- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PHP programozás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
Aktív témák
-
Kapanyél
őstag
Ismertek olyan tájolás-lockoló progit, ami fekvő (landscape) módba is le tudja zárni a képet?
Próbálom a MIUI okosságait megtalálni gyári ROM-ra telepíthető progikkal...rankesz: minek?
-
Kapanyél
őstag
válasz
Rotate #50057 üzenetére
Én sem mondtam mást!
Ha csak mobilnetről vagyok és úgy húzom újra a telót, akkor én is visszaállítgatom őket, hogy ne kelljen letölteni. Amúgy inkább lerántom a Market-ről frissen, az a tuti.
A 3GWatchdog meg a bevásárló listám adatait szoktam csak visszaállítani ilyenkor, mert azokat nem lehet lementeni.Egyébként furcsa ez a TBP-vel lementősdi, mert pl. a Fancy Widget-hez letöltött skineket nem menti el, de ez inkább a Fancy Widget egyedi cache faszsága lesz.
-
Kapanyél
őstag
-
Kapanyél
őstag
válasz
plejik #49937 üzenetére
A miui.hu-s elkezdett baszakodni. Az már rögtön kiderült az elején, hogy SMS centert nem enged átírni. Végülis tudok SMS-t fogadni, küldeni nem szoktam. Másnál ez alapból kizáró ok. Viszont tegnap elkezdett a böngésző (ami az egyik legjobb dolog a macskában) ugrálni az adott lapon. Ha visszatekerem középre, megint kicsinyít rajta és odébb ugrik... szóval használhatatlanná vált. Amint kijön a XWLA4-re a JKay, nálam megy vissza. Pedig iszonyúan tetszik! Azt hiszem, elkezdek témákat rajzolni... Készítek egy miui minimal témát. Kár, hogy nem értek hozzá és JKay-re kell rádolgoznom.
-
-
Kapanyél
őstag
Tudja valaki, hogyan lehet a Facebook-os kontktokat egyesíteni a GMAIL account címtárával? Régebben volt egy olyan gomb, hogy egyesítés gmail-lel, de szart sem csinált.
Mivel a MIUI-ban nincs SNS-fiók (meg pár főzött ROM-ból is kivették), nem látszanak a szülinapok, telefonszámok, stb. Ha a FB applikációval szinkronizálok, akkor nem tudom mi lesz a végeredmény, de az tuti, hogy a FB-ban is meglesz a teljes névjegyzékem, amit kurvára nem akarok...
Tehát csak valamivel le kellene szívni a FB-os címtárat és beleolvasztani a GMAIL-esbe.
Ötlet? -
Kapanyél
őstag
Nem ismerem a DLNA szabványt, de nem lehetséges, hogy router-re azért van szükség, mert csak abban van DHCP-szerver? Tehát ha WiFi-s a TV és azon csatlakozol, akkor nem a router-en keresztül megy a vezetéknélküli kapcsolat?
Megfordítom: ha nincs router, mi a kiszolgáló vagy mi a gateway? -
Kapanyél
őstag
Titaniumban rossz gombot nyomni asszony telefonján: F.U.C.K.
-
Kapanyél
őstag
válasz
C.Brigante #49400 üzenetére
Ez most a miui.hu-s 2.2.3. Eddig tökéletes.
plejik: mire gondolsz?
-
Kapanyél
őstag
Srácok, ez a MIUI olyan, mintha új telefonom lenne! És nem csak a kinézet miatt, hanem az egész rendszer sebessége lenyűgöző. Volt már totál smooth gyári rendszerem, de ez egy léptékkel jobb!
-
Kapanyél
őstag
Háháájjj!!! Föltoltam az új MIUI-t (miui-hu-s 2.2.3), brutálisan jó eddig! Megy a tethering és bill. visszajelző rezgés sem túl erős.
Azért beszopatott, mert bootloop volt telepítés után, de visszatoltam alá a Siyah kernelt és azonnal elindult.
Próbáljátok ki! -
Kapanyél
őstag
Miért velem történik meg, hogy azt a rohadt KL1-et töltöm le, amelyik nem csatlakozik a hálózathoz?! Modemcsere, ráolvasás... szarik rám. Sima sammobile-os 3 fájlos?
Valaki belenyúlt még ebbe? -
Kapanyél
őstag
válasz
ForRedGlory #49045 üzenetére
FRG te beteg állat!
-
Kapanyél
őstag
válasz
BOTICSELLI #48623 üzenetére
Hi!
Töröld a PC-dről az összes KIES-es szart, meg külön a Samsung drivereket. Aztán töltsd le a Samsung USB Drivers for mobile phones pakkot és telepítés után próbáld meg ODIN-nal.
-
Kapanyél
őstag
Fölpattintottam egy deodex XILA2-t, az is NoWipe. Ráment ez az ICS téma, de FC hegyek...
Újból KK5...
És továbbra is várjuk JKay-t a XILA2 moddal. -
Kapanyél
őstag
"Az Android-os app-ok .apk file-ként érkeznek a telefonra. Az APK file tartalmaz többek között egy Manifest file-t, resource-okat, és egy classes.dex file-t (ez a tényleges bináris program). Telepítés közben a csomagkezelő ezt a dex file-t optimalizálja az adott telefonra (ezért tart sokáig a telepítés) és a /data/dalvik-cache/ könyvtárba teszi az eredmény, így lesznek az .odex file-ok (Optimalizált DEX).
A rendszerprogramokat előre optimalizálták a .odex file az APK mellet található, a classes.dex kikerül ez esetben belőle, hogy spóroljanak a data partíción a hellyel.
Deodex-elés alatt azt a folyamatot értjük amikor az .odex file-okat visszafordítják .dex-re és bepakolják a egy APK-ba. Így lehetővé válik az adott program teljes custom-izációja, anélkül, hogy a speciálisan hardware-re optimalizát .odex file-okkal kelljen törődni. A services.jar file is deodexelhető és így minden, akár a beépített óra színe is változtatható.
A sebesség árán a hardware kompatibilitást növelhetjük deodex-eléssel, például a skin-ek jönnek így."
Forrás: Androidwiki.hu
-
Kapanyél
őstag
NoWipe deodexed XILA2 létezik? ICS témáznék egy kicsit, JKay-hez türelmetlen vagyok.
R2D2 pár napja linkelt ilyesmit, de az már "előkezelt" és nem kimondottan nowipe. -
Kapanyél
őstag
válasz
C.Brigante #47969 üzenetére
Használnám én is, pláne, hogy NoWipe... de JKay nélkül nincs élet.
Ez volt az egyetlen oka, hogy kipróbáltam a török 32-esét, ő valahogy összegyúrta. És tuti más a framework, nincs értelme rátolni a KL1-es JKay-t.Camelus
Ahogy Trobi28 írja, nyomj egy hard resetet neki. Adatok elvesznek, de ha szoftveres volt a gubanc, akkor ez megoldja. Kétféleképpen is lehet: beállítások menü, védett adataim, gyári adatok visszaállítása pont. Vagy a tárcsázóba pötyögd be a *2767*3855# kódot. Vagy mindkettőt egymás után... -
Kapanyél
őstag
válasz
Gizmo94 #47937 üzenetére
Belaktam, használtam, semmi FC nem volt. Akkuval jól bánt, nem merült jobban, mint a KK5 (szintén Siyah-val, tehát nem meglepő), de ugye huzamosabb ideig nem használtam. Kizárólag a téma nem jött be ezalatt a fél nap alatt.
Ha tetszik a pofája, akkor mindenképp megér egy próbát, mert elérhető hozzá pár jó dolog.
Ja, kikapcsoltam a Deluxe Settings-ben (ami bekerült a beállítások menübe) az akku ikont, de restart után megint kint volt. Amint elindítottam a settings-et, azonnal levette. Ennyi hibát vettem csak észre. JAJAJAAA!! Mégvalami: az SNS FB fiók szinkron bár lefutott szépen, de a telefonkönyvbe alig került be egy-két név csak a FB-ról. Tehát nem tudtam mivel összekapcsolni a névjegyeimet. Na itt jött az uninstall. -
Kapanyél
őstag
válasz
Kapanyél #47934 üzenetére
Mégegykicsit: ezt a kis négyoldalas cikket a MIUI-ról érdemes átfutni, a sok képből azért kiderül még pár egyedi funkció.
Nekem először egyébként nem tetszett az iOS-ra hasonlító felület, de egyrészt ez teljesen megváltoztatható, másrészt nem erről szól az egész (tehát nem az alma koppintása). -
Kapanyél
őstag
MIUI után egyébként gondoltam, hadd szóljon, kipróbálok néhány ROM-ot még, hadd lásson a paraszt (én) világot...
Turkbey V32: kurvagyors! XILA2 + JKay kombó, ami egyszerűen nem rakható össze csak úgy. Ill. tetszett a dialer is és annyira nem volt gáz a menüháttér szürke textúrája sem. A bootlogo meg a kikapcs animot meg kell belőle szereznem, nagyon tetszik, nem ratyi felbontású. Az ikonok viszont... hát az valami förtelem, bár ez szubjektív. Továbbá az ICS lockscreen nincs benne a JKay mod miatt. Ja! Van hozzá egy kis mod még, külön kell telepíteni: egy jó kis animációt lehet a lehúzható redőnyre tenni. Ezt is szívesen látnám más ROM-okban.KL1 stock. Megtalálja a hálózatot, aztán el is dobja. Siyah 2.6.9 ODIN-os telepítése után bootanim sem jön be már... Kétszer is megpróbáltam, de nem akart együttműködni.
Így ment vissza a KK5, és a Nandroid restore-om.
-
Kapanyél
őstag
Már írtam egyet délután, de RIOS error volt, azt' küldte a levesbe a hsz-t.
Szóval földobtam NDT MIUI-t, erről akartam néhány tapasztalatot megosztani, hátha valaki még nem próbálta sosem vagy csak érdekli.
Az egyik legjobb tulajdonsága, hogy szanaszét témázható. Online store-ból is letölthetők a témák, amik részletesen testre is szabhatók. Ráadásul átjárhatók a témák: az egyikből a betűtípust, a másikból a menü textúrát, a harmadikból a lockscreen-t, a dialer-t, az ikonokat, stb. lehet kiválasztani. Ez önmagában egy olyan dolog, amit minden ROM-nak támogatnia kellene.
Aztán ott van a beépített adatforgalom-számláló, figyelmeztető funkcióval. Gyakorlatilag egy 3G Watchdog van beleintegrálva, ez is alapvető szerintem ma már.
A böngésző füles, nagyon jól lehet használni. A tájolás lockolásának megoldása pedig egyenesen zseniális: ha elforgatom vagy elfordul, megjelenik egy áttetsző lakat, amivel lehet rögzíteni a nézetet. Nem kell külön menübe túrni, redőnyt lehúzni és mindkét (portré és tájkép) módban működik.
A galéria/fájlkezelő is jól közelíti meg a feladatot: van típusonkénti kigyűjtés és van mappanézet is, füles váltási lehetőséggel.
Úgy általában pedig elég annyit a sebességéről, hogy élő háttérképpel reccenéstelen minden.Végül leszedtem, mert nem működött a tethering. Sem USB-n sem WiFi-n.
Az ébresztés bekapcsolásakor FC-zett, bár nem próbáltam ki, hogy ébresztene-e.
Továbbá nem találtam a rezgéses visszajelzés erősségének állítását (nekem túl erős).
Nem találtam még, hogyan lehetne a névjegyzékben vezetéknév szerint rendezni az elemeket.
A böngésző pedig kicsit szaggat, de abszolút használható, ez nem zavart.
Egyébként nincs SNS integráció sem, én szeretem, de ez sem hiányozna annyira.Szóval oda kell figyelni a MIUI-ra, mert hihetetlen ergonómikus az egész és a jó ötleteket jól is valósítják meg benne.
-
Kapanyél
őstag
-
Kapanyél
őstag
Valaki megosztaná a V32-es Turkbey-t, mert a saját linkjei kb. nem működnek.
-
Kapanyél
őstag
Megléptem, amit eddig még soha. Még SGS-en sem. Fölraktam egy NDT MIUI-t.
Elsőre: aztabüdöskurva! Másodikra: aaaaaztabüdöskurva! Utána: óbazmeg, nem megy a tethering és FC-zik az ébresztő.
Amúgy ezentúl figyelni fogom árgus szemekkel ezt a projektet, mert ez a jó irány! Olyan jó ötletek vannak benne, hogy miután megtapasztaltam, megint utálni fogom a telefonom, amiért nem tudja ezeket alapból.
Most kipróbálok még párfélét. -
Kapanyél
őstag
válasz
belashx #47557 üzenetére
Mire gondolsz? Az anti-ghostra?
Ha "beég" a kijelző, akkor vannak rá - technológiánként eltérő - tisztító megoldások.
Plazma eléggé hasonlít az OLED-hez ilyen szempontból. De csak ilyenből.
Kevésbé ghost-ol, hamarabb beég és lassabban lehet "tisztítani". Egy próbát megér, elcseszni nem nagyon lehet vele. De azért fél órára se hagyd úgy. -
Kapanyél
őstag
válasz
Szafi77 #47519 üzenetére
A mobilkresszel az a baj szerintem, hogy millió és egy változata van PC-re és mobilra is, továbbá nem egy kifejezetten mobil alkalmazás, mármint nem hiánypótló. (persze lehet, hogy valaki buszon ülve tanulja meg).
A jó (mármint hiánypótló) progikat itthon is veszik. Fancy Widget a maga 374 Ft-jáért pl. slágertermék itthon. De az SPB 3D Shell-it nagyon sokan megvették, pedig az kurvadrága a többihez képest. Igaz, egyszeri halandó nem is tudja könnyen föltelepíteni a tört változatokat ezekből.
Igazából azt kellene elérnie a Google-nak, hogy valaki elinduljon ezen a lejtőn, azaz azt kellene támogatnia, hogy egyáltalán valaki megadja a bankkártya számát. Mert onnantól már senkinek nem fáj párszáz forint...
Amióta rávettem magam (kellett annyira egy progi), azóta egyáltalán nem érdekel, hogy free vagy fizetős progit nézek. Szarért-hugyért vannak, ennyi. -
Kapanyél
őstag
Most vettem csak észre, hogy a GPS Aids-ben van screen fixer opció is. Vélhetően LCD sokkolásra való, de szerintem - a plazmához hasonóan - eltűnteti a ghost-ot a SAMOLED-ről is.
A foltoskák próbálják ki kakaó fényerőn pár percig! -
Kapanyél
őstag
válasz
charlie1975 #47484 üzenetére
Fix: ami javítja
XDA: az xda-developers fóruma, ahol minden téma megtalálható (angol nyelvű)
CWM: ClockWorkMod recovery, mint a PC-n a setup menu, onnan lehet föltelepíteni
1. hsz: az első hozzászólás a topikban, amit kurvagyorsan el kell olvasnod -
Kapanyél
őstag
Én melóban vagyok és hát azért kell a teló...
Ergo nem fogom tudni most föltenni.
Egyébként nandroid restore nem állítja vissza sem a bootloadert, sem a pitet, szóval lehet, hogy én is inkább várok.
Amúgy lejött.Az LP6 modem viszont fasza eddig. Értenek a túlvégen is.
-
Kapanyél
őstag
válasz
C.Brigante #47291 üzenetére
Nálam szélvészgyors ez a link.
600k stabilan (ennyit tud bent a net) -
Kapanyél
őstag
Tapizott már valaki itt P-6800-as tabot? Kíváncsi vagyok az 1280x800-as nagy SAMOLED+ kijelzőre...
-
Kapanyél
őstag
válasz
Kapanyél #47038 üzenetére
Hopsz... TC még root jogokkal sem olyan bika, mint a Root Explorer. Érdekes.
Amúgy ne próbáljátok ki, nekem FC-hegyeket dobott azonnal a Phone.apk cseréje, pedig dobtam mellé a .ODEX-et is. Clock el sem indult... ezt a korcsot nem lehet életben tartani így. Marad a türelem.
-
Kapanyél
őstag
Tegnap nagy unalmamban földobtam egy ODEX XILA2-t, csak mert nowipe.
Nagyon gyors, nagyon szép, oszt' ennyi. Talán egy lehelletnyivel lassabb az animáció mindenhol, ezzel is elősegítve a smooth-ságot (iOS feeling).
Mivel sem JKay sem semmi más jóság nincs hozzá, ment vissza a KK5 backup.Valaki ki tudná szedni az órát/ébresztőt? Esetleg a phone.apk-t? Tetszenek a jobbra-balra elhúzható vezérlők a lockscreen-en.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Leonardo91 #45649 üzenetére
SpeedShopban van fehér is.
-
Kapanyél
őstag
válasz
nbukta77 #44552 üzenetére
A TC weboldaláról.
Rotate:
Nyilván van különbség, de azért mobiltelefon kijelzőkről beszélünk... Az ívelt vonalak élei pedig kifejezetten szebbek a pentile elrendezés miatt. (Tegyél egymás mellé egy-egy 42"-os plazma és LCD TV-t, máris meglátod miről van szó. Igaz, nagyban függ a felhasználási szokásoktól is: egy TV-n ritkábban olvasunk, több rajta a dinamikus tartalom.)
-
Kapanyél
őstag
válasz
killerjohn #44539 üzenetére
Agyfaszt tudok kapni a pentile-os vájtszeműektől. Ezek allergiásak lehetnek a Bayer-rácsra is... Nevezzük is el őket Foveonoknak!
Keldor papa lesz a királyuk!
-
Kapanyél
őstag
válasz
ATM_automata #43340 üzenetére
Mivel a KI1-gyel nem szoktak problémák lenni, ezért vélhetően a Tiéd inkább a mikrofon hibás szériából(?) való. Vidd vissza, cserélik a panelt.
Egyébként meg ODIN-nal ráflashelhetsz új modemet, azzal szerintem nem foglalkoznak (már ha KI4-et teszel rá, KP8 nyilván feltűnő lenne). -
Kapanyél
őstag
válasz
ATM_automata #43338 üzenetére
Ez a probléma mostanában jött elő sokunknál. Egy modemcsere megoldja. (amióta visszaraktam a KI4-et, ill. azóta a KP8-at, elmúlt a panaszkodás)
-
Kapanyél
őstag
Az Ext4 journalingot ki lehet kapcsolni valahogy? Vagy van olyan kernel, ami kiüti?
Az SGS-hez van egy CWM app, még nem mertem kipróbálni... -
Kapanyél
őstag
válasz
trident1 #42305 üzenetére
Igen, Ericsson A1018-as fossal. Nem hittem, hogy létezik még olyan eszköz, amit le tud szívni a töltője. Mondjuk a fenti, kb. 10 éves tapasztalat okán sosem hagyom bedugva, pont emiatt.
Igazából itt az a legnagyobb baj, hogy túl lehet meríteni az akkut, ergo kinyírja. Neked most attól meleg, hogy próbálja visszahozni a töltőkör az akkut az életbe.
Ha mázlid van, akkor "B" lehetőség... (azaz nem ez történt)
-
Kapanyél
őstag
válasz
rauley #41640 üzenetére
Tudnád linkelni a progit?
Amúgy a navinál egyetlen fontos dolog van, mégpedig hogy milyen térképet használ. Térképből pedig csak a TopMap Kft. térképei a használhatók Magyarországon, a többi ahhoz képest szartalicska (Navteq, TeleAtlas). Az iGo-n kívül csak a Garmin használ TM térképeket, az meg ugye nem pálya Androidra.
-
Kapanyél
őstag
válasz
Gergőkee #41509 üzenetére
És mi használja ki a 2 magot?
(mert az, hogy a Tegrak 2ndCore progiban látszik némi aktivizálás, az nem jelent semmit)
Egyébként én a mai napig simán Galaxy S-t szoktam javasolni az ismerőseimnek. Én is arról váltottam, de asszonynak újból azt vettem. Teljesítményben, felhasználói élményben semmi különbség nincs. Kizárólag a hátoldali LED és a gyorsabb GPS amit fejlődésnek nevezek az S2-ben. (bár a Gingerbread az SGS-en is begyorsította a GPS-t)
-
Kapanyél
őstag
válasz
R2D20208 #41500 üzenetére
Ilyen kijelző kialakítása 100% hogy nem lesz. Nem lehet. Alapvető ergonómia: hozzáérne a tenyered és kúrná az érintésérzékeny területet, nomeg kitakarná a képet is.
Egy TV-nél, monitornál, notebooknál meg lehet közelíteni a keret nélküli kialakítást, de egy telefonnál nem.
Most már tényleg rágyúrhatnának az egyéb extrákra is: jobb GPS, mégjobb érzékelő a kamerában, több LED és egy egész hátlapot beborító, akár nem cserélhető 3000mAh-s akkumulátor. Ja, meg 3x ekkora fényerő, mert napsütésben ez egy lófasz. Vagyis csibefasz. -
Kapanyél
őstag
Ha törlöm a cache partíciót, akkor nem vesznek el a cuccaim, ugye? (Wipe cache partition)
-
Kapanyél
őstag
Ha nem akarjátok fagyasztani a GetJar-t (vagy más ügynököt), akkor gyomláljátok ki az automatikusan induló szolgáltatások közül.
Nekem is ment, meg még vagy hárám játék is folyton pofázott, hogy a történet még nem ért véget... aztán nyissz. -
Kapanyél
őstag
A mostani MIUI-k között mik az alapvető különbségek? Melyiket érdemes föltenni? És mit nem tudnak?
-
Kapanyél
őstag
válasz
Bonano #37862 üzenetére
Alapvető fotózási ismeret... Ahhoz, hogy 30 fps-ed legyen, legalább 1/60s záridőnek kell lennie (de mindenképp 1/30s-nál rövidebbnek!). Gyenge fénynél a gép azt választja, hogy ejti a képkockasebességet, cserébe lesz látható kép is. (Mehetne 30 fps-mal is töksötét kép, az szarabb lenne... szerintem) Ez igaz minden felbontásra természetesen, de 1080p-ben mivel több időre van szükség az egyes képkockák földolgozására, ezért jobban is észrevehető.
Ha megvan az 1/100s-os zársebesség, simán tudja a 30 fps-t.zooole: a legfrissebb hivatalos nem lehet egy főzött...
-
-
Kapanyél
őstag
válasz
sajp63 #36122 üzenetére
CWM-re még nincs ötletem, csak blokkolni vagy jegelni lehet.
Superuser simán uninstallálható. (ha nem megy, akkor Gemini App Manager-rel tutira)A root-jog elveszik, ha frissíted a szoftvert gyárira. KIES-zel is meg ODIN-nal is.
KIES esetén megmaradnak a programok minden esetben. Így a SU és a CWM is megmarad elvileg.
Ha gariztatni akarod a telefonod, akkor ODIN-nal flash-elj föl egy gyári, kiadott ROM-ot, akkor a számláló sem növekszik eggyel. Természetesen 3 fájlosat, hogy mindent legyaluljon.
Sógi: Odin3 Communicator-ból még nem találtam sehol 2.0-t, a KK5-ben pedig tutira nincs.
-
Kapanyél
őstag
Hogyan lehet automatikusan induló szolgáltatásokat letiltani? Van pár játék, aminek az ügynöke fut a háttérben, francnak sem kell... Titaniummal nem lehet jegelni, nincs külön app hozzá (ott).
Van erre valami app?...
Közben találtam gugli barátunkkal rá appot: Startup Auditor. Most próbálom.
-
Kapanyél
őstag
Samsung Apps-re fölkerült egy rakás játék, SGS2-höz. A leírásukban nem említik, hogy pár perces trial. Valaki próbálkozott már? Ingyenesek vagy csak próbaverziók, mint az SGS-hez a legtöbb?
-
Kapanyél
őstag
-
Kapanyél
őstag
Körben a keret a legsérülékenyebb. Puha alumíniumra van rákrómfestve a titánfekete izé.
Egyébként sokáig azt hittem, hogy sima edzett üveglap a gorilla glass, és akkor tényleg nem is karcolódna, de mint kiderült, valamit felületkezelt fos műanyag. De legalább nem törik, mint az i4 (az meg nem karcolódik...). -
Kapanyél
őstag
Aktív témák
- Óra topik
- Ingatlanos topic!
- Lexus, Toyota topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Villanyszerelés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest