Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Na ics benyomások
drawerben hosszan nyomva fel tudod húzni infóért az appot. megmutassa mijaz micsinál holvan be tudod azonosítani mi az apkja ( takarításnál istenes )
Apex launcher állatásgos. Eddig launcherpro volt de icsen az problémás de ez is van olyan ( majdnem olyan smooth ) jó.
Lockscreenen nekem hiányzik a jobb oldal némítás... ez a kamerás izé nekem teljesen hasztalan. Lesz ebből még widgetlocker...
amugy tisztára gyalult vasra feltéve kellemes. nem lett lassabb.
Handcentnél viszont már nem villog a led smsnél... csak nekem vagy másnak se?
őszintén.... még nemtom bejön-e.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
-
fattyu
veterán
de ez teljesen tiszta.
te 58asod. flashtool
zergrush root
step 1 ics root.
Ko9 által feltett 4.0.4. step 2 ics root.nyomok akkor egy restartot...
de nem segít.
amugy érdekes. Gmail EGYET villan a led lockolt screennél de nem ismétel. Ha élő képernyő akkor villog ( lezárás után is. )Handcent szintén EGYET villan lockolt screennél. Élőnél villog amíg él a képernyő. amint lezár abbahagyja...
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Simba86
senior tag
ne haragudjatok meg a kérdésért, de van esetleg olyan t-mobilos tulaj, akinek 1246-os szériaszámmal van már ICS-je?
köszi a választ előre!
[ Szerkesztve ]
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Isten88
senior tag
Kipróbáltam Én is, független telefon, minden gyári, sose buheráltam, .62-esről frissített. T-s kártyám van, így *100#-et "felhívom", majd gyors képernyőzár. Nem villog nálam sem SMS-nél a LED zölden, ahogy eddig. Progival ez is megoldható szerintem, akinek hiányzik, próbálkozzon ezzel: Missed Call Reminder.
[ Szerkesztve ]
-
PearCyp
tag
válasz Simba86 #8506 üzenetére
én t-s vagyok de inkább felraktam a függetlent.
most eszembe jutnak a régi szép idők, amikor a sony ericsson jp-s telefonokat minidg debrandeltem, mert a tmobil letiltotta a flash menüket, meg az ájfon stilusu sms eket
szoval azóta kicsit elönyben részesitem a gyári sony romokat.
Személyeskedés; érvelési hiba, a szónok nem az ellenfél gondolataival, állításával vitázik, hanem személyét minősíti, bírálja.
-
Liverbird
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat. Közben sikeresen frissítettem.
A tapasztalataim eddig jók általában, de pár furcsaság nálam is van. Nekem nem mindenhol tűnik gyorsabbnak az új rendszer, van ahol kifejezetten lassabbnak látszik, pl a kapcsolatoknál, híváslistánál. Kis túlzással bele lehet néha őszülni, mire bejön ez az összevont kapcsolatok-tárcsázó menü (akár 3-4 mp, de nem mértem). A home screen lapozásakor meg-megakad a scrollozás, nem mindig, de sokszor előfordul (a 2d gyorsítás bekapcsolása után is).
A menük háttere (pl beállítások)... hogy mondjam... szerintem rusnya Gyári témát használok (nem is tudom, van-e más ), ez a homogén seszínű valami nem jön be. Persze témaváltással ennek a színe is változik, de tök mindegy, hogy kékes rondaság van vagy vöröses De majd lehet megszokom. Érdekes egyébként, hogy frissítés után megtartotta a GB eddig használt narancssárga témahátterét, de témaváltáskor persze eltűnt, csak az újak maradtak, narancs helyett arany lett.
Játékok közül egyelőre csak a Space Cat-et próbáltam, és furcsamód határozottan úgy tűnik, megcsúnyult a grafikája, pályatöldősékor szétesik a kép, és mintha a játék lassabban is futna.
Egyelőre ennyi, ha még lesz nyűgöm, kérdezek
-
fatal`
titán
válasz Liverbird #8509 üzenetére
A 2D gyorsítás alapból aktív, kapcsold vissza, ha tovább olvasol, láthatod, hogy a fordítás rossz.
A launchert cseréld le és gyorsabb lesz. Tárcsázót is lehet cserélni, nekem nincs gond a gyárival.
"a GB eddig használt narancssárga témahátterét, de témaváltáskor persze eltűnt, csak az újak maradtak, narancs helyett arany lett."
Nekem is ez történt a kék háttérrel (másikat használok mondjuk, most épp a phase beam LWP-t, gyári), szerintem a netről ezer helyről le lehet szedni a GB-s háttereket.
-
Zoli133
addikt
Sajnos ez a LED ez nálam se megy, de hát nem sikerülhet minden tökéletesen, reméljük kapunk majd nemsokára vmi kis update-t amiben ezt meg még pár apró kellemetlenséget (épp nem jut eszembe mi volt még) javítanak...
Az első hsz-re meg tényleg szükség lenne, támogatom az ötletet.
"It's a fez. I wear a fez now. Fezzes are cool."
-
-
fattyu
veterán
flowcontrol sem... semelyik módszerével nem... Maga a progi működik mert az abban beállított rezgés az megjön, de lekapcsolt screennél nincs led noti...
gugliztam rá... Know bug...
Nem örülök. Sokat van némán meló miatt. Nekem ez elég fontos feature...ill lightflow vagy mi az app.
[ Szerkesztve ]
-
Zoli133
addikt
Vmi logika biztos van a samsung megoldásában, de mennyi energiát is fogyaszt egy LED? Energiatakarékosság.... (főleg úgy hogy helyette a gyorsulásérzékelőt figyelik fel-e emeled az asztalról a telefont mert akkor jelez, de fogyasztás szempontjából nem értek igazán ehez)
-
Zoli133
addikt
Igen, tudom miről van szó, feljebb írtam h sajnos én is tapasztalom, de hirtelen jobbat nem tudok mint várni egy update-re, vagy keresni egy olyat aki home meg tudja oldani...
Reméljük mihamarabb lesz vmi fejlemény8157: Köszi a tippet mindjárt kipróbálom a gyári appal
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Zoli133 #8518 üzenetére
Smsre találtam valamit...
smsawake app.
feléleszti egy mpre a kijelzőt ettől beindul a led. állítólag gyári sms appal marad is azután hogy visszaalszik a képernyő. de handcentnél nem megy...a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
-
Zoli133
addikt
Igen persze, Samu hivatkozott az energiatakarékosságra nem én, nekik kéne ezt elmondani, de ők tudják, erre biztos jobb PR kampányt lehet építeni....
(#8522) fattyu: mail esélytelen, az rossz hír , az lenne a legfontosabb.....
[ Szerkesztve ]
-
sdd2
veterán
válasz Zoli133 #8525 üzenetére
De ez SE topik, itt szabad Amúgy tényleg ha megnézed az eladási infókat az Ace-t vitték mint a cukrot pedig egy fos az egész ahogy van, már új korában mikor kijött elavult sz*r volt. Pixeles kijelző, elavult hardver, magas árral! És mégis vették pedig volt nála sokkal jobb ajánlat. De már csomóan úgy mennek be az üzletbe, hogy kérnék egy érintős samut. Mint régen a Nokia, ez olyan. Volt olyan ismerősöm aki bement a boltba és csak annyit mondott, hogy a legolcsóbb Nokiát kérném. Mert neki a Nokia az telefon még akkor is ha gyufás dobozra volt ráírva...
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
fatal`
titán
Na megnéztem, nálam hibátlanul működik a led, lezárt képernyőnél is, mind hívásnál, mind e-mailnél és facebooknál is. Az sms-t még nem tudtam kipróbálni. Sőt, ha feloldom és visszazárom, akkor is tovább villog ugyanúgy, ahogy GB alatt tette.
Gyári cucc mind (fb, gmail, tárcsázó / kapcsolatok).
[ Szerkesztve ]
-
webdeejay
aktív tag
Erre valaki tudna válaszolni? [link]
Illetve még az, hogy lockscreenről való fényképezés van benne vagy valahogy meg lehet oldani?(mint az új xperiáknál)
-
fatal`
titán
válasz webdeejay #8528 üzenetére
Ott a lockscreenen a kamera a csúszka jobb oldalán, gb alatt a hang volt ott.
Kamera nem igazán javul szerintem az első megjelenés óta, a telefon szerintem gyors, 10k-ért meg ajándék. x8-hoz képest mindenképpen hatalmas előrelépés. Játékoknál neked kell eldönteni, hogy megfelel e, a kijelzője ugyanakkora, mint az x8-nak, felbontásra is (csak sokkal szebb).
[ Szerkesztve ]
-
tzl
senior tag
Sziasztok! A defy topicból pofátlankodnék át hozzátok egy kérdés erejéig.
Asszonykám mini pro-t kap, telenortól. A kérdésem az lenne, hogy az update-ekre van-e megoldás linux alatt? -
fattyu
veterán
De ha te romolsz szerteszét akkor tudnod kell hogy a simlockot nem a rom adja és nem mulik el attól.
Akkor meg nem kell hozzányulni. Semmi gond a cuccal 2.3.6on amivel kapja vagy otán frissíthető.
Olvass lentebb kicsit. állapotjelző led eléggé hit or miss lett itt párunknak és guglizva is aggasztóan sok találat megoldás meg nincs. Mindez olyanoknál is akik teljesen official tették fel...
szóval spec én már bánom semmi gond gbvel.
-
tzl
senior tag
Szerencsére a simlockról fogalmam sincs, ugyanis a Defy gyárilag simlock nélküli telefon, bárkinél is veszed meg
Az én telefonomon már fordult meg ics és gb is (most épp gb-n vagyok, mert az ics-nek elég sok bugja van, ami nem is csoda, mert froyo kernelre hegesztik, de nem akarlak untatni a defy zárt bootloadere miatt felmerülő nyűgökkel) és az ics sokkal jobban tetszik, meg helyenként átgondoltabbnak tűnik, ezért úgy gondoltam, eleve ics-sel kéne megismerkednie a telefonnal a páromnak. Nincs oda a technikáért, ezért egy megismert gb-ről ics-re átállás horror lenne neki és emiatt nekem is
Jobb, ha eleve az új rendszert ismeri ki. A figyelmeztető led pont nem téma, egyébként sem figyeli. Visszaolvastam párszáz hsz-t, de a teljes topicot sajna nem tudom ellenben amíg visszaolvastam, pont azt írták, hogy ICS nem frissíthető OTA, csak a SUS vagy PCC segítségével.
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
úgyértéttem hogy ha gb nem a legfrissebb amikor megkapja akkor otafelmegy utsó gbig.
igen ics csak dróton megy fel. de ics rom már voltitt islinkelve a flashtool meg megy linuxon is.
-
tzl
senior tag
Igen, köszi, az xda-ról linkelt general ics-t láttam, a kérdés az, hogy szolgáltatói telefonokra is ezt nyomja fel a PCC vagy azok eltérnek ettől? Nem ismerem az SE lelkivilágát, ezért kérdezek. Úgy szeretnék frissíteni neki, hogy az ne járjon garivesztéssel.
A flashtool linuxra már megvan, köszönöm az infót. A kérdés az, hogy az xda-s ftf flashelhető vagy másikat kell keresnem? -
tzl
senior tag
válasz PRDZsolesz #8539 üzenetére
És a gari is megmarad? Ha igen, akkor hurrá, köszi, maga a művelet már menni fog egyedül is
-
fattyu
veterán
ts telom van rootoltam feltettem a world romot...
érdekes lenne garvesztés emiatt...főleg hogy azért rootoltam mert a nyomi SE teleszemetelte a romom minden fossal...
[ Szerkesztve ]
-
Isten88
senior tag
A kamerával valamit csináltak, az eddigi 400-500 KB-os képek helyett most 1,5-1,7 MB-osokat gyárt. Less rá, hátha látsz különbséget minőségben is.
(#8540) tzl: Wine-al, vagy valami virtuális cuccal meg tudod oldani, hogy a PCC lefusson, azzal tuti, hogy marad a gari.
[ Szerkesztve ]
-
Kristóf11
csendes tag
Elkezdtem a frissítést PCC-vel és kb másfélóra után sem történt semmi változás a 3. 'frissítés' fázisban így gondoltam megszakítom és újra próbálkozom.. Az a problémám, hogy a frissítés megszakítása is kb 15 perce megy és nem tudom mitévő legyek.. a telefonon a zöld led ég és ennyi..nem merem lehúzni a gépről..
Mit tegyek ? -
fattyu
veterán
válasz PRDZsolesz #8546 üzenetére
arról már nem is beszélve hogy pl kijelzőcsere meg a rom nem nagyon függik össze. Nyilván letéglázom nem megyek garért vernyogni vagy aki igen az megérdemli...
De ha eldobja a kijelző vagy lapcserés a dolog és nem azért mert megfőztem a procit akkor kissé neheztelnék ha nem cserélnék...
-
tzl
senior tag
Ha költséges javításról van szó, pl. épp egy kijelzőcsere, vagy alaplapcsere, akkor simán nézik, hogy volt-e rootolva és ha igen, érvénytelenítik a garit, mivel az az álláspont, hogy a hardverelemek tönkretehetőek szoftveresen.
És hiába nézel rájuk csúnyán, az orrod alá fogják tolni ezt:Ez a jótállás nem érvényes olyan Termékhibák esetén,
amelyeket nem a Sony által felhatalmazott partnerek által
elvégzett szoftvertelepítések, módosítások, javítások, illetve
Termékfelnyitások okoznak.A jótállás nem vonatkozik a Termék szokásos használatából és
kopásából eredő meghibásodásokra, illetve a szakszerűtlen
használatból – beleértve többek között a Termék nem szokásos
módon történő használatát és a Sony Termékekre vonatkozó
használati és karbantartási utasítások figyelmen kívül hagyását
– eredő hibákra. Ezenkívül nem érvényes a jótállás balesetből,
szoftver- vagy hardvermódosításból, vis majorból, valamint
folyadékok miatti károsodásból eredő meghibásodások esetén.Ha rootolva volt a telefon, nem tudod bizonyítani, hogy a hiba nem függ össze a rootolással, nem tudod bizonyítani, hogy nem egy program okozta a hardver meghibásodását.
Szóval, dióhéjban, mindegyik gyártó tartja magát ahhoz, hogy a telefon rootolása garanciavesztéssel jár.
Az ismert tipushibáknál nem nézik, de ha nem szokványos probléma merül fel, akkor igen.Ha átnézel a Defy mélyvíz topicba, ott épp mostanában írták többen is, hogy a root miatt megvonta a motorola a garit, holott a hiba nem függött össze azzal.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- DIGI kábel TV
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Call of Duty: Black Ops 6
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)