Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
zoli62
addikt
Mostanában azt csinálja a Galaxy S, hogy már szabadtéren sem talál műholdakat. Egyre inkább hajlok arra, hogy ez hardveres hiba. Gmaps wifivel is csak 70 méteres pontossággal pozicionál.
-
zoli62
addikt
Telenoros Android 2.2-ről kinek mi a véleménye? Érezhető sebességváltozás, stabilitás tekintetében, GPS érzékenysége. Kezdőképernyőre a frissítés után mindent vissza kell tenni?
-
zoli62
addikt
Még mindig GPS kérdés. Frissítettem a gmaps-ot. Android 2.1 fut a telefonon, nem rootolt. A gmaps először cellainfó alapján pozicionál, utána vált GPS-re. Ezt abból is észre lehet venni, hogy egy idő után hirtelen ugrik a poziciót jelző nyíl. Nálam még ekkor is van 1000 m pontatlanság. Ha leállok, és várok mondjuk 5 percet, akkor előfordulhat, hogy a 70 m pontosságot eléri. Ez mennyire normális viselkedés általában?
-
zoli62
addikt
válasz pasionales #20844 üzenetére
Itt a leírás. [link]
-
zoli62
addikt
Kali tem tudom Telenor ezzel a beállítással forgalmazza. T-nél mi az alapértelmezett hozzáférési pont?
-
zoli62
addikt
Telenor hálózaton használom a Galaxy S-t. Apndroiddal szoktam ki-be kapcsolni a mobilinternetet. Eredetileg csak a wap hozzáférés volt beállítva. de felvettem a net apn-t és ezt állítottam be alapértelmezettnek. Ennek ellenére amikor az apndroidot benyomon, az internet visszaáll a wapra, ami köztudottan korlátozottabb. Mi a teendő?
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Egy beszámoló a Galaxy S-ről [link]
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Most úgy majdnem két hónap használat után, ha főként telefonálásra használom, egész jó kis készenléti időket produkál nekem a telefon, meg vagyok vele elégedve.Samsungék mégse csináltak rossz telefont.
-
zoli62
addikt
Telepítettem, teszteltem, ígéretesnek tűnik, érdemes kipróbálni navigácóra az Aurát. [link]
-
zoli62
addikt
Ma egy Ndrive-al tesztelve nem is rossz a GPS-vevője. Elég gyorsan talált jelet még beltéren is. Szerintem a GPS vevő gyengébb jelszintje és pontatlansága inkább csak a googlemaps-nál látszik inkább, és ott is csak wifihasználat nélkül, egy normális offline navigációs szoftvernél alig vehető észre.
-
zoli62
addikt
válasz tariattila #15083 üzenetére
Én sem értem mi lehet egyes esetekben a gond. Nálam is simán csatlakozott a Windows 7et futtató géphez.
-
zoli62
addikt
válasz B.Ricsike #15018 üzenetére
Én is megszenvedtem vele, csak nekem meg googles cinkás csoport volt, és csodálkoztam,hogy miért nem lehet egy-egy számhoz egyedileg csengőhangot rendeleni. Aztán kis utánjárás után rájöttem,hogy az exportálás és importálás segítségével át lehet másolni a névjegyeket a telefon memórájába.
-
zoli62
addikt
válasz sztrogoff19 #14528 üzenetére
Esetleg ez. Csinál egy XML file-t, és a gépre mentheted. SMS Backup & Restore.[link]
-
zoli62
addikt
válasz sztrogoff19 #14521 üzenetére
Kies nem jó erre? A google-val is szinkronizálhatsz: [link]
-
zoli62
addikt
Hátha valaki nem ismeri. EGy módszer az SMS-ek átmásolására Nokia Symbianról Androidra.[link]
-
zoli62
addikt
Egy kérdés. Az SMS kézbesítési jelentések elolvasás után automatikusan tőrlődnek?
-
zoli62
addikt
válasz sztrogoff19 #13411 üzenetére
Gyalogosan én sem voltam vele mindig megelégedve. Igo MyWay-t hogy lehet beszerezni?
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
Az első "normál használatú" (a kezdeti ismerkedés után) feltöltési/lemerülési ciklusban a telefon három és fél napot bírt ki.
-
zoli62
addikt
Kipróbáltam. A Nokia 97 GPS vevője valamivel érzékenyebb, mint a Galaxy-é. Beltéri lefedettségben is jobban talál jelet.
-
zoli62
addikt
Szinkronizáltam a gmail-lal a névjegyzékemet.. Létrehozott egy usenev@gmail.com nevű csoportot. A google kontaklistából nem tudok névjegyeket hozzárendelni a saját csoportjaimhoz. A telefon memóriájában nincs névjegyzék. Hogy lehet létrehozni?
-
zoli62
addikt
Első tapasztalatok. A bekapcsolás után hamar megtalálta a wifit. A Marketbe való belépés után egyből regisztrálta a gmail fiókot és kérdés nélkül gyorsan szinkronizált. A hangminősége kiváló.A Google térkép az első keresésnél kidobta az egyik közelben lakó ismerősömet. A pozicionálás viszont nem tökéltes, saját helyemet egy kicsit arrébb tette.
Használ valaki hozzá Sygic navigációs térképet? Milyen? A Kiest még nem próbáltam. A fotók annyira nem tökéletesek, némileg elmosódottak. Zavaró, hogy oldalt van a kikapcsoló gomb. -
zoli62
addikt
-
zoli62
addikt
N97-ről felszinkronizáltam a névjegyeket a gmail-be, most csak le szeretném szinkronizálni a Galaxy S-re.Szerintem csak emiatt nem kell külön google fiókot beállítani. Azt majd eldöntöm később, hogy fogok levelezi a gmail-n keresztüla telefonon. Főleg, hogy kezdetben egy kisebb mobilinternetes díjcsomaggal fogom használni.
-
zoli62
addikt
-
zoli62
addikt
A szinkronizációs profilt kitöltve lehet a gmail fiókba költöztetett névjegyeket a telefonra szinkronizálni?
-
zoli62
addikt
Gyárilag van benne összesített hívásidő és adatszámláló?
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest