Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- TP-LINK routerek
- Synology NAS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Asustor NAS
- Windows 10
- DIGI internet
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Milyen routert?
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #28842 üzenetére
Tavaly nyáron eszméletlen mennyiségben toltam az FS22-t. Jó játék, de a játékon kívül semmit nem költöttem rá, ez a Logitech DFGT kormány tökéletesen megfelelt ahhoz is. Ezen kívül van egy wireless mini billentyűzetem, ami mindenhol is elfér, szóval ezek a játékspecifikus kontrollerek sem érdekelnek igazából. Azt azért nem gondoltam volna, hogy ekkora f.stalicskák, igaz, nem is néztem utána a dolgoknak, Tőled hallom először.
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
drsanya
aktív tag
válasz Milka 78 #28839 üzenetére
Nemtudom, nekem elég meggyőző lenne, pl a fiam imádná. Olyan nagyon ezt nem kell "ütni vágni". Egyedül az USA nettó 600$ vágott mellbe, de mondjuk ezért kapsz mindent (bázis, kormány, pedál, váltó, buttonbox). Nem tudom levehető e a perec, de szerintem nem. Rétegtermék lesz, olyasmi, mint a farmszim kontroller. Nekem bejött.
I am iRacer
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #28822 üzenetére
A család az első Nekem meg 3 hónapja megszületett az első fiú unokám, még nem köti le sok időmet, mert azzal van elfoglalva, hogy eszik/iszik/ürít/alszik De már látom a jövőt, lélekben lemondtam a Lego StarWars-gyűjteményemről...
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
®abstract®
őstag
válasz Milka 78 #28426 üzenetére
T908-as meg a T909-es hát szerintem majdnem ugyanaz vagyis én nem látom a difit. Napjainkban is elérhetőek és játszhatóak.
Tetszik ez a kilenc nulla kilenc-es modell.
Ha érdekel akkor tegyél vele próbát nagyon adja.
nekem mostanában lesz hogy egy éve foglalkozok a játékkal ats-sel meg egy bő fél éve, de ahhoz képest több száz órás játék időm van.
egyébként azt nem értem hogy az usa modellek esetén miért erőltetik a hülye napellenzőt és sötétítőt az első dolog hogy kikapcsolom vagy leveszem újra megnő a látótér.Szavahihetőség manapság ritka kincs.
-
-
nagyúr
válasz Milka 78 #27257 üzenetére
Szerintem meg buzdított senkit hogy warezoljon a lényeg annyi lenne hogy a 2 évre tért ki hogy azóta kis millió frissítés jött ki a játékhoz és nem lesz jó.... Ez lenne a cél.
Amúgy meg nem kell neki esni a másiknak így. Nyugodtan lehet elnézést kérni. Ha meg egy moderátot jelzi neki, hogy warezre buzdít akkor úgy is jelezni fogja neki. (lásd régebbi windows hsz-ek, ott pedig ment a warez keményen és ennyitől nem kaptak semmit az emberek).
Maradjunk már meg a nyugodt segítőkész hangnemben!
Köszönöm.
Nem tudok én sem itt lenni mert 7 napból 6-ot kamionban vagyok és csak néha tudok rápillantani a fórumra hogy mi zajlik itt.
Lépjünk túl rajta! Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
mancer7151
tag
válasz Milka 78 #27257 üzenetére
Én annyit írtam lejjebb (is) hogy kettő évvel ezelőtti verzióhoz fölösleges bármi segítséget kérni. Nincs értelme mert nem olyan régi illetve most is fejlesztik, jön hozzá content és javitják. lassan de jön.
Hogy ő mivel játszik és honnan van nekem teljesen mindegy, nem is érdekel. Azt sem mondtam hogy warezoljon egy szóval sem. Sőt nem is én hoztam fel. Annyit írtam hogy két év késésben van, valószínű senki nem fog írni semmit. Én ezzel befejeztem itt ezt a témát.
-
- = Zk = -
félisten
válasz Milka 78 #27129 üzenetére
térkép mod-om nincs tudomásom szerint
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Marci112233
addikt
válasz Milka 78 #27094 üzenetére
AB-val nekem is ki van íratva mindig több adat is és én is onnan tudom hogy mikor mennyit esik be. Viszont nálam a játék eddig max 12GB memóriát kért, igaz mióta ez a gépem van, nem játszottam egy huzatban 5 órán át hogy akkor mennyit kérne.
Viszont azt nem értem miért csak ETS2 esetén jön elé a kép szétesése. Semmilyen más játékban nem tapasztaltam még.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
vlevi
nagyúr
válasz Milka 78 #27088 üzenetére
Amikor így beesik az fps akkor jellemzően az van, ami nálad, hogy a VGA és a processzor is csak malmozik, nem jár egyik sem, még a közelében sem a 100%-nak.
Nekem Nvidia 3060Ti-vel, és Ryzen R5-3600-al, 1440p felbontásban, de sem promods, sem grafikai extrák nincsenek telepítve. De ugyanígy volt az Nvidia 1060-al, sőt, előtte az i5-3470-el is. Persze minden esetben úgy, hogy az adott beállításokat lazán viszi a játék, közben nem történik semmi (nincs extra forgalom, vagy időjárás, vagy nagyváros), de pár másodpercre belassul. -
Marci112233
addikt
Sajna ilyen a játék motorja, ez már régóta így van. Nekem a gépem az adatlapomon, lényegében hasonló, csak picit prociban erősebb, de ugyanúgy 3070-el szintén pici tuning, és nálam is vissza esett így az fps 70-85-re, így én nem tököltem vele és bevágtam fix 70 fps-re Rivatuner-el. És ugyanúgy ETS2+PM viszont forgalom alap, ráadás levéve 0,4-re, viszont nálam is minden koppon 2560x1440-es felbontáson.
[ Szerkesztve ]
Gigabyte B660 Gaming X DDR4, IntelCorei5 13600K/Arctic LF III 360,Kingston 4x8GB DDR4 3200MHz,MSI RTX 3070 Gaming X TRO,Samsung 970EVO Plus 500GB, Samsung 980 1TB SSD,Phanteks Eclipse P600S ,FSP Vita GM 750W
-
Ablakos
őstag
Irigykedve olvasom, hogy sokaknál az fps 70/80-ra esik vissza. Nekem a 25fps sem ritka. Igaz, a forgalom sűrűség nekem 3-as szintre van állítva, de azt nem értem, hogy amikor ilyen huszon értéken van az fps-em a gpu ~30-os értéken döcörög. (Nvidia 3060 ti; cpu terhelés <20%)
A video kártya beállításokban esetleg lehet valamivel ezt javítani? Gondoltam 40xx -es sorozatú nvidiára cserélnem, de lehet azzal sem menne sokkal jobban.[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
én rátolok kis nV panelből élesítést és dettó
#27087mancer7151
egyelőre settingsben kicsit mókoltam és "jó"nak tűnik.. tesztelem" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
Cr00py
senior tag
válasz Milka 78 #26911 üzenetére
Bár ebben nem vagyok biztos, de elvileg a mobilos guard-ra vonatkozik a cuccos. ( Mármint az kell, hogy legyen ) Én még így nem jártam, pedig mióta létezik, használom a mobilos appot. Próbáld meg felkeresni a supportot, hátha tudnak segíteni, hogy pontosan mi az oka a tiltásnak.
-
Foose
addikt
válasz Milka 78 #26911 üzenetére
Hát,én csak egyszer akartam eladni,(előző posztok valamelyike) de nekem azonnal rátette a késleltetést... Nincs mobil app telepítve. Azóta én nem próbáltam eladni. Lehet hogy a vásárlás nem függ az eladástól..
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz Milka 78 #26805 üzenetére
Folyamatban van a friss verzió, elvileg Frank már dolgozik rajta. Sőt, valószínűleg hamarosan kész, de csak a növényzet fog változni. Nekem az utóbbi időben nem igazán volt vele gondom pedig nincs erős kártyám, sőt a proci órajele is alacsony.
-
lo_jo
senior tag
válasz Milka 78 #26703 üzenetére
Az, hogy ganéj, nagyon erős túlzás. Inkább egy üzleti döntés miatt olyan, amilyen. Persze felfelé nem skálázódik jól, a modokat meg valmilyen szinten ez is behatárolja. Viszont az SCS-nél valószínűleg elég jól látják, hogy a játékosbázis nagy része nem 8-9 gen intel meg RTX 2-3000 tulaj, így ha elkezdenék növelni a gépigényt, csomó játékost buknának. Az ETS2 10 éves, alatta a motor pedig még több, nem csoda, hogy még mindig jobban szereti az egy erős magot, mint a napraforgómezőt. Eleve a többszálúsítás egy ilyen régi motornál nem triviális, arról nem is beszélve, hogy hány keleteurópai, egyébként nem gamer, de kamionfanatikus játékost buknának, ha 4-6 mag/szál és ray tracing lenne az optimális hozzá.
Ez sajnos ilyen és valószínű, hogy a többször is emlegetett dx12 upgrade megjelenéséig ilyen is marad. Az hozhat egy olyan engine átdolgozást, amivel a régi verzió megáll azon a szinten, ahol épp tart majd és az új mellett lehet majd “garázdálkodni”.
Hasonló példa volt az FSX. Megcsinálták a kornak megfelelően, jó flight sim szokásokhoz hűen nem volt még évekig olyan PC, amin vajsimán ment volna, aztán meg hirtelen kinőtte a hw a 32 bites motort, de addigra már sehol nem volt a fejlesztő. Ott annyiban volt jobb a helyzet, hogy a Lockheed Martin megvette és P3D-ként oktatási szintre hozta, a modok nagy része is kompatibilis volt, így könnyen át lehetett állni. Aztán 14 évvel később jött egy teljesen más csapattól az MSFS, ami jövőbiztosabbnak tűnik, tényleg flight sim platform lehet belőle, így 2 év után is még bőven kell neki idő, de legalább az irány jó. Persze ott a Microsoft végtelen pénze jön kiadói oldalról, az SCS egy törpe hozzájuk képest.
Bunken: MSI Afterburner+RTSS (azAB telepítőben benne van mindkettő) megfelelő beállítással vagy HWINFO64, ott tudsz szép logot gyártatni és játék után elemezgetni. Mindkettőhöz van sok leírás és videós segédlet is.
[ Szerkesztve ]
-
Marci112233
addikt
válasz Milka 78 #23926 üzenetére
Nekem is akad pár mod, és valóban még az a kevés is észrevehető a játékon belül. Mondjuk nálam csak 200-on van a render, de az is elég nekem. Ezen felül mivel 60Hz-es a monitorom a V-Sync bekapcsolva van hogy fogja meg 60fps-nél a játékot. Menne több fps-el is mert egyszer kikapcsoltam a V-Syncet.Úgy nekem is el éri akár a 90 fps-t is, bár innen gyakran esik le 70-re, majd vissza 90 környékére, de van hogy 90-ről 60 alá zuhan, így hamar visszakapcsoltam és azóta is inkább hagyom úgy menni, mert így javarészt megvan a 60, csak városok környékén nagyobb forgalomnál, illetve esőben akadnak droppok, főleg ha az eső sűrű közlekedés mellett városban van.
-
Foose
addikt
válasz Milka 78 #23168 üzenetére
Hát, viseltem a következményeit. De nyilván, nem adtam fel olyan könnyen, mint ahogy Te már ledózeroltad volna, mert nekem nincs szükségem ilyen külső profil humbukra. Ha azzal játszanék, akkor egyáltalán nem lett volna élvezet az elején, hogy végre ezt is lehet mostmár, meg azt is... Így hát próbáltam a nekem szükséges profilt megmenteni. Lám, sikerült, mindenféle profil gyártó sz@r nélkül. Ilyen egyszerű. Nekem az egész ETS2 mappa nincs 25GB...
-
Bunken
tag
válasz Milka 78 #23029 üzenetére
Szia.
Nekem ezek a MOD-ok vannak bent csak. A térkép a gyári, a DLC-kel együtt.
De sajnos időközönként összeomlik a játék és nem tudok rájönni, hogy miért.
A log fájl végén ez van összeomlás után:
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 583776
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 8100
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 19332
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 19512
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 29592
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 4840
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 4932
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 3780
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 19332
<ERROR> [gfx] Failed to assign pool segment (models) for incoming allocation of size 9196
<ERROR> f:\build_bot\ssd_win_slave\final_build_ets2_136_windows_bin_steam_x64\build\prism\src\p3core\collections/arrays/arrays_base_impl.h(491): ??A?$array_t@Ur_buffer_segment_t@prism@@@prism@@QEAAAEAUr_buffer_segment_t@1@_K@Z: Index outside array boundaries.Esetleg van ötleted, hogy mi lehet a gond?
-
vlevi
nagyúr
válasz Milka 78 #22877 üzenetére
Kell hozzá az újabb proci, de videókártya nem nagyon.
Nekem i5-3470 (Ivy Bridge, 2012-es évjárat) volt, azzal már sajnos be-beakadt, volt, hogy a 60fps-t sem bírta tartani. Ez főleg ATS-nél jelentkezett, Új Mexikó és hasonló, újabb területeken.
Videókártyám egy Nvidia 1060.
Amióta procit cseréltem, Ryzen5-3600-ra, azóta nem esik be 60fps alá.Egyáltalán nem hajtja ki sem a procit, sem a videókártyát 100%-ra, de a régi, 10 éves i5-nél úgylátszik az utasításfeldolgozási sebesség, valamint a RAM sebessége volt a szűk keresztmetszet.
4K Ultra beállítással, 60fps-re beállított V-Sync-el lazán elmegy. A Rzyen proci olyan 10-12%-ra van kihajta , a videókártya sem ment még soha 50% fölé, jellemzően 30 környéke.
Az, hogy áttértek Directx9-től 11-re nagyon sokatt javíttott a játék teljesítményén.(Azt azért hozzáteszem, hogy modokat nem nagyon használok. Az utólagos grafikai dolgok, vagy akár ProMods elég nagy mértékben növelheti a gépigényt).
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
Menő. kösz az infókat. Amúgy nem tudom, mit erőlködnek ezzel a műszakival, a mai kamionokban már szinte semmihez nem szabad nyúlni. Nekünk pl. még az sem engedik, hogy a ködlámpában izzót cseréljünk. Egyik nep bedobta a Scania a Check Engine-t a német autópályán, egy óra múlva üzent a műszakis kolléga a cégtől, hogy lefuttattak egy távdiagnosztikát (Magyarországról), és egy hőjeladó a hibás. Ennyit a műszakiról...
-
palfitom
félisten
válasz Milka 78 #22879 üzenetére
a mániákus mindenemet... (És még a Biostar-os gép is összeállhat a hétvégén.)
Nyilván tatabike kollégának címeztem, de a Te okfejtésedre válaszolva.
Én is csodálkozom rajta (és persze örülök neki), hogy ezen a laposon is élvezhető!
"igaz manapság a gsync full feleslegessé tette a vga tápolást a játéknál" - Szerencsére!Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
Az én laposomon (lásd adatlapom) is szépen fut a játék GTX1050-nel, FHD-ben. Simán élvezhető.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #22871 üzenetére
Ennek örülök. Jó ez a játék, arra jutottam, hogy elkezdem megint. Mi most az ajánlott gépigény? Laptopban gondolkodom, mivel hétköznap németeknél vagyok, a szálláson tudnám nyomni. 2016ban megszereztem a jogsit, azóta élőben "játszok". Bejártam az EU-t, most egy állandó német-magyart csinálok, hetelős meló (minden hétvége otthon). De van valami feelingje a játéknak, meg a cégünknél is játssza pár sofőr.
-
tatabike
őstag
válasz Milka 78 #22869 üzenetére
Szia, látom kitartó vagy. Nem tudom emlékszel-e, 5 éve még én is napi szinten nyomtam, itt a fórumban is, a 12000+ hozzászólások környékén beszélgettünk. Mi van Veled, minden oké? Milyen a game most?
laceszgamer, kösz...
-
AcCEsS
senior tag
válasz Milka 78 #22811 üzenetére
Közben válaszolt a srác a videó alatt, mert más is érdeklődött:
"Sziasztok! A program neve Simhub. Elég sok játékot támogat, viszont ETS 2 és ATS esetében csak stream közben működik, sima játék közben nem tudjátok a képernyőn megjeleníteni, mivel a játék nem tud ablak módban futni normálisan."
[ Szerkesztve ]
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
Foose
addikt
válasz Milka 78 #22740 üzenetére
De nálam nem csak a logban volt látható, hanem ki is dobott a játék. Amikor gyors fuvart kerestem, és olyan fuvar jött a listán, ami érintette az a területet. Most sima 2.4-el szépen megy, console-ban sincs nyoma. Közben azt írta Arayas, hogy a dlc-s verzió mehet nyugodtan vanilla térképen. Kérdés, a sima 2.4 benne van a mod managerben,(promods)a dlc-s verziót ha szintén bele teszem a managerbe a vanilla térkép miatt, abból nem lesz gond?
-
pcnet
addikt
válasz Milka 78 #22696 üzenetére
Én is belefásultam már, úgy próbáltam változatossá tenni, hogy 4-5 fuvar után vettem új kamiont. Ki alartam próbálni minden márka csúcsát. Mercedes kereskedésben találtam egy személyautót. Meg is vettem, hogy majd azzal megyek vissza Pécsre. Természetesen rendőrautót építettem belőle, azonnal ki is vágtak. Leszedtem a fényhídat, átfestettem, átállítottam a sebesség korlátozást személyautókra és úgy megtetszett, hogy körbe autóztam Magyarországot. Az event után szerintem a követlező projektem a térkép minél nagyobb %-ának bejárása lesz, személyautóval.
Egyébként lassan meglesz az 5 csillag 10%-a.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Cr00py
senior tag
válasz Milka 78 #22637 üzenetére
Direkt megnéztem, mielőtt válaszoltam volna. Nekem ott van, igaz nekem fullhd a monitor, 240Hz, illetve 16:9. tv az 4k-s, viszont az sem 21:9.
Állítsd át próbaképp fullhd-ra a desktopot, és nézd meg úgy. Ha megjelenik, akkor a 21:9 miatt ( Ezzel kapcsolatban talán lehet írni tmp fórumra, hátha lesz hozzá support. -
pcnet
addikt
-
Cr00py
senior tag
válasz Milka 78 #22626 üzenetére
Ha a kliendben nincs ats, tehát szürke, akkor telepítsd újra a klienst. Telepítésnél ki kell választani az ATS mappát, illetve az ETS2-t is.
Bár, ettől még a tmp profilon ( weboldalon ) látnia kellene.
Steamen volt változás ezzel kapcsolatban, így érdemes megnézni újra a profilra vonatkozó beállításokat. ( aktiválás után átrakhatod akár privátra is. ) -
-
-
Foose
addikt
válasz Milka 78 #22448 üzenetére
Szerintem a frissítés kapcsolta be. Pont aznap volt,amikor frissített az ATS. Tudom hogy nem freesync-es a monitorom,azért nem kapcsoltam be soha. Csak most pár napom ráment,mire kiderítettem mi a baj. Most már bátran meg is vettem a Utah dlc-t.
-
nagyúr
válasz Milka 78 #22415 üzenetére
Még egy ilyen kell! [link]
Esetleg egy usb hosszabító a kábelhez de az már részlet kérédse.(#22421) Cr00py:
Szerintem nem elég neki nincs semmi olyan érzékelője, ami vissza küldi a jelet a vevőnek.
SZERINTEM. Nekem még nem működött fejvevő néllkül.[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Cr00py
senior tag
válasz Milka 78 #22415 üzenetére
Maga a "fejegység" a vevő. Ahoz kell egy szenzoros érzékelő. Az általad linkelt oldalon csak a sapkára szerelhető verzió van. Egyébként elméletileg csak maga a központi egység is elég lehet, működik úgy is ( ELVILEG ).. én még nem próbáltam.
Én a fülesre szerelhetőt vettem.
Egyébként én a helyedben hivatalos viszonteladónál venném, olcsóbb is. pl itt Én innen rendeltem, mikor megjelent. Avagy itt
Egyébként a gyártó weboldalán vannak a viszonteladók.
Ha a sapkás verzió megfelel, akkor veheted itthon is, amennyiben szeretnéd. Rád van bízva,
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz Milka 78 #22192 üzenetére
promods-hoz eddig is kellett az összes dlc, ez amolyan "megbeszélt dolog" a pm illetve az scs között.
Én is kipróbálom majd.. bár én is attol tartok, hogy csak a kezdeti hype miatt lesznek "sokan".. hasonló sorsa lesz mint az ATS mp-nek, pedig én azt is szeretem.
De ne legyen igazam. Ha lesz AI, akkor még jobb. Viszont az biztos, hogy hiányozni fog rengeteg már megszokott egyéb mod a pm mellett -
m0h0senator
őstag
válasz Milka 78 #22192 üzenetére
Hétvégén megvettem a balti dlc-t kellett a Promodsnak nem bántam meg. Egész hétévégn azon tekeregtem.
A multit próbáltam anno és tök jó volt csak kár, hogy nincs AI traffic. Így sivár az egész néha 1-2 kamion jön duda villogás aztán percekig semmi. Így kihívás sincs max mikor néhány ügyes gyerek beléd nem száll. Remélem hamarosan összepakolják az AI-t bár mintha azt írták volna, hogy azért nehéz mert verziónként sokat változtatnak rajta és nehéz nekik követni. Aztán ebből mi igaz mi nem....
An odyssey through the realm of consciousness.
-
Cr00py
senior tag
válasz Milka 78 #22178 üzenetére
Jelenleg is eléggé ki vannak halva a DLC-s területek sajnos online. Az aktuálisan legfrissebb DLC-n még csak-csak..de a korábban megjelentek elég uncsik néha. Rengetegen játszanak az alap térképen. Vagy azért mert ott többen vannak, avagy azért, mert nem vesznek / vettek kiegészítőket.
PM picit más tészta.. gondolom ha lesz is több szerver, több slot is lesz rajtuk. Szerintem lesz ott is bőven player, pedig ahoz az összes eddig megjelent kiegészítő kelleni fog.[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz Milka 78 #22042 üzenetére
Így van. WoT achievement, illetve a 10 fuvar után járó Goodyear Blimp kabinkiegészítőt kapod meg. DLC-t már nem osztogatnak.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz Milka 78 #21948 üzenetére
Hát...dx9 ben amikor az új profil kezdésénél ráközelít a garázsodra, nos ott takonnyá fagyott. Most dx11-ben indítottam (viszont itt már kihagyta azt a részt) és minden okés. [Úgy fest a Jazzy féle motyók is működnek, most már csak valami olyan Traffic mod kéne ami megy dx11-ben és a festések is baromi lutrik e téren pedig egész szép kis gyűjteményem volt belőlük dx 9 alatt.
[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
válasz Milka 78 #21794 üzenetére
Valóban jó lehet.
Én élőben szoktam konvojozni, Alfa-találkozók és néha motoros találkozók alkalmával.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
ledgeri
nagyúr
válasz Milka 78 #21794 üzenetére
Én is már három billió felett járok... bár lehet, hogy billiárd... majd megnézem
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
palfitom
félisten
-
Foose
addikt
válasz Milka 78 #21757 üzenetére
Igen, egy fiók van a Vanilla térképen. Egy mentés. Ilyen gondom sosem volt, nem is gondoltam rá hogy több mentés legyen. Nem kavar össze semmit hogy több mentés van? Valahogy ez nekem nem kerek. Egy bizonyos mentést néha felülírsz másik mentéssel??
-
Foose
addikt
válasz Milka 78 #21699 üzenetére
Hát,amiatt hogy azt olvastam,nem működik,én is 2.40 előtt mentem rajta utoljára.... Ez nem mai hír hogy újabb road connect van kiadva,tegnap tette közzé fórumon[April 27th, 2019, 10:10 pm](közben úgy látom már a roextended főoldalon is cserélve van a connection fájl,már onnan is a v3 verzió jön le),de én még pár nappal ezelőtt szedtem le,akkor még az előző volt.
-
Foose
addikt
válasz Milka 78 #21697 üzenetére
Én most nem használom PM mellé csak a Roex-et,de olvastam több helyen hogy a poland nem megy. Persze ettől függetlenül Wombat videója lehet megcáfolja ezt,de egyenlőre maradok csak ennyi térképnél.
Közben Arayas közzétett egy újabb road connection fájlt a Roex-hez,mert Skopje-nél talált egy hibát... [link]Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Cr00py
senior tag
válasz Milka 78 #21642 üzenetére
Ingame ha jól tudom eddig sem mutatta ha 2 részből áll egy event. Nekem így rémlik, persze elképzelhető, hogy mégsem nekem van igazam.
Én mindig a wot-on néztem, ezért nem tűnt fel.
Az első részért valóban csak egy sapi jár, a másodikért egy bögre, festés, + egy kamion interior model. ( Én Jochen Hahn Iveco -t kaptam anno mikor kész lett. )
-
vlevi
nagyúr
válasz Milka 78 #21630 üzenetére
Hát, az biztos, hogy bármire el lehet költeni a pénzt, ha hardver frissítésről van szó
Én megállatam ott, hogy Nvidia 1060, az rá van kötve az 55"-os 4K felbontású TV-re, és azon az ETS2 nagyjából elviszi a 60fps-t. Néha kicsit beakad, de nem érdekel.
Mellesleg az új Assetto Corsa Competizione-hez méginkább gyenge a gépem, úgyhogy, ha cserélnék, nem az ETS miatt, hanem amiatt. De nem fogok... -
palfitom
félisten
válasz Milka 78 #21630 üzenetére
Itt.
Hú, én is rég kezdtem, még ETS eggyel. Belekóstoltam az American-be is, de maradtam inkább az Öreg kontinensen.
Én nem akarok komolyabb monitort kipróbálni, mert akkor megint egy csomó pénzem bánná, s most egész másra kell, sokat költenem...Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Foose
addikt
válasz Milka 78 #21587 üzenetére
Scania esetében is csak azért tudok válaszolni, mert azt is megvettem. Nekem 730 lovas v8 van, ahhoz nem jó. Egy v8 motorhoz sem. Viszont 440-től 500-ig (mármint lóerő) motorokhoz jó. A letöltött zipben két fájl van. (r440 only R&S és r440 all truck.) Nem jöttem rá, mi a különbség. Én inkább meghagytam a v8-as scania-t, és vettem egy újat 500 lóval, ahhoz csaptam az új motort (evr) és szerintem marha jó! Mindjárt lövök egy képet,csak nem megy a gép,forma1-et néztem.
[ Szerkesztve ]
-
Cr00py
senior tag
válasz Milka 78 #21571 üzenetére
A felsorolt 10 városból kell vinni 10 fuvart. A pótok is különbözőek.
3 naponta változik a célállomás.
Ha a felsorolt 10 város közül valahonnan többet viszel, avagy ugyanazt a fuvart 2x, azt nem fogja elfogadni.
MEg van adva 10 kiindulópont ( a trailerek neveivel ) , a lerakók pedig 3 naponta cserélődnek.
Ha kész mind a 10 fuvar, feloldódik az event 2.része, ahol 5 különböző városBA ( tehát 5 különböző lerakóra ) kell vinni 1-1 fuvart.Azt nem tudom, hogy az event 1.részének teljesítése után a maradék 5 mehet-e 1 felrakóról, vagy sem, ha különböző helyről viszed, az a biztos.
Mivel 3 naponta cserélődik, így a maradék 5 fuvart nem fogod tudni 1 nap alatt lezongorázni.
Remélem így érthetőbb kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- TP-LINK routerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Autós topik
- Synology NAS
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Politika
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest