Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
nagyúr
válasz Vakegérke #2397 üzenetére
Javították a nyeregnél a hibát? Néhány pótnál nem jó a kapcsolás. Én nem néztem mégmeg.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Vakegérke
félisten
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
nagyúr
Bocs, telóról írtam ott meg nem láttam, hogy válasz lett volna. Ne haragudj.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
törölt tag
Sziasztok! Véletlenül láttam meg ezt a topikot és kíváncsi lennék erre a játékra. Tudnátok küldeni nekem hasznos linkeket? Jöhet priviben is.
Én "élesben nyomom", most épp egy nyerges, automata Actros -szal, de volt már alattam sokféle verda. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire élethű ez a szimulátor. Gondolom, hogy mágnes -opció nincs és a TollCollect automatát sem kell keresgélni.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Ha sikerül is nekik, lesznek majd trollok akik csak úgy feljönnek vandálkodni... Persze ha nem lesz benne törés, meg ilyenek, akkor nem számít majd.. De akkor meg a tudat, hogy ez hülye...
-
erix31
csendes tag
Közben egy kérdés, kérés. Iveco-t vezetni eddig szerettem. Viszont a mostaninak a vonyító mosógép hangja (amiben valószínű sok munka van és a mikrofon meg egy program így "hallja") nem tetszik. Kellene valami igazi, mint a régi távolsági Ikarus busznak, az közvetlen befecskendezéses dízel hang, ami gázadásra (nem fordulatra) erősödik, azaz igazi kerregés, brummogás. Hmm. Szóval van-e ilyen valahol, tud-e valaki ilyet? Nem szeretnék 28 mod-ot kipróbálni, hogy melyik az.
-
nagyúr
Hát nem is tudom. Mág igen gyerekcipőben jár a mod. Bár sajnálatos, hogy ehhez mod kell. Na majd meglátjuk mi lesz belőle.
-
-
erix31
csendes tag
A Steam valami multiplayerről brekeg. Van róla egy akadozó videó is, amitől én nem lettem okosabb. Mindenesetre, a fiúk a bányában dolgoznak, ez jó hír.
-
nagyúr
Egy 25 tonnás billencs pótkocsit próbálj ki vele. Azt hiszem izzadni fog rendesen.
-
failed
tag
Ha jól vettem észre/olvastam, akkor bekerlt a scania streamline (én nem bétáztam). Kaptam is az alkalmon, gyorsan vettem is egyet - igaz gatyám ráment . Euro6, 560 paci, v8... hát... 12 tonnával ment úgy, mint a 750-es volvo fh16 20+tonnával... élveztem azt az 1300 km-t amit letoltam vele, jó lett
szerk.: most nézek valami 20 tonna körülit, megizzasztjuk egy kicsit az új jövevényt[ Szerkesztve ]
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
Vakegérke
félisten
Nem iiis... Én megállok a zebránál, ha átmegy valaki, és a szerelvény épségét kockáztatva kikerülöm az elém ugrabugráló nyufikát, vagy mit.
Ha lesz policáj, biztos lesz radarjelző is.
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
erix31
csendes tag
Hááát micsoda egy "vadisznó" teherautó vezető kollégák vagytok. Kikerülöm, át a piroson, tán még a gyalogoson is átmennétek. Ez nem GTA vagy mi. Na majd a következő frissítésbe hátha beletesznek egy-két valós rendőrautót. Azok majd lelőnek Titeket
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Vakegérke #2375 üzenetére
Én is szeretek vezetni, de annál szebb nincs, mikor 25 tonnával elkezdesz gyorsulni és cask úgy fütyül a turbó.
-
-
-
Vakegérke
félisten
Én zárt sorompónál is kikerülöm a sort, és az első autó elé betolom a gép orrát. Ahogy nyílik a sorompó, már lódulok is elsőként. Én is találkoztam már "ez a piros csak látszólag piros" átjáróval. Átsuhantam rajta.
Megjegyzendő sürgős fuvar esetén a piros lámpák nem igazán érdekelnek.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
erix31
csendes tag
Már nem először történik, pirosra vált a vasúti jelzőlálmpa, de a sorompó nem csukódik le. Ott állunk. Messzebb látom a vonatot, az is áll. Majd fogom magam, kikerülöm a sort és átmegyek a piroson. Még büntit sem kapok. Itt valami gáz van.
Viszont mivel eredeti regisztrált játékom van, jelezhetnék a gyártónak különböző hibákat, észrevételeket. Na most én nem tudok angolul. Magyarul van értelme csapkodni a billentyűzetet, illetve hova kell küldeni a levelet? Vagy felejtsem el az egészet. Hmm? -
Faterkam
addikt
-
failed
tag
válasz Vakegérke #2364 üzenetére
nem gondoltam volna, hogy ekkora port kavar, a hozzá nem értésemből adódó "észrevételem" számomra teljesen evidens volt, hogyha leállítom a motort, akkor az nem zabál benyát. Az üres, nem üres kérdést még logikusnak is találtam, de a többihez halvány gőzöm sincs
Intel i5 10400F | Gigabyte B460 HD3 | 2x8 DDR4 Gb Corsair Vengeance@2666Mhz CL15 | Sapphire 6700 XT Pulse 12Gb | Seasonic Core GC 650W Gold | Sharkoon Revenge Economy | Kingston A2000 500GB | WD10EZEX 1 TB | SS Rival 3@qck+
-
Vakegérke
félisten
válasz Bati0501 #2363 üzenetére
Óvatosan mondom, a régi gépekről beszélek.
Az adagoló is meghajtást kap a motor fordulatszámának függvényében. A benne lévő dugattyúk működnek, a gázpedál lenyomásának mértékében adagolják az üzemanyagot a hengerekbe. Minél gyorsabb fordulaton dolgozik a motor, annál gyorsabb az adagoló működése is.
-
atomeec
senior tag
válasz Milka 78 #2360 üzenetére
Nem, nem megy sajnos, lehet be lehet állítani valamit, de mivel egyáltalán nincs erre vonatkozó infó, szerintem másnak sem sikerült. Játékon belül ha így indítottam el (RadeonPro-n belül profilt lehet létrehozni egyes játékoknak és beállítani ezt-azt, nem csak a crossfire-t) és grafikai beállítást állítottam, lefagyott a játék. Újraindítva az az üzenet fogadott, hogy baj van és válasszak az automatikus mentésekből. Különbség nem volt, ha vele, ha nélküle próbáltam. Viszont amit te írtál, az működik (fullon, 400%-on, 24 FPS helyett 47 lett), viszont néhány textúra villogott (pl a szélvédők és tükrök). Így viszont nem élvezet...marad a kutakodás, de leht mást nem izgat a téma, mert angolul se találtam szinte semmit...
-
Milka 78
nagyúr
válasz atomeec #2359 üzenetére
És ezzel a driverrel megy a cf?Mert a játék motorja alapból nem kezeli a dupla kártyás rendszereket,így nem teljesen világos,hogy egy driver mit is segít a dolgon.
A a mentéseket hogy nyírta ki?Törölte a profilt?Egy dekával sem volt gyorsabb,vagy esetleg még rosszabb is volt?Bocs a sok kérdésért,csak ez újdonság,hogy használva lenne a két kártya.[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
Hoppá, most jövök rá, hülyeség az egész.
A dízel az öngyulladás elvén működik, tehát olyan nincs, hogy lejtőn leállítom a motort, aztán majd jól nem csinál semmit, pontosabban csak fékezi a gépet.
Mondom ezt az Ifa szerkezetére gondolva. Motorfék van, csak álló helyzetben lövi ki a motort.No most az is tény, hogy az új gépek már tele vannak elektronikával.
'97 januárjában Hyundai teherautót kaptam az Országos Traumatológiai Intézettől. Na nem sajátba, ott dolgoztam. Na, az tele volt apró kütyükkel. A használatijában vastagon ki volt hangsúlyozva, hogy ha nem indul, bevontatni tilos, mert meghülyül az elektronika, menet közben tilos leállítani ugyanezen okból...A csudába, most úgy érzem, hogy pár évtizedes tapasztalatom nem ér egy fillért se.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Bati0501 #2355 üzenetére
Dízelnél igen.
A benzinesben már nem vagyok biztos. Attól függ. A Robur karburátorában volt egy elektromos szelep, amely zárt, ha nem volt ráadva a gyújtás. Ettől még működött az olajozás, tehát leállított motornál sem szenvedett kárt a blokk.Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Bati0501
őstag
válasz Vakegérke #2351 üzenetére
Hiába pörög a motor,mert a súly nyomja,de emiatt nem kellene fogyasztani leállított motornál,nem?
Mondjuk vannak a játékban nagyobb hibák,szóval...
Amit már korábban is írtam és nem is értem,h ez miért így van,hisz nem hiszem,h nagy gond lenne kijavítani: amikor használom a motorféket,akkor ég a féklámpám... -
failed
tag
Minap poénból nyomtam egy olyat, hogy lejtőn lefele leállítottam a motort (úgyis visz a lejtő...). Erre ugyanúgy fogyott az üzemanyagom, mintha nyomtam volna a gázt
Leállítottam a motort, volt mondjuk 635l benyám... mikor domb alján újra beröffentettem, már csak 627l...
-
-
nagyúr
válasz KaiotEch #2345 üzenetére
Hát kisebb teherautók vannak, de olyan ifa pótos teherautók nincsenek. Talán a fizika miatt nem tudják megoldani, mert ugye ott már 2 forgó rész van. Ahol összekapocsolódik, meg a forgózsámolynál, vagy minek nevezik.
Crossfire-ben játszik valaki? Hiába használja a másik kártyát, nem érzek különbséget (nem tudom feljebb vinni a grafikát, full HD-ban kb ugyanúgy megy két kártyával, mint eggyel...a parancsikonban a "-nodx9ex -mm_pool_size 500" van beírva.
Hiába van sli/crossfire, nem támogatja a játék. Még a csúcskártyákat sem tudja kihasználni sajnos, nem hogy 2-őt. Még ha nem is az.
[ Szerkesztve ]
-
atomeec
senior tag
válasz Sub-ZeRo #2344 üzenetére
Köszi, akkor majd jól utánanézek, aztán ha lesz valami értelmes, akkor mentegetek meg próbálgatok. Bár így is elvagyok, adja, amit kell neki
Még egy kérdés, ha lehet
Crossfire-ben játszik valaki? Hiába használja a másik kártyát, nem érzek különbséget (nem tudom feljebb vinni a grafikát, full HD-ban kb ugyanúgy megy két kártyával, mint eggyel...a parancsikonban a "-nodx9ex -mm_pool_size 500" van beírva.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Gyerekek azt egyébként nem értem, hogy a játékban miért csak kamionok vannak? A való életben teherautók is vannak...
-
nagyúr
válasz atomeec #2343 üzenetére
Adr-nél csak azt kapod, hogy ha fejlődsz rá, akkor "több" pótkocsit húzhatsz. Mondjuk nem csak üzemanyagod, hanem vegyszert stb. is. Igaz az xp, meg a pénz persze arányosan úgy is nől.
A modoknak semmi köze az eredetiséghez. Az a cd kulcsal igazolod, hogy eredeti, főleg steam-en. Csak a játékban lehetnek hibák, ha olyan mod-ot raksz be.
Amúgy én G25-el tolom, persze van még mellette race07 is, meg kamion verseny is.
-
atomeec
senior tag
Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy az ADR-rel csak tapasztalati pontot kapok többet? A robbanóanyag meg még egy van meg és mikor üzemanyagot szállítottam, a végén írja a bónuszokat, de csak XP-t ír e mellé. Amúgy nagyon bejön a játék, olyan lazítós
Írták még az elején, hogy ha G27-e lenne, akkor nem ezzel játszana. Nekem az van, mégis ezt tolom
Még egy. Steam-es verzióm van/lesz, a modok bekavarhatnak eredetiség szempontjából? Más játéknál volt szó róla, hogy ha az ember modokat rak a játékba, ami ugye nem hivatalos, akkor esetleg a Steam nem eredetiként fogja felismerni vagy ilyesmi. -
nagyúr
válasz Milka 78 #2341 üzenetére
Attól függ milyen a monitorod felbontása. Mindenféle képpen a natív felbontáson kellene játszanod, 100%-os vagy maximum 150%-os rendereléssel. Szerintem felette felesleges. Amúgy a játék grafikai motorja egy hulladék sajnos...
Sajnos nem használok mod-ot, kivéve egy légfékes hangot. A térképet nem bántom, nekem jó így. Amúgy a tsm az tuti jó mapp, sokkal jobb mint a gyári de nincs kedvem előről kezdeni mindent. Így sem sokat játszok mostanában. Egy ~ 2000 km-es utat is vagy 4 napig tolom. :/
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz Sub-ZeRo #2337 üzenetére
Már látom,bár a 200 és a 400 között nem,látok olyan nagy különbséget(mondjuk 8-as tabról vagyok).Azt viszont nem értem,hogy miért nem tudom 200% fölé tolni.Hiába van 40-50 fps-em laggol.Ha a vga 95% felett teker elkezdődik a remegés.Érdemes inkább az fhd-ból engedni 1680-ra ês próbálni a rendelésre gyúrni?
Rakj fel egy TSM-et.A 750-es motor elvérzett a bányából felfelé ês kb 30-al tudtam haladni.Nem tudom mibe nyúltak bele a srácok,de néha az az érzésem,hogy átestek a ló túloldalára.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
+1. Én egy 440-es MAN kutyát nyúzok, hosszú ideje óta. Pedig már mindenből van egy fullos gépem.
Amúgy tényleg vicc, hogy a 750, 730-as dögöknek még a bánya sem akadály, mert 6. 7. sebességben felrepülnek 25 tonnával. 440-el meg kapaszkodik mint a barom, 3. sebeségben hogy feljöjjön. Nekem ez így reálisabb mint a 750-es dögök. Még a kisebb emelkedőkön is vissza kell legalább 1, de akár 2 sebbeséget váltani. Én amúgy Scania H váltóval nyomom, az úgy mégjobb."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
kozi71
senior tag
Hétvégén én is újra kezdtem. Már letudva a Scania,Volvok,DAF-ok. Mindnél 30 szint felett vagyok,külön külön.
Most a Mercivel kezdtem el gurulni.
Meglepően kellemes, nem is gondoltam volna, hogy jobban be fog jönni mint az előző gépek.
Feltettem ezt a módot ebben már eleve vannak erősebb mocik is hozzá mint az alap. (de nincs eltúlozva.) Meg kicsit kozmetikázva is van a gép eleje.
Leszedtem minden modot, csak a TSM 4.1.2.a, illetve az előbb már linkelt JPM 4.1.7 van fent.
Nagyon pöpec "kopogos diesel" hangja van.high tech, low life
-
erix31
csendes tag
válasz zolee5016 #2334 üzenetére
A váltó áttételeket úgy használom ki, hogy szekvenciális beállítást választom és (nem röhög) egér jobb gomb a fel, bal a le. 3, 6, 8, 9,10,11,12 fokozat normál útra megfelel. Emelkedőn 2,4,6,8,.... a jobb választás. Ja, én nem 700-lovas géppel vontatok, úgy elveszik a teherautós jelleg, Max 500. Most egy Magnumom van. Viszont, egy R420-as Scania-val, kőfejtőből vagy mi, 25-tonnával indulni (na ott 3.-ban nem lehet még feljönni sem) egy sürgős fuvarral, alvást belevéve, úgy, hogy a fordulat az 1800-at lehetőleg ne lépje túl és időben érkezni. Na az szép benne.
-
nagyúr
válasz Milka 78 #2336 üzenetére
A képek a következőek.
1440x900; 50%, 100% 200%, 400%-os renderelés. Szerintem látszik mi a lényege.Ha nem látszik a lényeg, ahogy emeled a százalékot, sokkal szebb lesz a grafika. Élsimítás, anizotróp szűrés, a távoli tárgyak is élesek lesznek stb.
-
Milka 78
nagyúr
Kiakadok ezen a játêkon.Most meg megy a Mega Store lagg nélkül Lehet,hogy csak az Iveco Hi alatt csinálta,mert bár sok időm nem volt de Renault,Daf,MAN,Scania alatt nem érzékeltem ilyen hibàt.
Valaki elmagyarázná,hogy a rendelêsi % mire való,mert én a 200/400% közt nem látok különbséget. -
nagyúr
Szerintem mindegy mit választasz, mert nekem minden garázs minden sofőr megvan és hozzá 21 milliárd Forint. 😈 😃
-
zolee5016
őstag
én valami váltó modot keresek.elég lenne a 12..(g25-re simán programozható)
Az a bajom mindegyikkel,hogy 2-3-4-5 hamar elfogy túl hamar szinte 2-3-fokozatonként mehetek 10ig...
Próbáltam gyenge motorokkal is de ugyanaz van mint a 750-es mociknál.....szinte ugrálok a kuplungon,10-ig.......(még az is mindegy 10-vagy 25t súly van a gépen)[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz,te nem tudod,hogy halott vagy,csak a környezetedben élők tudják..és nekik nagyon nehéz...namost ez a helyzet akkor is: ha hülye vagy---
-
erix31
csendes tag
válasz Sub-ZeRo #2330 üzenetére
Akkor mint az "életben", nem hoz a konyhára, lecserélem. Beállításként a hosszú út, a törékeny, meg az értékest választottam. Én magam meg ADR-re "gyúrok" most. A fizikai realitásról meg annyit, én nem megyek gyorsan, de nem rég húztam egy teknő vagy kádszerű vontatmányt. Na azzal kb 60-al úgy beborultam a repcésbe, öröm volt nézni. Ritka ingatag egy szerkezet volt.
-
nagyúr
Én azt vettem észre a 88. szinten, most viccet félretéve, hogy azok az emberkék hoznak többet, akiknek a képükön a figura mosolyog. Van egy olyan garázsom, ahol csak ilyenek vannak összeválogatva és messze nyereségessebb mint ahol nem. Persze talaáltam egy olyan garázst, ahol mindenki komoly, és többet hoz a konyhára, de ott a soförök nagyobb az átlaguk. (8.3) a 7.5-el szemben. Meg vegyesen kell összeválogatni őket, mind képesség, mind nem szerint és akkor tuti lesz.
-
Vakegérke
félisten
Ösztönözni? Sehogy. Az pedig, hogy kapnak-e munkát, csak a képzettségükön múlik. Minél magasabb szinten vannak, annál jobban hozzák a pénzt.
Ami azt illeti, minél több sofőröd van, annál több hasznot hoznak. Igazság szerint ez a játék lényege, persze a vezetési élményen túl.
-
erix31
csendes tag
Kérdésem lenne a gyakorlottakhoz. Az alkalmazott sofőrőket, hogyan lehet ösztönözni? Gondolok itt, típus, teljesítmény, felszereltség, szín. Melyek a jövedelmezőbbnek tartott városok, kezdésnek garázsnak? Mondom, Debrecenben kezdtem, nálam borzasztó. A 700-lovas Volvoval nem keresnek annyit, mint egy 510-lovas DAF-al. Egy alkalmazottnak már felmondtam. Vagy ennyi a realitása a játéknak a valós élethez? Minden cégnél találni munkát. Ennek ellenére, többször olvasom, hogy nem talált munkát bla, bla bla. Szóval ilyen kérdéseim lennének. Érdemes-e egy garázst bővíteni, vagy gyűjtve még egy kis pénzt, máshol is venni egy kis garázst? Feltételezem hónapok múlva rájönnék, de mint fórum azaz egy csapat, elfogadnék építő segítséget. Előre is köszönöm a válaszokat. Ui: eredeti Steam-es játék.
-
nagyúr
válasz Milka 78 #2325 üzenetére
Béta verzoót csak steames eszi meg. Jelenleg ezen a verzión 3 fuvaron vagyok túl. Eddig nincs gond, bár nem is tudom mit javítottak. Az tény, hogy a dlc-t le kellett újra szednem, mert kiírta a játék, hogy ellenőrizzem a fájlokat, mert valami nem jó. Megtörtént és megy simán.
-
Milka 78
nagyúr
Próbálta valaki az 1.8.2.3 frissítést és csak steam-es verzión megy vagy a lemezes is megeszi?
-
törölt tag
van jól működő reálisabb gazdasági modell mod a játékhoz? (steam legfrissebb)
Amiket próbáltam, azoknál a sofőrjeim 10-12. szinten se termelnek még hasznot, szóval nem igazán valósághűek... de az alap pénzeső se szimpatikus -
_stick_
őstag
Nekem még az 1.7.1s-nél tart.
Miért nem frissít? (steames) -
nagyúr
-
GoZoL
senior tag
Freetrack beállítást tudtok ETS2-hőz?
-
nagyúr
-
Bati0501
őstag
És ez a Scania csak kívülről más vagy a beltere is újabb?
-
nagyúr
Megint jött frissítés a játékhoz. 1.8.2.1
-
nagyúr
Steam-en a játéknál a jobb gomb, tulajdonságok és ott a béta alatt, a publik bétát beállítod. Le OK-zod és vársz hogy lejöjjön a frissítés.
-
nagyúr
válasz KaiotEch #2307 üzenetére
A World at trucks az Online része. Saját képet tudsz kirakni magadról, képeket tudsz feltölteni a kamionról, saját rendszámot létrehozni.
-
nagyúr
Gyerekek az Online rész hogy működik ebben a játékban? Még nem találtam meg. Amúgy van social rész is?
-
nagyúr
Már lehet, cask steam-en kell aktiválni a játékot és engedélyezni, hogy a beta patch-ek is települjenek. Amúgy itt már 3 belső változat van, nem 2. például.
-
nagyúr
Scania Streamline!! Hát, nagyon durva a gép a játékban. Tegnap este én is megnéztem mert kíváncsi voltam rá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- !!! FÉLÁRON !!! ÚJ, Bontatlan White Shark Katana US prémium mechanikus RGB billentyűzet.
- Új, bontatlan, Motorola G54 Power edition 12/256GB, 6000mAh, kék 2 év garancia
- Acer KG221Qbmix FreeSync Monitor 21,5"
- ASUS TUF matricák
- Dell S2716DG Gaming Monitor - G Sync - 27" QHD Wide 1440p Olvasd el a leírást!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest