Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gigi01
őstag
válasz Faterkam #18250 üzenetére
Nem saját kamionnal megyek,lehet az a baj?Régen,mint ha úgy maradt volna,de lehet akkor már vettem sajátot.Tehát gyorsfuvarokat csinálok most.
A másik,erre sem emlékszem.Indításkor kismillió indítási lehetőséget feldob,de mindig?
Amúgy ti miben indítjátok?A hungary mapon tolom,brutalt kivettem,mert nem volt forgalom,nem gyorsultak a gépek,meg nem akartak megállni.Hétvégén újra kormánnyal vezetek,a multit sem próbáltam még,érdemes ránézni?
(#18252) Vakegérke :Úgy tényleg nem csinálja,csak steamből indítva,akkor ez pipa,köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz Faterkam #18202 üzenetére
Szerintem a gyorshajtásos, piros lámpás büntetések elkerülése miatt. Részemről új profilnál eleinte törvénytisztelő vagyok, aztán ha már van elég lóvém, nagyon nem érdekelnek a szabályok.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
válasz Faterkam #17435 üzenetére
Az alap kamionok nem hiányoznak. A játék játszható a brutállal úgy is mint ha csak a grafikai rész kellene, azaz elfelejted a Brutál által betolt gyári kamionok 1000-2000-3000 LE motorokat és használod a gyári vontatókat gyári motorokkal, mert kitörölve semmi sem lett, viszont úgy tudom bizonyos gyári cuccok megvásárolhatósága szint függő.
Ez az amit az ATS.lt-n sem értek, a legtöbben ezen sírnak, ezt vegyem ki azt vegyem ki, holott egyszerűen csak nem kell használni azt csá... -
-
rocket
nagyúr
válasz Faterkam #17350 üzenetére
Boven eleg 8GB memoria, szoktam jatek kozben monitorozni 4000-4200mb kozott mozog a memoria hasznalat 200%-os renderrel, futo programokkal es OS-el egyutt.
Ezt a jatekot a DX9 API limitalja, CPU oldalon a multithread hianyzik nagyon, ezert kell olyan proci ala aminek jo a single core teljesitmenye (persze evek ota a CPU gyartok tobb magos procikra gyurnak es a tobbszalu teljesitmenyre).
VGA driver oldalon se a DX9 a fo prioritas mar.
Az igazsag az, hogy amikor az ETS megjelent mar akkor elavult volt az engine a DX9 API-val egyutt, es mara megrosszabb lett a helyzet, mert az API limit miatt 250k-s VGA-k se tudjak max grafikan stabil 60fps-el futtatni FHD-ban.Elvileg keszul a DX11-es verzio, dehat SCS eseteben igeretekkel tele a padlas.
Nagyon kellene legalabb a DX11 API a jateknak, hogy kihasznalja a hardverekben levo lehetosegeket.
#17413: Konzoloknal a limitalt teljesitmeny miatt nagy divat a minden fele FHD-nal kisebb felbontas hasznalata, amit aztan felskalaznak.
[ Szerkesztve ]
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
törölt tag
válasz Faterkam #17324 üzenetére
De kerek..
Egyet alszol és kész.
még a régi verzióban lévők is bevannak számolva amíg ki nem alszod magad és új leosztást sem csinál.
ha új profillal kezdesz akkor is jó, és ha a régiben alszol egyet akkor is magához tér.
el kell felejtenie a beosztott vontatokat amik a régi verzióban még voltak ennyi, és az csak egy alváska.menni fog?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Faterkam #17313 üzenetére
Nos a következő verzióra kitakarítom a gyorsfuvaros dolgot,,, csak a westendet hagyom bent, a többi brutálost majd ha akarja megveszi és felszereli magának aki akarja, az nem lesz gyors fuvaros választási lehetőség csak a gyáriak a hurka mocijaikkal bár a 100 tonnára már most is alkalmasak vontatásra az már 1.1.x-re bele lett írva.
viszont a westend star gyorsfuvarban is jól fog kinézni fehér kabin és belső, kék éjjel is világító gumik etc....
ha mindent odaadunk előre a legjobb felszereléssel senki sem akar majd venni minek? hisz ott a gyorsfuvaros, így oda is a motiváció..sztem ez jó döntés.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Faterkam #17235 üzenetére
a piros sor ETS2 hiba
Semmilyen signifikációs textúra sőt még szkript sem szerepel a brutálban.
a brutál nélkül is láttam pár helyen.A kisorsolt 100 tonnás fuvaroknál keress invertált brutálos vontatókat ne a gyáriakat amit adnak hozzá.
a gyáriak ezek szerint nem mindegy milyen tengellyel sorsolódnak ki és térdre esnek a 100 tonna alatt, holott vittem gyárival is 100 tonnát és semmi gond nem volt de nem tom melyik tengellyel.a Brutálos vontatók az a 4 fajta mindegy milyen tengelyt kapnak viszik azt kész.
[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
-
Vakegérke
félisten
válasz Faterkam #17205 üzenetére
Szerintem sokkal kevésbé élvezhető, mint az ETS2. Ez független attól, hogy hány "usákos" államot zsúfolnak még bele a játékba, feltételezhetően DLC formájában, jó pénzért.
Ahogy korábban valaki már megjegyezte, ez az egész izé lehetett volna az ETS2 DLC-je. Akkor érdemes lenne megvenni.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
-
Dananto
tag
válasz Faterkam #15285 üzenetére
valami ütőlap nekünk is kell
Vakegérke: melegebb szitunál, mint ez a videokari is, nem merem még tetézni, hogy ezt is hozzátegyem
Sony Xperia Z3 - Xperia Z5 - Xperia Z5 Premium - Intel® Core™ i7 3.60 GHz, 128 SSD, 3 TB HDD, 16 GB DDR3-RAM, NVIDIA® GeForce GTX 760, Microsoft® Windows® 8.1 Update, Logitech G27
-
-
-
törölt tag
válasz Faterkam #14902 üzenetére
amikor megveszed a mack-et alapban benne sincs. azt te helyezted ki amikor a felszereléseket aggattad fel rá, a felszerelhető objektumok alatt lévő X-jellel el is távolítható az adott cucc.
de nem az a baj a mack-el most nagyon elbizonytalanodtam. a hangot ő is beemelte egy scaniához készült modból majdnem egy az egybe, 3 filet cserélt ki ami a váltáskor adott ki szörnyű hangot.
most azzal kisérleteztem beemeltem kicsit átalakítva a brutál hang-engine-be és a streamline-nak lehet meg is hagyom majd ezt a hangot.a mack sajnos ha borul és a tetejére érkezik belemegy a tető az aszfaltba. a másik nagy gyengéje a tükrök, pl a jobb oldali tolatásnál megáll ás álló képet mutat de néha be is feketedik. a gond az ha benne hagynám ezek engem nagyon zavarnának pedig kéne már egy amerikai truck is a brutálhoz hogy még "brutálosabb" legyen, de így???
még azért morfondírozom rajta.
-
törölt tag
válasz Faterkam #14886 üzenetére
oké és helyes de modelt nem akarok változtatni az maradna a beemelt minőség. igaz az orosz kollega bennefelejtette a 3ds forrás file-t is és még a modelt is át lehetne buherálni de annyi időm már nincs ezzel sajnos foglalkozni, napi 12 órákat dolgozom manapság sajnos.
-
törölt tag
válasz Faterkam #14880 üzenetére
azok a gyárilag megírt váltók, mister Orosz származású mesterünktől...
nem buheráltam de talán majd lehet azt is fogom, az enyém csak az 5 gangos.
a fülkés zálszlósort is reklamálhatod az orosz szerzőnél, mi illetve én, csak a hanghoz akartam csak hozzányúlni és ahoz is nyúkáltam csak idáig..
a terv is csak ennyi lett volna nem több, mert sztem jól van ez megmodellezve... -
fagy53
nagyúr
válasz Faterkam #14856 üzenetére
Tényleg nem vagy egyedül, valós videókkal összehasonlítva az ETS2 motorhangjai halkabbak egy átlagos személyautó motorhangjánál. Az ETS2-öt játszva gondolom a többség nem a traktor tetején ülve irányítja a szerelvényt és nem is mögötte repked drón módjára.
A fülkezaj tartalmazza a fülkébe szűrődő környezeti zajokat, elhaladó autó, vonat, időjárás stb zajokat. Része a fülkezajnak a futómű és a motorzaj is. Az eredeti játékban a motorzaj olybá tűnik mintha a külső zajként lecsökkentve, tompítva hallanánk, pedig a motor a valóságban egy hangszigetelésen keresztül tulajdonképpen a fülkében van és a mélyebb hangok, dörmögések sokkal jobban kell hogy érvényesüljenek mint pl egy orrmotoros személyautóban, itt pedig ez nem történik meg.
Bántott ez már a kezdetektől fogva és a mai napig nincs rendesen megoldva, csak pofozgatva és ez is csak stewen1967 és mások jóvoltából, az SCS még ennyit sem ért el évek alatt, mint a modderek. Nem működik még a mai napig sem, ha jól tudom, a jobbra vagy balra nézés egy gombnyomásra és visszaáll középre a nézőpont ha elengedem a gombot. Ez elég egyszerű és ésszerű a kezdetektől jelenlévő megoldáshoz képest, más autós szimulátorok mind ezt a kézenfekvő megoldást alkalmazzák és nem véletlenül, itt miért nem...? -
-
Vakegérke
félisten
válasz Faterkam #14841 üzenetére
Az External Volume Up mod-ot beraktad?
-
ledgeri
nagyúr
válasz Faterkam #14171 üzenetére
Ha az utánfutó legvégével megpöccinted akkor azt csinálja.. nekem már 8-10-szer sikerült...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
törölt tag
válasz Faterkam #14030 üzenetére
az nem időjárás, hanem a víz szintjének a motor által használt paraméterezése.
brutál nélkül is előjön, még a "maximal water level count" piros sorok is.
ha nem hiszed próbáld ki.
A Brutál nem csesztet víz szinteket sehol és soha nem is paraméterezett ilyesmiket, de kétlem hogy bárki tudná ezt befolyásolni.[ Szerkesztve ]
-
Vakegérke
félisten
válasz Faterkam #14005 üzenetére
Kitartottam, főnök, kitartottam! Win7 x64 jó pénzért.
(#14007) azorzo: Köszi, már jön is lefelé.
Közben a TSM map is újabb lett: TSM Map 6.0.1Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
törölt tag
válasz Faterkam #14005 üzenetére
Én is így voltam ezekkel a verzió számokkal,,, előszőr a 70B-re esküdtem, aztán jött egy 75B majd egy 85B és végül csak kipróbáltam, a 85C-t ami mellett véglegesen voksoltam és eddig nem bántam meg.
Nos ha jön az a 10-es az is felpattanhat a 4 magra, nem remegünk tőle.
az eddigi tapasztalataim alapján hamar meglehet szokni az újabbat, nagyobbat, jobbat.
ami külömbséget találtam eddig a windows és a nő között, hogy a windows 4 évenként magától megújul, a nő sajnos nem, az cserére szorul.
[ Szerkesztve ]
-
- = Zk = -
félisten
válasz Faterkam #13850 üzenetére
én is ezt használom, hibátlan....
annyi, hogy a FFB-et lenulláztam...." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
törölt tag
válasz Faterkam #13688 üzenetére
egy olyan szkriptet nem tud megnyitni, (csak olvasható formátum miatt ???) amit a gyári játék tartalmaz a brutál viszont nem. Esetleges profile mentés hibára gyanaxom. brutálba nem létezik ilyen tengelyekre vonatkozó szkript és nem is buherál, hivazkozik, vagy használ belőle semmit.
-
törölt tag
válasz Faterkam #13688 üzenetére
tudom, nemtőlem,. de megint az uj merci környékén van hiba. nemtud megnyitni 1 bizonyos sii fájlt, vagyis nemtudja olvasni,. csak nemtudom mibe,.,hogy. ja,. csak írni tudja a fájlt,de olvasni nem.és ha jól látom a 4x2 tengelyesnél jön ez a hiba elő. Másik dolog, milyen plusz modokat használsz?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Faterkam #13625 üzenetére
A sárga hiba üzenet egy figyelmeztetés egy út menti baba textúrájára vonatkozóan a skandi mapon (nem brutálos hiba)
A Piros azt jelenti mikor leraktad a rakományt ezt "Enter-el" tetted nem szépen leparkolva. olyankor ez a piros hibaüzenet jön brutál nélkül is, de ha kétlenéd próbáld ki nyugodtan...
én egyik miatt sem aggódom.
-
törölt tag
válasz Faterkam #13424 üzenetére
nekemis volt nemrég ilyen,. és elsőre hiába van,. de másodszorra már nemjön elő,. és ez volt akkor is mikor én a gyári legnagyobb alap motort tettem be.ugyanugy előjöttek ezek,.de 2x-ra már nem. És sztem ez gyári bug. és most nekemis aza verzi van mint Stewnek,. 1.18.0.4s
-
törölt tag
válasz Faterkam #13380 üzenetére
az a sárga egy warning és kibontottam utánna néztem biztos hogy skandináv dlc-s cucc. egy object-re hivatkozik ami nincs benne a skandiban illetve benne van csak a light_ sor rész hiányzik. vagy szkript elírás vagy kimaradás amit majd valami javítócsomagban a dlc-hez letöltetnek valamikor.
-
törölt tag
válasz Faterkam #13375 üzenetére
Megvan! nem brutál HD hanem sound enginben lévő szkript probléma.. okozója a mover.
Most néztem a gyári hízott a dupplájára...javítottam...
Hogy ne kelljen újra a 300 megát lehúzni ezt a mover.sii-t kellene a sound engine def/world alkönyvtárába berakni a régi helyére.
-
törölt tag
válasz Faterkam #13273 üzenetére
nos ez a hiba sajnos végig kisér az alapjátékban is Brutál nélkül.... a víz réteggel kapcsolatos gondolom orba szájba használták mert volt olyan rész pl. ahol szabad kamera váltásra mikor a földbe mentem ott volt egy vízréteg is , habár a közelbe nem volt sem tó, sem folyó, sem tenger...
SCS bug.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Path of Exile 2
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
- Sigma 35mm f/1.4 DG HSM Art objetkív + táska ( Nikon )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest