Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
bocsánat de bármely app amit telepítesz szoftveres módosítás és mivel jogállamnak csúfolt izé van továbbra is nem nekem kell bebeizonyítanom hogy nem én tettem tönkre hanem nekik hogy igen.
És kirántom a pult mögül ha az kell hogy megértsük egymást...A Sony bootloader nyitása az tiszta sor. Le volt írva hogy azzal bukod a gart.
rootolásról sehol egy szó se.ha meg motorola hivatalosan állást foglalt ezügyben akkor az is egyértelmű
De sonynál nem tudok ilyenről.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
ts telom van rootoltam feltettem a world romot...
érdekes lenne garvesztés emiatt...főleg hogy azért rootoltam mert a nyomi SE teleszemetelte a romom minden fossal...
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
úgyértéttem hogy ha gb nem a legfrissebb amikor megkapja akkor otafelmegy utsó gbig.
igen ics csak dróton megy fel. de ics rom már voltitt islinkelve a flashtool meg megy linuxon is.
-
fattyu
veterán
De ha te romolsz szerteszét akkor tudnod kell hogy a simlockot nem a rom adja és nem mulik el attól.
Akkor meg nem kell hozzányulni. Semmi gond a cuccal 2.3.6on amivel kapja vagy otán frissíthető.
Olvass lentebb kicsit. állapotjelző led eléggé hit or miss lett itt párunknak és guglizva is aggasztóan sok találat megoldás meg nincs. Mindez olyanoknál is akik teljesen official tették fel...
szóval spec én már bánom semmi gond gbvel.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest