Aktív témák
-
-
ladlac
tag
válasz Rolesz92 #3369 üzenetére
A teljes készülékre. iPod Touchról is volt videó, hogy mennyire karcálló a kijelzője, ennek ellenére én az ellenkezőjét tapasztalom. Sima zsebben hordástól, nincs mellette semmi, soha nem esett még le, és mégis karcos.
Az IS meg úgy hírdeti magát, hogy ha felrakod, akkor mondjuk két év múlva is úgy néz ki, mintha akkor vetted volna ki újonnan a dobozból.
Mondjuk meglep az a vélemény, hogy ronda, és ront az érintőkijelző hatékonyságán, mert elvileg pont az a lényege, hogy _láthatatlan_ és nem befolyásol semmit, csak véd.
Ezért lenne jó, ha valakinek lenne Galaxy S-re, mert akkor ott rövidre is lehetne zárni a történetet.szerk.: lehet, hogy megkérdezem az iPhone topicban, ott biztos többen használnak, kiindulásnak az sem rossz. Legalább többféle véleményt hallok róla.
[ Szerkesztve ]
-
ATM_automata
őstag
válasz Rolesz92 #3791 üzenetére
Magamtól biztos nem jöttem volna rá...egyelőre marad akkor az a szövegbevitel ami most van
Nézegetem a user manualt. Valaki már belelesett? Azért kezdtem el nézehetni, mert a mobilnetnél nem teljesen világos számomra, hogy mi mit takar...Van ugye a G, E meg a 3G. Ezeket értem..de van, hogy azt írja ki, hogy H...nem találtam a lírásba ilyen ikont...találkozott már vele valaki? Gondolom HSDPA lehet, de akkor a 3G mi?
What else?
-
woodpaul
őstag
válasz Rolesz92 #4156 üzenetére
Most próbáltam ki a fényképezőgép panoráma módját. Egész egyszerűen fantasztikus. Desire-s kollégának megmutattam, mondta, ő is akar fotózni ilyet, de hiába kereste, nem talált ilyen üzemmódot a Desire-ban (olyan volt, ami mutatta az előző kép szélét, de neki kell manuálisan odailleszteni a következő képet, és úgy fotózni).
Szóval, még sok apró részlet van, ami a Galaxy S felé billenti a mérleg nyelvét. A Desire szerintem csak anyaghasználatban jobb (meg van rajta vakku).
Androidő
-
sghu77
tag
válasz Rolesz92 #7658 üzenetére
Fura, hogy mennyit szívtok a Kiessel. Nem mondom, hogy a világ legjobb programja, de nekem még mindig elindult és felismerte a PDA-t. Pedig néhány naponta csatlakozom USB-n a notebookhoz. Vagy az a fura, hogy nálam működik?
Mondjuk nincs semmi moddolás a GalaxyS-on, gyári JM2 firmware van fent.
-
legenda
válasz Rolesz92 #7689 üzenetére
a függőség marad! a gari kényes dolog, a samsung hazai képviseletének bizonyos illetékesei szerint már a kies által történő firmware frissítéssel is ugorhat a gari! sőt, külföldi fórumokon olvastam, hogy a voda (nem a hazai) is tett ilyesmi nyilatkozatot!
gondolom ezt sem a gyártó, sem az említett szolgáltató nem gondolja komolyan...
viszont az odin még kockázatosabb gari szempontjából!
a t-s esetedben a t-mobile akar lenni? mert akkor tudok segíteni, viszont telenor ügyben nem!
a re-partition funkciót az odin megcsinálja neked![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
TwentySix
aktív tag
válasz Rolesz92 #7698 üzenetére
3 fajta reset van (a menuben levon kivul), mindet megcsinaltad elotte?
1. Dalvik (ez a clockwork recovery-ben van)
2. wipe data/factory reset
3. wipe cache partitionA 3-al (illetve neggyel a menuvel egyutt) lesz teljes a reset.
szerk.: Latom azota megoldodott a problema, sorry
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
diamond1
tag
válasz Rolesz92 #12752 üzenetére
ez az XEE az egyik svéd produkt kód. elkezdte letölteni, elég lassan, de én még a letöltésnél a mégsére nyomtam, a forumban olvasva azt hogy valakinek megy a magyar produkt kóddal is, de nekem nem ment. azzal azt irja, a legfrisebb van a telefonon.
ugyhogy nem értem miért talál másnál frissebbet...
-
madGPS
csendes tag
válasz Rolesz92 #12844 üzenetére
Ja. Azt irja. Es milyen sokaig irtak azt hogy a fold lapos. En megcsinaltam a kieses reghacket tegnap, froyo fel, product code jo. GPS teszteles utan huwazze uzemmod aktivalodik bennem, menjunk vissza jm2-re. kies meggyoz, hogy jf5-os XEH fw van a telon, itt ugyemeg nincs froyo, igy JM2-t kies visszatesz. rebootnal a sarga sorok kozott iros, nem talalja az XEE csc-t. Nomondomhogyrohadjmeg. Stupy fele csc buheralo batch fajllal CSC vissaallit XEH-ra, recovery modban piros sor mar nem jon. KIES regiystryjeben product code meg mindig XEE. Anyazas, guglizas, XDA olvasas. n_data.bin kezzel matatas, sikerules.
a sztory tanulsaga, hoyg amikor a cuccot beflesseled meg jo marad a prodcode. Amikor majd a magyart flesselned be ugyan igy, akkor fog elmaszni.
-
csabám
addikt
válasz Rolesz92 #21289 üzenetére
Nekem is pont ezt produkálja a teló. Aztán jöttem rá, hogy ez csak a gyári XXJPU romhoz való. Semmi máshoz. . . Remélem tudtam segíteni.
u.i.: sorry, a kernelre írtam. Azt hittem azt akartad feltenni amit skynet is ajánlott az oldalán. Én ezzel így jártam, aztán csak ismerős volt a helyzet@puru: azt hívás indítás hangnak nevezik és ki lehet kapcsolni a beállításokban.
[ Szerkesztve ]
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
seven7
aktív tag
válasz Rolesz92 #21300 üzenetére
lehet frissíteni odinnal, rakd fel sztupyt és kezdj mindent elölről.
odinnal mindent fel tudsz rakni, ha nincs cwm, azt is, hogy felrakhass romot.
én tegnap éjjel játszottam el ezt, segítettem valakinek erre meghalt a teló, és órákon át szenvedtem, hogy életjelet adjon, mert amit eddig biztosra tudtam, hogy megy az sem ment.
pl felraktam sztupyt és xxjpu-t írt a teló ennek miértjére továbbra sem tudott sehol senki választ adni
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest