerintem azért késnek amúgy, mert állítólag az iPad 2-be kellett a sok exinos proci a'la apple A5...
-
ForRedGlory
félisten
Azért mocskos jól néz ki ez a telefon...
Van egy olyan sejtésem, hogy a GingerBread miatt késik... Nem tudták még optimalizálni.[ Szerkesztve ]
-
Bilux
veterán
válasz sztrogoff19 #37060 üzenetére
Ha tudtad tesztelni, hányas verzió volt ami végre megy?
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
gubacsino
aktív tag
válasz sztrogoff19 #36590 üzenetére
Nekem az "első szériás" vas miatt sokat segít....
De ez már örök rejtély marad.... Bár szvsz ez széria függő. Mondjuk ezt meg a SAMU úgysem ismerné el soha. És bizonyítékom is csak annyi van, amit e fórum keretein belül bárki elolvashat. Ha lenne pénzem egy MEEI vizsgálatra azért kíváncsiságból befizetném a telomat -
gubacsino
aktív tag
válasz sztrogoff19 #36577 üzenetére
Első indításnál rákérdez melyik NTP szervert akarod használni. Kiválasztod:
europe.pool.ntp.org de átírhatod hu.pool.ntp.org ra is az "egyéni NTP" szervereknél.
Indulás előtt frissítesz. Mert azok az LTO adatok (értelem szerűen) elég kérész életűek.
(talán pár óra) Alapból nem igényel folyamatos NET kapcsolatot. De itt elég hasznos ha van, csak manuális frissítés tud a progi.Igen egy időnkénti "auto update" nem lenne rossz. A felvetésemre ezt a választ kaptam a Market -en található fejlesztői email röl:
"Hello, after exams, maybe I will add the feature to the donate version. Regards."
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz sztrogoff19 #36298 üzenetére
sajna annyi meghívóm nincs, ne haragudjatok.
egyet a segítő mesteremnek még csak ki tudnék szorítani, de több nem megy.
elnézést érte![ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Kakumix
senior tag
válasz sztrogoff19 #35877 üzenetére
Egy negyedik lehetőség "áldozata" lettem. Sokat nem tudok róla csak annyit, hogy kaptam egy idézést márc. 3-ra kihallgatásra (mint tanú). Az ügyre vonatkozó összes iratot, feljegyzést és egyebet be kell vinnem a rendőrségre. Az ügyről ennyit írnak: xxx Tamással (Nick neve: xxx, yyy, zzz - ez több nick) kapcsolatos iratok (internetes vásárlás). Ez a mondat van szépen mindenféle fenyegetésbe csomagolva, hogy az A4-es lap teljes felületét kihasználják
A felsorolt nevek közül az egyikhez hasonlót találtam a privát üzeneteim közt és egy tavaly januárban lezajlott 8GB-os memóriakártya vásárlásról szólt. Írtam neki pü-t, de azóta sem válaszolt (most megnéztem és már fél éve nem lépett be).
Én arra gondolok, hogy ez is a múlt heti letartóztatásokhoz hasonló ügy lehet. A kártyát megkaptam, működött csak annyi gond volt vele, hogy az előző telefonommal együtt ellopták.
De azon kívül, hogy munkanapon 13 órára vagyok berendelve, örülhetek neki, hogy nem kell Szombathelyre leutaznom, mert a kihallgatást Budapesten fogják megejteni.Legyen szép napod!
-
legenda
válasz sztrogoff19 #35877 üzenetére
sajnos van még néhány verzió - adott esetben esetlegesen az lesz, amiről volt már szó korábban itt is...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Andie
őstag
válasz sztrogoff19 #35721 üzenetére
De látod ez is változó, én pl már 5x teszteltem különböző útvonalakon, és olyan penge mint az állat. Nem téved, nem tesz át másik utcába, időben szól, ott forditja a térképet ahol kell (szinte velem egyszerre forul, késés nélkül), a ház előtt állít meg, stb. Bekapcsolás után (szabad téren) 5-10 mp között talál jelet, és nem dobja el 1x sem (pedig mentem már 1 órát is folyamatosan, erdőben, hegy mellett, stb)...
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz sztrogoff19 #35555 üzenetére
egyébként meg mindkettőnknek igaza van.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz sztrogoff19 #35525 üzenetére
picit vitába szállnék veled, mivel már többször ki lett itt is beszélve, hogy az android rendszer nem "kér" task killert.
tehát Andie, én nem ajánlom feltenni.
ha viszont már ráraktad, akkor úgy ahogyan sztrogoff19 fórumtársunk jelezte, tedd ignore listába!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Andie
őstag
válasz sztrogoff19 #35529 üzenetére
Aha! Akkor valószinü ez beválik emennél is. Köszi a tippet!
imrus72: megcsekkolom ezt a fajtát is, köszi!
maci74: Én most vettem egy ilyet, ettől az eladótól, és tök fasza a cucc! Nagyon passzentosan fogja a telót, nem lötyög, nem lóg, minden frankó! A tappancs reggel óta ide van tapasztva az ablakra mellém, és nem jött még le, letépni sem tudom. A szivargyújtós kábel rövidnek tünik elsőre (kb 30 centi), de 1 méterre ki lehet nyújtani erölködés nélkül (nem húzza le a készüléket az ablakról).
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Andie
őstag
válasz sztrogoff19 #35525 üzenetére
Gondolod, hogy leáll a taskja, és mikor újra aktivizálom a displayt, akkor meg beindul?
Csodálkoznék, mert felette meg ott van a BW időjárás widget, az meg frankón frissít félóránként.Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #35433 üzenetére
isten útjai kifürkészhetetlenek gyermekem...
mondjad csak a pontos címet... épp arra akarok járnitudod! : a sör isten bizonyítéka....
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #35425 üzenetére
mondj el 10 miatyánkat és 20 üdvözlégyet... és megbocsájtok fiam
rom flash után elég a sima wipe data cache...
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #35418 üzenetére
doc rom után nem kellene az az FR !!!
erre gondoltam... de látom nyomtadez a romolás utáni FR csak gyári romoknál hatásos amik nem dolgoznak a /data particióba csak a systembe... mivel ugye a FR törlia datát... ez bekavarhat főzött romnak
[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #35412 üzenetére
az mit jelent, hogy rom után cwm törléseket csináltál?óremélem nem fr...
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #35408 üzenetére
romolás előtt cwm-ből csináltál factory resetet? (és a többi wipe-ot is?)
rankesz: fogadok megint italoztál...
én meg 40 perce húztam le töltőről és még mindíg 99%-on áll... ezt el sem hiszem...[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #34364 üzenetére
nem csa mi használjuk...
sokan
holkongban is ezzel nyomják ferde szemmel
gondolom a routerek és a gsm hálózatok szabványa ugyan ezkoveradam: odin és repartition ütős páros
én azért lagfixet kikapcsolnám biztos ami tuti
majd a jpu vagy js5 romot raknám 512 pit és repart.[ Szerkesztve ]
-
odium
aktív tag
válasz sztrogoff19 #34338 üzenetére
ZSJPE
Minden nap használom a gps-t, és az összes lehetséges modem volt már fenn, az összes december óta megjelent hardcore kernel szintén, és az összes szintén december óta főzhető Doc.
Nagy csodákat ne várj, de nálam eddig ez vált be leginkább.[ Szerkesztve ]
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #34338 üzenetére
én jpe modemmel nyomom (placebo hatás) és ugyanolyan a gps mint eddig bármikor..
megjegyzem én az üzemidővel is konstans vagyokzool1 : 2.1-hez nem raknék froyo kernelt -> boot loop
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
válasz sztrogoff19 #34001 üzenetére
Erről a nagy SGS-ről:
"Plusz pont a hatalmas, 2500 mAh-ás akku (vajon hogy fért be a vékony készülékházba?), ami nemcsak a tömegen, hanem az üzemidőn is sokat dobhat – de itt és most nem tudjuk kipróbálni, hogy mennyit."
Na ez valami brutális lesz üzemidőben:
1., hatalmas akku
2., kiherélt hálózat, ami wifi nélkül konkrétan nincs. Kikapcsolt adathálózat mellett már az SGS is nagyot dobbant üzemidőben, ez már azon is látszik, ha 3G-ről EDGE-re tesszük... ha meg kikapcsoljuk...pf... durva lesz.5"... azért nem tudom ezzel a Samsung milyen hézagot akar betölteni, de minden téren van egy csúcskészülékük:
4" - SGS
4.3" - SGS2
5" - Wifi SGS
7" - Galaxy Tab
10" - Galaxy Tab 10.1Azért Nekem kéne az 5"-os SGS is, ami gyakorlatilag egy multimédiás lejátszó. Gondolom az ájpod táccs ellenfelének szánják, azt meg lazán leveri.
-
tbertike
csendes tag
válasz sztrogoff19 #33866 üzenetére
Szia!
Tapasztalatom szerint a kernel is fontos GPS ügyben. Valamelyik korábbi sm kernellel egyáltalán nem ment nálam. Amit most használok, az ilyen téren jobb 13A.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
Berci
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #33866 üzenetére
nekem pölö a 9.6 (alant látható verzsön) semmivel sem rosszabb az előzőeknél...
-
absr
csendes tag
válasz sztrogoff19 #33729 üzenetére
Wallpaper set and save -> market
-
Kakumix
senior tag
válasz sztrogoff19 #33729 üzenetére
Párszor már le volt írva, hogy 960x800-as képeket lehet "egészben" betenni háttérképnek.
ui.: ez szerintem egy nagy baromság egyébként
[ Szerkesztve ]
Legyen szép napod!
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #33640 üzenetére
miért csak a telefonszámos névjegyeket mutassa? miért nem mindet?
-
sztrogoff19
tag
válasz sztrogoff19 #33270 üzenetére
Közben megtaláltam , de köszönöm bok92
[ Szerkesztve ]
Morituri Te Salutant
-
bok92
addikt
válasz sztrogoff19 #33270 üzenetére
Hello!
Ajánlom figyelmedbe a Ringo Pro nevű alkalmazást!Az ébresztőhangot meg simán, Jelzőhang, majd A Saját fájlok megnyitása, és kikeresed azt a mappát, majd a számot. -
B.Ricsike
őstag
válasz sztrogoff19 #32759 üzenetére
Elmehetnek a '..csába' ha tényleg 4,5ös kiejlzövel adják ki!! Inkább akkor dják ki Tab 2néven ezt...... Hát hova növünk már ennyire?? Borzalom az egész!
-
rogermap
csendes tag
válasz sztrogoff19 #32759 üzenetére
A VSF kikapcsolható elvileg (fényerő csökkentés) a S_scripts.zip-ben levő S_VSF_Disable.sh állomány /etc/init.d könyvtárba másolásával.
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #32592 üzenetére
tegnap előtt raktam fel onnan .... tényleg klassz
-
törölt tag
válasz sztrogoff19 #32341 üzenetére
érdekes hogy a google saját magának árt azzal, hogy nem engedélyezik a fizetős alkalmazások vételének lehetőségét. van egy market enabler app, amivel lehet fizetős alkalmazásokat venni, amivel effektív a googlenak tejelsz. kérdem én, MIÉRT nincs alapból elérhetősége ennek a dolognak? MIÉRT kell 3rd pt alkalmazás ahhoz, hogy én perkálhassak a googlenak és a fejlesztőknek?
jó hát egyébként elmehetnek a fenébe, mert hogyha nem akarnak lóvét, akkor ott van az applanet meg még sok minden más... meg lehet ezt oldani máshogy is
[ Szerkesztve ]
-
ForRedGlory
félisten
Nem értelek, a webes Market 1-2 napja indult, azért nem jó. Majd jó lesz (eccercsak )
Használd az appbraint, annál úgy sem lesz jobb, max szebb és kicsit átláthatóbb. -
B.Ricsike
őstag
1-2napja indult, böven teszt-fázisban van még!
-
ForRedGlory
félisten
válasz sztrogoff19 #32338 üzenetére
Még nem tökéletes a Market, ne aggódj, nem egyedi a hibád
-
kutkut
addikt
válasz sztrogoff19 #31650 üzenetére
Hát, nekem akármennyire is akadozott a 2.1, a játékokat hihetetlenül szépen vitte. Pláne a gameloft játékokat. Ha megvan a játék, jössz multizni a hét vége felé?
[ Szerkesztve ]
Meizu MX3 32GB
-
Andie
őstag
válasz sztrogoff19 #31033 üzenetére
Köszi a tapasztalatokat!
És mizujs ezzel a GPS-el?
Most egy iGO 6-ost használok egy ezer éves PDA-n (mio180), de szegénynek kiment az SD kártyafoglalata (5000-ért javitják). Ezt is ki akarnám váltani a kis SGS-el.
Viszont hallom, hogy vannak GPS problémák. Ez mit jelent? Pár méteres pontatlanság, vagy abszolute használhatatlan? (mert most azon nem fogok fennakadni, hogy nem a Kavics utca 25 elött állít meg, hanem a 27nél).
Nézem, hogy 80 euró az iGO myway androidra, ez nem pénz érte, de csak akkor, ha tényleg használható! (van autós ablaktappancs meg szivartöltő az sgs-hez?)Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #31033 üzenetére
ha már csóri nokiát megemlítjük... hozzáteszem azok is csak készenlétben jók... az 5800 vagy N97 stb.. ha csesztetve van a kijelző ugyan úgy csak egy napot mentek el nekem...
-
paragon85
tag
válasz sztrogoff19 #30173 üzenetére
A kártya tökéletes!
Nokia telcsimen fullos térerő! A romoláskor kivettem a simkártyát! Belépéskor azonnal kéri a pinkódot. A telefon regisztrációja a hálózaton 5 percig tart, utána egy helyben tudok telefonálni, ha lépek kettőt elszáll a térerő és vége!
Holnap viszem vissza a gsm boltba! Azt mondták, hogy megoldják a rom eltűntetését és megy vissza a 2.2. Ezt megoldjam inkább ithhon magam, vagy hagyjam rájuk?
Köszönöm!
Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D
-
maci74
tag
válasz sztrogoff19 #30166 üzenetére
Végigolvastam mind2 leirást,1 problemám azért van:A cwmet letöltöttem,odint elinditottam.telefon download modban elindul,rádugom usbre de az odin nem ismeri fel.
Erre v.mi ötleted lenne?"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
darthsmoke
Korrektor
válasz sztrogoff19 #30162 üzenetére
Köszönöm szépen, kedves sztrogoff!
Valóban ez lesz, az egyik kedves tanítványom segítségével újrarakjuk a telefont, majd erre megy rá a főzött cucc.I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
maci74
tag
válasz sztrogoff19 #30163 üzenetére
Én ezt főztem ki:
-Doc's XWJS3_Wipe v9_1_4 ROM, with a JP9_MultiCSC CSC, using hardcore's kernel, coupled with a JPY modem.Jó lesz ez igy?Erről a CWM-es felrakásról irhatnál részletsebben please,mert kicsit kusza amit olvastam róla
"De Ford! Mi csak egy kis gyengédségre vágytunk!!! Ford Fairlane: Örüljetek a ráadásnak! whaouuuuu!"
-
darthsmoke
Korrektor
válasz sztrogoff19 #30146 üzenetére
Ha főzök ROM-ot magamnak, JS3-asat csináljak, vagy a biztonság kedvéért maradjak a JPY-nál? Mi a tapasztalat ezzel kapcsolatban?
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
sztrogoff19
tag
válasz sztrogoff19 #30145 üzenetére
Megoldottam
Most csúszik fel egy másik főzött ROM, mivel ezzel a JS3-al (nem tudom mit k*rtam el) ROMhalmazt csináltam a kicsikémből.
Ééés, már be is bootolt, YESS !
Már csak be kell lakni, remélem lesz olyan jó, mint az előző kuktaROM. Az ha jól emlékszem 7.5-ös volt, ez meg talán 8.1-es.
Morituri Te Salutant
-
ForRedGlory
félisten
válasz sztrogoff19 #29295 üzenetére
Szerintem meg használj taskert. Ott még azt is belőheted, ha WC-n ülsz, akkor ne csörögjön...
4 kattintás nem a világ. Kb 5 másodperces művelet, és nem csinálod szerintem percenként, hogy ínhüvelygyulladást kapj tőle
[ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
válasz sztrogoff19 #29288 üzenetére
a widgetsoid meg extended controls is egy parancsikont csinál a beállítások>wlan>mobilhálózatok menübe.. ott kell kézzel átlőni csak GSM-re GSM/WCDMA-ról..
/nekem legalábbis máshogy nem ment/[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
telya
aktív tag
válasz sztrogoff19 #29197 üzenetére
erre kivancsi leszek. bar keves eselyt latok ra, hogy lecsereljem a mostanit, legfeljebb akkor johet szoba ha tenyleg nagyon meggyozo lesz (android 2.3-2.4, megjobb aksi, megjobb proci/gpu - a mar emlegetett 2 magos cuccok kozul valamelyik pl vagy tegra 2) es majd kesobb nem olyan durva rafizetessel le tudnam cserelni.
-
Bilux
veterán
válasz sztrogoff19 #28874 üzenetére
Igen nálam is ugrál ha nincs cél beállítva, csak céltalanul megy
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
B.Ricsike
őstag
válasz sztrogoff19 #28874 üzenetére
Szerintem taposs a gázpedálra!!! Komolyra fordítva nekem sima volt ahogy emlékszem.
-
bok92
addikt
válasz sztrogoff19 #28782 üzenetére
Kösz a választ mindenkinek!Nem fogok abba a hibába esni.(remélhetőleg )
A_ScHuLcZ:Ha majd lesz időm, akkor ki fogom próbálni valamelyiket. De a ma éjszaka eléggé kikészültem, mikor nem tudtam semmit kezdeni a telóval, de a végén csak sikerült.
r.zozoka:2.1-es rendszerem volt,de amióta frissítettem, azóta már sikerült átírni a product kódot KOR-ról XEU-ra.
[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz sztrogoff19 #28476 üzenetére
pedig a jpy nagyon is jó gps szempontjából!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
vendingo
veterán
válasz sztrogoff19 #28002 üzenetére
De nem tudom, hogy mi lehet a baj! a torrent-fu hivatalos oldalát lefordítattam, próbáltam beállítani screenshotok, és leírás alapján is, több fajta módon. Amióta a torrent létezik, én azóta töltök vele, de sehogy se jön össze a dolog. A gmail szinkron se működik, azt is próbáltam mindenféle módon... Csinál érdekes dolgokat ez a telefon...
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz sztrogoff19 #27926 üzenetére
Amiket te írtál, azt egyáltalán nem említik a hivatalos leírásban.
Feladom, nem bírom megcsinálni, és a hivatalos oldalon a kommentek között csak panaszokat lehet olvasni.
Már le is töröltem, nem szívok többet vele.
Azért kösziCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz sztrogoff19 #27919 üzenetére
Próbáltam hivatalos torrent-fu leírás alapján de sehogyan nem bírtam összehozni.
Amiket te írtál olyanokat egyáltalán nem említettek a leírásba. Nem kevered a dolgokat véletlenül?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #27922 üzenetére
szerintem CWM-ből rakd fel a k12l500Hz kernelt és csókolom...
ilyen még soha sem volt az SGS-em ...tupa ööm ..bódottááááha meg lesz majd changelog róla elég lesz egy no wipe-al frissítened és a belakásod is 100% megmarad...
[ Szerkesztve ]
-
vendingo
veterán
válasz sztrogoff19 #27906 üzenetére
Köszi. Szerintem hagyom a fenébe.
Esetleg alternatívaként tudnál ajánlani egy torrent klienst, ami nem ennyire körülményes?Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #27900 üzenetére
anysoftban nem találtam...
nyugodtan rakj fel 500Hz-es kernelt (pontosabban hagyd ami benne van)
semmivel sem merül jobban azzal (a merülés nem ettől van)
a k12k500Hz szerintem ideális kernel (azokon a napokon )zsoleer: a PC-det is frissítsd (uninstall kies megoldással)
[ Szerkesztve ]
-
e.vid
senior tag
válasz sztrogoff19 #27890 üzenetére
Felrakod a belső sd-re, majd CWM-ben install zip from sd card - choose zip from sd, megerősíted.
Mit szeretnél feltenni?
[ Szerkesztve ]
'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
e.vid
senior tag
válasz sztrogoff19 #27882 üzenetére
Van CWM-es és odin-os is, az előbbit egyszerűbb feltenni.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz sztrogoff19 #27859 üzenetére
melyik modemet teszed fel a GPS -hez?
-
tariattila
veterán
válasz sztrogoff19 #27859 üzenetére
melyiket rakod? no wipe-ot?
-
sztrogoff19
tag
válasz sztrogoff19 #27556 üzenetére
Sorry, lejárt a szerkesztési idő...
Megvan a megoldás, sem launcher, sem ROM jellemző nem szükségeltetik hozzá, egyszerűen csak máshová kell belőni a Beautiful widgetet
Morituri Te Salutant
-
B.Ricsike
őstag
válasz sztrogoff19 #27540 üzenetére
Aham, köszi. Lassan itt az ideje, hogy én is rápróbáljak erre a DOC konyhára. Egyedül az tart vissza, hogy amelyik téma nekem tetszik, az nincs fent seholsem, szal most abban okoskodom, ha az megvan, akkor startolok...
-
leroyclub
senior tag
válasz sztrogoff19 #27512 üzenetére
Nem félek a ROM fözéstől, csak már belaktam a jelenlegit és még nem találtam olyan hibát ami miatt cserélni szeretném. De ha lesz rá okom akkor fogom és mindenképp kipróbálom a főzést.
Tweak felrakás lehetséges utólag?
-
B.Ricsike
őstag
válasz sztrogoff19 #27512 üzenetére
Elárulod hogy milyen hozzávalókat használtál a fözéshez?
-
dancsuri
veterán
válasz sztrogoff19 #27060 üzenetére
Igen ,hasonló a f felépítése, de az .apk fájlt mindegy hova teszed mert az a telepítő fájl, telepítés után már nincs rá szükség
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
twon
tag
válasz sztrogoff19 #26681 üzenetére
Mi előtt kellett volna nyomni a durva gyalut? Esetleg most is megcsinálható?
Nem állítottam vissza semmit backuppal!
Melyik it csinál? " nyomtál factory-t meg wipe cash-t a recovery-ben" utólagosan megcsinálható?
Nokia 2110-Nokia 6110-Nokia 6210-Nokia 6310-Mio A701-Mio A702-S1-S3-LG G2- G3
-
telya
aktív tag
válasz sztrogoff19 #26673 üzenetére
azota tovabbnyomtam a recovery-t, szepen vegigment es most elvileg froyo van rajta. szoval ugy csinalt mintha hiba lett volna, kozben latszolag most minden a helyen van. azert meg nem vetem el a lehetoseget a custom romoknak, de mara ennyi szarakodas is eleg volt vele
-
Bagan
aktív tag
válasz sztrogoff19 #26655 üzenetére
Odinnal tedd fel a 2.2.1-et. Fórumaláírásomban a segédletet megtalálod.
-
dancsuri
veterán
nyilván nem a romnak megfelelő CWM recovery-t raktad fel, most rakhatsz egy uj romot Odinnal
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
ZEN1TH
őstag
Nálam is volt ilyen. Beszélt a robotnő közben pedig ujraindult a telefon. Ráadásul nekem a recovery sem jött elő. Szerencsére a download mód működött és az odin is látta a cuccot, így rátoltam mégegyszer a 2.2.1-et, majd a kernelt, aztán a darky 8 at.
https://www.flickr.com/photos/hartmanntamas/
-
CLAWz
tag
válasz sztrogoff19 #26563 üzenetére
Ez nagyon igaz! Sajnos sok esetben az összehányt fiszfasz appok és 25 különbőző, de ugyanazt a paramétert folyamatosan vizslató, majd eredményeit 30 különböző helyre postoló programok a ludasak, Usere Error. Kedvencem a sok szép widget és egyéb dekor csodák... elképesztően meg tudják akasztani a vasat!
Sajna be kell látni, hogy szép dolog a multitasking, de ez a rendszer el tud sokallni könnyedén.
Mer' nem ért meg senki, még nem vagy művész!
-
Drakuf
tag
válasz sztrogoff19 #26136 üzenetére
Windows Media Player plugin kell hozzá. Nem tudom androidra ez mennyire lehetséges, gondolom igen. Még szenvedek vele 5 percet és ha nem indul el szólok.
-
titán
válasz sztrogoff19 #25464 üzenetére
Gyárilag nincs benne, mert kell hozzá CWM.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
cousin333
addikt
válasz sztrogoff19 #25454 üzenetére
Őszintén szólva nem olvastam vissza, hogy pontosan milyen problémák voltak vele. Én 2.1-ről váltottam 2.2.1-re (JPY). Néhány apróbb bug megjavult, és az egész böngésző gyorsabb lett.(SunSpider kb. duplázott), hibákkal nem találkoztam. Talán nem jó helyen keresem, vagy nem tudom,mit kell.
"We spared no expense"
-
tombike
aktív tag
válasz sztrogoff19 #25454 üzenetére
az nem annyira gaz
de a keszenleti ido csokkenes 2.2.1 nel az gaz
visszaraktam a 2.1-et eg es fold
sot 2.2.1 nel a toltesi ido is indokolatlanul megno[ Szerkesztve ]
-
e.vid
senior tag
válasz sztrogoff19 #25174 üzenetére
Mármint melyik menü? A telefoné magyar lesz, ha nem is induláskor, de beállítható.
Én pl. a Smart Keyboard Pro bill-t használom, ami szintén elég jó.'' Ne félj a tökéletességtől! Úgysem éred el sohasem.'' - by Dali
-
e.vid
senior tag
válasz sztrogoff19 #25172 üzenetére
Működik.
-
JJ hunter
aktív tag
válasz sztrogoff19 #25146 üzenetére
szivesen! orulok,h tudtam segiteni.
Samu GalaxyS » S3 Neo » Mi A1 >> Mi 10T 5G
-
JJ hunter
aktív tag
válasz sztrogoff19 #25125 üzenetére
nm nekem szerencsere nem volt imei-s gondom. root explorerrel felulirtam az efs mappat,nem toroltem. ugy tudom,h nem jo a 2.1es beallitasokat visszatenni froyora. bar ez nekem is kerdojel,h ez mire vonatkozik, appokra is vagy csak a rendszerbeallitasokra :S
-
JJ hunter
aktív tag
válasz sztrogoff19 #25101 üzenetére
szia!
az advanced menü akkor jelenik meg,ha feltetted a 2.2.1es romot ugy emlekszem,mert nekem is ez volt a gondom,de feltettem a 2.2.1et aztan a darkyt es megjelent az advanced menu a darky romot kicsomagolatlanul tedd a belsobe es igen download modba a telot es utana dugod ra a szgepre. a 7.0ban van root alapbol,ebbol kiindulva sztem a 7.6ban is van.
-
sztrogoff19
tag
-
Lalaboy
őstag
válasz sztrogoff19 #20119 üzenetére
Hat mast is lehet hasznalni, de ezt nem irhatom le......
Magyarorszagon nincs baj a GPS-el a frissitesek telepiteset kovetkezoen??! Itt lassan botrany lessz abbol, hogy a "stock" kernelt frissitve "fozottel", a telcsin egyszeruen megszunik a GPS!?
Van megoldas, de alapra visszaallni es ujratelepiteni az uj ROM-ot eleg idoigenyes tud lenni.....?! -
Szabesz
őstag
1) Jobb oldalt ki/bekapcs gomb
2) A Marketet nem tudod törölni (halandó eszközökkel), az alkalmazások között ott fog figyelni (gondolom a főképrenyőre gondolsz - oda egyszerűen visszapakolhatsz bármit, egyszerűen csak hosszan taperold meg az ikonját a menüben)¯\_(ツ)_/¯
-
W.P.
csendes tag
Én az ingyenes power gomb rövident használom a screen offra.
A Galaxy mellé adták[ Szerkesztve ]
minek a szemüveg ha alatta a szem üveg
Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Google Pixel topik
- Path of Exile 2
- Ingatlanos topic!
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest