Aktív témák
-
znagy69
őstag
válasz ForRedGlory #40452 üzenetére
Ahogy olvasgatom a fórumot még a próbát sem éri meg sajnos.
-
Oppenheimer
nagyúr
Megköszönném Zolesz007-nek mégegyszer a videót, amit le is vetítettem az előadás alatt. Egyébként az én előadásom lett a legnépszerűbb a suliban, megtelt a 60 fős előadóterem.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Gameboy77
aktív tag
válasz tariattila #40445 üzenetére
Köszönöm szépen.
-
Zolesz007
őstag
-
ForRedGlory
félisten
Na skacok, havernak frissítettem még 2.1-ről SGS-t... Neki is T-s, de hónapokkal később vettem, mint én.
Totál más... minőségre perfekt, de a színei sokkal melegebbek, láthatóan másik a színei. Nekem jobban bejön a régi széria színvilága.Persze nem volt rajta sem recovery sem download mód. Kicsit paráztam, hogy hazavágom, mert nem az enyém, de ment minden mint a szentírás
-
tariattila
veterán
válasz ForRedGlory #40457 üzenetére
Neki is T-s, de hónapokkal később vettem, mint én.
ez ott van!
-
Safari
tag
Helloka mindenkinek!
Gondolom már ezerszer átbeszéltétek, meg minden, de megkérdezem, mert multkor nem kérdeztem meg, és le lettem kicsit cseszve, hogy ugy nem biztos, hogy jol csináltam...
szoval előzőleg alap telefon rom volt, amikor kijött a telo akkor vettem(nem tudom milyen rom az ) és januárban feltettem egy JPY romot, egy vodoo lagfixet, de ugy, hogy minden rajta maradt! az összes program, meg sms, meg névjegy...-magátol.. és most megint szeretnék frissíteni!
kérdéseim a következők:1. Rosszul csináltam az előző frissítést?!? mert volt aki azt mondta, hogy jobban szeret "tisza telefonra" pakolni-vagy valamilyen ilyen kifejezést használt...
2. Milyen romot rakjak fel? JOOO, TUDOM, EZERSZER MÁR MEGBESZÉLTÉTEK itt a forumon... de nekem még mindig nem tiszta, hogy fözöttet-e(én kétlem, hogy azt össze tudnám rakni), vagy darky, vagy doc, vagy sima+valamilyen lagfix...
elvárásaim ennyi: ha lehet maradjon meg ismét minden de nem baj, ha nem... legyen gyors, szép, okos, ügyes3. további kérdéseim biztos lesznek még, csak most nem jut eszembe egyse
irhattok, privátban is vagy ctrl+c, ha nagyon unalmas amit kérdezek XD
köszönöm mindenkinek!!!!!!!!!!!!
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz tariattila #40460 üzenetére
ne bantsd mar szegenyt mindig!
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
slynevem
tag
válasz tariattila #40432 üzenetére
Mire végeztem darky -val meg 2.2.1el annyira maradt a full üres rendszeren 180 mega hely amire tehettek programot.Azt nem nehéz megtéríteni.Ha tudsz módot hogy legyen több nekem az is jó.
-
budapestnite
csendes tag
Hello, segítségre lenne szükségem wifivel kapcsolatban.
Itthoni TP Link routerre nem tudok rácsatlakozni a telefonnal. Beírom a jelszót és utána IP cím lekérése és nem csatlakozik. Laptop, asztali gép, Galaxy 3 normálisan működik a routerrel.
Köszi előre is. -
makaveli666
senior tag
válasz Safari #40461 üzenetére
Szerintem a Rom főzésnél egyszerűbb dolog nincs. kiválasztot mondjuk a legújabb romot, a programok listájából kipipálod ami kell (ha nem tudod mi kell akkor rakj fel mindent ) kiválasztod milyen böngető legyen, billentyűzet, meg ha akrasz akkor témát, megfőzeted és kész is...
-
slynevem
tag
válasz makaveli666 #40466 üzenetére
Amikor rányomok, hogy SD card phone storage ott alulra pörgetek és internal phone storage 60 mega(jelenleg) az a fura, hogy volt amikor itt 2 giga volt csak most újra kellett tenni, mert bezárt a telefon.Most viszont 180 mega volt összesen és nem tudom, hogy szabadíthatnék fől.
-
slynevem
tag
válasz makaveli666 #40469 üzenetére
Pillanat kipróbálok valami nagyot mondjuk az Asphalt 6-ot.
-
muveszur
addikt
válasz Safari #40461 üzenetére
Szia!
Én a helyedben mindenféleképpen "clean install"-t csinálnék, azaz, először feltennék a telefonra egy 3 fájlos gyári romot re-partitionnal, majd ha van igény rá, fel lehet dobni egy főzött romot is. Főzött romok közül én csak Doc romjait ajánlom, onnan is azt, ami a JS8-ra épül.
Szóval akkor a legjobb lenne feltenni egy JS8-at Odinnal, majd Speedmod kernel, és akkor egy általad testreszabott Doc romot a kitchenből....
Ennél jobb nem is lehetEgyébként jöhetne már egy újabb Ginger verzió, már kezdem unni a telefonomat...
[ Szerkesztve ]
-
Safari
tag
válasz muveszur #40472 üzenetére
És muszáj megcsinálni a "clean install"??? egyszerüen lusta vagyok rá
amugy meg most kicsit összezavarodtam... most fel kell tennem a js8at előbb, majd a speedmodot, és azután a doc romot a kitchenből?
az nem jo simán, ha megcsinálom a fözött romot azután felteszem telora és feletelpítem telorol?!
vagy most keverem a dolgokat? :S
-
slynevem
tag
válasz makaveli666 #40469 üzenetére
Látom, hogy elég ideges vagy,de sajnos ez van.Most maradt 20 mega megpróbáltam feltenni az Ndrive-ot aminek az apk-ját feldobtam SD-re és az Ndrive mappát is és kiírta, hogy fullon vagyok.
-
slynevem
tag
válasz makaveli666 #40481 üzenetére
Új vagyok androidba eddig iphone-om volt csak gondoltam kell egy kis változatosság.Majd haveromat megkérem nézze meg.
Valami sima egyszerű funkcióval nem lehet takarítani egyet am? -
muveszur
addikt
válasz slynevem #40482 üzenetére
Ha 2.2-d vagy újabb van, akkor nyomd meg és tartsd a Vissza gombot, és közben nyomd meg a Home gombot.
Az elkészült kép a belsősd/ScreenCapture mappában lesz.Próbáld ki először a Gyári adatok visszaállítását a Beállítások menüből, vagy pedig a Recoveryből a Wipe data/factory reset és a Wipe cache funkciót...
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest