Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
sztrogoff19
tag
válasz rankesz #10624 üzenetére
Rankesz,
őszintén szólva nem tudom, mert bár fent van a NetCounter progi, de hó közepén csináltam egy teljes gyalut és nem jegyeztem meg, hogy előtte mennyi volt
Aug. 31.-én vettem a telefont, azóta még biztos nem értem el az 500 megát sem, de lehet hogy úgy alakul, hogy sokkal kevesebbet leszek itthon a jövőben (digi 20/10 net) és akkor többet is fogom használni netezésre a telefont.
Más: nem tudom srácok, hogy Ti miért szapuljátok a GPS-t, én kipróbáltam egy megyeszékhely közelében lévő kis falunál is a GPS-t, vágta a címet, a legrövidebb utat, sőt szinte milliméter pontossággal jelezte azt is, hogy éppen egy vasúti átjárón hajtunk keresztül.
Akkor a Motonav volt fent, de mivel az full Európa (1,9 giga) leszedtem és most a CoPilot Live figyel fent (Mo. 35 mega) azzal is meg vagyok elégedve. Amire én használom arra jó, bár elhiszem, hogy aki tohonyát-boronyát bejárja annak nagyobbak az igényei. Bár akkor meg nem értem, hogy miért nem vett egy rendes autós navit már jó ideje
Szerintem az nem kifogás, hogy nem akar egy tucat kütyüt magával cipelni, mivel azt mindenki tudja, hogy mindig minden esetben a célszerszám a legjobb, nem pedig a multifunkciós egyebek.
Autós navim nekem is van, pedig nincs is kocsim , amikor dolgozom néha jól jön, és ezért beáldoztam rá tokkal, hálózati töltővel, legális progival együtt 27k-t. Tény és való, hogy az Igo8 jobb program, mint a fentiek, de pl. a jelet a telefon sem dobta el csak egyszer, úgy hogy a jobb1-en volt, nem pedig a szélvédőre tapasztva.
Morituri Te Salutant
Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Torrent meghívó kunyeráló
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest