- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Mozilla Firefox
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Linux kezdőknek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fedora Linux
Aktív témák
-
Prien
addikt
válasz
ForRedGlory #41447 üzenetére
Nemcsak a jobb üzemidő, hanem a telefon fogása, formája is előnyére változik szerintem az új gyári hátlappal. Kár,hogy nem lehet már az üzletben ezzel venni,hanem külön kell.
-
Prien
addikt
válasz
ngabor2 #41271 üzenetére
Nem tettél pár alkalmazást SD kártyára? Nekem ez okozott néhány újraindulást, de amióta vissza tettem a belső tárhelyre a gyakran használt progikat, azóta újra jó minden.
Kiestől nem kell félni, szerintem, szereti,ha akksit kiveszed, majd be frissítés előtt. Semmi bajom a gyári rommal,a többi csak csicsásabb,instabilabb, illetve olvasható volt, hogy a kernel feszültség vezérlése eltérő lehet
...ez is okozhat meghibásodásokat, szvsz!
-
Prien
addikt
válasz
Gizmo94 #41015 üzenetére
Én meg 7-es tabletben gondolkozom jövőre, az SII-es meg kihúzza az évet, mind méretben,mind hardverben elég lesz 2012-ben még.
Viszont a telefon és a laptopom közé jó lenne egy tábla, egyre inkább vágyom rá.Pana0017: tavasz vége,nyár eleje, de az induló ár még elég magas lesz, pláne,ha a forint tovább rakoncátlankodik. Szvsz nem érdemes mindig várni,az még fél év...
-
Prien
addikt
Néhány láma kérdésem lenne!
Be lehet jelentkezni egy tabletre az SGS II-es gmail fiókkal, tehát tudom rá telepíteni ugyanazokat a játékokat, alkalmazásokat, amik a telefonon vannak? Párhuzamosan tud létezni a kettő? -
Prien
addikt
válasz
vadalma65 #39965 üzenetére
Bennem ilyenkor mindig ott a kisördög, hogy nem lehet,hogy a sok főzött vacak közül valamelyik-valamikor-valahogyan (kernel-csere, modem csere,stb.) nem jól szabályoz valami feszültséget vagy nem jól vezérel valamit, akármit és azért kezd egyre több S2-es szervizre szorulni?
Tudom, sok az ellenpélda is, akiknek azóta sincs semmi baja a főzelékekkel, de mégis...
-
Prien
addikt
válasz
C.Brigante #39324 üzenetére
Nálam sincs nyoma beégésnek, Június óta nyúzom,napi 3-6 órát tuti megy a kijelző, játék-msn,stb. De maga az elmélet érdekes és szerintem létező jelenség minden területen. Bár az is igaz,hogy ha ez kiderülne, akkor mindenki nyugatról rendelné a cuccait.
Viszont azt sem gondolnám,hogy 2 féle Samoled Plus kijelző van gyártásban, egy beégős és egy nem beégős. Ez így nem lehetséges. Szvsz.
-
Prien
addikt
válasz
C.Brigante #38763 üzenetére
Én csak simán letöltöttem a telefonnal a nem rég linkelt oldalról, aztán automatikusan felajánlja a cserét.
Na, közben írták előttem -
Prien
addikt
Érdekes,hogy jó pár alkalmazást nem enged megvenni 23 ft-ért, de pl. az Endomondo-t 903 ft-ért már gond nélkül...
-
Prien
addikt
Se a Great Little War-t, se az Endomondo-t nem engedi megvenni.
Azt írja, hiba történt a megrendelés létrehozása során. A Jengát és a Backstab HD-t engedte... Mi lehet ez?
-
Prien
addikt
válasz
C.Brigante #37116 üzenetére
Ez a kezdetektől fogva így volt vagy csak mostanában jött elő a rom-csereberék után?
-
Prien
addikt
-
-
Prien
addikt
-
Prien
addikt
válasz
WaterWave #33075 üzenetére
Pártatlan vagyok a témában, na meg baromi szerencsés, hogy már 2 frissítést is ,,túléltem,, a gyári Kiessel. Mindenki azzal frissít, amivel akar, ezt már túltárgyaltuk, nem?
Viszont elég fura,hogy pont a gyári szoftver tűnik ebben a topicban illegálisnak, azért, mert ti dobáljátok fel a buherált vackokat, még el kell fogadni, hogy mindenki maga dönti el, hogy akar frissíteni.Peace!
-
Prien
addikt
Jó reggelt! Nem tudom, volt-e már, de kicsit elszomorító: [link]
-
Prien
addikt
Na, ma megvolt az első skype videóhívásom a telefonnal. Nagyon jól működik, már tényleg alig kell a laptopom.
-
Prien
addikt
válasz
Rotate #30554 üzenetére
Én is imádom ezt a telót és ahogy nemrég írta valaki, hogy a laptopját sem viszi,ha nincs olyan dolga, hát én is pont így vagyok vele. Van,hogy 2x töltöm egy nap,mert erről msn-ezek, híreket olvasok, játszok, na és persze mobilarénázok.
Nálam ki van használva rendesen. Nincs is a piacon jelenleg más, ami után vágyakoznék, ez a legjobb. Majd egy Note-ra kíváncsi leszek élőben, de az a +1 coll kb. +50k...
-
Prien
addikt
-
Prien
addikt
válasz
Peter.Kalasz #26789 üzenetére
Szia! Én már frissítettem KE2-ről KE7-re és KE7-ről KI1-re a Kiessel, nem annyira halálos, ahogy azt egyesek beállítják.
Előfordulhat,hogy újra fel kell tenni a Kiest, de ezt Odinos frissítésnél is, úgyhogy nem külön macera. Célszerű egy akku ki és be rom frissítés előtt.
-
Prien
addikt
válasz
DeathAdder #25389 üzenetére
Részvétem
Ennyit a GG-ről, lehet,hogy egy rugalmas noname plexinek meg se kottyant volna...
-
Prien
addikt
androidportal.hu/2011-09-29/samsung-galaxy-s-ii-gingerbread-234-frissites-uton-gyorshir
Na, jó hír a ,,hivatalos úton járóknak,, .
Bocs a link miatt, telóról vagyok.
-
Prien
addikt
válasz
Richard! #24984 üzenetére
Ma megtörtént velem is, ami még sosem. A nadrágom zsebéből kicsúszott a telefon a betonra...Infarktus-közeli állapot egyből...De szerencsére Forcell zárt bőrtokban volt, kivettem, nagyítózás, megúsztuk. Azt kell mondanom, bármennyire is vigyázunk rá, legalább egyszer úgyis elejtjük vagy kiesik, kicsúszik...Ajánlott a jó tok!
-
Prien
addikt
Na, végre, jó 1.5 hét után megjött az új akku és hátlap.
Hát, az a véleményem,hogy a tervező asztalon tuti így volt megtervezve a telefon (így se a kamera lencse nem lóg ki, se alul nincs vastagodás a hangszórónál) , csak ugye nagyobb hype volt még rátenni egy lapáttal a médiában,hogy a legvékonyabb telefon, ezért dobták ki előbb ,,karcsúsítva,, . Nagyon patent cucc, összességében.
Jayjay: fóliát mindenképp, a többire nem tudom a választ.
Lilla: XP-t használtok vagy Win7-et?
Már csak ennyi ötletem maradt, nekem semmi gond nem volt XP alatt, de akkor vigyétek be a szolgáltatóhoz vagy a szervízbe. Érdekelne,mire jutottatok, majd írd már meg, légyszi.
-
Prien
addikt
válasz
veszter007 #24651 üzenetére
Amúgy a Kies saját frissítése után nekem sem volt jó. Unistall, majd install és jó lett. Valami összekuszálódhatott, előbb csináld meg, ahogy javasoltam. Hátha.
Smoli: enyém is ilyen, ez a jelenlegi hivatalos rom, Kiessel jött le.
-
Prien
addikt
válasz
veszter007 #24633 üzenetére
Szia! Enyém is pont ez a verzió, Telenoros és már frissítettem Kiessel (KE2-ről KE7-re). Szerintem uninstalláld a Kiest, töröld a gépen a Samsung mappát is, majd install újra az egészet. Telóból akku ki, majd be és próba újra. Működnie kéne.
-
Prien
addikt
Na, most hívtak a Gigateltől, van 2000-res akku, akit érdekel... igaz, én előrendeltem...
-
Prien
addikt
válasz
killerjohn #23859 üzenetére
Még mindig nem érkezett sehová, épp tegnap néztem végig az üzleteket online.
-
Prien
addikt
Jesszus, most nézem a Telenor oldalán, L-es tarifacsomagban 2 év hűséggel, tarifamegtartással 75990 a teló?!
Júniusban 44990-ért vettem L-esben. Gyengül a forint vagy a készülék kapós vagy mindkettő?
-
Prien
addikt
válasz
WaterWave #23603 üzenetére
Én már évek óta nem használok freemailt, pont a megbízhatatlansága miatt.
Ebbe a dokkolóba belemegy a 2000mah hátlapos teló vajon?
23614 Hardric: Nekem már napokat késik a Gigateltől az akku, még a raktárba sem érkezett be,mert akkor kaptam volna e-mailt. Várom én is ezerrel.
-
-
Prien
addikt
válasz
DonDragonka #22964 üzenetére
Én is ugyanezt a kártyát vettem, itthonról, MP Zone webáruházból, 6500 ft+ posta.
-
Prien
addikt
válasz
pestibenji #22697 üzenetére
Én ma rendeltem a Gigateltől, de csak pénteken érkezik, telefonon ezt az infót kaptam. Speedshopban sincs, a weblap szerint.
-
Prien
addikt
válasz
Davidoff91 #22626 üzenetére
Halihó!
Hát hol voltál eddig? Még a vásárlás környékén volt ez téma és mindenkinek volt 72 órája a tesztelésre. Így mostmár csak szervíz, ha nagyon zavar....
-
Prien
addikt
válasz
DonDragonka #22622 üzenetére
Én is töltöttem most, akku 100% ,de amíg nem megyek sehova, rajta maradt és úgy netezek. Nem mozdul 100-ról így.
-
Prien
addikt
válasz
csabám #22217 üzenetére
Nyugalom, H+ még csak Pesten és környékén van, szerintem vidéket pár hónap múlva tudják lefedni.
Jó lesz ez majd, főleg a 2000mah akksival.
A merüléshez csak annyit,hogy éjjel 1-kor levettem töltőről, 100%. Reggel fél-9-kor ébredtem, ránézek: 97%. Se repülő mód, semmi, csak Edge. KE7. Nesztek -
Prien
addikt
-
Prien
addikt
válasz
cundeyy #22169 üzenetére
Egyébként már nekem is feltűnt, olvasva a fórumot, más Gorilla Glass készülékeknél is, hogy egyiknél egyből megkarcolódik a semmitől is, másiknál fólia nélkül fél-év múlva sem...Az én összeesküvés-elméletem szerint kerülhettek ki GG nélküli szériás telók is (GG üvegnek eladva) vagy nem is tudom,esetleg túloznak a tulajdonosok.
Sokszor a sima plexis telefon topicban nem olvasni ennyi karcolódásos esetet. -
Prien
addikt
Én nem hiszek a kínai utángyártott akkukban, van egy 2430mah made in japan, gold akkum,(ami szerintem kínai kamu:-D ), még akkor rendeltem,amikor Sógi, de azóta is ott figyel a polcon.
Nincs merszem beletenni. Viszont a gyári kétezrest nemsokára bele teszem reményeim szerint.
-
Prien
addikt
válasz
madcon #21668 üzenetére
Ilyenkor van az, hogy a boltos többet veszít egy ilyen esettel, mint amennyit nyer, mert ezt a fórumot nem kevesen olvassák. Jobban járt volna,ha korrektül elnézést kér,visszaadja a pénzed (esetleg elengedett volna a vételárból valamennyit) és akkor neked sem lenne keserű szájíz az üzlettől. Hát ez van.
-
Prien
addikt
-
Prien
addikt
válasz
madcon #21480 üzenetére
És nyugodtan beírhatod, melyik üzlet volt az, hogy mi is és a leendő vásárlók is okuljanak. Mintha már olvastam volna ilyen történetet máshol is.
Ha blokkot se kaptál és úgy hoztad el, akkor lehet, hogy ,,nem fognak emlékezni rá,, ,hogy ott vetted...ejnye, ez hiba volt! -
Prien
addikt
Márkatársaim! Van valakinek tapasztalata stílszerűen Samsung micro sd-vel kapcsolatban? Kinéztem egy class 10-es 16Gb-ost.
-
Prien
addikt
Erpy, Sógi, mind a kettőtöknek igaza van szerintem, mert egyrészt tényleg nem mindenkit érdekel a kismillió rom, ami kipróbálásra kerül, másrészt meg jó,hogy legalább pörög a topic és van élet. Én azt mondom, maradjon így, görgetünk, hámozunk, olvasgatunk, sörözünk.
Békesség, tolerancia!
Aztán majd frissítek a Kiessel KG5-re,ha megjön. -
Prien
addikt
Telenoros új tulajok figyelmébe! Tegnap a Kies frissítést jelzett, KE7-re. Rányomtam, lejött, probléma nem volt.
-
Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Mini-ITX
- Wuthering Waves
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Windows 11
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest