Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Aktív témák
-
lkereki
tag
Nekem is nagyon bejön ez a rom, már js8 alatt is ezt használtam. Sok animáció, színes ikonok, átlátszó notif. bar. Gingerrel kicsit merül, bár ez lehet a JVB miatt van. Js8-nál átlagos volt. Supercurio dev-kernelével használom, így gyors és egyenletes. :-)
OnePlus 8 Pro 12+256 Gb
-
B.Ricsike
őstag
Most a Tiramisu van fent , de mint irtam, elötte Criskelo volt, és nagyon frankón muzsikált.
Viszont ez az Olasz süti most tetszik.
De a téma meg a Criskeloban tetszett jobban. Na de majd meglátjuk mi lesz, szerintem ezen 2 Custom ROM-ok között fogok variálni, vagy esetleg még a Hamster között, mert azzal is jó tapasztalataim voltak anno Froyo-nál és most van neki JVB-s ROMja.
Bőség zavara van
[ Szerkesztve ]
-
/
csendes tag
csak a szokasos zsindex, totalisan baromsagokat beszelnek. a "kemkedes" amirol beszelnek az konkretan az amikor eloszor bekapcsolod a telodat es megkerdezi a telo h akarod-e a google-nek ezt a szolgaltatasat hasznalni, es ilyenkor elkuldi neki az adatokat, akkor meg lehet mondani hogy igen vagy nem. es a kesobbiek folyaman is barmikor ki lehet kapcsolni. az apple kerdes nelkul gyujti az adatokat es ki se lehet kapcsolni.
[ Szerkesztve ]
-
CHIPman
nagyúr
-
lilla0301
csendes tag
egyenlőre elképzelhetetlennek tartom hogy ennyire értsek hozzá, mint ti
pedig hónapok óta a Galaxy fórumokat böngészem. Van valami teljesen alap oldal ahol minden szóról-szóra magyarázva van leírva.. nekem még a teljesen alap dolgok is hiányoznak..
pedig legszívesebben már frissítenék és témát szerkesztenék.. -
lilla0301
csendes tag
Szívesen beszélgetnék Veletek de több oldalt végigolvasva többszöri nekifutásra is értelmezhetetlen számomra majdnem az összes hozzászólás vagy ?
az imént említett hasznos leírásból is csak a kötőszavakat értem bár nagyon bonyolultnak tűnik azért remélem majd én is belejövök -
Bilux
veterán
Just in time
De állítólag az összes froyoban aktiválva van szóval nem újdonság... majd a nálam okosabb emberek megmondják.
Jönne inkább a mézeskalács már. Most az összes régiót bevárjuk, hogy megkapják a 2.2.1-et?[ Szerkesztve ]
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
nggabi
félisten
-
Oppenheimer
nagyúr
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
legenda
a telcsi esetében az n szabványos képesség "csak" azt jelenti, hogy képes kapcsolódni n szabványos hálózatra, a minimális 150 megabit/sec elméleti maximális sebesség nem követelmény - sőt, néhány notebook esetében is találkozni - sajnos - olyan modullal, ami csak 65 megabit/sec elméleti maximális sebességű kapcsolatra képes! a 150 megabit/sec elméleti maximális sebesség az úgynevezett lite-n - itt nincs mimo -, a "normál" n mostanság többnyire a 300 megabit/sec elméleti maximális sebességnél említődik - itt 2 * 2 mimo vagy 3 * 3 mimo -, de vannak már/jönnek a 450 és a 600 megabit/sec elméleti maximális sebességű modulok/eszközök is!
azért nem rossz az n szabványos képesség a telcsinél, és nem csak azért, mert a g szabvány elméleti maximális sebessége csak 54 megabit/sec, hanem főként azért, mert ha csak a telcsi lenne g szabványos a hálózaton, és mellette egy vagy több n szabványos eszköz is kapcsolódna az n szabványos routerre, akkor kényetelen lenne az ember mixed módban (b/g/n) használni a hálózatot, amit a többi n szabványos kapcsolat sínylené meg, hiszen csak n szabványos módban gyorsabb az n szabványos hálózat, mint mixed módban - igaz, ezt például 30 megabit/sec környékén még nem nagyon érzékelni, de akinek 60 - 80 megabit/sec net van, vagy hálózatban sem mindegy a munkaállomások egymás közötti kapcsolata, ott már lehet jelentősége!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
[DE2JAY]
senior tag
(#33945) Piwi
Nekem a többi rommal szemben nagyon megnőtt az üzemidő (reggel óta wifin és 68% az akksi ez nálam rekord)(#33970) Zolesz007
Nekem a JS3 FC-zett képmentésénél JS5 tökéletesGangsters on the Boardwalk - Díjnyertes játékunk a Google play-en - [sᴧᴍsᴜɴɢ Galaxy s10e]
-
gubacsino
aktív tag
igen , olvastam hogy közvetlen 2.0 alaplapi USB port az ideális. Tehát arra raktam. Megnéztem rendszergizdaként is u.a.
Viszont ha azt az "adb"-t megnyitom, csak egy "villanás" van a képernyőn, gyorsan végigfut valami azt be is zár. lehet az a gond?tariatilla:
ez volt :Aries_P-SBL.tar.md5[ Szerkesztve ]
-
hargimalac
tag
Szerintem ez elég jó: Torrent Fu
Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Delta Force (2024)
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Filmvilág
- Szólánc.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest