- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Fedora Linux
Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
znagy69 #49722 üzenetére
ha igazán jó miui-t szeretnél kipróbálni, akkor ezt a romot tedd fel ezzel a kernellel.
pluszba én hozzá a KI(Ilona)4 modemet ajánlom. -
-
trobi28
addikt
válasz
znagy69 #47807 üzenetére
Felesleges hozzá tennem,csak kitalálja mindenki hogy nem a Pista bácsi telefonján
Ettől meg kész vagyok hogy rosszúl tettem fel
Feltettem KK5-ös alapra full Wipe-val.Az lehet hogy nem tetszett neki hogy TB-ból vissza húztam a cuccaimat de kipróbálásra nem volt kedvem újra telepíteni 107 db alkalmazástMost vissza ment a KK5 és ez marad amig kijön a hivatalos ICS.
Nekem a legfontosabb a stabilitás és csak utána minden másEgyébként még annyi hogy már tapasztaltuk hogy mindenkinél másképp müxik 1-1 FW,hogy miért azt nem tudni.Én már sokszor jártam úgy hogy visszaraktam a CWM-es mentésem és jöttek a restartok meg az fc-k.EZZEL CSAK AZT AKARTAM MONDANI HOGY NEM BIZTOS HOGY MINDEN USER HIBA!!!
-
válasz
znagy69 #47694 üzenetére
az első tesztelős ics alatt volt csc hiány, mivel nem volt regionális beállítása, illetve anno sgs alatt láttam ilyet, amikor eltérő régiós pit mellett került fel egy újabb firmware verzió - azonos firmware alatt már volt csc, ha megfelelő pit mellett húztam fel a rendszert!
néhány régiós beállítást/ellenőrzést kivéve, nem okoz gondot, hogy nincs csc, működik úgy is a rendszer! -
Sógi
addikt
válasz
znagy69 #43901 üzenetére
Kösz, ment repü
Ezt az appot használta már vki? iOnRoad Augmented Driving
iOnRoadTud valaki tuti jó kis árfolyam widgetet?
-
R2D20208
addikt
válasz
znagy69 #42903 üzenetére
ICS ig nem fogok. Itt az utolsó Update:
-beintegrálva Neophyte.x360
-KL1 Modemről vissza KI4 (stabilabbnak, jobbnak tartom) Bár KP8 nagyon elgondolkoztató
- apró framework javítás
- beintegrált Gtalk videó
- mittudomén még ...CWM ből Flash Update, vagy Recovery install zip...v.3.0 végső Update :
(#42913) smoli Ciao ! Örvendek! Rég voltál. Küldök mindent
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
znagy69 #42213 üzenetére
nálam az ndt jól ment, az utóbbi néhány napban viszont eldobálta a hálózatot.
az újabb 12.30-i verzió, viszont valamiért akadós lett.
igazából a galnet verziót akarom feltenni, de ahhoz meg nem találok magyar nyelvet, vagy multilang támogatást.
ezt szerettem volna megtudni, hogy galnetet használ-e valaki, de úgy látom, hogy nem hogy galnetet nem, még miuit sem..... -
válasz
znagy69 #40824 üzenetére
Most már megvan a titanium csak most meg azt írja, hogyha rámegyek, hogy nézzem meg, hogy rootolva van-e a rom, mert így nem tudom használni, ja és most meg eltünt a superuser ikon is és a CWM-be sem tudok bemenni, hát ez k.rva jó
Ha valamit le akrok tölteni a marketről azt írja nincs elég hely az eszközön! -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
znagy69 #39884 üzenetére
amit tegnap este linkeltem ndt-hez tartozo xda-s oldalt, ott most tobben panaszkodnak, hogy a tegnap kiadott v10-es verzioval gondok vannak.
ezt csak azert irom le, hogy en a v9.0 ics verziot , vagyis az egy hettel ezelottit hasznalom es azzal nincs semmilyen problema.
lehet az uj is jol mukodik, ha normalisan tiszta alapra van teve..... tehat en ha most nem miuit hasznalnek, biztos az ujat tennem fel......egyebkent meg mindenki sajat felelossegere flah-eljen.sógi!
mar arra sem emlekszel, hogy talalkoztunk? -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
znagy69 #36768 üzenetére
te ezt használod?
ha igen, akkor azt kérdezném, hogy ebben már benne van az ICS ablakanimáció?
kicsit hasonlóan mint a tv kikapcsolási effekt, úgy tűnik el és jön elő egy művelet után az új ablak. (nyilván nem kapcsol ki a képernyő full sötétre és nem fehér csíkká megy össze, csak kicsit összehúzza, sötétebbé teszi, majd szinte középről nyitja ki az újat.)
ez benne van? -
Sógi
addikt
válasz
znagy69 #32574 üzenetére
Belépsz a feladatkezelőbe (vagy az alakalmazások kezelésébe), ott a letöltve füllre, ráböksz a jelenlegi launcheredre és ott van egy gomb, h alapértelmezések törlése, ha jól emlékszem...
(#32572) zelma: Én a checkromot tenném fel a helyedbe
Bár még csak KI4, de tökéletes és jól meg van tömve a kitchenje is
-
-
F-ECT$
titán
válasz
znagy69 #29401 üzenetére
2000-es akksi nem csodaszer, kb 20%-kal bír többet, mint a gyári. Ergó ha a gyárival 1 napot bír a telefon átlagos használattal, akkor a 2000-sel sem fog 2 napig menni.
Az meg, hogy mi az átlagos eléggé személy függő: nálam pl a nap végére kb 16 óra bekapcsolt idővel 3-3.5 óra kijelzőhasználattal lehet számolni. Ekkorra a gyáriban van kb 10-20% kraft még. -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
znagy69 #27135 üzenetére
üdv, régi miui felhasználótársam !
az 1-en már minden ok, egyedüli gond, hogy a hd felvételnél néha néha megakad a felvétel 1-1 tized másodpercre.
a 2-esen nálam sem ment a BT.... mondjuk ez július közepén volt.
én a helyedben belepróbálnék, most már a rom feltétele is iszonyatosan egyszerű, cwm-ből install zip-ként felrakható 1 perc alatt. (nyílván wipe-ok után) -
malibu
tag
válasz
znagy69 #26837 üzenetére
létrehoztam a megfelelő mappákat és saját mp3 hagokat használok.a default alatt azt értem hogy ami a telcsi alap csengőhangjának van beállítva az csörög mindenkinél. Tudom változtatni az embereknél a hangot és ha ott belehallgatok működik is. a sima névjegyzékben is változik és a go contacts-ban is a beállított hang, de nem az szól.
-
raycoon
tag
válasz
znagy69 #26483 üzenetére
Köszi a választ!
Gondoltam erre én is, de valahogy biztosabbnak tartanám, ha recovery-ből menne fel, mert úgy tuti nincs használat alatt, vagyis kisebb a fagyás, hiba, stb lehetősége..
Hmm, a PolarisOffice nem is tud pdf-et? A stock romokban mi jelenítette meg a pdf-et?
-
R2D20208
addikt
válasz
znagy69 #23898 üzenetére
Hallottal mar arrol , hogy mobilnet van 3 G nelkul is ? 2 G - n ugyanugy sznkronizal a telom, csak nem´zabalja a gatyamat az akksi..Es hasznalom a mobolnetet. 3 G nek, egy videonezeshez pl ha hasznat veszed, bar edge viszi azt is. (azt amugy is computeren nezem) Na mindegy, en lezartam, folosleges vita...
Mycso, este meg tudom nezni pu - t koszi! Melozok, es mar jonnek a sz..ros vendegek
(#23903) HardRic + 1
Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konzol Screenshot
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest