Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Mikrotik routerek
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz Ga3rieL #19240 üzenetére
Hát gondolom a PP-nél marad amíg nem jön az értesítő,h küldjék - ha addig nem vertek a seggére vmelyik buliszigeten.
Én a helyedben még várnák keddig-szerdáig, hátha addig megkapod a kódot.A PP topikban kérdezd meg tényleg - itt off is, meg én sem tudom pontosan, más pedig eddig nem reagált.
-
Bati0501
őstag
válasz Ga3rieL #19234 üzenetére
Egy külföldi ki tudja hol bejelentett céget beperelni egy pár ezer forintos játékért? Neked megérné?
Értem, h felcsesz és idegesít - teljesen jogosan. Sztem még várj, hátha lesz vmi, meg igazából szvsz mást nem is tudsz csinálni?
Min keresztül fizettél? Paypal? Ha igen, ott talán nem olyan nehéz visszaszerezni a manit.
-
Bati0501
őstag
válasz Mr.Franczy #19151 üzenetére
Jót tenne a játéknak, ha több kamion, nagyobb változatosság lenne benne, az már biztos.
-
Bati0501
őstag
válasz Mr.Franczy #19149 üzenetére
-
Bati0501
őstag
válasz Mr.Franczy #19147 üzenetére
Szia!
Nem biztos,h viper volt, de persze lehet.
Nem skin volt, hanem ha jól emlékszem akkor tuning cuccokat tartalmazott.
Most keresgélek, de eddig nem találtam olyan Peterbilt 389 modot, ami ilyesmi lenne és passzolna a legfrissebb frissítéshez.
De igazából nekem nem hiányzik ilyen mod most, csak a kamion hangja.Szóval most semmilyen mod sincs a játékban, és így sem jó.
Szóval sztem az lehet a megoldás,h eladom a kamiont és újra megveszem.
Legalábbis nagyon remélem. -
Bati0501
őstag
Sziasztok!
ATS-ben tegnap lett egy kis bajom, hátha tudtok nekem segíteni.
Már ezer éve nem játszottam, ezért amikor elindítottam a játékot, akkor persze frissítette magát.
Kb. egy mod volt letöltve, az is a Peterbilt 389-hez. Amíg nem ezzel a kamionnal akartam játszani, minden rendben volt/van. Viszont tegnap ahogy a 389-est vezettem háát nem volt önmaga, mondjuk úgy. Már a garázsban, a kamionjaim listájánál azt írta,h nincs benne motor.... Aztán amikor beleültem tényleg nem volt.
Menni ment, de semmi hangja nem volt, illetve kormánya sem volt, a fülke is hiányos volt...szóval olyan, mint amikor összeakad egy-két mod.
Kiszedtem a modot, minden úgy néz már ki, ahogy kell, de hangja továbbra sincsen.
Vettem hozzá másik motort, hátha azzal....azzal sem.
Letöltöttem egy hang modot a 389-eshez (Kriechbaum modja), úgysem jó. Kivettem ezt a modot is, úgysem jó.Viszont kipróbáltam és gyorsfuvarban ha 389-essel megyek, akkor van hangja. - _ - Méghozzá a modos (amíg benne volt a hang mod).
Sztetek mit kellene csinálnom még?
Adjam el a kamiont és kezdjem elölről a felcicomázását, hátha utána már jó lesz?/Kipróbáltam volna már ezt is, ha lenne elég pénzem,h újra megvegyem és feldíszítsem a kicsikét. : ( :-) /
-
Bati0501
őstag
válasz ledgeri #15242 üzenetére
Nem tudom, őt nem szoktam nézni, Kótait is csak nagyon ritkán.
Viszont most belenéztem a Lacika legújabb videójába és jó, mert pörgős, nem olyan, mint a Kótaié,de épp ezért a fontos részletek kimaradnak,pl. csak annyi látszik, h rátolat a kapura vagy mire.
Míg Kótainál, főleg az újabb vidiknél felveszi teljesen, h hogyan rakod le.
Mindkettő hasznos és érdekes, de nekem Kótai videói jobban bejönnek, bár tény, h többnyire hosszúak és kissé unalmasak néha.
( tegnap ahogy néztem az stlacikát többször is előfordult,h a saját mondandóját vágta szét,félbehagyva a gondolatmenetet)[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
válasz ledgeri #15236 üzenetére
Vagy Kótai Zoltánt-t.
-
Bati0501
őstag
válasz huskydog17 #14295 üzenetére
Sztem is karácsony környékén jöhet.
Az aug.10-ét meg nem is értem.
Egy játék megjelenését hónapokig szokták reklámozni,erre pár helyen kiírták,h aug.10,erre ez terjedt el és az SCS meg írhatja az FB posztokhoz,h nem,az egy nem hivatalos kereskedői állítás.
Bár azokat sem értem,akik elhiszik,h akkor tényleg megjelenik.(Az sem túl pozitív előjel,h az E3-on is csak egy előre megrendezett és összevágott ~1 perces videót adtak le...)
-
Bati0501
őstag
válasz n0tr3adY81 #14221 üzenetére
Itt néz körül,rengeteg mod van.
TSM egy pályamod,nélküle majdhogynem nincs is értelme játszani.Ha van vmilyen kiszemelted,akkor linkkel kérdezd meg,h érdemes-e,mert vannak fölösleges-rossz modok is.
Grafikai modot pedig Stewen1967 csinált,nagyon sokan használják.
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
válasz SenorGrande #12525 üzenetére
Igen.
Nem mondom,h nem a normálisabbak közé tartoznak, de bőven az átlagban vannak.Időintervallumok?
Én ezt a Skandináv dlc-t nem igazán követem nyomon,de már erről hónapok óta írtok,h lassan már biztos kiadják.
Az új kamionokról már nem is beszélve.Én már az ATS-t várom,vagyis inkább vártam.
Mire kiadják és normálisan is használható lesz minimum egy évet késni fog. ( ha jól tudom most a nyár vége fele van betervezve a megjelenése)Sztem már mindenkinek unalmas,h egy játékkészítő cég bejelent egy játékmegjelenést,akkor arra egy fél évet rá kell számolni- legalább.
Pl. Gondolj a GTA V-re...ott már a játékosok rendesen hangot adnak az elégedetlenségüknek.Főleg az árazást is figyelembe véve. -
Bati0501
őstag
Nem egy kapkodós fajta ez az SCS.
Csak nehogy nagyon ráfázzanak. -
Bati0501
őstag
válasz újraregelt #12476 üzenetére
Láttam,de húzni még én sem húztam.
Egyszer - kétszer már láttam,de nem azt a fuvart vállaltam- volt,h ezer km-re kellett volna elvinni...reality lvl 1000. -
Bati0501
őstag
válasz SenorGrande #12437 üzenetére
Azt hiszem én úgy megyek, de semmi különbséget nem vettem észre.
-
Bati0501
őstag
válasz - = Zk = - #12408 üzenetére
Igen.
-
Bati0501
őstag
Sztetek mi lesz hamarabb? GTA V vs. Skandináv DLC-ATM?
-
Bati0501
őstag
válasz Sub-ZeRo #11851 üzenetére
Sztem sem lesz olyan,azért látszott a városokon,h jobban ki vannak dolgozva és mintha az egész szebb lenne.De hát ugye ugyan az a motor van ebben is,szóval ki tudja milyen gép kell majd alá.Reméljük azért tolták el a ki tudja meddig a kiadást,mert gőzerővel optimalizálják.( )
De legalább már alapból vannak benne mozgó emberek az utcán,hátha a lámpákon is javítanak,mert sztem túlságosan rövid a zöld,illetve mire kegyeskednek az AL-ek befordulni addigra még egyszer zöld lesz.
-
Bati0501
őstag
válasz tatabike #11691 üzenetére
Ezt most komoly?Tényleg hagyjuk.
Am annyian írják,h itt a PH-n szokás,meg itt így megy,meg úgy megy....máshol h megy?
Illetve-nem kifejezetten rád értem- úgy szokták hangsúlyozni,mintha a PH-ra írni nem is e világi dolog lenne,hanem vmi egészen más....de részemről tényleg vége,mert megint írok olyasmit,ami "dafuq" és nem lehet majd értelmezni. -
Bati0501
őstag
válasz tatabike #11686 üzenetére
Akkor megérte ma felkelni.
Még szép,h a turbós részt én írtam bele,tudom,h te nem írtál ilyesmit...arra is emlékszek,h mondtad,h hol dolgozol és mindjárt meg is lesz olcsón a jogsi.
Első írásodból az jött (jön) le,h a jellegzetes hangot a tökéletlen égés okozza.
Illetve sztem ez az ősöreg,erre tényleg lehet mondani,h az és még zakatol is: [link]
De erre,h zakatol sztem nem igaz: [link]
Ez vmivel régebbi,illetve te lehet,h zakatolásnak nevezed,én inkább ércesnek,nekem erről egyáltalán nem a traktor motor ugrik be /némelyik autónak is olyan hangja van,h egy traktor megirigyelné,nem rég egy ilyen bmw-t hallottam ilyen hanggal:[link]Nem tudom,lehet,h először se azt akartad mondani,amit ki lehet belőle érteni(én így értettem),de vérig azért nem kellett volna sértődni.
/Mintha a valóságban-és nem a ph-n- nem történt volna olyan,h elmész egy orvoshoz,az mond vmit,aztán elmész ugyan amiatt egy másik orvoshoz és az mond egy teljesen más dolgot...mi van,h a "kioktató" egy másik orvos volt?( ) (am hány doktorija van,h 10+ évet járt egyetemre?)
-
Bati0501
őstag
válasz Milka 78 #11663 üzenetére
Én is így voltam ezzel,rendesen izgultunk,amikor regeltünk.
És am sztem simán elég 900 Forint,mert azt hiszem ráterhel 400-al,meg talán van még vmi,de mindkettőt(?) visszakapod...de gondolom te is a témába illő topikban érdeklődtél,ott le van írva-mi is onnan néztük-,de már mindegy is,mert sikerült. -
Bati0501
őstag
válasz Sub-ZeRo #11488 üzenetére
Hát én sem estem hasra tőle.
Ezzel a bejelentjük,h megjelenik X-kor,de X előtt egy hónappal meg azt,h X+6 hónap,majd ez előtt is,h ismét +6 hónap "taktika"(?) annyira szánalmas sztem a játékkészítőktől(mindenkire gondolok,nem csak az SCS-re),h ezzel csak saját maguk alatt vágják a fát.
-
Bati0501
őstag
Pár újabb kép és infó csepegtetés az ATS-ről: [link]
Van tippetek,h mikor fogják kiadni?
Szvsz nyárig tuti nem. -
Bati0501
őstag
válasz #10234880 #11403 üzenetére
Köszi,de azt honnan lehet tudni,h vannak-e benne újabb városok,utak?
Mert sajna nem írják oda egyikhez sem,így meg nem tudom,h akkor van-e értelme.Illetve Neked/Nektek is olyan egyszerűen és problémamentesen ment,mint ahogy leírja a telepítésnél?(régi deaktivál,új aktivál,régi kiszed a mod mappából)
Nem vész el az addigi teljesítmény? -
Bati0501
őstag
Lehet,h hülye kérdés,de: ha letöltök egy újabb tsm- mapot(mert gondolom már van újabb,én már ezer éve töltöttem le,amit most használok),akkor a mostani feltérképezett útjaim nem fognak eltűnni?Illetve van értelme frissebb map-ot leszedni,lesz benne több út?
-
Bati0501
őstag
válasz Bunken #11282 üzenetére
Még nem próbáltam ilyen mega dolgokat,mert félek,h össze fognak akadni az 50k féle R2008-al,mert az ilyenekhez oda szokták írni,h megy-e vele vagy sem,illetve abban is van vmennyi tuninglehetőség,na nagyon nagy karácsonyfát nem tudsz csinálni,de én nem is szeretnék,én csak a hátsó lámpákat,illetve a kabin hátsó részét szeretném,de ha nem jön össze,akkor nem.
A kamionos album,amit mondtam:[link]
-
Bati0501
őstag
válasz Beerdrinker #11279 üzenetére
Köszi,ezt is néztem,a kabin hátára ezzel tényleg nagyon jól lehetne rakosgatni a lámpákat,de a hátsó lámpa nem igazán olyan,amit szeretnék-illetve sztem nálam ez nem is működne,a 50k féle R2008-ra szeretném ezeket.
Eztmost szedtem le,de sajna ez sem jó,illetve ennek a korábbi változatát is,de az sem.
Az működhet,ha letöltök egy skin-t?
-
Bati0501
őstag
Srácok,légyszi segítsetek,mert már több órája keresek,de semmi használhatót(számomra) nem találok.
Olyan mod-ot keresnék,ami lehetőleg csak a hátsó lökhárítót(hátsó lámpákat) variálja: [link] [link]
Esetleg ha még lenne benne olyan lehetőség is,h a kabin hátának a szélére is lehet tenni lámpákat az lenne a csillagos ötös,de anélkül is nagyon jó lenne.Ha lenne vmilyen tippetek,h mire keressek,mert már mindenfélére kerestem,de semmi...
Most is annyit kerestem,h találjak igazi kamionról olyan fényképet,amin jól látszik,amiről feljebb írok,de nem találtam igazán jót,cserébe olyan fényképgyűjteményt találtam,h ujjjujuujj. (kamionokról )
-
Bati0501
őstag
válasz #10234880 #11105 üzenetére
Én kifejezetten ezt a kamiont,az R2008-at kerestem,nagy nehezen sikerült megtalálnom,ami nálam is működik.
Szóval ez egy olyan mod,amiben benne volt az R2008 és elvileg van hozzá még jó pár tuning lehetőség,de ezeket még nem próbáltam,mert külön-külön lehet őket aktiválni,ezért egyenként fogom őket,h tudjam,ha vmi nem klappol. -
Bati0501
őstag
Esetleg vki nem használja ezt a Scania V8 hang modot?
Mert a videókon egészen jó hangja van,de letöltve és használva teljesen más,elég ratyi.Például a jellegzetes turbóhang váltásoknál benne van a linkelt videókban,letöltve már nincs és egyébként is teljesen más hangja van a motornak.Illetve a képen és az első videóban lévő R2008-hoz nincs esetleg vkinek linkje vagy hasonlóhoz?
Azt is elég nehezen találtam meg,h ez az R2008,végignéztem vagy 20 oldalt,de nem találtam normális kamiont,vagy nem írtak róla jókat a kommentekben vagy csak skin... -
Bati0501
őstag
válasz Vakegérke #10371 üzenetére
Persze,én is szeretem,mostanában újra játszok vele,csak ha jól emlékszek,akkor réges régen,a messzi galaxisban az volt bejelentve,h nyáron meg fog jelenni,aztán Karácsonykor,most meg az van,h majd....(lehet,h volt korábbi időpont is megadva,nem tudom,illetve tegnap néztem rá a honlapjukra,azt írják,h az American-os csapat gőzerővel dolgozik)
Mondjuk nincsenek illúzióim,h micsoda új játék lesz az,csak egy kis új környezet,újabb kamionok-tudom,töltsek le-,remélhetőleg jobb fizika és egy kis életszag fog bele kerülni az új játékukba.
-
Bati0501
őstag
Szoktalak titeket olvasni,lehet,h csak én vagyok vele így,de nekem már az American jöhetne,mintsem azt olvassam,h mindjárt jön a 12.65.45.8 patch.
: / -
Bati0501
őstag
Abban tudnál nekem segíteni,h ha nekem van fent két ilyen Jazzycat féle trailer pack,az egyik mondjuk azt,h 1.0 a másik meg 2.0,tehát utóbbiban elvileg több minden van,akkor az elsőt ki ki kell-e venni a játékból vagy benne maradhat?
Mert én eddig benne hagytam,de olyan,mintha az egyes "blokkolná" a kettest,mert alig van benne több,új rakomány.
Persze lehet,h ez csak "érzéki csalódás",de nekem így tűnik... -
Bati0501
őstag
válasz Paladin1492 #8671 üzenetére
Vajon a bal keze el volt törve? Végig ugyan úgy tartotta+elég sokszor volt így furcsa mozdulat,ami nem lett volna szükséges,ha használja a bal kezét is.
/ha vkinek van pedálja,akkor miért úgy vezet,h tiltásig nyomja neki-pl. tolatásnál-,miért nem tartja szépen a fordulatszámot "egészséges" tartományban?/
-
Bati0501
őstag
Szia!
Én utánanéznék az aprón is,korábban láttam jó árakat,most is megnéztem,de most alig találtam párat vagy ha találtam is nem volt kiírva az ár.
A Collector's-t nem ismerem,de a Gold-ban benne van a Going East is.Az a 25 euro eléggé soknak tűnik ehhez képest: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
Ez sem rossz...
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
válasz ledgeri #7883 üzenetére
Nem tudunk részleteket...lehet,h a konténerben lévő sok százezer gombelemet töltenek...
Biztos vmi fejlesztés elei prototípus,h nézzék,h tud menet közben áramot felszedni,mert szvsz az biztos,h ha tényleg árammal fogunk majd vmikor tisztán közlekedni,akkor nem lesz az egész világ troliútvonal,hanem majd az útba lesz beleépítve a naftát adó-ahogy ilyen már létezik is,és használják is.
-
Bati0501
őstag
válasz - = Zk = - #7449 üzenetére
-
Bati0501
őstag
válasz Sub-ZeRo #7389 üzenetére
Igen,később nekem is eszembe jutott,h lassan már talán megjön az Amerikai "map".
Csak ki tudja,h most már tényleg mikor...- = Zk = -: Ilyenem van,erre gondoltam a tuning alatt,h kb. csak olyat találtam,ami egy kamionnak a különböző tuningolását nyújtja.De ettől függetlenül lehet,h majd leszedem ezt is csak nem tudom,h előtte le kell-e törölni a mostanit,h ne akadjanak össze...valószínűleg le.
-
Bati0501
őstag
Srácok,nem tudtok vmi vagány amcsi kamiont?
Már egy jó ideje nekem van három,de vmit még szívesen kipróbálnék,és most megnézve az ets2 "kínálatát" nem találtam újat-sok olyan van,ami a meglévő kamionom feltuningolt változata. -
Bati0501
őstag
válasz freeknight #7306 üzenetére
Mondjuk én ha még néha-néha játszok vele,akkor kormány nélkül,mert amim van,az nem jó.
A G25 tényleg nagyon jó lehet,de...azért ez a játék messze nem olyan,h ha bőr ülésben ülnél-az azért már gondolom egy Scania V8,amiben van bőrülés-,akkor olyan realisztikus lenne,h majdnem 1:1.
Mondom én,aki még sohasem ült kamionban( ),de azért én is látom-érzem a különbséget. -
Bati0501
őstag
Ti hallottak már olyat,h vmi nem szimpi egy játékban,ezért visszakérem az árát és vissza is adják?
Steam-en van ilyen?Nem ismeem,sosem használtam...origin-t "ismerem",ott láttam már vmi ilyesmit...de mintha időlimites lett volna(pár nap).
De ha boltban vetted?Boltosnak aztán mondhatod,főleg 3 munkanap elteltével... -
Bati0501
őstag
válasz Genyadjpio #6810 üzenetére
Bemész a garázsba és ott meg tudod csinálni.
Még ilyet se láttam még....
-
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
válasz VegyesTamás #6430 üzenetére
Hú,már nem igazán vagyok benne, egy évvel ezelőtt még jobban tudtam volna segíteni. De nekem egy 7770-em van,én szeretem. Ezt is szépen viszi, illetve BF3 multit is.
Nyilván nem megabrutál beállításokkal,de ahogy be van állítva a grafika szép is és folyamatos is. Lehet,h a bf-et nem natívban nyomom,de látod ennyire nem okoz semmilyen gondot,h nem is vagyok benne biztos.
Egy bizonyos szinttől már nem a hardveren múlik a dolog, h tudsz-e játszani és ha igen, akkor jól-e.De ha ilyen kisebb felbontáson játszol,akkor lehet, h elég az '50 is, de sztem nem annyival drágább a '70,h ne érje meg.Igaz nem ismerem már az árakat,de amikor majdnem eladtam a kártyámat átlagban 20,de volt 25e-es ajánlat is.Szóval gondolom most már 15 környékén is meg lehet kapni.
-
Bati0501
őstag
válasz VegyesTamás #6427 üzenetére
Nem hiszem, h egy nagy élmény lenne...
-
Bati0501
őstag
válasz VegyesTamás #6412 üzenetére
Elég azt.
-
Bati0501
őstag
válasz Vakegérke #6314 üzenetére
Ránézésre sztem nagyon messze vagy az 5 millióval,de tény,h semmilyen tapasztalatom nincs benne.
De ha egy kicsit belegondolsz/unk: oké,h van ember,de mennyi?5?Nem akarunk éveket várni gondolom én...
Min dolgoznak?És hol?Mint mondtam nem tudom,h a játékkészítők milyen gépeken dolgoznak,de gondolom nem dual core-n és 5670-el...biztos lehet azon is,csak gondolom fél nap,mire betölti a programot,amivel dolgoznának.
Mennyi a fizetése egy játékkészítőnek?Hangokat is kellene vhonnan szerezni,h élethű egyen.
Meg még biztos,h van egy jó pár tétel+a bürokráciát se kellene kifelejteni.Szóval az a 5-ös lottó nyereményből sztem jóval többet kellene erre áldozni.
/Gondoljunk csak mondjuk egy BF3-ra,h az EA mennyi időt és pénzt ölt bele-még ha nem is akarunk egy akkora/olyan szintű játékot készíteni./
-
Bati0501
őstag
Azért sztem a kettő között akkora a különbség,mint a teológia és a geológia között.Ég és föld.
-
Bati0501
őstag
-
Bati0501
őstag
Igen,azt írja,de sztem csak beetetés...mivel van egy újság,amiben benne vannak,h a Scania miket árul és ott is csak egy fajta van+ha ennek a webshopnak az EU-s változatát hozod be,ott is csak egy van,6€-ért...
Az a £2,4 ~egy ezres,szóval annyira nem nagy különbség,kiszámoltam.
Azonban ebay-en is van fent egy ilyen kulcstartó,igaz már csak 3 darab van belőle és vagy 3400 Forintba kerül,de ha jól értelmeztem,akkor a webshopos árra is jönne még 6 font szállítási díjként,sőt ott nincs paypal...
-
Bati0501
őstag
A valóságban csöppet máshogy megy: [link]
-
Bati0501
őstag
válasz Amazing789 #5966 üzenetére
Tetszetős.
-
Bati0501
őstag
Tegnap találtam,egy jobb féle Scania V8 hang:[link]
sajna még nem tudtam kipróbálni,csak a vidi alapján tűnik jónak
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest