Aktív témák
-
fo_di
őstag
-
rankesz
veterán
A kép alapján ugyanaz mint anno a hivatalos samsung hírekben volt, nem túl drága, egy próbát megér. Esetleg utána lehet olvasni XDA-n.
kjil: Az az akksi hőmérséklet elvileg a proci mellett levő szenzor értéket mutatja, tehát az akksinak semmi baja. A proci pedig melegszik ha igénybe van véve, mint PC-n is. Próbáld ki hogy futtatsz valami durva játékot, (pl. Asphalt, Shift ) és nézd meg hogy sokkal magasabb lesz-e az érték mint előtte. HA igen akkor ez a CPU természetes melegedése.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Elvileg ez az ingyenes Connectify megoldja a problémád de csak Win7 alatt.
Én nem próbáltam, de az info a PDAFC-ről van így tuti megy.[ Szerkesztve ]
-
fo_di
őstag
valaki erre tud valamit mondani?
mind a bluetoothos mind a kieses kérdésre jó lenne tudni valami választ -
mexel
veterán
A telefon teljesen alap telenoros, semmi sem lett még beállítva. bementem a böngészőbe a telefonon, a www.gmail.com-on is megpróbáltam belépni, de ott azt írja nem jó a jelszó. Nem értem.
Megpróbálom azt amit írtál.Ott sem jó. először kell valamilyen profilt létrehozni? hol? Nem a gmail-os név és jelszó kell neki?
[ Szerkesztve ]
-
Beppe91
aktív tag
igen, csak nekem 2.2.1 van, ott is van import export csak sim kártyára meg arról. és én meg pl sdcardról akarnám importálni.
Ezenkivül azt nem tudja valaki, hogy mitől tünhet el az a képernyőzár. Mikor power gombbal lezárom a képernyőt régen mikor megnyomtam el kellett húzni valamelyik irányba a képet és feloldotta, nah most ez nekem valamiért egyik pillanatról a másikra eltünt. mitől lehet ez?
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
Lall
veterán
Nem lehet. Csak deodexed romokra.
Leonardo91: Ez most komoly? Lassan már naponta adják ki a romokat. Mi kéne a Darky 8.2-ből ami a többibe nincs? Esetleg kérdezd meg Darky-t.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
tariattila
veterán
hogy érted, hogy első bootból?
a rom zipjét futtattad és végigment? majd utána rebootal indítottad és boot után ment vissza recoverybe???
korpicschess: nem tudok semmit mondani... kb egyformák... én most megkavartam kicsit mert ZSJPE modemet raktam bele és a JPA wifit felülírtam cwm-ben mert állítólag különbség van a Doc általi JPA és az utólag letölthető között...
a CSC nem tudom miért lépett vissza JPM-re...amit tudok, hogy a produktomat romolás előtt visszaállítottam PAN-ra és a wipe rom 9.1 már nem írta felül ha választottam a konyhán helyes CSC-t...
[ Szerkesztve ]
-
paragon85
tag
köszi... ezt kihagyom.. megy a szervízbe holnap. De hogy mit fognak csinálni vagy mondani????? tényleg be vagyok sz.rv.... :S
Benq w1200 proji + Bydium 108" fix vászon, Galaxy S 2.3.4 JVz + Semaphore 2.1.1bm; Acer 5920G; Dali Concept 6; NAD C325bee; Popcorn A-110; HRT Music Stremaer; Van Den Hul Skyline; Mercedes W124 :D
-
Beppe91
aktív tag
CSáó. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=7639361&postcount=3 ebbe mi az az adb szó? type adb, type adb reboot ezt nem vágom. A többi nagyából oks, csak emgnyitom winrar és belerakom azt a képet nem? tetszik az az üveges dock.
Iphone 8 Plus // Microsoft Lumia 950 // Logitech DFGT // SJCAM SJ4000
-
muveszur
addikt
Valószínűleg megvan, hogy mi volt a hibám...az apktoolból rossz verzió szedtem le, túl új volt. Ellenben lenne egy kérdésem ezzel az apk managerrel kapcsolatban. Újra tudja építeni az apk-t abban az esetben, ha tele van hibás ninepatch png képekkel??
Mert ilyenkor az apktool nem tudja újraépíteni a fájlt... -
daninet
veterán
és beveszi ha én szétcsomagolom a zip-et meg vissza? szal nem kell szignózott zip neki?
mod: hát aszittem ez ömlesztve van valahol de így ki nem guberálom egyesével..
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- LEGO klub
- Interactive Brokers társalgó
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- MárkaLánc
- További aktív témák...