- Mozilla Firefox
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Synology NAS
- Padavan firmware
- Mikrotik routerek
- Linux kezdőknek
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
Aktív témák
-
Caaabi
senior tag
a battery calibration pontosan mire is jó ? én most felváltva használom a 2 amperest és az 1650 es gyárit, ha egyik elmerül teszem bele a másikat, a lemerültet meg falitöltőre teszem... aztán így cserélgetem.. pár appot kiszedtem( te pontosan miket gyomláltál ki ? Ezen leírás alapján csináltad v egyedileg? Mert amiről tudtam hogy nekem nem kell és hogy pontosan mi azt kiszedtem de sok maradt amiröl nem igazán tudtam eldönteni hogy miis az
Amúgy a fogyasztás nekemis jó eddig -
zelma
aktív tag
válasz
Caaabi #41793 üzenetére
Én is elégedett vagyok vele. A V25 észrevehetően akadozott, örülök, hogy ez a verzió már nem teszi.
A fogyasztás eddig szintén jónak tűnik; ezzel kapcsolatban selejteztem néhány programot és nyomtam egy battery calibrationt.Érdekes, hogy egyesek a csilivili felületet nem kedvelik, pedig egy főzött romban a külsőség az egyik legfontosabb tényező a stockkal szemben.
-
72mviktor
senior tag
válasz
R2D20208 #41787 üzenetére
Miért nem a sajátodat reklámozod?? Szerintem jobb mint a török,pedig én nagy rajongó voltam.
Most a tieddel szinte repül a masina,ha a következő napokba sem lesz hiba akkor asszem maradMég egyszer gratula és köszönet
Más:
Délután találtam egy jó security programot.Lehet hogy felesleges de elfér.És tud egyebeket is,adatszámláló,különböző titkosítások,optimalizáció,és nagyon jó a widget-je.Ingyenes de licenszelheted havi fizetéssel 350ft-ért ha kellenek az extrák,meg a folyamatos adatbázis frissités. -
Caaabi
senior tag
nekem most jó lesz a 29.5 egy darabig mert jól fogyaszt, gyors, nem akadozik, nem fc -zik semmi, nekem képernyőéledési gondok sincsenek bejövő híváskor és a callrecnél se dobál orosz figyelmeztető üziket.. majd ha tényleg valami nagy változás lesz amire érdemes váltani akkor megteszem mostpedig kicsit élvezem a csicsásságát
más: lenne egy LG Optimus 2X ha valakit érdekelne S2 be való beszámítással akkor privizzen rám
-
pzstm
titán
új turkbey-t érdemes full wipe-ra rakni állítólag....kisebb hibák fordulhatnak elő ha csak cache wipe van
-
R2D20208
addikt
válasz
Gabesz11 #41785 üzenetére
Nézd, én szerettem Turkbeyt, majd az utolsó kettőben találtam hibákat. Jött Illusion. Én azt tartanám meg helyedben, hisz az is fejlesztve lesz. Meguntam, hogy hetente adja ki az új verziókat Turkbey, egy appot kivesz, egy Kernelt kicserél, pár dolgot változtat...Már sztem 20 Update volt. Ráuntam erre. Ha jól emlékszem, neked Illusion van. Sztem az tökéletes. Én most a sajátomon dolgozom. Ha nem ezt tenném, az lenne fennt. (ez mind magánvélemény)
Ja, és KK5 és KL1 között érdemi változás szinte nincs is sztem. Csak egyik Rommer követi a másikat. Ha valki meg tudna érvekkel győzni, és mért adatkülönbségekkel, elhinném hogy jobb. A Modem az okés, amúgy a ROM sztem semmivel...
-
R2D20208
addikt
válasz
Gabesz11 #41780 üzenetére
Tegnap nem linkelte senki, mert 2 órás kb
Tessék amúgy
-
szasza87
tag
Valaki használ közületek ilyen dokkolót a telefonhoz?
[link]Kérdésem csupán annyi lenne hogy a telefon esetleg élvédővel együtt is belefér vagy csak éppen annyi hely van hogy "csupaszon" beleférjen?
-
Gabesz11
tag
Bocs már nem tudtam szerkeszteni, feltettem egy ikon pakkot hát összerottyant az egység megprobálom recoveryből lepucolni az egészet és ujra feldobom az illusion romot
-
znagy69
őstag
Ha valakit érdekel egy a pár magyar rom közül Bezke_KL1
-
HardRic
addikt
Most kezdem el használni a Powerampot, tényleg nagyon jó, nem hiába ajánljátok itt sokan. Sajnos ezresért nem fogom megvenni, a trial után le kell warezolnom, hogy lehet ennyiért adni? 200-500 Ft-ért biztos megvenném, ahogy meg is szoktam ami tetszik. Na mind1, majd szóljatok ha akció van.
-
djapor96
senior tag
válasz
Leonardo91 #41762 üzenetére
Siyah -ok, Illusion exTreme..... Abyss
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy milyen módon-appal tudnám ki-be kapcsolni a netet? Wi-fin mehetne, de vodás mobilnetet csak akkor használja amikor engedem. Ill. van olyan alkalmazás amivel tudnám mérni az internetforgalmat(csal a mobilnetet, wi-fit nem)? Köszi -
Caaabi
senior tag
29.5 ös törökhöz kepest valami valtozas azon kivül h kp1 modem es go launcher alapbol? mert ha van ertelme akkor frussítem
-
Mett
senior tag
hali!
valaki tudja, hogy siyah 2.6.2-ben hogyan lehet aktiválni az ondemandx grovernort?
insmodon keresztül azt tudom, de hogyan? -
Leonardo91
őstag
Tudtok mondani BLN-t támogató kerneleket?
-
csabicska
senior tag
Az új Török KK5-re felhúzható ?
-
zelma
aktív tag
-
trident1
tag
Na akkor most küldüm neki a török 30-as verziót.
Kiváncsi vagyok erre a go launcherre.
-
F-ECT$
titán
válasz
trident1 #41748 üzenetére
Nem jól csinálod. A nandroid mentést csak ugyanarra a rom verzióra tudod visszahúzni.
-Tegyél fel egy alap romot, ami ugyanolyan verziójú, mint ahol a mentést csináltad.
-Tedd vissza a nandroid mentést.
-Mentsd el, amit szeretnél a megfelelő progival: titanium backup, mybackup, smsbackup, stb.
-Húzd fel az új romot.
-A tbp, mybackup, stb mentésből állítsd vissza a kívánt dolgokat. -
trident1
tag
Előző romomról(turkbey) csináltam mentést de most nem tudom visszaállitani.
Backup/advanced restore from intarnal sdcard
Checking MD5 sums...
MD5 mismatch!Nem csinál semmit.
Valami ötlet?
-
pzstm
titán
TurkbeyRom V30 -JkayMod(13.3.9)-2.3.6 XWKL1 ONLİNE
V30
Siyah Kernel 2.6.2
Pda : I9100XWKL1
Phone : I9100XXKP1
Csc : I9100OXAKL1
One has the same features as previous versions.
The new system has been integrated Jkay Mode 13.3.9.
New firmware XWKL1
_3 _ Swype_MULTI ALLRES. 26 .92. 37604 was integrated into the system. (To download offers Turkish and other languages)
Notice the new icon added to the screen.
Changed some icons in the system.
Added Go Launcher v2.71
MiuiLocker removed from the system. (Leading to some problems on the home key and a key is pressed)
AddedGoogle translate
Weather forecast animations fixed.
Go for the new folder icons Ex Launher
The new icons added the key for deluxe Jkay aosp
Notifications upgraded version of iPhone v2.5.
Launcherlar home switcher to switch between
Removed from the opening sound of rom -
F-ECT$
titán
válasz
trident1 #41737 üzenetére
Ha valami erősen használja a procit, akkor ott melegszik. Mikor éreztél melegedést? (Pl játék és navi, vagy komolyabb web oldalak megtekintésekor nem hiba ha felmegy 35-37 fokig a hőmérséklet, ami már eléggé melegnek tűnik.) A turkbey ugyanolyan használat mellett nem melegedett?
-
trident1
tag
Illusion -xT v1.2.1-es romnál valaki tapasztalt erős melegedést a kamera környékén?
Turkbey 29.5-nél nem tapasztaltam ilyet.
-
zelma
aktív tag
válasz
Alien! #41718 üzenetére
A melegedéses történet velem is előfordult egyszer:
Rádugtam a töltőre, és cirka 3 óra múlva megnéztem, hogy áll. Először is veszett forró volt, aztán láttam, hogy szinte semmit nem töltött. Úgy gondoltam, hogy valami eszi a cpu-t, de rohadtul, ezért újra akartam indítani.
A gond itt kezdődött, mert a teló nem indult újra, hanem egy halott, és meglehetősen vészjósló fekete kijelző lett az eredmény. A teló meg se nyikkant.
Hogy pontosan mi történt (minden előzmény nélkül), azt a mai napig nem tudom, talán a kernel megrogyott...
A szerencsém az volt, hogy recovery és nandroid mentésem volt, így gyorsan orvosoltam e gondot, amely nem jelentkezett újra, de azóta mindig nézem, hogy van-e nagyobb hőfejlődés a kelleténél.Viszont most, hogy felhajítottam a V29.5-ös török romot, azt tapasztaltam, hogy (igaz még csak egyszer próbáltam) nem tudok nandroid mentést csinálni, mert közben leáll hibaüzenettel. Később újra hozzáfogok, hátha csak egyszeri jelenségről van szó...
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Desmodromic #41733 üzenetére
Visszaolvasva lehet, hogy sértő módon írtam a hozzászólást, nem áltt szándékomban megbántani. Mindenesetre szerintem elég egyszerűen megoldható feladat. A nokiából nyerj ki valahogy csv formátumú mentést.
Onnan már mehet is a google-be.
-
Desmodromic
csendes tag
válasz
Gergőkee #41730 üzenetére
Köszi, megpróbálom megkeresni a nokia adatkábelét!
Nekem azért tetszik ez az androidos világ, mert még én is rögtön tudom kezelni. A telefont igyekszem telefonálásra használni, normálisan netezni, normális képernyő mérettel, esetleg megnézni valamit a térképen. Egy szó mint száz nem akarom ballisztikus rakéta oprenszer installálásra használni, hanem arra amire való!
-
pzstm
titán
állítólag ma este várható v30-as Turkbey....ha minden jól megy
-
F-ECT$
titán
válasz
Desmodromic #41729 üzenetére
Telefonkönyvet elvileg át tudod BT-n küldeni, a naptárat passzolnám.
szerk: megelőztek.
-
Gergőkee
aktív tag
válasz
Desmodromic #41729 üzenetére
Neked is a fentebbi, kapanyél és általam is említett megoldást ajánlom.
Export CSV-be, google fiók import, onnan szinkronizáció.Ha a feladattal nem tudsz megbirkózni, akkor sajnálattal kell közölnöm: ez nem a te telefonod, vidd vissza 3 napon belül, mert a kezelése 10x ennyii szakértelmet igényel majd.
-
Desmodromic
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Tegnap vettem egy ilyen ketyerét és át szeretném tölteni a régi Nokia E51-ről a telefonkönyvet, naptárat stb. Tökéletesen fogalmatlan vagyok ebben az ügyben. Tudnátok ajánlani valami szervízt ahol megcsinálják nekem Budakalász közelében?
Köszi
-
kaszasp
csendes tag
szevasztok
az alábbi kérdést tettem fel az index samsung mobilokról szóló fórumában, meg az itteni galaxy offtopicban is, de egy ottani javaslat alapján felrakom ide is, hátha gyorsabban kapok választ. Kérem szépen a segítségeteket.
Samsung Galaxy SII-m van, Android 2.3.5.
Szeretnék csv-ből telefonkönyvbe feltölteni a Kies segítségével. A dolog elméletileg lehetséges (a menüpontok között szerepel), de nem tudom megcsinálni. Sajnos nem tudom, hogy a csv file-nak milyen formátumban kéne lennie (oszlopok neve, sorrendje, kell-e fejléc (ha igen, mi legyen), esetleges system-jellegű oszlopok stb.).
Tud valaki segíteni abban, hogy mi lenne a helyes csv formátum? Rengeteget gugliztam a témában, de csak nem akar sikerülni.
kösz,
kphozzátenném, hogy a Kiesben nem találtam olyan opciót, hogy a meglévő contactokat lementse csv-ben, tehát nem tudom onnan lelesni a helyes formátumot. Kizárólag samsung phone book (.spb) formátumban menti a contactokat.
-
F-ECT$
titán
válasz
Gabbana #41722 üzenetére
Amit megvettél azt utána bármikor letöltheted újra ingyen.
Ha hivatalos frissítést szeretnél, akkor azt a KIES-sel kell, rádugod a gépre, elindítod a KIES-t, és onnan kb 2 gombnyomás. Ez esetben nem törlődik semmi a telefonról, de a biztonság kedvéért a KIES menteni is tud pár cuccot.
-
Gabbana
aktív tag
valaki adna egy linket, vagy leírná krvaszájbarágósan, hogy hogyan kell frissítenia telót? Teljesen gyári a szoft, és azt szeretném szintén teljesen gyárival frissíteni ha lehet, garancia miatt.
Hogyan tudom lementeni az összes alkalmazásomat? Főleg SPB mobile shellt, ami majdnem 4000Ft volt? -
HardRic
addikt
Vettem a telefonhoz egy Sennheiser HD 205 fejhallgatót, és rájöttem, hogy a gyári füles nem is szar, csak túl zavaróak a magas hangjai. Ja meg kényelmetlen. Azért Sennheiserért megérte, nem gyengén betegen tolja a Lordit, érdemes volt beruházni rá.
-
Alien!
senior tag
válasz
F-ECT$ #41649 üzenetére
Köszi a segítséget, de nem ennyire körülhatárolható a probléma, mivel majdnem minden játéknál jelentkezik, és mondjuk 30-40 perc folyamatos böngészés után (ioperával) is kezd melegedni.
A másik érdekes jelenség, ami kb 10-ből 4-5 alkalommal van, az az, hogy minden este felrakom töltőre, namost ha bekapcsolva teszem ezt, akkor reggelre sokszor láthatóan nem töltött semmit a töltő, viszont érezhetően meleg a telefon. Ez mi a f*sz?!?
Egyébként rootolás nélkül van arra lehetőségem, hogy lementsek minden programot és annak beállításait egy hard reset előtt - ahogy a Titaniummal lehet - vagy ez kilőve?
-
pzstm
titán
válasz
wertigo1984 #41710 üzenetére
pontosan
-
Kanczy
veterán
Tudtok arról valamit, hogy javít-e az ICS a felébredés utáni lagon? Tisztában vagyok vele, hogy szándékosan van így megcsinálva, de nagyon zavar, és nem szívesen használok wakelockot
-
R2D20208
addikt
Kis figyelmet ha valakinek bármi nem tetszik a telóján.
CUSTOM BATTERIES
ICONS
OTHER MODS
DIALERS
FONTS & WALLPAPERS
KERNELS & MODEMS
BOOTANIMATIONS
TRANSPARENTED WIDGETS
stb stb, az itt tud válogatni izlés szerint. Ahol nincs irva hogy for Turkbey, az minden Romra felmegy, ahol irva van az is szinte. Jó böngészést !
Ja, a Link is itt van
-
pana0017
senior tag
Valahol láttam pár ezerért ilyen kis fóliát amit az akksira kell tenni és állítólag kicsit megnövekszik a készenléti ideje. Ez átverés?
Illetve mennyivel vastagszik meg a telefon a 2000 mAh-s akkumlátorral. -
pzstm
titán
válasz
wertigo1984 #41704 üzenetére
most cégtől kicsit macerásabb, de Te is felvehetsz nyugodtan.
gamertagom a komment mellett
-
wertigo1984
őstag
(#41701) SzlobiG:
(#41702) pzstm: felvehetsz live-on...
gametagom alul
(#41703) Rotate kénytelen leszek, azért KÖSZI NEKTEK!
-
Rotate
veterán
válasz
wertigo1984 #41700 üzenetére
ha sokat netezel, akkor lehet érdemes lesz hozzá beszerezni a gyári 2000mah aksit, szerintem abszolút megér +8 darab ezres az a 20% aksiidő
-
pzstm
titán
válasz
nagyon jó választás
(meg persze az XBOX is jó választás
)
-
SzlobiG
félisten
válasz
Jó döntés.
Aktív témák
- SSD kibeszélő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Revolut
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mozilla Firefox
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Update 04.25. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest