- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Synology NAS
- Mozilla Firefox
- Padavan firmware
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
Aktív témák
-
adodaniel
őstag
Sziasztok. Feltettem a gyári 1 fájlos t-mobile rom-ot. Bootolásnál az S animációnál mindig újraindul, mi lehet a baj?
-
mykos
aktív tag
válasz
Varszegig #40593 üzenetére
Hali,
én most vettem két ilyen dögöt, igaz az egyik sétált is vissza a szervizbe..remélem hamarosan visszakapom. Szerintem válasszuk külön. 1. Szürkeimport 2. Hazai Samsung disztribútortól beszerzett.
1.1 Szürkeimport, ha EU-s garilevéllel hozzák be, és itthon adják el(pecsételik a garijegyet) akkor az teljes értékű gari a Magyar Samsung felé is. Ezeket a telefonokat 0 perces használtként hozzák be, és áfa nélkül értékesítik. Ezért találsz sokkal olcsóbb árat. (jelenleg ~120e).
("az általános forgalmi adókról szóló 2007. évi CXXVII. törvény XVI. fejezet, 2. alfejezete értelmében")1.2 Szürkeimport, USA, hong-kong, korea, singapúr...Ezen csak röhögnek a hivatalos szervizben és hazazavarnak legózni. Jellemzően ezek a Sufni GSM, bolti garanciás készülékei, ahogy leírtad a WC papírral egyenlő minden hozzá adott irat.
2.Samu disztribútortól megveszik, Magyar garijegy, az ÁFA miatt ez leginkább a ~140ezres kategória. Gari szempontjából 1.1-el egyenértékű.
Bármelyik GSM bolt a 3 közül bármelyiket tudja hozni, csak kérni és kérdezni kell.
-
nbukta77
addikt
miui.hu-s miui-t nem hasznal itt senki?
-
F-ECT$
titán
válasz
R2D20208 #40585 üzenetére
És mi az, amiben jobban bejön? Üzemidő, kinézet, más?
Mert hogy van egy launcher benne, az sokat nem jelent, én a turkbey-t is launcherrel használtam. A fölös appok kiszedése meg szépen látszik a memóriahasználaton, de nekem aztán hót mindegy, hogy 100 Mb-ot tart a memóriában vagy 500-at, ha ennek semmilyen más következménye nincs.
Félre ne érts, szerintem is jól átgondolt rom, egyelőre a fogyasztás is oknak tűnik, szóval köszi, hogy felhívtad rá a figyelmet
-
Caaabi
senior tag
checkromot használ valaki kp2 es modemmel ? vagy a kl1 a nyerő még mindig ?
-
nvaderqt
csendes tag
köszi R2D20208 az illusion ötletet, hihetetlen gyönyörű. Ez még szebbre sikerült mint az ndt-s miui. Kíváncsi leszek az akkuidejére
-
vadalma65
tag
válasz
pana0017 #40584 üzenetére
Igen, és a második év mindenhol korlátozott. + 2 hónapot kapsz még a korlátozott feltételekkel ha regisztrálod a terméket a Samsung honlapján, ez azért is jó mert ha gebasz van vele 1 nap alatt igérik a javítást és hozzák, viszik házhoz.
"értékesítéstől számított 12 (tizenkettő) hónap teljes körű kötelező jótállást és plusz 12 hónap „limited manufacturer warranty”-t biztosít. A limited „manufacturer warranty” csak a készülék test 12. hónap utáni meghibásodásnak kijavítására vonatkozik, de nem nyújt semmiféle addicionális jótállást a készülékkel együtt értékesített tartozékok tekintetében. "
-
R2D20208
addikt
válasz
F-ECT$ #40583 üzenetére
Nem hasonlitható össze szvsz egy 10- ik , vagy akár 20-ik Turkbeyverzióval. De részemről veri. (én is szeretem Turkbeyt, és szerettem is) . Nekem sokkal bejövősebb eddig.Voiddal nem volt szerencsém Turkbeyhez. De én ennél még semmi CPU-t nem állitottam, és még ki se "heréltem" a ROM-ot, és már igy is teljesen okés az üzemidő. ( is )
-
R2D20208
addikt
válasz
F-ECT$ #40509 üzenetére
Akkor Jkay settingsben kiválasztod Customize settings panel, és bepipálod amit még akarsz. Pl Flashlisht
(#40504) Gabesz11 szivesen, és örülök hogy tetszik
(#40580) Piwi Halli! Amit eddig sikerült tesztelnem, tökéletes. Még mindig az a véleményem : Első ROM, ami hosszú idejű lesz a telómon.
-
Prien
addikt
Néhány láma kérdésem lenne!
Be lehet jelentkezni egy tabletre az SGS II-es gmail fiókkal, tehát tudom rá telepíteni ugyanazokat a játékokat, alkalmazásokat, amik a telefonon vannak? Párhuzamosan tud létezni a kettő? -
törölt tag
Adnátok valami 3 fájlos ROM-hoz linket? Mindegy melyik. Odin-al sem akar felmenni rá semmi.
-
pana0017
senior tag
válasz
juhaszroli #40571 üzenetére
Akkor jó, mert pont ez tetszik ebben a telóban. 16 giga meg bőven elég nekem.
-
juhaszroli
tag
Nem. Azt írja belső tárhelynek. Van benne egy 16 gigás kártya, azért vettem, hogy majd arra teszem a játékokat. De arról nem akarja futtatni az istenért se, hiába helyezem át alk. kezelőbe sd-re, aztán szedi wifiről, akkor is belső tárhelyre szedi...akárhogy máslom SD-re a tartalmat, utána töltené le újra..:/
-
juhaszroli
tag
Arra gondolok, de én külső SD-ről szeretném futtatni. Más telókon megoldható...pl. HTC DHD...ott 1 gb a belső vagy mennyi, és megy külsőről. SGS2-n mért nem? :/
-
F-ECT$
titán
válasz
juhaszroli #40566 üzenetére
Szerintem ez nem oldható meg.
Egyébként a belső tárhely is SD, már ha a 11 Gb-nyi részre gondolsz.
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy nem tudom futtatni a játékokat SD-kártyáról. Pl. gameloftosak, amik ugye helyet foglalnak. Hiába helyezem át alkalmazáskezelőbe SD-re, nem oda szedi a cuccokat wifiről, hanem belső tárhelyre. Hiába hozok létre sd-n gameloft/games mappát, és belemásolom, úgy se jó, szedné le újra a cuccokat...Android/data mappát is hiába hozok létre, úgy se találja.. :/ Nem lehet valahol átállítani, hogy SD-re töltse a dolgokat, ne belső tárhelyre? Van erre valami megoldás? A teló nem rootolt. Előre is köszönöm!!!! -
znagy69
őstag
válasz
tbalint3 #40559 üzenetére
Megmondom őszintén nem nagyon értem mit is akarsz. Minek telepíted, ha utána törlöd az alkalmazást.
Google accountot nem tudsz törölni, csak ahogy Te is írtad. A telefon rendesen egyébként csak ezzel működik.
Ismered az android rendszert?
Utolsó kérdésedre a válasz igen, eltudod távolítani a telepített alkalmazásokat.
Vagy nem az eredeti fiókkal akarod használni a marketet?
A google fiók alapja a személyes cuccaidnak a telefonon, mint névjegyek, naptár stb. -
Piwi
veterán
Grand Theft Auto III v1.2
-
Rotate
veterán
válasz
edgelaszlo #40550 üzenetére
Opera Mobile
-
tbalint3
tag
Sziasztok,
Segítségeteket kérném, mint új Samsung Galaxy S2 tulaj.
Szeretnék néhány alkalmazást telepíteni az Android Marketről, de utána viszont törölni szeretném a telefonról a Google fiók integrációt, viszont ezt nem tudom megtenni mert a telefon azt írja, hogy néhány alkalmazás még használja (pl: e-mail, naptár a szinkronizáláshoz), és csak úgy tudom törölni ha visszaállítom a telefon gyári beállításait, de ezt ha lehet nem tenném meg.
Ezenkívül ha már töröltem a fiókot akkor utána majd még később el tudom távolítani az Android Marketről telepített alkalmazásokat?
Segítségeteket előre is köszönöm. -
törölt tag
Ma reggelre valami providerlog hiba fogadott a telefonon, az ablakot nem sikerült bezárni, újraindítottam a telefont. Illetve csak indítottam volna, mert azóta nem indul. Lehet valamit kezdeni vele újratelepítésen kívül? Nincs kedvem beállítani mindent újra.
Ha szükséges vissza tudok tenni egy olyan ROM-ot amit frissíthetek KIES-el, hogy visszavigyem garanciába a cuccot? Download-om még van.
-
pana0017
senior tag
válasz
Leonardo91 #40555 üzenetére
Ott nem csak 1 év van?
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
C.Brigante #40544 üzenetére
Az, hogy bizonyos csillagok együttállása esetén random rebootolja a telefont. Még akkor is, ha nem fut a háttérben / nem azt használod éppen.
Nálam kb 5-7 naponta egy restart volt. Akkor untam meg, amikor az egyik ilyen nem megfelelő módon történő újraindulás összekuszálta a fájlrendszeremet a memóriában...
És a hiba visszaigazolt, sokat leveleztem a dolphin supporttal. Továbbá az XDA-n egy 11 oldalas témát generáltam az üggyel kapcsolatban. Kb 50 embernek oldottam meg ezzel a felfedezéssel a random újraindulását
Természetesen ez nem jelenti azt, hogy a dolphin mindenkinél gondot okoz. Aki naponta-kétnaponta új romot tesz fel, annak ideje sincs, hogy előjöjjön a gebasz. Nálam a teló akár hetekig is fut kikapcsolás, újraindítás nélkül (mert minek...)
Továbbá azt sem jelenti, hogy más nem okozhat újraindulást. Common problem még galaxy s2 esetében az appok sd-re mozgatása. Ezt sem komázza a kicsike, és sok esetben újraindulással jutalmazza.
-
pana0017
senior tag
Honnan érdemes a garancia szempontjából venni?(ahol adnak 2 évet és megbízható is) T-mobile sajnos drága és inkább kártyafüggetlenben gondolkozok.
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
C.Brigante #40548 üzenetére
az a baj hogy nem áll rá a kezem vhogy...az igazat megvallva egyikre sem...
de majd megszokom, az amúgy is benne volt a ROM-ban..már a Maxthon -
Kapanyél
őstag
Ha nem akarjátok fagyasztani a GetJar-t (vagy más ügynököt), akkor gyomláljátok ki az automatikusan induló szolgáltatások közül.
Nekem is ment, meg még vagy hárám játék is folyton pofázott, hogy a történet még nem ért véget... aztán nyissz. -
C.Brigante
veterán
válasz
edgelaszlo #40545 üzenetére
Sztem a maxthon-t hasznald. nagyon jo.
-
joe2119
tag
NEXON Bérkalkulátor +
-
tamasgal
senior tag
válasz
edgelaszlo #40543 üzenetére
Nekem maga a Getjar szivta az akkumat, ment is a levesbe!
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
C.Brigante #40544 üzenetére
nekem sem szarakodott soha...de ez a kém dolog megrettentett....van még vmi hasonlóan magas színvonalú böngésző, amit tudnál ajánlani?
-
-
Apol77
tag
válasz
csabám #40537 üzenetére
Köszi, próbáltam, de most elindult
Most néztem a garipapírt, és feltűnt hogy a Telenornál vásárolt készüléknél a 12. hónap után fődarabok cseréjénél nem hosszabbodik meg a garancia.
Más szolgáltatóknál, vagy független telefonnál is így van?Elég rossz kép, de talán elolvasható.
-
joe2119
tag
SiyahKernel v2.6.1
pdated mc1n2_voodoo sound module (thanks to supercurio) and it is now auto-loaded.
-
pana0017
senior tag
Sziasztok!
Úgy néz ki, hogy 1-2 hónapon belül én is SGS2 tulaj leszek. Sokat olvasok ezekről a ROMokról. Tudnátok linkelni egy párat rövid leírással? Mi mire jó?
Valószínű, hogy kártyafüggetlen lesz, szóval a bootloadert is fel tudom majd nyitni. Milyen előnyeim lesznek ebből? -
Apol77
tag
Sziasztok
Segítséget szeretnék kérni, kk5-ös romot képtelen vagyok letölteni, lassú és megszakad, folytatni nem lehet.
Egy linket szeretnék kérni, ahonnan relatív gyorsan lejön.
A gyári Telenoros rom szintén ilyen hiba miatt nem jön le, ha kaphatnék egy megbízható linket, azt megköszönném. -
F-ECT$
titán
válasz
edgelaszlo #40531 üzenetére
A kereső a barátod
-
F-ECT$
titán
válasz
edgelaszlo #40523 üzenetére
A nandroid mindent visszaállít, tehát a hibát is. Esetleg próbálj meg TBP-vel mindent menteni, új rom, aztán visszaállítás TBP-vel, hátha eltűnik a hiba is.
-
Rotate
veterán
válasz
edgelaszlo #40526 üzenetére
nincs valami widgeted sd-re telepítve?
-
Rotate
veterán
válasz
edgelaszlo #40514 üzenetére
nem a GetJar a ludas...
-
edgelaszlo
senior tag
-
F-ECT$
titán
válasz
edgelaszlo #40519 üzenetére
Hát akkor nem marad más, mint:
-wipe data, cache, dalvik
-új romHasználni egy kicsit "szűzen", és utána mondjuk 10-esével feltenni a progikat. Amelyik 10 után újrakezdi a hülyeségét, akkor abban a 10-ben van a ludas, azokat kell egyesével törölve kiszűrni, hogy pontosan melyik. De elég furcsa a dolog, nem nagyon találkoztam még a problémáddal.
-
ja csak néha telefon bekapcsolásnál nem találja ikont, vagy később jön elő stb...
-
F-ECT$
titán
válasz
edgelaszlo #40514 üzenetére
Hónapok óta fenn van a getjar, semmi gondom nincs. (És folyamatosan látom a futó szolgáltatások között is.)
A dolphin viszont tényleg okoz furcsa dolgokat pl újraindulás, de nem mindenkinél. Én egy ideig használtam, nálam minden ok volt vele, de a kémkedés óta kuka.
-
és még az hogy, valahol nem lehet beállítani, h csak telefonra telepítsen, ne SD kártyára?
-
edgelaszlo
senior tag
válasz
Gergőkee #40510 üzenetére
bocs hogy belepofázok, de összefüggés lehet a GetJar és az újraindulások között?
én köbö azóta szívok ezzel a vicces tünettel....
Dolphinnal mi a baj?gondolok itt arra, hogy eddig is voltak átmozgatott appjaim és dolphin HD, nem indulgatott újra ad hoc jelleggel, elképzelhető h vmelyik prog a GetJar-ról baszkurál? thx előre is
-
csabám
addikt
Erről tud nekem vki felvilágosítást adni: *#*#9900#*#* ---> disable fast dormancy?
Köszönöm -
üdv, napokba elkezdett az SGS2-m körülbelül 3óránként újraindulgatni... miért lehet?
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
HardRic #40455 üzenetére
Nincs még benne a "kék rémség", túlhúzáskor bounce effekt van.
2.3.4-es (mert az XW).Igazából eszembe jutott még egy dolog, ami miatt gyári (kiessel fellőtt) romot használok:
Ez az utolsó, amihez volt VDH csc mellékelve (Vodafone Hungary). Nem mintha számítana, de egy esetleges gariztatás miatt így legalább nem kell vacakolni a visszaállításokkal. Meg a fene se tudja, hogy neten találnék-e full gyári VODÁS romot.Tényleg. Kering a neten ilyen rom?
És hogy a gyáriromgyűlölők örüljenek: este felfedeztem valami problémát:
Az akkuhasználat menüben este 7 óta folyamatos a csík az ébrenlét alatt. Általában eddig kijelző off esetén el is aludt a telefon. Feldugtam tölteni, most vettem le. Kíváncsi vagyok, hogy csinálja-e még.
Kikapcsolni, újraindítani MÉG nem akarom. Az nyilván helyretenné (minden nap rápillantok a grafikonra, ilyet még nem tapasztaltam)Valaki pár napja írta, hogy a BetterBatteryStats nem elég a system folyamatok által okozott wakelock felderítésre. Leírná ez a valaki megint, hogy még mi kell a nyomozáshoz? Illetve, hogy root nélkül megyen-é?
-
migabi24
nagyúr
válasz
HardRic #40483 üzenetére
Én nem volnék nyugodt, ha siyah volna a telómon, csak idő kérdése mikor találkozol valami rendellenességgel, és akkor döntsd el, hogy mi okozta a hibát, néha beleolvasok a topicjába, de csak bug jelentéseket látok, a void viszont hibátlan, a teljesítménynek ára van, én nem bírom elviselni a lagot egy ilyen telón, inkább merüljön le kicsit hamarabb
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Oakley topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Építő/felújító topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen autót vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Trollok komolyan
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest